Pentru psihologi si psihologi amatori

Sunday, 26 September, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Deci intru pe niet, da ? Si acolo pe niet este un serviciu de mesagerie pe care-l folosesc pentru a tine legatura cu gagicile (si deci pe cale de consecinta daca nu sunteti gagica si nu ne-am futut pina prin 2005, nu va obositi, ca n-avem ce, bine ?). Si odata intrat zic hello catre asta. Care-mi raspunde, stati numa', sa va transcriu :

Ea : i was telling ida i had one of the worst dreams ever
Eu : awwh. was she in it ?

Ea : nah, no ida dreams yet. you and i were at this store in a mall, and you liked a shirt or something, but there was something wrong with something you were already wearing, as pointed out to you by this black tailor guy. who then said hed fix it. so he wanted to fix it in his office in the mall basement
Eu : mall basement ?!

Ea : so we went down there, and he led us into this stupid tiny ass fitness center with exercise machines and big windows so you could see all the ppl exercizing. and we went into a second room of this thing, at which point you turned into my mother. and as the tailor was doing something or the other on the floor, my mom and i proceeded to play ping pong on the ping pong table, except for a racquet i had a couple of pieces of paper. and the ball got away, and when i went to chase it and pick it up my mother started fucking me. with a dog cock. and when she was done, she told the tailor (who now seemed to be a personal trainer) that it was great, and that she regretted not doing it when i was younger.
Eu : what ?!

Ea : yes.
Eu : i turned into your mother and then fucked you ?!

Ea : yes. with a dog cock. pointy.
Eu : bejeeeezos. dja mind if i blog this ?

Ea : hmm. sure, go for it.

Adica, pe romaneste :

Ea : ii ziceam idei ca am avut unul dintre cele mai nasoale vise.
Eu : aww. cu ea ?

Ea : nah, nu visez cu ea inca. tu si cu mine eram intr-un magazin din mall, si tie iti placea o camasa sau ceva, dar era ceva problema cu ceva ce purtai deja, descoperita de tipul asta negru care era croitor. si care-o zis c-o repara. asa ca trebuia sa mergem s-o repare in biroul lui din subsolul mall-ului.
Eu : subsolul mall-ului ?!

Ea : asa ca am ajuns acolo, si ne-o condus intr-un fitness center mic si timpit cu aparate si ferestre mari asa ca puteai vedea oamenii la treaba. dupa care am intrat intr-o alta camera a chestiei, la care moment tu te-ai transformat in mama. si in timp ce croitoru' facea oarece pe podea, ne-am apucat sa jucam ping-pong la masa de ping-pong, eu si cu mama, atit ca in loc de paleta aveam niste foi de hirtie. si cind bila o iesit de pe masa si eu incercam s-o recuperez mama o inceput sa ma futa. cu o pula de ciine. si cind o terminat, i-o zis croitorului (care intre timp parea mai degraba un fel de antrenor de fitness) ca o fo' foarte bine, si ca regreta ca nu ma futea cind eram mai mica.
Eu : ce ?!

Ea : da.
Eu : m-am transformat in maica-ta si pe urma te-am futut ?!

Ea : da. cu o pula de ciine. ascutita.
Eu : dumniezaule. te deranjeaza daca bag pe blog ?

Ea : hmm. baga.

Noa acuma, nu ma indoiesc ca se gasesc printre cititori atit psihologi profesionisti cit mai ales psihologi amatori si cu juma' de norma, asa incit poftiti cu interpretarile, sunt chiar curios. Sigur v-o spus Froid ala ca interpretarea viselor e cheia unei activitati psihologice incununate de succes online.

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

9 Responses

 1. Ceva complex Electra dubios plasat, noah ciudat e ca te identifica cu mama si nu cu tatal.
  Freud ala s-a tot batut cap in cap cu Jung pe simbolistica viselor. Da' de fapt cu cine nu s-a incontrat Freud.

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Sunday, 26 September 2010

  Pai putem trage de ele asa, ce-s teoriile astea, cascaval topit ?!

 3. Pah putem, fiindca Neuropsihologia a cam batut pasul pe loc. Se presupune ca centrul somnului ar fi pe undeva prin Hipotalamus, exista numai presupuneri nu fapte dovedite.
  Faza REM (in care apar visele) se stie ca aranjeaza/rearanjeaza memoria.
  E discutie lunga si Neurologia pe care o mai tin eu minte nu ma ajuta prea tare.

 4. Mircea Popescu`s avatar
  4
  Mircea Popescu 
  Sunday, 26 September 2010

  Asta este, la tati ni-i greu :D

 5. Freud e outdated, si visele se interpreteaza in context. Cand vine gagica la consultatie? :D

 6. Mircea Popescu`s avatar
  6
  Mircea Popescu 
  Sunday, 26 September 2010

  Pai cind imi cumpar labrador, ma gindesc...

 7. Permiteţi-mi să încep prin a spune că în visul acesta subiectul, respectiv domnița, încearcă să analizeze în profunzime o atitudine/situație din planul ei profesional.

  Dacă dumneata nu ai legătură cu acel plan al ei, nu reprezinți decât un element de context (sorry, nu trageți în sclave). Mama ei, în schimb, indică o atitudine personală- funcție de relațiile pe care le are sau le-a avut cu aceasta.

  Coborârea în subsol, semnifică nevoia de a cunoaște toate datele fundamentale ale problemei cu care se confruntă, verificarea detaliilor de pornire.

  Meciul de ping pong, vizează o confruntare/competiție sau opoziție și modalitățile de a ajunge la niște rezultate concrete prin munca în echipa, dar tinând cont de țelurile personale.

  Iar bila pe care încerca s-o recupereze, reprezintă țeluri ambițioase/ dorința de a reuși... cu teama de a nu fi regulată= de a nu fi apreciată gresit, de a nu fi la nivelul așteptarilor celorlalți, de a crea o imagine falsă sau incorectă etc.

  Mari, doctor în psihopatologie fundamentală și psihanaliză. :-b

 8. Mircea Popescu`s avatar
  8
  Mircea Popescu 
  Sunday, 26 September 2010

  Ase o fi, ca pre zici cu foc.

 9. Numa` domnița știe dacă o fi așe...

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.