Afacerile cu baruri ale lui Botezatu

Friday, 18 March, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Catalin Botezatu, il stiti, gheul acela oarecum obosit care face rating cu imaginare povesti de imaginar amor pentru imaginare femei - ca Bianca Dragusanu nu chiar exista de adevaratelea in realitate, just ? E doar o plasmuire, a televiziunii (mostra doveditoare a teoriei ca televiziunea naste monstri).

Catalin Botezatu zic are imaginare afaceri cu imaginare baruri in diverse orase ale tarii, printre care se numara si Timisoara.

Imaginare baruri zic pentru ca eu nu am vazut niciodata oameni bind acolo, si deci simpla etichetare nu-mi pare suficienta si convingatoare. Pentru ca simpla etichetare nu-i nici suficienta si nici convingatoare, de-aia. Asa incit nu-i clar nici daca ala o fost bar sau nu, nici daca o fost a lui Botezatu sau nu. Tot asa cum nu-i de exemplu clar ca adunarea din Palatul Parlamentului e un parlament, sau ca adunarea din Palatul Victoria e un guvern, sau ca adunarea din Calea Victoriei 125 este o academie.

Revenind, este in schimb clar ca imaginatia de la care am pornit nu mai functioneaza, si anume, practic vorbind de prin Februarie 2009, iar hirtogaristic vorbind de zilele astea, cind s-au adus la cunostiinta publicului trecator (recte mie, ca altcineva nu cred sa fi remarcat) intimplari din vara anului trecut. Precum urmeaza :

  botezatu-bar-1 botezatu-bar-2 botezatu-bar-3

Ocazie cu care aflam numele firmelor din concernul international care se ocupa cu implementarea-n fapt a imaginatiilor baristice ale zisului Catalin Botezatu : Job M & C si respectiv Iana Concept (in continuare remarcabile obiceiurile onomastice la comerciantii romani), precum aflam si cit costa distractia numita evacuare, precum si diverse alte detalii.

In caz ca erati curiosi. Iar daca nu, asta e.

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

13 Responses

 1. Carusso, străduţa aia ce face legătura între Parcul Civic şi Piaţa Sf. Gheorghe? Apoi acolo poţi deschide ce vrei, s-au tot perindat diverse afaceri pe-acolo şi-au sfârşit inevitabil închise. N-are nici o legătură cu faptul că e ascunsă bine strada, şi că nu trece nici dracu pe-acolo ...

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Friday, 18 March 2011

  Deci daca tu la un bar de brand name depinzi de pedestrian traffic ai oarece probleme de business plan, ca sa ma exprim in limba romana a afacerilor. Lumea conduce doua ore prin traficu' din Soho ca sa sada intr-un club anumit si tu-mi zici mie ca de-aia nu merge BotezatuBar ca se afla la douaji de metri de Parcul Civic ?

  E o alta lume aici, ce sa mai.

 3. Apoi de când pula mea e Botezatu brand? :D

  Dacă-şi face Cosmina Păsărin un club mai deochiat şi-l promovează puţin .. poa' să-l bage şi sub pământ şi tot are şanse mai mari.

  Da' zic, acolo a mai fost birt, a mai fost alimentară, greu să dezvolţi o afacere acolo fără un plan bun. Prin comparaţie în Unirii numa' întinzi terasa şi ai clienţi.

 4. Mircea Popescu`s avatar
  4
  Mircea Popescu 
  Friday, 18 March 2011

  The subtext, you have stumbled upon it :D

  Din ce vad eu in scripte diversele terase din Unirii nu merg chiar asa de bine. Pe de-o parte pentru ca acolo unde "clienti" = doua fufe si trei tinci ce intind de doua beri nu prea faci multi pureci, si pe de cealalta parte ca fiecare caschetar are impresia ca-i esti tu lui client. Doara ai terasa in Unirii, nu ?

 5. Mircea Popescu`s avatar
  5
  Mircea Popescu 
  Friday, 18 March 2011

  PS. Chiar n-am inteles de ce nu-s topless toate terasele alea din Unirii. Eventual in weekend, sau dupa 8 seara. Chiar nu pricep logica.

