Infractorul Mircea Popescu

Thursday, 22 July, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Ei da, iata ca ne intalnim si cu aceasta fateta a complexei mele personalitati.

Deci, eu nu am sa-mi scot niciodata un certificat care sa confirme ca nu am incalcat legea. NICIODATA. Nu ma intereseaza pentru ce motiv, nu ma intereseaza cine crede ca are nevoie de el si pentru ce anume, nu ma intereseaza care-i justificarea oferita, nu ma intereseaza cat de multa lume crede, si cat de convinsa se gaseste in credinta ca asa o tampenie impotriva oricarei justitii e necesara. Si nu, nu ma intereseaza daca Parlamentul Romaniei da o lege care face chestia obligatorie. Un petec de hartie nu devine lege pur si simplu pentru ca l-a semnat o tarla de cateva sute de hoti, analfabeti si ciolanagii.

Daca inocenta nu se prezuma, atunci parerea statului respectiv despre inocenta nu mai conteaza. Intr-un stat in care inocenta se cere dovedita, inocenta este oricum o iluzie. Toti sunt vinovati, din capul locului, si o hartie nu va schimba asta niciodata.

Daca inocenta se prezuma, hartia respectiva e perfect inutila.

In orice caz, eu nu sunt oaia cu care sunteti voi obisnuiti sa tratati, bai analfabetilor, bai hotilor si bai ciolanagiilor, care ati ajuns in Parlamentul Floriol, Mici si Bere, lua-v-ar hingerii de potai.

Eu nu sunt oaia cu care sunteti voi obisnuiti, si dracu' sa ma ia daca nu am sa va ingrop.

Banuiesc ca ne vedem (pentru a cata oara ?) la CEDO. Cate pensii puteati plati din banii pe care mi i-ati dat mie ca sunteti prosti gramada, pana astazi ? Cate salarii ati putea plati pe viitor, din banii pe care mi-i veti da mie pentru ca veti fi si pe viitor tot asa de prosti gramada ?

Sa fie primit, ce sa mai zic.

Category: Activism
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

13 Responses

 1. context? background?

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Thursday, 22 July 2010

  N-are nevoie de context, e absoluta.

 3. Grozav articolul, subscriu la " In orice caz, eu nu sunt oaia cu care sunteti voi obisnuiti sa tratati, bai analfabetilor, bai hotilor si bai ciolanagiilor, care ati ajuns in Parlamentul Floriol, Mici si Bere, lua-v-ar hingerii de potai."

  unele din motivele amintite mai sus, ma facut sa ma fut pe ea facultate de drept, deocamdata....sa fii sclavul banului, sa faci sacrificii majore pentru a te perfectiona in domeniu si sa ajungi sa te confrunti in munca cu serioase aberatii datorita muistilor din "Parlamentul Floriol, Mici si Bere", a KGBistilor limbisti din FSN refilati in Curtea Constitutionala si a multor altor paraziti din conducerea unui stat la care e subjugat poporul nostru, ce a suferit dealungul anilor mult peste curentul comercial "holocaust" promovat de jidani...

 4. puteau plati multe pensii si salarii, dar ce le pasa? nu e ca si cum dau din banii lor .. deci fara numar la cedo!

 5. te joci cu focu'... daca faceai asta in Rusia, te asasinau. nu ti-e frica de violenta prostului?

 6. Mircea Popescu`s avatar
  6
  Mircea Popescu 
  Thursday, 22 July 2010

  Cred c-ar trebui sa fie destul de clar pan-acum ca-s perfect dispus sa-mi folosesc toata inteligenta pentru a fi la nevoie mai prost decat orice prost.

 7. daca reusesti sa le iei banii, sa imi spui si mie. ca vreau si eu niste bani de la ei.

 8. m-a sunat consulul de la ambasada sa-mi spuna ca mi-au aprobat cererea fara taxe. O sa updatez articolul cu cetatenia dupa solutionarea definitiva :D .

 9. Te cam grabesti cu concluziile. Am impresia ca vei lua de la mine nu de la ei :)

 10. Mircea Popescu`s avatar
  10
  Mircea Popescu 
  Thursday, 22 July 2010

  @Mihai Daca intr-adevar ramane tampenia asta nerectificata ma gandesc ca voi explica clar ce-i de facut, avand in vedere ca afecteaza cateva milioane de romani - si mai grav, fix romanii care conteaza.

  @Dr.A Lol ca sa vezi chestie.

  Incet, incet, se edifica o reimpartire feudala a Romaniei : clasa aristocratica, a celor care nu-si dau drepturile din mana, fata de care statul reactioneaza prin retragere, si clasa plebee, a celor care cred ca-i cum zice birocratul si se comporta ca atare.

  @xxl Pai eu iau de la ei. Ca ei iau la randul lor de la altii, mnoa, aia-i problema lor.

 11. Ai pus ceva suflet in blogul asta .... si nu numai.

 12. Mircea Popescu`s avatar
  12
  Mircea Popescu 
  Thursday, 22 July 2010

  Pai pun si io ce gasasc prin casa.

 1. Infractorul Mircea Popescu pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

  Mai bine fara guvern deloc, decat cu o adunatura de agarici....

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.