Angajez vinzator

Wednesday, 19 October, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Angajez vinzator care sa vinda Proiecte Speciale pe fain. Daca va intereseaza chestiunea documentati-va intii acolo ca "ce-s astea" si cum functioneaza ele. Daca e nevoie, documentati-va despre fain urmind si citind integral link-urile din Ghidul de Utilizare. Daca in urma acestor lecturi (si numai daca in urma acestor lecturi) aveti intrebari sau neclaritati, putem discuta pe email. Voi ignora fara alte formalitati toate emailurile care dovedesc prin continutul lor ca nu au citit sursele indicate, asa ca daca nu primiti nici un raspuns intr-o zi sau doua asta ar fi cea mai probabila explicatie.

Si-acum, avem doua posibilitati :

    I. Vinzator persoana fizica. Doresc un CV si o scrisoare de intentie. Nu-mi trimiteti cacaturi "formulate frumos", vreau o scrisoare de intentie autentica, gindita de catre aplicant.

    Angajarea se face pe termen nelimitat si fara perioada de proba, cu carte de munca in regula (ITM Timisoara) si salar minim, la care se adauga bonusuri de 10% din volumul vinzarilor. Daca dupa prima luna nu ati reusit sa produceti vinzari minime de o mie de euro va voi desface contractul de munca pentru nerespectarea obligatiilor de serviciu, asa ca faceti bine si prezentati-va demisia inaintea termenului (si inca si mai bine, nu ma incurcati daca nu sunteti capabili sa vindeti).

    Oferta este valabila pentru cetateni romani localizati absolut oriunde in tara, nu e o munca de birou asta, si nu va voi pune la dispozitie nimic absolut, va descurcati singuri daca va descurcati.

sau
    II. Vinzator persoana juridica. Sunt dispus sa angajez si o firma, tot prin contract. Ofer intre 10 si 15% din vinzarile realizate, functie de volumul minim de vinzari la care vinzatorul e dispus sa se angajeze prin contract. Aici intra si diverse PFA-uri scl.

    In continuare doresc ori un CV (daca persoana juridica e mai degraba o reprezentare a unei persoane) ori o descriere a activitatii, plus echivalentul rational al unei scrisori de intentie. In termeni proprii asta ar fi tender acceptance, da' sa nu exageram acuma.

Daca aveti nelamuriri si neclaritati despre chestii de interes general, care nu includ adica nimic ce depinde de informatii private, e preferabil sa intrebati la comentarii si nu via email. Nu doar ca veti primi un raspuns mult mai rapid (in citeva minute sau mai rar ore) dar intrebarea dvs. va ajuta si alti participanti fara sa mai trebuiasca ei sa intrebe separat (ceea ce inseamna ca e o idee buna sa cititi comentariile, la caz ca nelamuririle dvs. au fost deja clarificate acolo).

Succes!

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

63 Responses

  1. Celalalt troll`s avatar
    1
    Celalalt troll 
    Wednesday, 19 October 2011

    Corecteaza-ma daca gresesc, da' io am inteles ca pana acum o vreme, proiectele speşiale au fost in doua variante: 1. cine se baga si indeplinea minime conditii (de interes si/sau qualiti, pentru tine), se baga hratis la projecte speţiale; 2. J de mii de burse trolema a cate 10k sau 16k de karma (contitii in care poti sa vinzi de doua ori/luna cate jumatate din karma, ar rezulta fie 7,5k de carma vanduti, fie 12k, deci, undeva intre 300-500 de lei), burse pentru care nu tin minte sa se fi batut internautii precum romanii la promotiile de la deschiderea supermarketurilor, dar orisicum, daca nu au poftit in conditiile in care primeau doi trei techini, banuiesc ca nu se vor inghesui nici pe atat la cumparat.
    Succes si spor la vanzari.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 19 October 2011

    16k karma wat ? Nu bai, o fost faza in care am dat unui numar de magazinuri onlain karma gratis, da' ei nu si-or citit mailu'. Chestie care ma duce cu gindul la concluzia logica ca romanii is inca prea incapabili sa lucrezi cu ei normal (adica online) si va trebui facuta chestia anormal pentru timpurile noastre, adica offline, cu oameni la vinzari scl. E mai scump si mai ineficient, da' daca asa-s obiceiurile locului, mostenirea traditiei etc scl, cine-s eu sa ma pun impotriva ?

  3. io n-am inteles nici pana acum ce e ala proiect special.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 19 October 2011

    Daca nu stii citi cine-i de vina ?

  5. iegzemplifica ceva. deci ori vrei pe cineva care se ocupa de plati karma, ori guest posts ori ce-ai scris tu acolo de ma bate logica.

