Indreptar de fiziologie erotica

Thursday, 30 December, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

[Aici era o introducere, dar a fugit in lume cu-n artist.]

I. Roseste. Maimutele-femela au proprietatea ca-si modifica fluxul sanguin subtegumentar in anumite zone, precum labiile, fundul, areolele etc functie de momentul din ciclul reproductiv la care se gasesc. Cind se gasesc in rut, sunt rosii pina la violet, pina la vinat ca ficatelu' de porcusor. Cind nu se gasesc in rut, sunt cenusii.

Oamenele-femela au pastrat in mare aceeasi proprietate, cu exceptia ca au cam pierdut legatura intre rut si copulatie, se tavalesc oricind, ca pisicile (sa nu ne repezim sa consideram acest fenomen neaparat drept o regresie in lantul evolutiei, lucrurile sunt mai complexe, nu-i asa ?). Neavind rut, se inrosesc si ele cind presimt apropierea organului, si o abundenta capacitate de-a rosi e in principiu un semn al unei la fel de abundante capacitati de-a juisa. Legatura nu-i strinsa si nici cauzativa, dar cele doua coreleaza statistic, si-n caz ca va intrebati, de-asta-i asa un lucru frumos pentru domnisoare sa roseasca, privit din perspectiva societatii anarho-paternaliste si de consum.

Nici vorba de rusine (afara de cazul ca folositi termenul in sensul pe care-l capata in expresia "a patit rusinea"). Apropo de care chestie, in caz ca nu v-a picat fisa in liceu, cu alegoria moarte nunta si alea, acest mod de-a transforma metaforic albul in negru, de-a tine semnul unei solide capacitati pentru excitatie sexuala drept un semn de modestie sexuala scl. e o distractie favorita a societatii, din motive inca nepatrunse.

II. Se gidila. Am incercat chestia de sute de ori, cu sute de femele (nu, nu glumesc, literalmente zic, sute de femele), si-n toate cazurile fara exceptii exact aceleasi zone si miscari care gidila femeia o si excita. Fara exceptii.

Ea are un fel de butonas in cap, care are doua stari : ne si ne. Adica, "neexcitata" si "ne futem". Tranzitia intre cele doua e remarcabil de lesnicioasa, si de altfel ciudata lor etichetare are efectul ca insasi stapina-i confuza adeseori asupra starii-n care se gaseste de fapt. Totusi, se poate stabili realitatea printr-un experiment simplu : daca se gidila (mai ales in jurul vulvei, pe vintre, in jurul sinilor scl) e semn clar ca-i pe "ne". Iara daca nu se gidila, ci-si musca buza de jos si se uita la dvs cu ochi cam tulburi e iarasi clar ca-i pe "ne". Stabiliti dumneavoastra care ne, ca sunteti de la o vreme baieti mari.

Sunt absolut convins ca pur si simplu aceleasi cablaturi nervoase care transporta informatia ca "acum ne gidilim" transmit si informatia ca "mosule ce tinar esti", in fapt transmitind exact aceeasi informatie in ambele cazuri, doar ca receptorul din motoras o interpreteaza diferit functie de...

Pai nu functie de portofel, masina, lungime si alte prostioare pe care barbatul incapabil i le atribuie, in disperare de cauza si prin lucrarea frustrarii (intelectuale, bun ?). Ci pur si simplu, determina ea, dupa cum o priviti si dupa cum va simte mina, forta, precizia si tensiunea, si dupa cum ii mirositi (contrar opiniei comune, sapunul si parfumul sunt doar "second best", cum zice englezul, cel mai bine-i cu pielea proprie, curata, ce-i drept, dar proprie) si dupa o mie de alte multe.

Si iata cum ce-i permis unuia e interzis altuia, c-o gidila. Butonasul respectiv actioneaza-n exact acelasi fel in tot ce priveste experienta sexuala a femeii, nu-i vorba doar de atingeri usoare pe partile moi, acelasi butonas face tranzitia intre sex salbatic si viol oribil, pe exact aceleasi acte fizice, acelasi butonas trece din "ouch, bataie cu jorda de alun" in "yumm! bataie cu joarda de alun!", femeile sunt pina la urma fiinte simple : placerea lor atirna de-un butonas cu doua stari. Identice.

Iata ca am ajuns la final, si n-am incheiere, c-a fugit in lume cu introducerea. Vestile bune exista totusi, sub forma faptului c-am gasit artistul. Sa ma scuzati doua minute, ma reped pina la Cluj sa-l ciomagesc bine.

Sa fiti iubiti.

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

7 Responses

  1. Mircea Popescu`s avatar
    1
    Mircea Popescu 
    Sunday, 25 September 2011

    Mnoa frate, da' articolu' asta cu ce-o gresit ?

    Hateri.

  2. sad mircea is sad=))

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Sunday, 25 September 2011

    Apai io nici chiar ase trist, ca mai am articole, da' el sarmanu'...

  4. L-am citit mai demult, dar n-aveam mare lucru de zis. L-am recitit acum și aș întreba de cazul în care se gâdilă și excită cu același bărbat.

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Sunday, 25 September 2011

    Ce ai intreba de cazul in care se giddila si se excita cu acelasi barbat ?

  6. Of, cum mă omoară comoditatea asta. Tu dai de înțeles că în funcție de bărbat femeia se gâdilă sau excită când o atingi, da? Dar cu cazul în care cu același bărbat, ba se gâdilă, ba se excită cum rămâne?

  1. [...] memorie. Atunci cind femeia nu este excitata sexual (chestie pe care-o puteti verifica prin aia ca se gidila) vaginul are dimensiunile interioare aproximative ale degetului mic. Cam atita ar incapea in el. [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.