Tactica cu femeile

Wednesday, 17 November, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Stiti banuiesc, macar din auzite daca nu de-a dreptul din experienta, ca se egzista ocazii cind vorbesti cu o femeie fara un scop fixat (ca exemplu de scopuri : ca aveti ceva munca de indeplinit impreuna, sau nevoie de-o cana din raft sau alte minuni de-astea).

Acum, aceste ocazii in care vorbesti fara un scop fixat, ci asa, mai mult ca sa vezi unde se poate ajunge, se numesc indeobste flirt. Ghiolbanii au impresia perfect gresita ca flirtu-i vorbitul cu scopul de huta-huta. Nimic mai fals, afara de cazul ca discutati prin portiera cu geamul lasat cu o gagica mai degraba dezbracata-n faptul serii. Care discutie nu prea constituie flirt, sincer sa fiu.

Ei, o pasarica imi sopteste-n ureche ca dumneavoastra va considerati cel putin experti in ce priveste flirtul asta. Ca o faceti adica foarte bine, excelent, la fel cu cei mai buni. Bravo! Da' hai totusi sa distingem, asa in joaca, daca aceasta convingere vine din aia ca sunteti prea nepriceputi ca sa va dati seama cit de nepriceputi sunteti sau dimpotriva, din realitate.

Si cum sa aflam asta mai bine decit printr-un exemplu ? Sa facem dara un exercitiu imaginar, bine ? Sigur, el se bazeaza pe-o intimplare care tocmai ce mi s-a intimplat, da' asta mai putin conteaza. Deci, se da una bucata demoazela tinara si frumusica, cu care ati mai conversat asa, lejer, amical, si-n alte ocazii. Ea zice "Bine, draga! Pupic!" adica asa, ca de despartire. Noi raspundem "Ce pupic, pai ce-s io, gagica ? Copchil de gradi ? :D". Ea raspunde "Tu ti-ai luat nasul la purtare? :)) ce-ai vrea, un blow direct? :))"

Ei, pentru cine stie citi conversatia asta (ca si flirtu' asta-i asa, ca o tura de poker, se citeste, stiti voi) situatia se prezinta destul de bine pina la acest punct. S-ar parea ca avem ceva dame de cupa de ne zimbesc gales de pe catifea. Ei, si-aici intrebarea. Ce facem mai departe ?

Ce raspundeti dumneavoastra ?

Da' fiti sinceri, scrieti pe foaie, formulati un raspuns, ca uite care-i chestia, daca nu va faceti de ris, chiar si asa in intimitatea proprie, nu aveti cum invata. Asa-i tocmita lumea si mintea omului, altfel nu se poate.

Deci, raspunsul pe care tind sa-l dea majoritatea cu vedere spre mai toti barbatii in aceasta situatie tactica in care li se vadeste blowjobu-n carti este intr-un fel sau altul sa apese pe chestie, frontal, la asalt, ca taurasii ce se gasesc. Si muierile stiu preabine asta, chiar daca-s tute ca lemnu', din experienta, din instinct, asa ca nu odata flutura cu de-astea fara nici o intentie directa, ci pur si simplu ca sa evalueze cam cit de ghiolban e duduiul. Duduie au ba ?

Asa ca orice raspuns direct, oricit de mestesugit vi se pare dumneavoastra e tot o prostie pierzatoare. Orice descrie in orice fel sau oricum se bazeaza pe structura formata din dumneavoastra si ea uniti la mijloc in blowjobu' vietii e o prostie oarzana si-un semn de lipsa de experienta, ca sa nu zic de-a dreptul lipsa de inteligenta. Da-n tot cazul indicati singuri ca nu sunteti nici pregatiti nici indicati pentru operatiunea in discutie, precum nici pentru celelalte alaturate indeobste ei.

