Radu a cistigat

Friday, 17 December, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Gata, concursul s-a incheiat, plecati toti pe la casele voastre, Radu Alexandru are cei mai timpiti comentatori de pe tot Internetul cunoscut, precum si de pe Internetele paralele din vecinatatea unui numar prim p astfel ales incit o polinomiala de gradul n cu coeficienti intregi nenula si cu cel putin un coeficient nedivizibil cu p sa aiba cel mult n solutii in domeniul de definitie minus p. M-ati inteles ce zic ? Mnoa foarte bine, sa va citez :

Comentatorul timpit : Accent nu prea sunt alternative.

    Accent sunt asa de la inceputul carierei.Sunt o trupa/dance disco destul de tare.

    Tu vad ca ai in continuare o problema cu modelele masculine.De la articolul cu hipsterul ti se trage.In poza de mai sus baietii pozau pentru un pictorial de moda.Asta e privirea standard(indreptata spre aparat) in pictoriale.Uita-te la cateva si-ti vei da seama ca majoritatea sunt la fel.

    Asta e valabil atat in cazul barbatilor cat si in cazul femeilor.

    Daca vrei sa te vindeci incearca sa te duci la cateva prezentari de moda.Sau daca n-ai chef de socializare citeste reviste de moda daca nu sa vezi barbati macar sa vezi gagicile din ele.

    Vei vedea ca ceea ce numesti tu hipstareala sunt de fapt niste tehnici de fotografiat si de fapt hipsterii sunt mult mai putini decat par la prima vedere.

Radu : sictir ma.

Comentatorul timpit :Urat iti mai tratezi comentatorii.

    Daca vrei sa agati sau sa faci sex cu fotomodele/fete de prin revistele de moda/fetele de la prezentari trebuie sa accepti si versiunea masculina a povestii.

    Si cum fotomodelele feminine sunt Sfantul Graal in ceea ce priveste agatatul si pe locul 2 la facutul de sex dupa starurile porno n-ai cum sa te consideri un Casanova complet pana nu ai avut si din astea.

    Acuma la tine nush cum e siuatia poate ai avut din astea o gramada in tinerete si acum te-ai saturat.Eu sunt incepator si inca vreau sa-mi completez lista.

    De asta le tin partea.

    P.S Insa nimanui nu cred ca i-ar strica niste fete aproape 90-60-90 pe lista.Parerea mea.Cel putin astea sunt regulile jocului.

Radule, mai animalule, mai draga : nu te sinucide. Nu este vina ta.

Sincer vorbesc, nu-s sarcastic, nu-s ironic, pur si simplu sunt onest. Nu este vina ta, nu are cum sa fie vina ta, orice ai face, chiar si daca te apuci sa rescrii dialogurile la cele mai timpite benzi desenate din istorie (apropo, The Jetsons pe cind ?), oricit de grele ti-ar fi pacatele, chiar dac-ai pus cacat pe clanta, nu conteaza, n-are cum fi de la tine.

Este de la natura, care-i evident si ireparabil defecta, nu mai incape cale de-a evita sa privim adevarul drept in fata. Este un bug pe undeva, patineaza o rotita in structura intima a lumii, i-a crescut mamei prostilor un fir de par in uter si reorganizeaza greierii capului progeniturii in timpul gestatiei, Dumnezeu stie (sau ma rog, stia, pina sa-l ia garda) dar indubitabil avem o problema.

Si nu-i de la tine.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

12 Responses

  1. auzi ce coincidenta, ce imi apare in header cand iti deschid pagina. ca tot aveam nevoie intamplator de un semn la intamplare: "jeana nu e moarta, jeana se transforma". asa o fi?

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Friday, 17 December 2010

    Cu siguranta.

  3. Esti invidios ca tu nu ai d-astia. Gata.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Friday, 17 December 2010

    Gata adica s-a rezolvat ? :D

  5. Gata, adica am terminat.
    Dar ce? Era o problema pe undeva? :)

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Friday, 17 December 2010

    Pai da, ca n-am de-aia, nu tu ziceai ?

  7. Eh ... pah asta e problema ta, nu a mea :D

  8. man, citisem comentariile de acolo, intamplator si iti zic sincer, ala nu e tampit. de ce ar fi tampit? pentru ca zice mircea popescu? din cate stiu eu nu detii nici o hartie care sa iti permita sa faci etichetari nici in realia nici in virtualia.

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Sunday, 19 December 2010

    Ahahahaha

    Deci lol ehehehe buei tu trolezi sau ce pana mea ?!

  10. evident ca trollez. si fac asta cu experienta de aproape 4 ani de blogging. da' pe pitici gratis nu trollez, for exameple. trollez doar pe la tine si prin inca vreo doua locuri.

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Sunday, 19 December 2010

    Pai iti iese destul de bine lmao

  1. Radu a cistigat pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    Despre problemele curente ale omenirii....

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.