Sexul anal - continuare

Saturday, 07 August, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Inteleg ca la asa titlu, am pierdut din start atentia unora dintre cititori. Unii nici nu vor deschide articolul, din motive adanci, pe care le simt fara sa poata sa le explice. Altii vor baleia privirea peste litere, care uneori vor forma cuvinte, dar mangaindu-si fara intrerupere, in forul interior, o colectie proprie de idei “permise” si deci “corecte” pe tema.

Problema cu parerile formate inaintea faptelor, cu ideile care vin dinaintea cuvintelor este ca ele sunt cel dintai, si cel mai fundamental semn de barbarie, si prin urmare cea mai sigura cale spre a reproduce in curtea proprie libertatea Iranului, fericirea Rusiei si abundenta Coreei de Nord.

Sa facem deci un pas afara din fortareata propriului cap, sa privim in jur, unde este iarba verde in loc de pavaj grunjos, aer curat in loc de ziduri igrasioase, si ciripit de ciripele in loc de zanganit de zanganele. Ma rog, stiti dvs, chestii de-alea medievale de produs adevarata credinta. Si eventual sa ne si relaxam un pic, doar suntem pe internet, deci impreuna in intimitatea noastra a fiecaruia, la zeci si sute de kilometrii apropiere. Care nu conteaza.

Am scris aceasta introducere acum fix un an de zile, pentru articolul despre sexul anal, care desi pornise cu sperante de exhaustivitate s-a transformat intr-o predoslovie, pe masura ce subiectul nu se mai lasa epuizat. Introducerea se potriveste la fel de bine si aici, ceea ce ma tem ca ar putea insemna ca subiectul nu se va lasa epuizat nici de data asta, cum probabil nu se va lasa epuizat niciodata (eu incerc sa-l epuizez practic de vreo 10 ani si inca nu pot spune c-am ajuns nu pe-aproape, dar macar in pozitia sa estimez cam cat mi-ar mai lua).

Sa purcedem cu o mica discutie de mecanica - orgasmul fiind un mecanism fiziologic, pana la urma cu nimic diferit de functionarea masinii de spalat, de exemplu.

Orgasmul la barbat are doi stimuli specifici : la miscarea de intromisiune (adica cand o baji) lovirea partii tesite de deasupra orificiului uretral (care indeobste se realizeaza de catre colul femeii) constituie stimulul major. Alaturi de acesta, frecarea frenulumului (partea zisa popular ata) contribuie si el ca stimul minor. La miscarea de extromisiune (adica cand o scoti) frecarea marginii glandului (zisa coroana) constituie stimulul major. Pe langa acesti trei stimuli de baza, o multitudine de alti stimuli si senzatii (intr-o ordine aproximativa mirosul, caldura, functie de prezentare sanii ori fundul femeii, sunetele de le emite, fanteziile in desfasurare in capul barbatului scl) isi aduc si ei contributia.

Odata ce am inteles fiziologia, putem prevedea disfunctiile in atingerea orgasmului la barbat fara a fi vazut un barbat in viata noastra, chiar extraterestri fiind, ca asta-i puterea magica si incredibila a stiintei. Deci, in cazul in care colul este plasat prea adanc in maruntaiele partenerei, asa incat barbatul nu-l ajunge deloc sau abia-l atinge, calitatea actului sexual din punctul lui de vedere va fi aproape 0, creand o cantitate abundenta de frustrare. De asemenea, daca vaginul este "prea larg" impiedicand astfel frotiul de l-am notat ca stimul minor la intromisiune calitatea actului iarasi va suferi, creand iarasi frustrare. In fine, daca musculatura orificiului vaginal este laxa, sau in termeni medicali n-are tonus, fiind deci incapabila sa stranga coroana glandului calitatea actului iarasi va suferi, si iarasi frustrare.

Cum frustrarea traduce intotdeauna inconveniente de fapt in inconveniente de performanta a partenerilor, barbatul va critica in ordine inversa : femeia-galeata (lipsa de tonus fiind in general cauzata de disfunctii organice oarecum similare cu cele ce cauzeaza hemoroizii la celalat orificiu) ; femeia-curva (vaginul excitat se va dilata in principiu cat sa acomodeze cam cel mai mare penis pe care si-l aminteste, ceea ce in practica se traduce drept cel mai mare penis care l-a vizitat in ultimul an) si [neverbalizabil]. Nu trebuie sa va surprinda, varful piramidei frustrarilor este in general neverbalizabil.

Orgasmul la femeie are tot doi stimuli specifici. In primul rand, frecarea clitorisului (care indeobste are un punct, o directie, o apasare si-o viteza favorita, care se cer identificate experimental, de la femeie la femeie). In al doilea rand, apasarea punctului G, un nodul cam de dimensiunea unui bob de mazare, pe care-l gasiti cu urmatorul procedeu simplu : daca femeia se aseaza pe coate si genunchi, si dumneavoastra ii introduceti degetul mare (de la mana!) in vagin pana cand ii atingeti peretele va aflati cel mai probabil fix pe el.

