Si totusi, se poate.

Saturday, 23 October, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Fericirea-i un lucru mic, e o aripa care vibreaza...

El :

Buna ziua.

Sunt un bursier Trilema (din prima serie, noiembrie '09) iar situatia este putin diferita deoarece inca din primele 2 saptamani (decembrie 2009) am migrat catre un alt hosting, doar domeniul a mai ramas la dvs.

Doresc trecerea domeniului pe numele meu si doresc sa stiu daca mai presupune si altceva aceasta schimbare a datelor din campul WHOIS , din cate m-am informat am nevoie codul EPP, iar transferul doresc sa-l efectuez prin namecheap.com unde am cont.

Va rog mult sa-mi trimiteti un reply cu numarul contului bancar unde as putea sa virez taxa de transfer in valoare de 10$.

Numele domeniului este ***.

Va multumesc mult pentru ajutorul si sprijinul acordat.

Cu consideratie,
***

Eu :

Am nevoie de numele contului de namecheap catre care se face transferul.

Fac o promotie pentru cetatenii civilizati, asa ca te scutesc de cei 10$.

Spor,
Mircea Popescu

El :

Chiar am cautat numarul contului deoarece doream sa fac transferul dinainte de a trimite acest mail dar nu l-am gasit in nici unul din articolele in care dvs ati punctat noua orientare a burselor trilema, care mie personal mi se pare una cerebrala si chiar nu am inteles comentariile unora care au dat dovada cat de romani sunt (folosit ca adjectiv).

Va rog respectuos sa-mi transmiteti numarul contului deoarece stiu ca nu este o suma nici pentru dvs (chiar sunt sigur de acest lucru) si nici pentru mine dar mi se pare un act normal si sunt fericit sa platesc o anumita taxa mai ales cand sunt sprijinit si ajutat in mod real (nu mai discut de promptitudine) in acest proces, cu atat mai mult cu cat este unul profesional, total atipic fata de ce se intampla prin .ro iar faptul ca dvs ati intins o mana la un anumit moment din nou a fost ceva atipic si probabil a ajutat multa lume.

Multumesc pentru remarca cu civilizatia dar eu nu o consider decat o normalitate in realatia dintre 2 parti si astept replyul pentru a-mi putea face si eu datoria.

Userul contului meu de la namecheap este: ***

Va multumesc anticipat,
***

Eu :

V-am inteles.

Contul de paypal este ***, cred ca aceea-i solutia optima.

Am executat push-ul. In prima faza nu l-a acceptat, pentru ca utilizatorul *** nu are datele de identificare completate corect. Vi l-am trimis cu datele mele, pe care va voi ruga sa le modificati corespunzator.

V-as cere si permisiunea de-a folosi aceasta discutie (intr-un mod anonim, fireste) in cadrul unei postari pe blog. Cred ca normalitatea ar trebui mai des expusa publicului.

Cele bune,
Mircea Popescu

El :

Buna seara,

Am trimis via paypal la adresa mentionata taxa de 10$ sper ca e totul in ordine deoarece si la paypal sunt la prima operatiune nu am mai efectuat tranzactii de genul.

Din cate am vazut domeniul a aparut atasat contului meu namecheap si chiar l-am mai prelungit cu un an de zile cu succes, am vazut si campurile respective cu datele si le voi completa cu numele meu in cel mai scurt timp.

Din punctul meu de vedere nu e nici o problema folosirea discutiei noastre intr-un articol cu datele anonime si sper sa aibe si efectul scontat.

Va multumesc inca odata pentru suport si mana intinsa la momentul respectiv.

Cu consideratie,
***

Iata ca totusi se poate.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

5 Responses

 1. Si de ce nu s-ar putea. Nu prea sunt in tema cu subiectul conversatiei, dar ea mi se parte una normala, desigur, de bun simt, si nu vad nici un motiv pentru care nu ar fi asa

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Sunday, 24 October 2010

  Pai pentru ca in general lumea se injura pe interneti.

 3. Dar respectivul parea macar putin indatorat tie, in situatia asta chiar ar fi fost ciudat tocmai el sa se apuce sa injure (dar probabil ca exista si cazuri dinastea, daca nu chiar ai avut parte)

 4. Mircea Popescu`s avatar
  4
  Mircea Popescu 
  Sunday, 24 October 2010

  Am trait sa vad tot felu'.

 1. Si totusi- se poate- pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

  Nu chiar toate interactiunile sunt acte ratate....

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.