Justitia Divina

Wednesday, 24 March, Year 2 d.Tr. | Author: Sf. Leufteriu Mucenicul

Iata dragele mele surori care sunteti cu toatele ca niste puicute alergand prin curtea Tatalui Ceresc dupa viermi si alte insecte virgula toate nascute ca si mine din acelasi Ou ca dupa indelungi canoninte si post m-am intremat indeajuns cat sa pot scrie voua din nou punct

Doamne-ajuta

Amin punct

Semnul Sfintei Cruci punct pune si tu acolo de mai multe ori sa fie

Am fost lovit cu grea suferinta virgula pentru ca in ultimele luni Ghiavolul care este Seitan liniuta dusmanul cu d mare din Iad m-a incercat cu grele incercari intru credinta, dandu-mi boala incat mi-au crescut sani precum muierilor.

Dintruliniutainceput nliniutaam dat atentie, gandind eu in sinea mea pacatoasa ca asa e datul si toti barbatii odata cu albirea barbii ajung si cu tate pe piepti virgula dar odata ce am vazut ca toti fratii calugari se strangeau la usa chiliei in toata dimineata inainte sa ma destept, imbrancinduse si chiar ajungand pana acolo incat pe fratele Chimilian l-au impins de a lovit cu capul in zid dandu-i sangele pe nas, iara pe fratele Afanusie fiind dansul mai copilaros si balai l-au canonit cu chinul lui Hummer-rabi cel temut din veac. Nu am mai putut si am mers la fratele-felcer, care mi-a dat la inceput prafuri si alifii.

Alifiile cu nimic n-au ajutat, ba inca chiar mai rau, iara prafurile le-a tras fratele Mutulici pe nas de i-au iesit ochii din orbite ca la melcii care-au mancat ardei iute. Nemaifiind incotro si avand si mari dureri de spate, fratele felcer m-a pus la operatie, si cu cutitul cel mare de taiat taurasi mi-a taiat jos cele, dar au crescut la loc.

Asa ca fratii m-au tinut si fratele felcer le-a ars cu taciuni dupa ce le-a taiat, cum a spus fratele-librar ca scrie in carte despre Hidra Pectoris si asa m-am facut mai bine, doar ca mi-au crescut apoi mai jos. Asa ca iarasi au trebuit arse, si pana la urma mi-au crescut si pe coapsa piciorului.

Acum sunt mai bine, pentru ca de cand le-au taiat si de acolo arzand apoi cioturile ramase nu au mai crescut nicaieri, dar sunt tare slabit de la mult sange cat am pierdut, asa incat dictez acum fratelui Tastatur, care dansul scrie totul precum dictez eu.

Si daca ma simt mai intremat am citit pe carte la invatatul si de Dumnezeu iubitoriul Mircea Popescu, unde spune dansul despre Iustitie si alte daraveri, dara alti nedreptcredinciosi, ci strambcredinciosi de stanga nu recunosc dreptul adevar, ci vor cu d-a sila di-n alb sa vaza negru zicand cum ca daca taciunele e ne gru nu inseamna aceea ca cenusa nu e gri, care e ca un fel de alb pentru ca alb perfect nu se intalneste.

La care eretica si falsa credinta suparatoare de Domnul citind, fratele-prapon zise ca neaparat tot cu cutitul de taurasi si cu fierul de foc trebuie facut si aici, pentru invataerea de minte a smintitilor ceia, dar eu zic intai sa incercam cu prafuri si vorba buna. Drept care, sa va glasui despre Iustitia Divina.

fiat_justitia

Iata, codobaturile taichii, aveti dinsus in triptich zugravita povestea vietii Preacuviosului Sfant Ulrich cel Drept al Sabiei, cea cu ursul demonic al lui Belzebonibon din Talpa Iadului.

Asa ca la cap sa bagati, ca dreptatea nu este ceea ce-si inchipuie fiecare, ci precum indesine se gaseste intru totul coprinsa precum o naframa fara sfarsit inodata dinlauntru in afara de acestea despre care am pomenit.

Dumnezeu sa va dea sanatate, si tate multe si grele precum va doriti, si precum imi dadu si mie, in netarmurita Lui bunatate si de adevar iubitoare dreptate.

Amin

Category: Cuvinte Sfiinte
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

8 Responses

  1. manuela sora lui aron pumnul`s avatar
    1
    manuela sora lui aron pumnul 
    Wednesday, 24 March 2010

    amin, fost-fratele nostru întru †î†e !

  2. Sf. Empedocle al Bilelor`s avatar
    2
    Sf. Empedocle al Bilelor 
    Wednesday, 24 March 2010

    Πρόγραμμα εκπαίδευσης για αυτισμό.

  3. Alex Velea`s avatar
    3
    Alex Velea 
    Wednesday, 24 March 2010

    Voi va dati seama ca Cristos (aka Jizas) se pregateste sa invie din nou?
    This is fucking boring.

  4. maicuta prisanda, ia vin'de graba pana aicelia sa gusti din intelepciunea sfantului parinte.

  5. Preacurvioasa Linda`s avatar
    5
    Preacurvioasa Linda 
    Wednesday, 24 March 2010

    De la pieptul parintelui sa ne adapam cu dreapta credinta ca in sanul lui Avraam Isaac si Iacop!

  6. Sora Eufrosina Piarista`s avatar
    6
    Sora Eufrosina Piarista 
    Wednesday, 24 March 2010

    Si la noi la Manastirea Piaristelor se intampla exact la fel. Doar ca nu de bagat, ci de scos, nu cu focul, ci cu pungi cu gheata, si nu cu cutitul ci cu briceagul.

  7. Exista citeva praguri in viata fiecarui barbat: la 10 ani, la 20, la 30, la 40 ... si tot asa. Stai linistit, trece mai repede decit degetul lovit.

  8. taci ca-m gasit-o pe justitia. e in polonia.

    http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Amber_Parade_and_preparation_to_common_panoramic_photo_during_III_World_Gdańsk_Reunion_-_31.jpg

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.