Realitatea face succese online.

Monday, 21 June, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

succese_realitateas

Cine se uita la articolul lor constata ca nu, n-are nici un link. Cine nu se uita si le lasa trackback-ul, asta este, mai scoate Stanca un IBL, mai face o platforma "de succes" cladita cu sudoarea fruntii, mai explica cum sunt ei victime de-atata furat, chestii de-astea de baza.

Dupa care mai fac baietii un seminar de "bune practici", mai ies cu o reincalzire a ciorbei de spalatoare cunoscuta sub genericul "noi vrem respect", mai dau cate-o declaratie sforaitoare la comun si stam cu totii si ne miram cum se face, dom'le, ca nu are cifra de afaceri tot onlainu' cat o pizzerie mai reusita din Oklahoma City.

Da' chiar asa, oare cum e posibil ?! Cu atatea talente si cu atatia experti ?!

Cred ca strainii astia, ne baga bete-n roate.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

5 Responses

  1. Asta nu-i nimic, bre ! Reintoarce-te pe neogen, sa vezi cum au ei cont acolo si iti baga sub nas cite un comentariu la profil ! C-asa-i in tenis, nu ne pasa de penis.

  2. ce bine ca n-am descoperit neogen, eu sunt generatia hi5 :))

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 23 June 2010

    @Marian S Apoi noa. fratpartychix, 24, Giroc wants to get in touch with you.

    @Ionut Decat generatia chiloti flausati...

  4. true true!

  1. [...] costa, in principiu, de la un cent in sus. E drept ca se mai intilnesc cazuri (mai ales pe la publisherii romani de elita) de click-uri platite cu 0 centi, cit de altfel si merita ele, da' sa facem pe moment [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.