Asa ceva nu se poate trece cu vederea

Tuesday, 27 September, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

My name was Lucy Lee and I was without doubt the hottest girl in high school. At eighteen my body had developed in beauty exponentially as I aged so had my proportions. The guys had christened me 'juicy Lucy' and though I feigned disgust, secretly I enjoyed their lustful preoccupation with my body. At 36C, my breasts were a cherished prize in my high school but no one would get their hands or even eyes on them, I was positive about that.

All the guys lusted after me and all the girls envied me and nothing happened at my school that I wasn't at the epicentre at. My long blonde hair and blue eyed All American good looks encapsulated everything the American male wanted in a woman, I was our high school's head cheerleader and for the past few years had been voted high school rear of the year and I was a dead certain to be voted queen at the senior prom. Of course some people thought that I was vain and conceited but they didn't have to live with the serious obligation of being so beautiful.

So when the society for fine arts in our school decided to approach me about a portrait for an Art expossition I was hardly surprised. I knew I'd be the star attraction at the prom anyway and all they wanted was a visual representation of my natural beauty to adorn an exhibition at the school arts show.

De-aici, ca sa demonstram odata pentru totdeauna ca User Generated Content exista, conteaza si functioneaza.

Si-acum sa-mi ingaduiti sa traduc, pentru ca nu pot rezista tentatiei. Deci!

    Numele meu era Lucy Lee si eram fara indoiala cea mai fierbinte fata din scoala mare. La optsprezece corpul meu se dezvoltase in frumusete exceptionala asa cum imbatrineam asa imi aveam si proportiile. Tipii ma crestinasera "Lucy Suculenta" si desi ma prefaceam dezgustata, in secret juisam preocuparile lor lascive cu corpul meu. La 36 de grade Celsius sinii mei erau un premiu ciresat in liceul meu dar nimeni nu isi va pune miinile sau macar ochii pe ei eram pozitiva despre asta.

    Toti tipii baleau dupa mine si toate fetele ma indiviau si nimic nu se intimpla la mine la scoala care nu eram eu epicentrul la. Parul meu blond lung si frumusetea mea cu ochi albastrii toata americana incapsulau tot ce barbatul american dorea intr-o femeie, eram majoreta sefa a liceului nostru si pentru ultimii citiva ani fusesem votata liceul inapoi de an si eram moarta sigura sa fiu votata regina la plimbarea majora. Bineinteles ca unii oameni gindeau ca sunt vanitoasa si increzuta dar ei nu trebuiau sa traiasca cu obligatiile serioase de a fi atit de frumoasa.

    Asa ca cind societatea pentru arte fine din scoala noastra a decis sa ma apropie pentru un portret pentru o exhibitie de Arta am fost surprinsa cu tarie. Stiam ca voi fi principala atractivitate la promenada oricum si tot ce voiau era o reprezentare vizuala a frumusetii mele naturale sa le impopotoneze expozitia la evenimentul de arta al scolii.

Cea mai literara literatura din toate timpurile! Glorie eterna memoriei nestinse! Ma simt atins de aripa celesta a inspiratiei divine. Literara este grea!

Asa sa ne ajute Dumnezeu!

PS :

    Eu : why can't you write more like that!
    Ea : headwall. can you imagine how sad the person who wrote this must have been in high school?
    Eu : do you think its a real person writing this ?
    Ea : define real person lol
Category: Prz arhscrt
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

2 Responses

  1. Google Translate begs to differ:
    "Numele meu a fost Lucy Lee şi am fost, fără îndoială, cea mai tare fată din liceu. La optsprezece corpul meu sa dezvoltat exponential in frumusete ca am avut atât de în vârstă de proporţiile mele. Baietii au botezat-mi "suculent Lucy", şi dacă am prefăcut dezgust, secret m-am bucurat preocuparea lor senzuale cu corpul meu. La 36C, sanii mei au fost un premiu preţuit în şcoala mea de mare, dar nimeni nu ar pune mâna lor sau chiar cu ochii pe ele, am fost pozitive despre asta.

    Toţi tipii poftit după mine şi toate fetele invidiat mine şi nu sa întâmplat nimic la scoala mea că nu am fost la epicentru la. My păr lung blond şi cu ochi albaştri Toate bune american arata tot ceea ce capsulate masculin american a vrut într-o femeie, am fost majoreta liceul nostru de cap şi pentru ultimii ani a fost votat spate liceu de ani si am fost o anumită mort la fi votată regina la seniori bal. Desigur, unii oameni crezut că am fost degeaba şi încrezut, dar nu au avut de a trăi cu obligaţia gravă de a fi atat de frumos.

    Asa ca atunci cand societatea de artele frumoase în şcoala noastră a decis să se apropie de mine despre un portret pentru un expossition Art am fost surprins greu. Ştiam că aş fi atractia stea la balul de absolvire oricum şi toate au vrut a fost o reprezentare vizuală a frumuseţii mele naturale pentru a decora o expoziţie la spectacol şcoală de arte."

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Friday, 30 September 2011

    Traducerea propusa de tine ar frumusetea naturala pentru a decora o expozitie la spectacol scoala de arte.

    Da' pe bune acuma, ar iesi ceva instalatie din fazele astea, cred. Tre' trase de mineca gagicile de la arte, si-asa e perioada de ales lucrari de licenta etc.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.