Poftiti la tribunal - partea intai

Monday, 19 April, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Asa cum poate stiti sau poate nu stiti (in care caz aflati acum), avem o disputa deschisa in cadrul PNL Timis, pe care-am descris-o mai pe larg deja, si care tocmai ce-a ajuns pentru rezolutie in fata judecatorului :

citatie_pnl

Ei, daca va aflati in Timisoara pe 22, adica joi si aveti chef sa urmariti pe viu si direct functionarea statului de drept sunteti pe aceasta cale invitati sa luati parte la sedinta publica, care se va tine cum zice si-acolo sus in citatie, in incinta Judecatoriei, P-ta Tepes Voda nr 2, la camera 22.

Eu planuiesc sa ajung cam in jurul orei 11. In principiu completele au zeci spre o suta de dosare alocate in fiecare zi, din care unele urgente (acesta nu este o urgenta), asa incat e perfect posibil sa ne amane si sa vina la rand dupa ora 12 sau chiar 13. Fiind prima infatisare voi administra dovezi si, daca partea adversa nu cere termen pentru studiu, vom trece la fond.

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

11 Responses

 1. In sfarsit cineva face ceva si rezolva cea mai adevarata problema in Romania: ca un nimeni de care na auzit nimeni si care e platit din bani unui partid de care nui pasa la nimeni are doua slujbe la partidul de care nui pasa la nimeni si de aceste doua slujbe chiar la nimeni nu pasa. Lucrurile se misca in Romania! Felicitari!

 2. vezi sa nu te nimeresti ca asta: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1266790/Decorator-thrown-jail--Balkan-war-criminal.html

 3. Mircea Popescu`s avatar
  3
  Mircea Popescu 
  Monday, 19 April 2010

  @dadatroll Draga, nu putem fi toti importanti si speciali si sa ne ocupam cu nerezolvarea problemelor altora. Unii ne vedem de rezolvarea problemelor proprii. Cel putin ca un prim pas, educativ.

  @F Nu prea cred.

 4. Mircea Popescu`s avatar
  4
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 20 April 2010

  Mnoa ca sa vezi minune, impricinatul si-a dat intre timp demisia din functia de la municipiu, care are un nou presedinte ad-interim.

  Actiunea ramane in mare parte fara obiect, voi mai cere probabil o constatare a incalcarii si cam atat.

 5. probabil inainte sa ajunga sa faca valuri in presa, as presupune

 6. Mircea Popescu`s avatar
  6
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 20 April 2010

  E, pai iti explica dadatroll imediat ca n-are legatura, fii pe faza.

 7. romania inedit`s avatar
  7
  romania inedit 
  Thursday, 20 May 2010

  E bine ca s-a gasit cineva sa faca ceva !

 8. cred ca vei avea castig de cauza,nici nu-mi fac probleme :)

 9. si evident ai fost degeaba.

 10. Mircea Popescu`s avatar
  10
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 18 May 2011

  In sensul in care apa curge degeaba.

 11. Omega Peter`s avatar
  11
  Omega Peter 
  Wednesday, 14 November 2012

  Astetam finalul tot de la tine?

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.