Un moment important

Friday, 05 November, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Hai ca nu v-am mai socat demult, luati de la tata :

sursa : <a href=http://www.theblaze.com/stories/unbelievable-pics-young-man-boards-flight-to-canada-in-astounding-old-man-disguise/>theblaze.com</a>

sursa : theblaze.com

In poza dinsus avem un tinar chinez din Hong Kong, care a pacalit autoritatile chineze (acum zece ani improprietarite pe fostul dominion englez), urcindu-se intr-un avion cu destinatia Canada. Odata in avion a asteptat vreo doua ceasuri, cit sa nu mai poata fi usor intors inapoi, dupa care s-a dus in baie si-a dat jos de pe el siliconul, spre surprinderea stewardeselor, care-au vazut intrind in baie un tip de 70 de ani si iesind un gagiu numa' bun de vreo 27. Pai lor de ce nu le-o spus nimeni ca-i magica buda ?!

Pustanul este acum in detentie, si a cerut azil, dar intreaga aventura ridica doua intrebari si o afirmatie. Intrebarile vi le puteti inchipui si singuri cu un minim de consum intelectual. In primul rind, vai doamne, cit de rau poate fi in Hong Kong daca s-a ajuns pina aici ? Probabil ca foarte rau, probabil ca Tezele din Iulie sunt nimic, sarmanii. Sa pastram un moment de tacere.

In al doilea rind, va dati voi seama ca numai si numai prostia si incompetenta ii impiedica pe teroristi sa terorizeze in voie toata lumea ? Pai daca si-ar pune mintea la contributie serios ar avea cite un arabut furios cu cutitu-n dinti in fiecare avion. Drace, poate ca si au. Citi spioni cara in fiecare zi avioanele in zig-zag pe suprafata marii ? Cine stie... inca o data se confirma regula simpla si arhicunoscuta in bransa cum ca limita numarului de spioni la lucru in orice organizatie e data de limita interesului ostil de a-i planta acolo, si nu de masurile de limitare intreprinse de organizatia in cauza. Astea din urma decid doar modul in care spionii se implanteaza, nu si numarul lor.

Ei, dar afirmatia nu v-o puteti inchipui chiar asa lesne. Si probabil ca va va soca. Sunteti pregatiti ?

Pai, daca sunteti pregatiti, iata : de azi incolo fiecare femeie, de orice virsta si indiferent de pregatire, aspect, resurse financiare, rasa, etnie, culoare, gen sau alte discriminari este obligata sa poarte o masca de silicon in toate cazurile in care se afla in public.

Rujul si mascara au fost ok, la timpul lor, tocurile si blugii care transforma un fund de gogoasa intr-un fund de manechina, sutienele cu pernute si asa mai departe, toate si-au jucat rolul lor in istorie. Dar incepind de astazi se deschide un nou capitol in chinuirea sociala a femeii, de astazi spiritul gregar ce anima indeobste tartacutele fetelor isi gaseste in sfirsit implinirea perfecta.

De astazi incolo, toate fetele pot, si deci toate fetele trebuie sa arate la fel. O saptamina ca Angelina Jolie (si cind zic "ca" nu ma refer la asemanari vagi, da ? exact, exact identic ca, bine ?), o alta saptamina ca Madonna, dupa aceea zece zile ca Kim Kardashian, inca cinci zile ca Charlize Theron, pe urma trei zile Christina Ricci la tinerete si tot asa. Moda zilei va fi comunicata fetelor prin sistemul de difuzare in masa pus deja la punct (emisiuni tv si radio specializate + reviste lucioase + coafor etc) si va fi urmata obligatoriu.

Dati-va seama cum ar fi sa mergeti la servici si toate, TOATE muierile din toata incinta sa arate toate identic. Ma rog, unele mai inalte si altele mai scunde, da' toate cu acelasi cap pe umeri. Care sa se schimbe, brusc si fara menajamente, la citeva zile odata, azi is toate blonde cu o suvita, miine-s toate brunete cu bucle.

Este ca in sfirsit aparenta s-ar suprapune pe realitate ? Da, e drept ca totusi nu perfect, da' macar mult mai mult, leaps and bounds mai mult decit oricind pina acum. In sfirsit intreaga lume va putea intelege de ce barbatii "calca pe de laturi" : uite de-aia, ca diferentele, daca or fi existind (sa zicem c-or fi existind, ce ne costa) sunt cel mai adesea imperceptibile.

Prin atitea socuri culturale isi face loc si o veste buna, totusi : in sfirsit araboaicele cele fierbinti vor putea sa arate si ele ca suratele lor din America, Europa si etcetera. Pentru ca, la rigoare, o burka se poate face si din silicon, cu doua gauri minuscule pentru ochisori. Doara nu-si arata fata ei, nu-i asa, stimati muiahedini ?

In incheiere, va las cu o reprezentare artistica a temei (Oglaf) :

fresh_horses2

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

5 Responses

  1. Eu vreau sa fiu Kate Bush asa cum era ea in tinerete :D
    http://www.youtube.com/watch?v=ot3cVY1JESQ

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Saturday, 6 November 2010

    Apuca-te de strins bani la ciorapel atunci.

  3. Mai bine strang din buci ...

  4. Ma scuzati, uneori imi scapa din astea.

  5. In ce hal s-a deghizat nu-mi vine sa cred

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.