Manifestul meu pentru o frumusete naturala II

Sunday, 02 May, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu
    cevacaldinstomac4 cevacaldinstomac5 cevacaldinstomac6

Extraordinar, da' ca sa vezi ce chestie interesanta, uite cum s-o intamplat sa le placa unor oameni un film. Prost. Da' asa s-o intamplat sa le placa lor, se mai intampla, ce, nu e voie ? Nu-s ei liberi in tara noastra libera sa fie liberi sa le placa un film prost daca lor le place un film ? Prost.

Sigur, pe ei nu-i prea intereseaza de obicei filmele. Si nici chestia asta cu explicatu' ca de ce le place nu-i tocmai pusa la rand. Inca. Da' nu va faceti probleme, ca functia creeaza organu', asa ca-n scurta vreme, daca nenea MediaPro si tanti Nivea si cine se mai afla in treaba continua cu platitu' pe posturi (si 50 de euro acolo, nu conteaza, oricati bani toti bani se numesc) se vor pune la rand, si vor putea sa argumenteze impecabil ca de ce le place lor absolut orice e nevoie sa le placa.

Cum de exemplu le-o placut Microsoft cu licenta, chit ca si produsu-i prost, si oferta e o batjocura dincolo de cele mai batjocoritoare batai de joc practicate la noi in tara (bunaoara, stiati ca si daca platiti licenta, ea nu-i valabila daca nu-i cumparata pe aceeasi factura fizica precum si piesele din care-i compus calculatorul ? si ca deci platiti degeaba, chiar daca dvs va inchipuiti, cu naivitate, ca "ati intrat in legalitate"), si cum le-o placut diverse si felurite chestii care mai de care mai incornorate, de-a lungul timpului.

Ca asa le place lor. Le place banii. Ce, nu de-aia or murit fraerii aia la revolutie care or fost suficient de naivi sa se si spanzure, nu pentru dreptu' lor de-a minti pe-un ban cinstit ? A, nu ? Ca aia se putea si inainte ? Mnoa, astea-s detalii.

Frumusetea naturala sa traiasca. Eventual lipita cu scuipat, la lautar in frunte.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

6 Responses

  1. kokofifi`s avatar
    1
    kokofifiinsigna de criptograf 
    Monday, 3 May 2010

    (cred ca numai OEM e asa)

    fatuca aia nu era pe lista ta de prettygirlofthehour? backstabber!

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Monday, 3 May 2010

    (Pai da, aia eftina. Ca n-am idee cine da 1-2000 de RONI pe-un cacat)

    Si daca era, ce, crezi ca da imunitate ? Io bat si fete frumoase, ca la fel de bine le face ca si uratelor.

  1. [...] la intoarcerea progeniturii risipitoare), ca sa nu mai vorbim de atrocitatile care se petrec zi de zi pe [...]

  2. [...] plin de ei, s-au inmultit ca ciupercile. Se numesc blogeri, ei intre ei, dar nu sunt blogeri, sunt vuvuzele. [...]

  3. [...] intre neinspirat si plicticos, intre mincinos si tendentios, intre neimportant si irelevant (1, 2 alese din vreo zece mii de exemple posibile) s-au format niste reflexe. Identificam nisa, stilul [...]

  4. [...] pe ala. Totusi, deja te intinzi. Iar daca-i prost spre mediu scrisa, cum se practica la noi (unu si doi) s-a mintuit, cel mai probabil ma apuc de facut screenshot-uri si poate capeti si-o mentiune la [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.