Un pic de spam cu Google Adwords

Friday, 20 August, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Probabil ca va amintiti c-am incercat mai demult mirobolantele servicii ale leaderului de piata numaro uno in acest domeniu precum si toate celelalte. Asa prin mai.

Poate ca va amintiti si concluziile. Daca nu, nu-i bai, ca-s trecute acolo. Mnoa, ce s-a mai intamplat de atunci ? Pai...

adwords-spam

Aparent Google e prea smecher ca sa citeasca ce am eu de zis despre serviciile lui, mai ales partile cu "I-am blocat cand i-am prins ca-mi trimiteau cate 50-100 de click-uri pe ora, adica saptamana trecuta, si i-am si raportat la Google. Caruia i se rupe fix in paispe de banii advertiserilor, pentru ca eu n-am nici un fel de facilitate de-a raporta, ca platitor, decat are Ionica din drum, ca privitor." si respectiv "Asa ca banii mei de advertising vor sta bine si-n banca[...]". Foarte bine, nu-i nici o suparare, am inteles, asa e Google, smecher, ca servitor, si asa sunt eu, fraier, ca platitor. Si ma rog, asa sunteti si voi, in caz ca-l platiti.

Deci, adio si n-am cuvinte, mie mi se rupe fix in paispe de problemele si figurile lor, lor li se rupe fix in paispe de parerile mele, as zice ca-i un mare succes online si putem trai fericiti astfel pana la adanci batraneti, Google in superioritatea superbitatii sale si eu in nimicnicia fraierimii mele, de biet de-asta de pe internet cu bani in banca cum ma gasesc.

Da' totusi, parca nu inteleg o chestie... odata ce-am stabilit asta, ce rost mai are sa vii la mine cu faze de proasta de pe Dorobanti, in iunie ca "vezi ca ti se termina banii din cont", dupa care ferm, asa, sa ma inspaimant, "iti suspendam contu'!!!11" dupa care in august (?!) ca stiti, da' parca se termina banii domnu' domnu'... Care-i rationamentul ? Mi-am uitat cum stam din mai pana-n august, chiar asa de dobitoc sa fiu ? Oare ?

This message was sent from a notification-only email address that does not accept incoming email. Please do not reply to this message. If you have any questions, please visit the Google AdWords Help Center

Sunt atat de impresionat ca mai am putin si ma topesc intr-o baltuta, ce sa va povestesc...

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

5 Responses

  1. Porcul de York`s avatar
    1
    Porcul de York 
    Friday, 20 August 2010

    eu cu siguranta nu sunt unul dintre cei care cunosc subiectul, situatie in care ar fi frumos sa imi vad de gaste. insa.. am o curiozitate. banuiesc ca daca ai de mai sus chiar ar dori sa ...efectiv citeasca.. sesizarile primite de la diversi..ele fiind probabil de ordinul sutelor de mii pe zi... ar avea nevoie de un turn de birouri ocupate de un turn de angajati platiti care sa faca asta. e mai simplu si mai economic sa bage sulita in cur celor care stau capra, ca oricum cei care nu stau sunt putini si mai sunt si ..iata... dificili. toata chestia de mai sus e doar o ipoteza, habar n-am si intreb: asa-i ?

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Friday, 20 August 2010

    Mei, foarte bine, n-am nimic impotriva, dar ce schimba asta ?

    Tu crezi ca mie imi pasa cat de dificil e pentru ei ? De ce mi-ar pasa ?! Chiar nu ma intere, din punctul meu de vedere e indiferent "cat de dificil e".

    O fi, probabil, Dumnezeu stie.

  3. Gugl's got notin on IRL.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Friday, 20 August 2010

    Indeed.

  1. [...] in continuarea discutiei cu Google suge pula (partea unde-s prietenii spamului de toate felurile, nu partea unde-s dusmanii bunelor practici in afaceri) adaugam azi acea piesa [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.