Sapte dintr-o lovitura

Friday, 12 March, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

De mult imi doream sa vaz cam ce s-ar intampla daca m-as ocupa o zi intreaga doar de bloging. Ca sa aflu am incercat sa-mi programez munca asa fel incat sa am azi liber, cu putin noroc. Si-am avut. Ce-a iesit, vedeti mai jos :

7lovitura

Sapte articole in 24 de ore, in total fo' sase mii de cuvinte, asa estimativ. In doua luni de emisie de-asta se scrie un roman, daca te tine. In zece zile se scrie o lucrare de licenta, si inca buna. Intr-o luna un doctorat. Si-ntr-un an, sau doi, sau cinci, un blog.

mickeymousebravelittletailor

Noi sa fim sanatosi.

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

21 Responses

  1. kolector`s avatar
    1
    kolector 
    Friday, 12 March 2010

    Deci, da. 30.000 de semne n-are pe inventarul zilnic nici cel mai scriitor la ziar. Cheama Guinness-ul sa vaza. Si Cartea si Berea, merg bine impreuna. Era sa uit: da-i un bip si lu' flanelache asta care se holbeaza la mine mereu din coltu' de jos al paginii, sa studieze problema :)

  2. Sase. Al saptelea e meta-referential, scriem despre scris, si oricum ca numar de semne e cel mai mic mi se pare, deci nu conteaza la pondere.

    .. sase. Iesi afara.

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Friday, 12 March 2010

    @kolector Lol piratu' internetelor ?

    @dAImon Daca ma inervezi scriu despre invidia pe internet amu-ni :D Sa vezi acolo semne, ca nu le numeri cu tot blocu'.

  4. laaasaaa, ca calitatea conteaza, nu?

  5. sa scrii odata unu despre bisericutele pe internet, nu descriptiv, ci explicativ.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Saturday, 13 March 2010

    @Flaviu Sa stii.

    @Petrov Tot ce-i posibil.

  7. pe bune, cred ca ar iesi ceva interesant.

  8. eu imi dau demisia din functia de cetitor pe care o detin. Si asa esti grau de urmarit, dapoi sa citesc in fiecare zi cat scrii tu.
    prea mult strica. Eu zic putin da' BUN!

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Saturday, 13 March 2010

    @cipslim Deci zici ca io' scriu rau ?

  10. deci mey, ce faci, ai dat in mintea femeilor? Zic ca dupa o zi de munca neuronul e cam solicitat, si sa recunoastem unele texte sunt scrise cu o complexitate destul de ridicata. Adica sa recunosc eu ca ma chinui cateodata sa te citesc din cauza ca folosesti foarte multe figuri de stil si subtilitati. Scrisul e bun dar nu la gloata.
    Poti sa asculti mozart o zi intreaga dar Bach mai mult de 3 ore te urci pe pereti, nu?

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Saturday, 13 March 2010

    Hehehe. Ironia sortii este ca de azi dimineata ascut tot Bach, aproape am terminat operele complete.

    N-ai cu cine, vezi ce zic ? N-ai cu cine.

  12. aha, de aia ai tu parul rasculat in cap.

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Saturday, 13 March 2010

    Intamplarea face ca tocmai ce m-am ras. Asa ca n-am in cap par deloc. Da-n rest, ai dreptate :p

  14. nu ti s-a agatat barba in tastaura cat ai scris alea 6000 de cuvinte? Per total, postul asta mi-a amintit de postul lui catain, umanizandu-l pe mircea popescu.

    O lucrare de licenta nu o scrii in ritmul 'cesta in 10 zile, ci in 3, ca doar nu esti nebun sa scrii totul de la tine, intrucat trebuie referinte, ori valoarea dansei este nula, apreciaza orice comisie(doara se apara profii intre ei, sa aiba cine sa le cumpere cartile). Pe de alta parte, tinand cont ca o imagine face cat 1000 de cuvinte, sfatul meu, pe care i-l dau oricui care de a face cu blestematia de licenta, e sa o umple de grafice.

  15. Mircea Popescu`s avatar
    15
    Mircea Popescu 
    Monday, 15 March 2010

    Nu mi s-a agatat, ca-s inalt. Si daca bine retin, asa mi-a luat cand am scris-o, o saptamana si cateva zile.

    La filosofie nu-i nevoie de grafice, si eu sunt printre cei care inteleg etica muncii : ceea ce faci tu, faci pentru tine nu pentru altii. Daca nu merita facut bine, atunci nu merita facut si cauta-ti altceva.

  1. [...] sa fiti ca Mircea Popescu trebuie sa publicati cate minim 7 articole in fiecare zi desi in ultima vreme chiar si Mircea Popescu publica mai putine cam 3. Poate din cauza ca a mai [...]

  2. [...] ce-am reusit din nou sapte dintr-o lovitura, si stand eu asa si gandindu-ma la nimic anume in compania iPeriutei de Dinti magice mi-a venit pur [...]

  3. [...] am putin si ma transform intr-o sfera care radiaza text. Pentru a patra oara in ultima luna avem sapte articole publicate in ultimele 24 de ore. Cu exceptia faptului ca fura [...]

  4. [...] ca recordurile-s facute spre a fi depasite, ingaduiti-mi sa va arat [...]

  5. [...] doi ani eram mindru (si pe buna dreptate) ca "sapte dintr-o lovitura" adica-n aceeasi zi, o chestie nu tocmai la indemina. Oamenii comuni au mari dificultati cu una pe [...]

  6. [...] an article, right ? Because it's been a while, and I love writing for Trilema. Back in the day I used to write pieces hourly, nowadays the weeks stretch into years and the years pile into centuries and cohorts and eons and [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.