  6. standdowncafe`s avatar
    6
    standdowncafe 
    Wednesday, 19 October 2011

    Weh..Freud Proiectul Special...e o anomalie de sistem. E un lucru despre care Mircea vrea sa se vorbeasca online. SI ca sa te faca sa scrii la tine pe blog despre acele lucruri iti ofera niste karme (dupeee ce ai scris) in functie de anumite criterii de el stiute, si tinute secret.
    Acu' el a mai facut o treaba, dand gratis niste karme la niste prosti, cu care karme prostii sa isi faca reclama, adica sa faca si ei ce face el.
    Inteleg, ca acum vrea ca noi sa gasim indivizi care sa cumpere loc in lista de proiecte speciale. Daca gresesc, tac 5 minute la colt.

  7. Troll Freud`s avatar
    7
    Troll Freudinsigna de trolinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Wednesday, 19 October 2011

    Lol.

    cartile au murit

    angajez scriitori

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 19 October 2011

    @standdowncafe Apai nu voi, draga. Cine se ocupa de vinzari. E si asta o meserie, nu-i asa chiar pentru oricine.

  9. standdowncafe`s avatar
    9
    standdowncafe 
    Wednesday, 19 October 2011

    Da da...ala de vinde nu noi..incercam sa vorbesc pe limba lu Freud

  10. Troll Freud`s avatar
    10
    Troll Freudinsigna de trolinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Wednesday, 19 October 2011

    angajam secretare !11111

    piar ftw

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 19 October 2011

    @standdowncafe Exercitiul de-a vorbi pe limba lu' Freud ie riscant, ca poti ramine asa.

    @Freud Ba om. Nu scriitori, nu secretare, nu piar. Ci vinzari. Viiiinzari. Ce ie asa greu de copciolit ?

  12. Troll Freud`s avatar
    12
    Troll Freudinsigna de trolinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Wednesday, 19 October 2011

    eye liek h8

  13. Celalalt troll`s avatar
    13
    Celalalt troll 
    Wednesday, 19 October 2011

    Pukavra FTW!1111!!!
    Am auzit ca dansa ar fi in stare sa vanda gheata eschimosilor.

    Radem, glumim, alea alea cele cele, daca eu eram magazin onlain d'ala care ar fi putut sa primeasca k karma hratis, pe bune daca ma bagam. Adica vine un nene sa-mi ofere 100 de E (care-i o suma perfect neglijabila) ca sa ma apuc sa indeplinesc nustiu ce conditii pe undeva pentru a primi x vizitatori in plus.
    Termenii si conditiile mi le aleg io daca tot vreau minuni de gen.

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 19 October 2011

    Pai io ce poci decit sa-ti doresc succes ?

  15. Celalalt troll`s avatar
    15
    Celalalt troll 
    Wednesday, 19 October 2011

    @Troll Freud, di ce esti hater? Poate omul experimeteaza, poate ca chiar se pot vinde projecte speciale, timpul ne va dovedi.

    @Mircea, banuiesc ca vanzarile online vor creste semnificativ odata cu trecerea timpului, inca nu m-am apucat de vanzari de gen, da viitorul suna bine. Daca va fi sa ma bag pe viitor la activitati de gen, ma gandesc ca prefer sa lucrez direct cu cineva contra unui tarif bine stabilt gen, tu te pricepi la publicitate (sau trafic, chiloti, cai&ce o mai fi), uite de genul asta de publicitate eu nevoie, intre atat si atat sunt dispus sa platesc, hai sa facem treaba. Acum, daca asa as face io, nu inseamna musai ca asa-i mai bine, sunt doar preferinte.

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 19 October 2011

    Daca te sezi si cugeti un pic tema iti dai seama ca e o cheltuiala irationala din punct de vedere economic pentru fiecare agent interesat de publicitate sa-si scoata el termeni, conditii scl. Evident platforma le va fixa pe alea, ca-i fain sau google adwords.

    Dupa care cu acest pilon odata stabilizat, agentu' economic isi poate face socotelile, gen "uite ba, aia de la bcr or bagat o suta optzeci de mii de dolari si or scos in doua luni cam cit scoti pe fain intr-o luna cu cinci la suta din bugetul ala" sau "uite ba, Bargau o facut 700 de comentarii din 38 de articole umblind de nebun prin toata tara sase saptamini, iara Popescu o scos sapte sute si ceva de comentarii sezind in fund. Chestii de-astea simple, adunat doi cu trei si vazut daca-i mai mic decit optsutecincisprezece.

