Voxnews online.

Friday, 12 February, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Dupa cum probabil ati auzit, Bobby Paunescu a preluat niste ziare (Evenimentul Zilei, Capital, Curierul National + ceva chestie pe la olteni) plus niste posturi TV (B1 si Voxnews - de care probabil ca n-ati auzit, dar va fi ceva mare chestie in jurul lu' espectacularrrrrrrr Floooorrriiiiin Calinescu). Plus ceva websituri. Cu alte cuvinte, grup de media, taica (si vesti proaste pentru Bobby Bogdan Voicu, care isi vede cu aceasta ocazie ultimul asset ramas cazand in irelevanta. Patasti.)

Aici intra un paragraf despre pe cati un dolar s-a facut privatizarea, da' prefer sa ma abtin, ca-i mai amuzant asa, plus ca nu vreau sa dau nastere la bancuri proaste precum "Ospatar! Cate ziare mi-as putea cumpara pe ciorba asta ?"

Sa trecem deci la principalul fel al zilei : Vox News, postul tv de care va vorbeam, si-a facut WeBsItE!!1 Din pacate, asa cum e la moda pe la noi, s-au limitat doar la o versiune in limba engleza (intr-o prima faza, bineinteles). Chiar si asa, sa citam :

WELCOME!

Hello everyone and welcome to our site!
Here at VOX News, we bring a group of kids together to let them show off their media talents and to also give them the chance to work together as a team with other kids in the class room as well.

Este ca au potential ? Sa le uram succes tinerilor, nu inainte de a observa in trecere ca

Bradley Central High School Broadcast Media ©2009

voxnewsnetImpingem concluzia ca mogulii locali (stiti cum zic, aia pe care baietii de la Evenimentul nu-i aveau, pana cand l-or primit, si de-acu au si ei) au intrat intr-o noua faza a inregistrarii ofshore : nu se mai fac companii in Cipru, Virginia, alea, ci direct in liceele de prin Statele Unite. Sa mearga sa-i caute acolo, he-he-he.

Pe final, felicitam grupul media, mogulul si cei trei angajati ramasi pentru curajul de-a pasi intr-un mediu atat de ostil si dificil, precum si pentru frumoasa initiativa de-a adauga un buton Paypal Donate, miscare care va aduce fara indoiala incasarile grupului semnificativ peste ce realizeaza competitori precum Boom sau F5-X media in 2010, asigurandu-le probabil o cota de piata de peste 50% pe baza celor 19 dolari pe care o bunicuta confuza in Cleveland ii va trimite dintr-o regretabila eroare, crezand ea ca nepotul ei lucreaza acolo.

UPDATE : Mi se atrage atentia pe twitter, de catre un vigilent si bine informat urmaritor al problemelor, ca de fapt situl real al televiziunii se afla pe wordpress.com. Ceea ce este chiar mai bine, in sensul rau al termenului de "bine".

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

9 Responses

 1. Lasa ma ca si-or cumparat in august anul trecut domeniu.ro de la eurodns in luxemburg de 28$.
  Cat despre site, asteapta probabil sa mai scada preturile la firmele de constructie online ca doar n-o sa dea 100.000$+ ca hotnews pe un amarat de site pe care orice developer cu 3 ani experienta il livreaza intr-o saptamana ;).

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Friday, 12 February 2010

  Este ce zici tu.

 3. La mai mare ... imi place mediocritatea maxim!

 4. somnulescu`s avatar
  4
  somnulescu 
  Friday, 5 March 2010

  La ultimul blogmeet din Iasi a fost prezent si Bobbyvoicu (va zic imediat de ce-i zic asa). S-a facut un fel de lista de prezenta, niste schimb de nume, ID-uri de mess si mail-uri.

  Atunci a fost momentul care m-a amuzat teribil, asta pt ca oricum nu-l suport, nici pe ala cu succes dublu/triplu/cvadruplu. Asta, in dreptul numelui (real) a scris

  BOBBYVOICU...deci sa inteleg ca stimata lui mama il striga prin casa " bobbyvoicuuu hai lasa masa" ? (intr-un caz ipotetic desigur)

  (Da, asta a fost singurul aspect care m-a interesat din postarea ta, ca sa vezi ca mai citesc ce aberezi dar nu ma regasesc in ordinul comentatorilor tai.)

 5. Mircea Popescu`s avatar
  5
  Mircea Popescu 
  Friday, 5 March 2010

  Fii pe pace, ca multi sunt precum tine insuti.

  Da' ca sa fim oameni cinstiti, io cunosc de parigzamplu' pe unu' care-o scris MIЯCEA.

 1. [...] tot moare presa scrisa (aia care n-are norocu' sa fie cumparata la kilogram de afaceristii de partid si de stat), sa ajutoram macar presa [...]

 2. [...] Zilei, care de cand a fost "vandut" catre Bobby Paunescu (ati citit aici acum 3 saptamani chestia care azi surprinde toata piata) publica chiar toate prostiile nu-l putea [...]

 3. [...] februarie 2010 : Se deschide televiziunea de gimnaziu VoxNews Online. Speram la un radio de gradinita in cel mai scurt [...]

 4. [...] de exemplu, intr-o ordine aleatorie, sefi si ziaristi la Evenimentul zilei (ex Ringier, actualmente ceva politruci), profesori la FJSC (teoretic entitate publica), ziaristi la Adevarul (Dinu Patriciu), ziaristi la [...]

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.