Andreea Antonescu si Internetul romanescu

Wednesday, 13 April, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Andreea Antonescu e (probabil ?) ceva panarama, "sexiasistenta" la OMV, cintareata pe la paranghelii, dansatoare, coafeza, dezvaluitoare de fotbalisti, Trompi stie. Fata ei nu-mi zice nimic, in sensul ca seamana cu inca jde mii de blonde identice din care am futut si io citeva, am filmat alte citeva si-am ignorat cu succes tot restul.

Daca-i dimpotriva, ministru secretar de stat, sefa a camerei deputatilor, referenta la academie sau alte de-astea probabil ca ma voi vedea silit sa-mi cer scuze (ca locuiesc intr-o tara in care toate panaramele, dansatoarele si coafezele pot ajunge sefe-n Camera).

Da' sa trecem peste problema asta, si sa venim mai la concret. Daca o cautam pe domnisoara (doamna ?) Antonescu-n google obtinem chiar si niste rezultate :

andreea-antonescu-s

Hai sa le luam putin la analizat.

I. diabetesharmonyforhealth.com, care-i un spamsite ordinar ce face redirect pe alt domeniu, unde se incarca ceva bizdiganii (nu stiu ce ca n-am javascript, da' s-ar putea sa fie toxice, asa ca daca nu sunteti blindati mai bine nu intrati).

II. evenimente-bucuresti.ro, unde un articol din 2009 ne anunta-n doua fraze ca fata va sustine un concert. Deci e cintareata. Nu e clar.

III. prieteni.ro, pe pagina unui utilizator (Ditulina 20-f-Bucuresti/Colentina - Media: 9.81 din 828 note detali pe mess:adytza_smecheryta_adytza), unde se gaseste ceva poza cu numele fetei (Poza 466), chit ca nu prea seamana.

IV. alphabusiness.ro, intr-un subdirector de-i zice modules/com_sefservicemap/?andeea-antonescu-1289. Pagina e intitulata "photos of leona helmsley", blogroll-ul aminteste vag de Blogatu, o colectie de poze.

Ceea ce-i interesant pentru ca daca intram direct pe root aflam ca "Choose Professionalism Choose Quality Choose us", si de la "despre noi" (nu-i interesant faptul ca un tip care Choose Quality stie ce-nseamna "despre noi" ?) mai aflam in completare si ca "S.C. ALPHA BUSINESS COMPANY S.R.L. – este distribuitor autorizat al echipamentelor de aer conditionat, de climatizare si ventilare marca CITIZEN, pentru gama locativa, comerciala si industriala." Deci succese online, clar. Si ca bonus "S.C. ALPHA BUSINESS COMPANY S.R.L. detine certificatul ISO 9001/2000 care atesta Sistemul de Management al Calitatii practicat." Nu si pe web, ca norocu'.

V. myidol.ro, ceva spamsite mai spalatel, de unde aflam ca "Andreea Antonescu a confirmat in emisiunea Acces Direct ca urmeaza sa se casatoreasca anul viitor. Andreea a fost ceruta de sotie de catre iubitul sau, Traian, cu care este impreuna de mai bine de patru ani.", ceea ce ma gindesc ca e bine.

VI. kissnews.ro, ceva idem, de pe care aflam ca "Andreea Antonescu si-a pus extensii colorate".

VII. picarena.com, de pe care aflam ca "andreea antonescu vs andreea balan The winner is andreea balan". ceea ce ma gindesc iarasi ca o fi bine.

Romania online cea profunda se compune din adytza_smecheryta, SC ALPHA BUSINESS COMPANY SRL, kissnews si Andreea Antonescu. Poate ca daca oricare dintre aceste parti aparent interesate dar evident nepricepute-n problemele Internetilor ar fi participat la oricare dintre conferintele, meet-urile, adunarile si asa mai departe organizate de expertii din online, situatia lor s-ar fi prezentat mai putin trist.

Probabil cea mai buna solutie e sa se mai organizeze minim 5-600 de astfel de conferinte scl, in care expertii sa se intilneasca intre ei, si sa astepte rabdatori sa-i gaseasca adytza, Andreea, Alpha Business si tot restul lumii.

Cum zice si englezu', "if it works, why mess with it ?"

PS.

andreea-antonescu-2 andreea-antonescu-3

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

8 Responses

  1. s-acuma o sa apara si-n trilema. :D

  2. primul site e inofensiv ...

  3. de fapt erea "if it ain't broke don't fix it" si erea vorba texanului.
    Dar ce mai conteaza
    Nu mai dati cu cacat in artijtii poporiului!

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Thursday, 14 April 2011

    @Mihai B Apai aici oricum apar toate prostiile.

    @Ionut A ? Buen atunci.

    @cipslim Dic mo, si asta-i artista acuma ? Toate tristele, ce fras ?!

  5. da,dar pe alphabusiness.ro nu scrie Andreea scrie Andeea

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 19 April 2011

    A, da ?

  7. fantastic,nemaipomenit/ma bucur de cei ce v au murit/candy andre si andre candy/si cu asa pasaj ramayanistic.........pupici si reeessstuuul

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Sunday, 4 September 2011

    Sa fie primit.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.