  17. bey, zi ceva de recensamant ca pe mine ma revolteaza de mor.
    Auzi ce tupeu murdar pe ei: daca nu raspunzi te amendeaza.
    Futul in gura de fascist carea facut legea asta.
    Class suit la CEDO!

  18. Mircea Popescu`s avatar
    18
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 19 October 2011

    Iti faci firma, iti cumperi casa pe firma, stai in casa firmei.

    Daca nu esti suficient de competent cit sa te aperi meriti toata muia.

  19. zici ca-i o solutie pentru masse?

  20. Mircea Popescu`s avatar
    20
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 19 October 2011

    Da' de ce sa existe solutii pentru masse, n-am inteles ? Pai ori facem recensamint ori nu mai facem.

  21. lasati ba astea, avem chestii mai importante in blogosfera : breiquing niuzz

    manowar se lasa de blogging.

  22. Mircea Popescu`s avatar
    22
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 19 October 2011

    Asta nu poate fi news, ca s-o mai lasat de n ori.

    Evident, nu din cauza ca-i prost gramada si-si bat inclusiv tarzii a la Perfu pula de el. Ci pentru ca-i un neinteles si nu il merita limba romana.

    Si ma rog, l-o pus ma-sa sa aleaga intre abonamentu' la internet si saorma cu de toate, si el o ales. Saorma. Cu de toate.

  23. @Freud Si se intoarce gravid cu Colea. Yeah.

    Sa fiu scuzata de off-topic.

  24. Celalalt troll`s avatar
    24
    Celalalt troll 
    Wednesday, 19 October 2011

    Stati asa, nu zicea (parca Dana, intr-un comentariu) cineva pe aici ca sa scri bloguri si sa le comentezi poate sa insemnea ca nu prea ai ceva util de facut?

  25. Mda, deci daca gigelu indeplineste misiunea imposibila de a vinde 1000E in prima luna, ceea ce tu n-ai reusit in... cateva luni, castiga fabuloasa suma de salariu minim pe ec + 100E.

    Mi-a aratat cineva o oferta de credit la banca, 5.ceva% dobanda banilor, 7% din valoarea creditului comision de vanzare. Ca banii e ieftini, da sa gasesti pe cineva care chiar sa fie dispus sa ii ia, mai greu...

  26. Mircea Popescu`s avatar
    26
    Mircea Popescu 
    Thursday, 20 October 2011

    @Luka D Cine-i Colea ?

    @Celalalt troll Era diana, si ce treaba are ? Ori ejti oftopic ?

    @gheorghe Dupa teoria asta, daca un gigel anonim din China reuseste sa asambleze o dacie primeste pentru ditai dacia de 7000 de euro suma de salariu minim pe economie plus ceva bonus la ei acolo. Cre' ca-i o abordare defecta, in sensu' ca-i prea naiva sa fie aplicabila unei situatii concrete, merge cel mult la o discutie pe marginea manualului de economie din liceu.

    Eu nici nu-s vinzator, si nici nu m-am ocupat cu vinzarea chestiei, sincer sa fiu.

  27. Rectific: Coloja.

  28. @Mircea Popescu Pai o asambleaza doar daca ii ies destui bani incat sa considere ca merite efortul. Macar dacia lui are o valoare foarte bine definita de 7000E, pe cand proiectele tale nu au o valoare foarte bine definita si de fapt lumea nici nu prea intelege ce sunt si cum functioneaza. Si cum nimeni nu prea a facut proiecte de-astea speciale sau n-am vazut eu niciunu, inseamna ca n-ai nici o garantie ca nu ies la fel de leim ca campaniile BCR, 112(care-s clar pro bono, a zis manafu) si alte bullshituri de-astea.

    Deci decat sa incerce sa vanda o chestie nedefinita si sa fie dat afara dupa o luna, mai bine se angajeaza la alimentara.

  29. Mircea Popescu`s avatar
    29
    Mircea Popescu 
    Thursday, 20 October 2011

    @Luka D A.

    @gheorghe Mei, din partea mea toate consideratiile astea sunt absolut indiferente. Eu sunt agent economic, imi fac socotelile si pun oferte. E problema celorlalti ce fac cu ele. Sa ne jucam fiecare rolul nostru bine, zic eu, decit sa jucam fiecare rolurile celorlalti, "mai bine" adica deosebit de prost. Cel putin experienta asa pare sa indice.

  30. pai manowar ori e coloja ori demaio/constantinescu.

    ar fi original, crearea unui personaj fals online. pentru un roman scriitor care vinde 3 carti la an e chiar un succes enorm.