Nici sa nu raspundeti deloc nu-i bine, ca asta inseamna ori ca sunteti timpit ori gheu de-ala de se arde-n cur cu barbati ori angajat intr-o alta relatie. Daca nu-i raspundeti ce-i semnalizati tot fara drept de apel e ca n-are de ce sa-si puna problema asta. Si fetili sunt sensibile la semnalizari, le decodeaza si le iau in serios.

Raspunsul corect, nu neaparat in sensul ca va doriti numaidecit sa-i sondati amigdalele fetei, da' asa, ca sa va respectati ca specialist in domeniul asta umed si alunecos care este e intotdeauna lateral.

Ca de exemplu "Hehehe. Chiar, in loc de "pup u", de-acuma "blow u". Suna periculos de aproape de-o injurie." Clar ? Limpede ? Lamurit ? Mnoa, liber la exercitii, dati trei exemple de raspunsuri laterale cu cuvintele dumneavoastra proprii.

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

11 Responses

 1. Avand in vedere ca urma sa plecati fiecare in directii opuse, eu as spune ca un "Da, ai dreptate" insotit de un zambet si o spranceana ridicata cu o privire "dintr-aia" ar fi de ajuns. Uneori nu trebuie sa fortezi, depinde cat de abil esti in a scoate replicile fara sa spui tampenii. Vorba aia " Keep it short and simple ". :D

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 17 November 2010

  Neah. Da ai dreptate e de pampalau, si-n rest discutia se petrece pe mediul de comunicare online, n-ai loc de zimbete.

 3. Hmmmm, daca e online este si mai simplu. Real life este live, pe ym este mai usor [ fiind mediul tau].

 4. dana este cea mai rea fata din lume si e foarte autoritara chiar si invatatoarea ei a spus ca e autoritara si rea cu toata lumea si cu colegiii ei asta este tot ce am vrua scriu despre ea si ei ii place de dici alexandru care si lui ii place da ea si dicu alexandru este cel mai obraznic din clasa si doamna lui ia scazut nota la purtare din FB in B dar el putin destept si diana andriescu si pristanda amalia ele doua sunt cele mai destepte fete din clasa si in clasele care au trecut ele doua au luat numai coronnita si numai de FB la toate examenele asta e tot ce am avut de scris pe blog pa adica la revedere

 5. fac sex cu sotia mea maria voloaca fac sex de 20 de ori pe saptamana si ma simt bine cand fac sex si imi place sa rostesc cuvantul sex sex sex iar sotia mea maria voloaca arata in fiecare seara sexy si fac cam 10 ore pe zi sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex cu ea imi place la ea c este buna pentru sex si arata foarte sexy in fiecare seara cand facemsex sex sex sex sex sex sx.

 6. Mircea Popescu`s avatar
  6
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 17 November 2010

  @Onor. Familia Voloaca Deci cum ?!

 7. Scoala vietii te caleste si-ti alege cuvintele propice, astfel ca, experienta dobandita se "rasfrange" in discutiile mai sus amintite. Un barbat inteligent va avea mereu cuvintele (potrivite) la el; un "tzanc" va avea DOAR hormonii pe teava pistolului cu apa, pe care-l dobandeste la 2 ani si nu-l mai lasa din mana nici cand tamplele-i albesc. Femeia care e obisnuita cu replici banale, nu va fi niciodata atrasa in "plasa", pe cand o conversatie inteligenta cu iz de amuzament o poate face atenta/interesata :)
  "Caldura mare, mon cher!"

 8. Mircea Popescu`s avatar
  8
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 17 November 2010

  Zici tu asa, din auzite, sa inteleg ? :D

 9. Le mai spun si eu, mai ales din vazute, nu doar "din auzite"! Apa trece, pietrele raman, "draga"! :D

 10. I-as zice sa nu fie asa nerabdatoare. :P

 11. Mircea Popescu`s avatar
  11
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 17 November 2010

  @Oana Bine draga! :D

  @Catalin Dominator, dominator, mm ?

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.