 6. Acu ceva timp am avut o intalnire cu un nene, smecher omu', era sa ma bage sub masa cu cate stia dar m-am tinut tare lol Si ne-am intalnit intr-un local f misto si cu preturi de-a dreptul accesibile. Cum nu imi place sa intarzii l-am asteptat vreo jumatate de ora, timp in care am constatat ca a inceput sa ma doara fundul ... vine omul si ma vede, evident, cum imi tot foiam picioarele si avem tendinta sa ma ridic. Si incepe sa-mi explice, ca localul avand preturi accesibile ar fi cazut prada alaora de se intind la bere si uita sa mai plece. Dar patronul a recurs la o smecherie. A facut la comanda niste scaune din lemn, frumos lucrate, misto, se incadrau in ambient doar ca nu puteai sta pe ele mai mult de 30 de minute ...
  Eu nu-s inalta dar nu aveam cum sa imi tin picioarele ... plus ca sezutul era atat de tare ca imi venea sa stau aplecata ... Dar daca ma aplecam constatam ca masa e o la o asemenea inaltime de stateam intr-un mod schimonosit si dureros.

  Aceasta nu este o poveste lol

 7. Mircea Popescu`s avatar
  7
  Mircea Popescu 
  Friday, 18 March 2011

  Vezi, de-aia n-am io bar. Cit amar de munca se cere ca sa extragi doua firfirici amarite din populatie, mai bine lipsa.

 8. Apropo de extrasul firfiricilor, o explicaţie zic eu acceptabilă pentru gradul mare de ruralitate al României: nu există un motor economic mai bun. Omul la ţară are de bine de rău curtea şi grădina lui, mai un crump mai o găină şi supravieţuieşte cu sume derizorii pentru un orăşean. Nici măcar alcool nu le poţi vinde, ori îşi fac singuri ori beau chestii cât mai ieftine.

  Ce nu m-am prins este ce alternativă li s-ar putea oferi oamenilor pentru a-i momi încet-încet spre oraş. Văzusem ceva proiecte cu mici ateliere de textile & alte industrii uşoare pentru a trage sătenii spre comune, spre urbanitate. N-am auzit de rezultate ...

 9. Mircea Popescu`s avatar
  9
  Mircea Popescu 
  Saturday, 19 March 2011

  Nu vei putea veci pururi scoate din ala contemplativu' negustor, cum nu vei putea scoate veci pururi filosof din smecheras, cam aia-i problema. Tipul pe care-l descrii tu e perfect satisfacut sa n-aiba, si decit sa-si faca mai bine sade. Din fericire nu-i specific romanesc, ci pur si simplu o aberatie istorica in plin proces de marginalizare. Inca douaji de ani si dispare cu totul.

  De-aia, in particular, mi-s simpatici mie cocalarii, manelistii, pitipoancele, diversii dispretuiti du jour. Macar aia vor ceva. Chiar daca vor prostii, aia se vindeca. Putoarea nu se vindeca.

 10. Am mai citit ceva asemănător la Pambuccian, în 2009. Un mic citat:

  Nu știu care dintre triburile sociale va fi cel care va furniza o nouă ordine. Eu aș paria pe mitocanul de Mall.

  Mitocanul de Mall pare cel mai adaptabil, deci cel mai inteligent. Nu are restricții ideologice sau religioase și, în consecință este cel mai acceptabil din punctul de vedere al masei critice. Are tupeul necesar accederii la putere, este foarte sigur de importanța sa și judecă lumea strict prin ochii săi.

  apropo #2: Cred că ăsta e cel mai bun filtru pentru blogosferă .. timpul şi ce rămâne după el în memoria cititorilor.

 11. Mircea Popescu`s avatar
  11
  Mircea Popescu 
  Saturday, 19 March 2011

  Pai ori idiotii gindesc la fel ori mintile luminate rar se gasesc in dezacord. Din aceasta dilema nu se poate iesi, am zis &c.

  Si da.

 12. stoned dude`s avatar
  12
  stoned dude 
  Friday, 15 April 2011

  deci botezatu are copyright pe "catalin botezatu"

 13. Mircea Popescu`s avatar
  13
  Mircea Popescu 
  Friday, 15 April 2011

  Adica vrei tu sa zici trademark ? Sau despre ce discutam ?

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.