Poftiti la tribunal - partea a treia

Friday, 27 August, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Eu iti dau o ide beton. Date tu pe tine in judecata la judecatoria Timis. Si te prezinti odata in rolu tau de reclamant si te intrebi undei paratu Mircea Popescu. Si propui sa se amane ca nui paratu acolo. Si cand se amana te duci in rolu de parat si spui ca undei reclamantu Mircea Popescu dece nui in sala. Si sa se amane procesu pana vine. Si transmiti ca daca nu vine il dai tu in judecata pentru daune si insulte. Si tot asa. Pun pariu ca in Romania ai putea sa a ti procesu asta cativa ani buni si b sa ocupi cam cinci zece la suta din timpul tribunalului cu el. Ca cu ce altceva sa se ocupe oameni astia cu procese adevarate ces nebuni?

Aceasta inteleapta sugestie a zisului dadatroll n-a ramas fara urmari.

De-atunci si pana astazi am intors problema pe toate fetele ei, dar n-am gasit totusi un mod de-a ma da singur in judecata. Mai studiem.

In schimb, am gasit un mod de-a da in judecata judecatorii si chiar tribunalul. Ia-n poftiti :

cmdica1

cmdica2

Al doilea caz de lege ferenda de cand m-am intors in tara. E oarecum amuzant sa aduci mai multa contributie constructiei cadrului legal in patrie decat reuseste deputatul mediu.

Mai ales avand in vedere ca-i o indeletnicire part-time, si teoretic vorbind nici calificat nu ma gasesc.

Category: Activism
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

16 Responses

  1. io atata vreau sa zic: ca is dispus sa platesc ca sa vad cum se termina povestea asta. NOT! :D

  2. Da. Sane spui odata intrun articol fara plata ca cine mama dracului plateste pentru tampenile astea deci fara plata carei scoru la procesele astea. Ca se rad astia de cat esti tu de naiv si fac pe ei deatata ras. Si daca castigi un proces nu se intampla nimica. Deci sane spui carei scoru. Lai dat in judecata pe Eugen Simion si cesa intamplat? Lai dat in judecata pe nu stiu ce sef dela partid si cesa intamplat? Acuma dai in judecata judecata. Super tare. Sane spui neaparat cesa intamplat. Ca eu stiu, fix nimica, da sunt curios cand o sa afli si tu.

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Friday, 27 August 2010

    @dadatroll Ia uite unde se ascundea cetateanu' ?! Sanatos, voios ?

  4. primul caz fiind?

  5. calmogen`s avatar
    5
    calmogen 
    Friday, 27 August 2010

    Kakadroll asta ar putea devni interesant?

  6. calmogen`s avatar
    6
    calmogen 
    Friday, 27 August 2010

    It's over ?
    Asta e...!
    bye!

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Saturday, 28 August 2010

    @dAImon Primu caz fiind cand am modificat procedurile de acordare a dreptului de munca pentru straini printr-o decizie a tribunalului. Nu exista inca Trilema pe-atunci, scrie-n sevee.

    @calmogen In principiu ar putea, tot promite de cativa ani ca va si tot nu-i iese... un fel de Piturca online.

  8. lol

  9. Porcul de York`s avatar
    9
    Porcul de York 
    Sunday, 29 August 2010

    Ce m-as bucura eu ca oamenii cu timp liber sa ne invete pe noi cei cu mai putin timp liber cum sa actionam legal impotriva ORGANELOR statului: militieni nepoliticosi, militieni de circulatie cu capsa pusa, controlori din topor, diverse citatii primite acasa, ce se prescrie si ce nu.. e.t.c. Asa poate gandind toti ca unul am putea sa punem vanosii astia de la ghisee la locul lor real de omuleti in slujba cetateanului.

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Sunday, 29 August 2010

    Asta-i unul dinte domeniile in care metoda copy/paste chiar da rezultate.

    E remarcabil cum lumea tinde s-o foloseasca acolo unde nu functioneaza si se sfiieste si-o evita acolo unde-i chiar noima intregii chestii.

    Asta-i viata.

  11. ce este ministerul justiei din romania?

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Monday, 30 August 2010

    @Mihai Haha! Ministerul Justiei lol.

    Este o gresala de scriere a consilierului de-a redactat chestia, pentru care nu l-oi trage insa la raspundere, ca se mai intampla.

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Thursday, 14 October 2010

    Pentru cei interesati de "cit ii scoru'", da' "sa fie pe gratis", aveti in Evenimentul Zilei.

  1. [...] cind un cetatean pune mana si face ceva, pardon. Nu atunci cand, ci de fiecare data cand un cetatean pune mana si face ceva, acelasi [...]

  2. [...] poate ca va amintiti din episodul precedent, ajutam statul roman sa-si puna afacerile in ordine, pe banii nostri. C-asa-i in tarile tinere, ori [...]

  3. [...] motiveaza o hotarire in termen de 5 luni, desi legea dispune ca are la dispozitie treizeci de zile (primul episod) si in care Ministerul Justitiei isi declina orice fel de responsabilitate, atit in a controla ori [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.