Toolbar fain

Sunday, 05 September, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Click!

Click!

Am adaugat un toolbar pentru fain. Pentru a-l folosi trebuie sa faceti click de pe titlul unui link, de pe pagina lui proprie (deci, in lista link-urilor click pe titlu va duce la pagina proprie, si click pe url, aflat sub titlu va duce direct la website-ul in cauza ; in pagina proprie click pe titlu va duce la website cu toolbar, si click pe url, aflat sub titlu, va duce la website fara toolbar - suna complicat mai complicat decat este).

Toolbar-ul va indica starea (publicat sau doar introdus), numarul de voturi si comentarii, titlul si url-ul paginii respective (fragmente). In plus va ingaduie sa navigati in lista paginilor de acelasi fel (publicate sau introduse), in ordine, ceea ce ma gindesc c-ar putea fi interesant. Un singur click pe titlu/url va duce la pagina de fain unde puteti vota. De asemenea am adaugat un bookmarklet de social media, nu mi-e clar daca serveste la ceva sau nu, dar pe principiul ca sa fie. In dreapta e un X mare rosu care inchide toolbar-ul.

Se primesc solicitari de modificari si imbunatatiri.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

5 Responses

 1. sound nice. din pacate nu folosesc toolbare, ma feresc sa le instalez. poate imi explica cineva cu experienta in utilizarea lor la ce-s bune si asa ar exista sansa sa ma razgandesc.

  aici ploua, in acest inceput duminica friguroasa.

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Sunday, 5 September 2010

  A, nu-i nimic de instalat mei, vezi tu pe undeva link de download ?

  E iframe-based, practic daca megi de pe un link ai pagina direct si daca mergi de pe celalalt ai o mica chestie de navigatie in plus.

 3. iframe based e rau... daca-l inchizi odata mai apare? :D sau tre sa-l inchizi de fiecare data?

 4. Mircea Popescu`s avatar
  4
  Mircea Popescu 
  Sunday, 5 September 2010

  Daca-l inchizi dispare.

  Iframe based nu e rau in sine, e rau ca-l implementeaza lumea prost. Vezi numa' daca-i gasesti ceva de ce sa te plingi.

 1. Toolbar fain pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

  O noua functionalitate....

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.