Porneam cu roua-n picioare...

Friday, 08 October, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Puteti fi tentati de o facila similaritate cu muzica populara sa interpretati gresit sensul radacinii πoρνη din πoρνηαμ. Zic si eu.

  doina-popescu-picnicMânaţi de diverse interese, bani, trafic ori amândouă, diverşi băieţi care se cred şmecheraşi încearcă diverse tehnici de manipulare. Şi cum oamenii nu sunt proşti şi îi intuesc jocul, şmecheraşul intră în panică. Se repede să dea o corecţie celui care s-a apropiat cel mai mult de buba care-l doare. Metoda pumnului în gură nu este nouă şi de moralitate şi fair-play n-a auzit. Beţia traficului i-a şters demult astfel de noţiuni, aceasta în cazul în care le-a posedat cândva.

  Ce a însemnat această experienţă pentru mine?

Dedicatie speciala merge la Calin, cu mesajul : nu dispera, si-un Tico are aripa si far. Chiar daca-i rosu. Nu e cazul.

Category: Prz arhscrt
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

8 Responses

 1. 523 de semne

  P.S. Aripa de la Tico era atât de mică încât nici nu-mi dădeam seama că e rosie.

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Friday, 8 October 2010

  E grav ca-s peste ?

  As taia da' n-am din cine...

 3. Doina Popescu foloseste Internet Explorer?Fara tabs?Irlol

 4. Mircea Popescu`s avatar
  4
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 12 October 2010

  Asa-i la Braila.

 5. interesant articol:

  "Metoda pumnului în gură nu este nouă şi de moralitate şi fair-play n-a auzit. Beţia traficului i-a şters demult astfel de noţiuni, aceasta în cazul în care le-a posedat cândva."

 6. Mircea Popescu`s avatar
  6
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 2 August 2011

  Zici ?

 1. [...] Porneam cu roua-n picioare Mânaţi de diverse interese, bani, trafic ori amândouă, diverşi băieţi care se cred şmecheraşi încearcă diverse tehnici de manipulare. Şi cum oamenii nu sunt proşti şi îi intuesc jocul, şmecheraşul intră în panică. Se repede să dea o corecţie celui care s-a apropiat cel mai mult de buba care-l doare. Metoda pumnului în gură nu este nouă şi de moralitate şi fair-play n-a auzit. Beţia traficului i-a şters demult astfel de noţiuni, aceasta în cazul în care le-a posedat cândva. Ce a însemnat această experienţă pentru mine?(Mircea Popescu) [...]

 2. [...] Mi s-a parut mie ca desi regula zice sa nu raspunzi la spam, totusi prea s-au aliniat astrele. Asa ca la poza furata de Calin i-am raspuns cu niste fragmente luate cu japca din scrierile proastei in discutie. Care erau despre mine, sau ma rog, asa ii place ei sa creada. Ca rezultat, bucatica cu care am participat. [...]

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.