  31. @Mircea Popescu Nici lumii nu-i pasa de considerentele tale, ei sunt agenti economici, isi fac niste socoteli, isi dau seama ca nu merita si se angajeaza la alimentara. Dar nah, eu sunt hater, nu ma crede pe cuvant, o sa vedem pe pagina de proiecte speciale rezultatele :)

  32. Ce hater e gheorghe, nu că n-ar avea dreptate. Să ne spui și nouă câți s-au înghesuit la superofertă. Cred că v-a trebui să faci ca în bancul cu tipul de la HR care aruncă la gunoi jumătate din CV-uri spunând că el n-are nevoie de ghinioniști în firmă.

    La mine a și venit deja recensământul. Păcat că a sosit mult prea devreme că altfel mă consultam c-o domniță în privința unei rubrici, cred că bănuiește ea care.

    @cipslim: ce întrebări nu-ți dau pace?

  33. lemme guess, te-ai declarat crestin?

  34. Freud, tu te-ai declarat h8er?

  35. Dar în bitcoin nu te-ai gândit să-l plătești? Deci nu doar să-i dai salariul minim, ci să mai fie și în bitcoin, iar bonusul la fel bineînțeles.

  36. La mine deocamdata nu s-au prezentat.

    Daca as avea bani, nu as declara.

    Sigur ca ar fi absurd sa nu declar in recensamant chestii pe care le-am lasat publice pe bloguri, si totusi chiar cred ca statul nu are nevoie sa anumite lucruri.

  37. cred ca mircea angajeaza slavone

  38. Ți-e frică să declari juice la naționalitate?

  39. Mircea Popescu`s avatar
    39
    Mircea Popescu 
    Thursday, 20 October 2011

    @Freud Hmm, deci adica toti ciudatii din blogosfera de sex putin da' masculin is aceeasi persoana fizica ? Tentanta teorie, da' cam suspecta. Prea mult de scris si agitat da-o-n masa. Desi, daca judecam dupa cit poti scrie tu cind te apuca scrisu' poate ca stii tu ce vorbesti.

    Ia zi Freud, cind cresti mare te faci liviurazvanbogdansimonaetc ? Ce-ai de gind ?

    @gheorghe Eu am inteles teoria aia, ce n-am inteles e ce treaba ai tu acolo. Adica eu vorbesc pentru mine, lumea vorbeste pentru sine, tu pentru ce vorbesti ?

    @Cristian Bai, mie mi se fringe either way. Asta e o slujba, intre altele. A, ca exista x milioane de someri da' slujbele stau si asteapta oameni cu calificari anumite si capacitati specificate, si stau si asteapta si acolo mucezesc ? Nu e o noutate. Ca romanu' vrea un salar pe care sa-l obtina in virtutea faptului ca respira si o slujba care sa i se dea pentru ca "are diplome" si nu pentru ca face ceva ? Nici asta nu-i o noutate.

    Si-n plus, si daca se inscriu o suta tot degeaba. Sigur, "lumea" poate avea impresia ca "ea dicteaza", sezind cu destiu-n cur. Diferenta mare intre persoane fizice si persoane juridice este ca n-am vazut inca persoana juridica moarta de foame, si pe cale de consecinta e clar cine dicteaza cui. Iar eu sunt exact ca apa, apas egal in toate directiile. Unde este loc dezvolt. Unde nu este loc asteptam pe termen nedefinit. Nimeni nu spune acuma ca io is legat de glie si obligat sa construiesc cu romani. Logic, nu ?

    Din partea mea poa' sa fie in bitcoini daca doreste, n-am nimic impotriva, am destui.

  40. @cristian : Nu sunt evreu. Sunt quasi-evreu dupa Legile de la Nuremberg. Dar nu dupa traditie.

    Ca statul Israel sa ma recunoasca ca evreu fie a) rezid in Israel x ani si devin cetatean naturalizat b) ma folosesc de Legea de Repatriere din 50, demostrand ca sunt b.1 fiu de ebraica b.2 fiu/descendent din victime de holocaust b.3 ceva intre alea combinat plus conversie la iudaism si taiat pula; b.3 fiind cel mai efectiv.

    Sincer chiar n-am nevoie de asa ceva. Noii cetateni din Israel sunt scutiti o perioada de timp de impozite si pot cere cursuri de ebraica gratuit.
    Israel e un stat de mana a 3a cu ceva economie de a 2a, suprataxat, un fel de liberalism-populism teoretic cu economie socialista in practica.

    @mp : reformuleaza.

  41. la naționalitate?

    A si lol, sunt cetatean roman. Cum ai zis de nationalitate, am zis si eu de nationalitate.

