Antreprenorul, afacerea, apoplexia

Monday, 06 June, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Sub acest generic generos va ofer o captura de ecran :

corect-muie

In caz ca nu pricepeti ce se intimpla dinsus fara asistenta de specialitate (chestie de altfel perfect de inteles si absolut normala), pot sa precizez ca am cerut la rindul meu sprijinul unui sobor de experti, care mi-au explicat, asa ca ma aflu in masura sa explic la rindul meu mai departe : publicatia online CorectBusiness, parte a grupului Corect*, cel mai recent fail in afaceri online al petrolistului Dinu Patriciu, secondat in cheltuirea a trei milioane de euro de Sorin Rosca Stanescu** ne ofera niste informatii despre afacerea online CorectBazar, parte a grupului Corect, cel mai recent fail in afaceri online al petrolistului Dinu Patriciu, secondat in cheltuirea a trei milioane de euro de Sorin Rosca Stanescu, si simultan serveste reclama la CorectBooks, parte a grupului Corect, cel mai recent fail in afaceri online al petrolistului Dinu Patriciu, secondat in cheltuirea a trei milioane de euro de Sorin Rosca Stanescu. Sa ma scuzati daca poate m-am repetat in text, da' nu-i neaparat vina mea.

In calitate de analist de business, expert in probleme de afaceri, consultant new media, sponsor de un numar de piariste mai inaltute cit si autor de romane, pot sa va explic foarte pe scurt (o mie de cuvinte) cam care-i ideea de afaceri a echipei de aur Patriciu - Stanescu :

infinate-corectpowar

Putere infinita!

Sa le uram, nu-i asa, succes.

Iar in loc de PS, coane Costache, cine-o fost cu ideea de-a boteza un lant de magazine "mic" ? Ca poate nu s-o fi inteles tocmai corect ce zicea omu', el poate zicea ca merita un salariu mai mic. E o posibilitate, merita luata in calcul.

---------
* Fara nici o legatura cu Protestul Corect.
** Un luptator antiterorist si erou al luminii, pe nedrept tratat de colaborator cu securitatea si respectiv escroc de drept comun de-o posteritate nerecunoscatoare.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

6 Responses

 1. Stai, trustul Corect chiar avea pe cineva in spate? Aveam impresia ca e o ''antrepriza online'' :)

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Monday, 6 June 2011

  Si pe mine m-o lasat masca afirmatia. Chiar daca impartim cu factorii obisnuiti la declaratii de investitii online, tot iese mai mult de zece mii de euro.

 3. in curant si magazinele maxi

 4. Din câte am observat magazinele Mic au stocul la fel de "mic" spre inexistent. Măcar dacă ar fi ales să le deschidă în locuri unde nu sunt deja magazine, da' la mine la parterul blocului este a treia alimentară. Preţurile nu-s deloc competitive, mdeci ... fail plăcut, I expect.

 5. Mircea Popescu`s avatar
  5
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 7 June 2011

  Teoria ar fi ca va merge afacerea aia pe sistemul pe care si-a cladit Walton Walmartu' : negocieri la singe pe puterea unui lant mare, obtinind reduceri la pret in baza volumului.

  Problemele cu abordarea asta sunt mari si late. In primul rind, Patriciu nu-i Walton. Americanu' stia sa negocieze. Asta-i cam bursuc. In al doilea rind, in SUA functiona economia, la vremea aia. In Romania, infrastructura e o problema atit de mare incit o comanda mare este in fapt mai scumpa decit o comanda medie. In al treilea rind, americanii-s programabili prin limbaj. Romanii-s programabili eventual cu batul, uneori.

  Ca atare, n-are nici un fel de sanse, da' in fine, problema lui pe banii lui poporului.

 1. [...] Antreprenorul, afacerea, apoplexia [...]

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.