Pe langa acestia doi, si femeia are un al treilea, anume senzatia de "rupere" pe care-o incearca atunci cand penisul antreneaza peretele vaginal la extromisiune. Acesta din urma este motivul principal pentru care femeile prefera penisurile mari (in termeni relativi, in raport cu anatomia si experienta lor sexuala), un motiv aparent suficient de puternic cat sa tolereze inconvenientele pe care ele le aduc (pentru ca lovirea colului este neplacuta pentru femeie, si o juma' de kila miscandu-se cu mare viteza ii poate usor taia respiratia, ca un pumn in plex.)

In final, bineinteles ca si femeia (dupa unii practicieni, intr-o masura mai mare decat barbatul) raspunde sexual la o multitudine de alti stimuli si senzatii (intr-o ordine aproximativa mirosul, caldura, perceptia de forta/apasare, fanteziile in desfasurare in capul dansei scl ar fi cativa dintre cei mai importanti).

Odata ce am inteles fiziologia, putem prevedea disfunctiile in atingerea orgasmului la femeie fara a fi vazut una in viata noastra. In primul rand, clitorisul fiind situat cam la o parte in intreaga poveste, daca barbatul nepriceput nu stie ca dansul exista si-l ignora, foarte probabil ca femeia nu va atinge orgasmul. O solutie paleativa (dincolo de-a educa jita) este masturbarea preventiva, pana aproape de orgasm. In al doilea rand, colul fiind vulnerabil, un barbat prea hotarat poate transforma sexul din placere in pedeapsa. In fine, pentru ca vaginul are niste constrangeri geometrice, un penis prea mare nu este, pur si simplu, utilizabil. Un penis prea mic este utilizabil, doar ca nu in vagin.

Merita observat in treacat ca datorita marilor succese inregistrate in ultimii ~3000 de ani de ideologia falocentrist-paternalista, femeia nu isi va reprezenta in general frustrarea in termeni de inadecvare a partenerului, ci in termeni de inadecvare a sinelui. Efectul benefic minor al acestui fapt este ca avem un mare numar de masculi inapti si incompetenti care isi inchipuie, dimpotriva, ca se gasesc foarte apti si foarte competenti (sa notam si ca in modul cel mai natural, si nu doar pentru oameni ci la toate mamiferele masculii sunt intr-o zdrobitoare majoritate inapti, ca asa-i planul si jocul geneticii).

Efectul malefic major al aceleiasi este ca avem un mare numar de femei care traiesc o buna parte a vietii lor dezinteresate de implinirea sexuala, ceea ce e pe de-o parte trist, iar pe de cealalta expune genul situatiei in care femeia descopera la 30 sau chiar 40 de ani ca de fapt sexul exista si functioneaza, ca nu-i problema ei ci a prostovanului de Gheorghe, si-si ia lumea in cap. Ceea ce in mintea lui Gheorghe si a prietenilor de la o bere ai lui Gheorghe se constituie in dovezi clare ca "femeile sunt curve" si ca "toate alearga dupa pula". O fi, mai Gheorghe, ca prea zici cu foc.

Ei, acum ca intelegem functionarea celor doua mecanisme individuale, putem trece la a discuta functionarea lor impreuna, ceea ce vom si face, dar intr-un articol ulterior ca uite cat ne-am intins. Promit ca nu va dura iarasi un an.

PS. Lipseste din aceasta discutie, precum poate ca ati observat, orice mentionare a prostatei, anusului la barbat scl. Va las sa va inchipuiti singuri de ce. In lipsa de imaginatie, explicatia se gaseste notata in articolul precedent.

Category: Trilenciclopedia
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

6 Responses

  1. Asta a fost tare:
    "femeia-curva ... vaginul excitat se va dilata in principiu cat sa acomodeze cam cel mai mare penis pe care si-l aminteste"

    Si sfaristul pe masura, in conceptia majoritatii noastre "infantile" :
    "dovezi clare ca “femeile sunt curve” si ca “toate alearga dupa pula"

    Io's de acord cu tot si toate si cu tine si cu Ghe'o, un adevar in fiecare. Partea interesanta totusi este ca eu nu prefer ca gogutza al meu sa se simta incutitzat, mai degraba'i place sa exploreze, sa caute un punct de sprijin, un perete mai alunecos, adica decat un cur stramt prefer o gaura larga ... am zis prefer, nu ca nu as fi incercat.

    Insa mie-mi pare mai mult un sport extrem, si daca tot e sa aleg o gaura stramta, oral e mai placut, mai ales ca o privesti in ochi sii spui tandru "te iubesc", iar ea cu gura plina de pula si inima de bucurie, da din cap in semn de aprobare: ceea ce te indeamna sa-i mai spui odata :))

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Saturday, 7 August 2010

    Haha! Precum vezi, cate bordeie atatea obiceie.

  3. politia blogurilor`s avatar
    3
    politia blogurilor 
    Friday, 27 August 2010

    Bine punctat. Nu cred ca ai pierdut cititori cu aceasta postare. Mie chiar mi-a placut!

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Friday, 27 August 2010

    Pai atunci e bine.

  5. Trebuie sa incerce omul ... de toate

  1. [...] Iata ca reluam discutia, dupa cateva ore, nu un an, cum va si promiteam in episodul precedent. [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.