Acelasi rahat, altfel ambalat

Saturday, 13 August, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Sa purcedem cu un citat :

SAN FRANCISCO (The Blaze/AP) — Transit officials blocked cellphone reception in San Francisco train stations for three hours to disrupt planned demonstrations over a police shooting.

Officials with the Bay Area Rapid Transit system, better known as BART, said Friday that they turned off electricity to cellular towers in four stations from 4 p.m. to 7 p.m. Thursday. The move was made after BART learned that protesters planned to use mobile devices to coordinate a demonstration on train platforms.

Tradus in limba romana :

Birocratii retelei de transport din San Francisco au blocat receptia celularelor in statii pentru trei ore pentru a impiedica demonstratii planificate in semn de protest fata de impuscarea de catre politie a unor cetateni.

Birocratii Sistemului de Transport Rapid al Zonei Golfului (BART) au declarat Vineri (ieri) ca au oprit electricitatea tuturor turnurilor care preluau semnalul celularelor in patru statii de la ora 4 dupa masa pina la ora 7. Miscarea a venit dupa ce BART a aflat ca protestatarii planuiau sa-si foloseasca telefoanele mobile pentru a coordona demonstratia pe platformele trenurilor.

Deci, cind ministerul de externe iranian protesteaza apropo de reactia politiei din Tottenham, e "trolling". De ce ? Pentru ca iranienii sunt rai si englejii sunt buni (tm). Asa am invatat noi la scoala, aia-s bunii, aia-s raii, aia-s stapinii, aia-s dusmanii, atita am apucat, atita am priceput si de atita ne tinem. Ala-i paiul.

Daca Libia ia o idee la discutat manifestarile anti-populatie-proprie ale francezilor e ridicol, cum adica, Libia ? Pai cind francezii isi bat cetatenii enervanti e normal si e bine, asa le tre', futu-i in gura de nesimtiti ca supara ei guvernul lui Sarkozy. Iar cind libienii isi bat cetatenii enervanti e anormal! si e rau! Rusine sa-i fie de Gaddafi, cum dispretuieste el valorile umanismului european, alea care ii futeau tara la gros cam de pe vremea lui Cezar asa, doua mii de anisori acolo.

Daca Mubarak trimite pustimea la plimbare e un om rau, daca americanii se baga-n ei e for graet justice, daca chinezii cenzureaza Internetul e foarte urit, daca americanii taie telefonu' e foarte bine. Sigur ca da.

Va mai amintiti momentul cind a avut Romania dreptate ? Atunci in 2009 cind a iesit Basescu sa declare ca nu-i ok sa invadezi Serbia, si toti analistii locali de nu merita doi scuipati dadeau inainte cu "cit ii de rau asta ca ii critica pe cei buni" ? Dupa care rusii au facut exact, da' exact aceeasi chestie in Georgia si se straduia toata lumea sa se uite in alta parte, nu carecumva sa recunoasca ca au fost idioti ? Toti, ministrii de externe, analisti, priceputi si alti imbecili de-aceeasi teapa.

Mnoa, asta este. Oamenii au impresia ca vor ajunge undeva cu creieru-n punga, cu capu' la cutie si tinindu-se atenti de restu' tirlei.

Si este adevarat. Vor si ajunge undeva. E drept ca undeva ala e la abator, da' nu putem contesta adevarul presupunerilor lor : vor ajunge undeva!

Category: SUA care este
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

18 Responses

  1. pletzalcoatl`s avatar
    1
    pletzalcoatlinsigna de criptograf 
    Saturday, 13 August 2011

    This is the second time in recent memory BART police have fucked up with a shooting. There was another in Oakland of a black guy that sparked a lot of ire.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Saturday, 13 August 2011

    O right you are, the Oakland stuff was also BART related huh. Splendor of splendors. This is the ultimate reason bureaucracies need to end in a massacre : bureaucrats have no incentive to learn. None whatsoever.

  3. cunonteaza`s avatar
    3
    cunonteaza 
    Saturday, 13 August 2011

    These double standards from Downing Street are symptomatic of widespread double standards at the very top of our society.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Saturday, 13 August 2011

    Mda. Bun de citit.

  5. Deci, cind ministerul de externe iranian protesteaza apropo de reactia politiei din Tottenham, e “trolling”.

    io cred ca ai probleme in a cita sursa

  6. Politrucii au profitat de ocazia asta. In loc sa-i bata si sa-i aresteze pe-aia din prima revolta din Tottenham, care dadeau foc la case si furau plaseme, deci nu cred ca zicea nimeni de "police brutality", i-au lasat pe toti nigerii din toata tara sa-si faca de cap, ca sa se simta british-ul de rand frica si sa vina la stat plangand sa ii bata pe-aia, sa le blocheze blackberry-ul si sa puna mai multe camere. Well played.

  7. @gheorghe: pe sistemul nu vă mai dăm găleți colorate, acum le luam înapoi.

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Saturday, 13 August 2011

    @Freud Da ? Pai completeaza tu, nu ie problem.

    @gheorghe Mdea.

  9. @gheorghe : nu e d'le,e rasism daca faci aia.

    polimedia.us/dtng/c/src/131319504865.jpg

  10. Dupa umila mea parere SUA isi pierde rapid orice urma de superioritatea morala. Probabil ca in 100 de ani o sa se prinda si prostimea. Ca legalizarea MEK sau niste civili omarati aiurea prin alte tari n-o sa apara prea curand la Dan Diaconescu.

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Thursday, 17 May 2012

    Ai vazut recent aia cu inarmarea rebelilor de prin Mexic ?

  12. Nu cred. Am vazut operatiunea cu "piedutul" armelor vandute de FBI la traficanti. Ma jur ca nici in Romania nu vezi o vrajeala asa de penibila.

    Nici nu mai zic de vanzatorul de masini de 50 de ani care voia sa explodeze ambasada Arabiei Saudite si a Israelului. Aia a fost asa de proasta ca doar in Arabia Saudita se mai scrie despre ea.

    Asa e la apropierea de decadere a imperiului, incompetenta e incredibila.

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Thursday, 17 May 2012

    Aia, aia.

    Da' una si mai recenta : cineva (o mina criminala!) s-o apucat sa modifice bibiografiile mai tuturor presedintilor pe whitehouse.gov ca sa includa referinte la Obama.

    Deci mai ramine sa aflam daca are omu' vre-un cal. Ca tot se apropie alegeri.

  14. Bai ma enervezi. Aflii chestiile astea mai repede ca mine. Dar maine aflu sigur de pe site-ul meu secret de conspirationisti.

    Apai, cal, zahar, galeti, se da orice, daca trece prin Romania la alegeri.

  15. Mircea Popescu`s avatar
    15
    Mircea Popescu 
    Thursday, 17 May 2012

    http://www.unitedliberty.org/articles/10044-obama-invoked-in-white-house-biographies

  16. Bai, nu mai pot de ras!!! Mai penibil de asa nu se poate! :))))
    Ai multumesc lui Dumnezeu pentru Ponta!

  17. Mircea Popescu`s avatar
    17
    Mircea Popescu 
    Thursday, 17 May 2012

    Se poate, se poate. Timpul o va dovedi.

  18. Gumesti? Eu ma car! :D

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.