Monstrul Robot

Wednesday, 16 June, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

robotmonsterMonstrul Robot este un film din 1953 realizat de-un tip, ca regizor nu-i putem zice, in etate de fo' 24 de anisori la momentul respectiv.

Deci se aude, scumpi si iubiti blogari care schimbati lumea vorbind la radio Matz si citind in parc (zau, asa a ajuns Franta Republica, n-ati stiut ? oamenii au tras rafturile de carti in drum, blocand traficul, si s-au apucat toti sa citeasca) uite un fraier pre numele lui Phil Tucker facea un film la 24 de ani. Cu 16,000$. In 4 zile.

Dupa care lua un milion sau pe-acolo din incasari. Si nici macar nu era regizor in tot timpul asta. Cum de altfel nu sunteti nici voi. Si nici bloger nu era, ca nu se erau bloguri pe-atunci. Si nici comunicator de elita nu era. Si nici brand n-avea, nici online nici off. Si n-avea nici macar cele mai modeste notiuni. Despre nimic anume. Si nici voi.

Dar sa revenim. Robot Monster e un film notabil dintr-un numar de motive. Unul ar fi ca-i fara discutie unul dintre cele mai proaste filme din toate timpurile (probabil ca lui als ii place, de altfel). Al doilea e ca-i un succes comercial major, putine filme isi scot banii de 60 de ori. Al treilea-i ca-i un film in 3D.

Da, mai prapaditilor care dati pe spate ca niste guvizi ce va aflati in fata "noii" tehnologii 3D, care-ti cere sa te chiorasti ca prostu' prin niste ochelari de hartie pana te ia migrena, da, tehnologia cea noua e noua de prin 1950 toamna, si cam tot de-atunci se chinuie producatorii sa-si gaseasca cumparatori la ea. Bine ca v-ati gasit voi sa fiti ai' mai debili mental consumatori de vizual din ultimele 5 generatii.

In rest, ce sa va spun, "scenariul" Monstrului Robot e cam la fel de prost ca si "scenariul" chestiei zisa Avatar. Si Tucker era sa se impuste, da' n-o nimerit.

Uite o chestie la care poate c-ar putea fi depasit, hmm ?

Category: Trilematograf
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

One Response

  1. [...] Monstrul Robot [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.