    Da' era vorba de etnie. Si oricum era tip troll mesajul tau.

  42. Mircea Popescu`s avatar
    42
    Mircea Popescu 
    Thursday, 20 October 2011

    Pai n-am ce reformula ca-i formularea perfecta a vietii.

    Da' Israelu' nu-i asa rau cum crezi.

  43. Da lol, o bucata de desert care dabea asteapta islamistii sa o bombardeze. Si asa tot sunt tensiuni mari politice in Magreb, Saher, foste califate si toate cele. Era acum actual cu biserici crestine arse in Egipt de musulmani si falsul ala de cauciuc cu moartea lui Qhadafi.

    Eu n-am viitor laboral si toate cele.

  44. ps : de curiozitate, cat am comentat eu la tine pe blog si pe fain per total?! nr de comentarii.

  45. @Mircea Popescu Eu vorbesc 4 graet justice.

  46. Mircea Popescu`s avatar
    46
    Mircea Popescu 
    Thursday, 20 October 2011

    @Freud Pai pe fain iti zice, daca te uiti. Aici fo' citeva mii ma gindesc, am scris pe undeva da' nu mai retin undie.

    @gheorghe Pai vezi ca te asteapta restu' de 99% sa ocupati Bucurestiu'. Unde de altfel e si locul potrivit.

  47. cat acum bai. pe fain am 1000. aici trebuie sa am vreo 2-3. cred.

  48. Mircea Popescu`s avatar
    48
    Mircea Popescu 
    Thursday, 20 October 2011

    Asa ceva.

  49. @Mircea Popescu: de acord că e suficient să aplice unul și bun, dar tare mi-e că va fi greu de găsit. Iar ce vrei tu e prea exotic în lipsa unui termen mai bun, de asta n-or să se grăbească șomerii să aplice cu adevărat/justificat.

    Aia cu bitcoin poți s-o pui la rubrica beneficii. Având în vedere că într-o vreme se purta cartea de muncă drept beneficiu, cred că se poate trece și plata în bitcoin tot acolo.

  50. Mircea Popescu`s avatar
    50
    Mircea Popescu 
    Thursday, 20 October 2011

    Posibil, cu bitcoinii. Da' eu prefer sa ceara omu' decit sa-i propun/impun/sugerez io.

    Si-n rest... noa, cum o fi norocu' omului, mai mult ce poti face.

  51. Atunci îți urez noroc și sper să ne ții și pe noi la curent cu ce iese, văd că sunt curioși.

  52. Am citit de trei ori „angajez vibrator”...

  53. Mircea Popescu`s avatar
    53
    Mircea Popescu 
    Friday, 21 October 2011

    Tu, in cazul asta eu zic ca-i grav, nu te supara :D

  54. Am să iau măsuri. :)

  55. Mircea Popescu`s avatar
    55
    Mircea Popescu 
    Friday, 21 October 2011

    Da' pe interior sa le iei, bine ? :p

  56. The only way I know how.

  57. Ce noroc pe capul meu, dintre toate articolele taman pe cel la care vroiam să ajung, l-am nimerit. Deci ca femeie decât să te angajezi vânzătoare la Polimedia, parcă mai degrabă te duci la videochat. Alea proiecte speciale, nu chestiile alea pe care nu le înțelege nimeni.

  58. Mircea Popescu`s avatar
    58
    Mircea Popescu 
    Sunday, 23 October 2011

    @Cristian Tu esti din provincie ?

  59. Ce contează de unde sunt eu, din moment ce nu e pentru mine meseria aia? Pagina aia mi s-a părut mai interesantă așa că am dat link către ea. Sunt multe fete venite din provincie în București sau care vor să vină aici, iar oferta aia le prinde bine.

  1. Angajez vinzator pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    Deci mai nou si joburi, bun ? Bine ?...

  2. [...] sunt absolut incapabile de-a face ceva util. Motivele sunt multe si numeroase, parte ca respectivii-s lenesi la ora actuala, asa ca prefera sa se uite la teveu, parte ca-s idioti la ora actuala, asa ca au impresia ca ei [...]

  3. [...] dau si muia, ca daca nu ma obosesc s-o dau eu n-are cine ? Io ma straduiesc sa angajez trol (ca de vinzatori mi-am luat gindu', nu s-o nascut inca romanu' ala care sa faca ceva util sau nu-i clar care-i [...]

  4. [...] corect de afaceri ca exercitiu am ris impreuna de reprezentari concrete ale competentei medii a salesman-ului local, pivotul in jurul caruia se invirtea intreaga daravera dat fiind ca asa si este. Pentru [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.