Lolferta

Monday, 27 September, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Primiti lolferte ? Si eu primesc. Din fericire nu foarte des, da' se mai intimpla. De exemplu :

lolferta

Ce cap tre' sa ai ca sa iti zici Marketing Manager, sa atasezi ditamai monstruozitati .doc in care sa ai notat cu grija preturile precum si mentiuni de "fara TVA" daca tu nu spui dom'le, e pe zi, e pe luna, e pe saptamina si ma lasi pe mine sa ghicesc ? Mai ales in conditiile in care singura mentiune la timp din tot documentul e in laudatio, unde se face vorbire despre unicii pe saptamina, care nu-i o unitate standard de vindut publicitate, dar se mai foloseste.

Da, am vazut antetul, sunt sincer impresionat, e cel putin foarte frumos sa ai antet de juma' de pagina in word, ca nu oricine isi permite un jpeg pixelizat si niste litere mari (da, asta-i motivul pentru care se foloseau anteturi mari si lucioase la 1800 - ca erau scumpe).

Ma incalzeste deosebita consideratie si tot restul, da' sincer spun ca nu-mi pot sugruma vocea interioara care spune ca daca astia uita sa mentioneze cit dureaza la vinzare probabil ca uita si alte chestii, asa ca hai mai bine sa nu.

Si sa mai notez ca-i un obicei prost all caps in titlul fisierelor ? Sau mai bine s-o tin pe data viitoare ? (Si nici spatiile albe nu-s o idee buna, in general se foloseste - sau _ pe motive in ale caror detalii hai mai bine sa nu intram).

lolferta2s

Ca un PS cu o urma de lol...

lolferta3

Mie imi place pe niet ca ie fain si dixtraktie.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

2 Responses

  1. Raspunsul logic era : Pai cum, dumneavoastra nu dati la kil ?

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Monday, 27 September 2010

    Lasa-ma ca tocma' ce-am citit una macar la fel de oarzana la Oana.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.