Incubigay

Saturday, 24 July, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

succubaStiti cu totii fara indoiala ca exista succube pe acest pamant. Unii dintre voi le-ati si vazut, ca-mi tin mie companie si isi mai strecoara coada din cand in cand prin diversele discutii. Altii nu le-ati si vazut, ceea ce este cu atat mai bine, pentru ca nu va sug. Sangele.

Pentru ca asta fac ele, sug. Sangele. Si, ma rog, alte fluide, cu scopul de-a crea un homuncul. E foarte interesanta doctrina generativa la succube apropo, hai sa v-o povestesc. Deci, succubele au vulva si vagin, ca femeile, si coarne si copite, ca dracii. Dar n-au uter, si nici ovare - ca rezultat, nici nu le vine ciclul. Niciodata. Ar putea parea un avantaj, pentru cei mai naivi dintre noi, asa ca dumneavoastra, de exemplu. De fapt, asta inseamna ca traiesc intr-un SPM perpetuu, si daca nu-i cine sa le cetluiasca-n funii, sa le puna-n fiare si sa le biciuie pana la sange intorc toata casa pe dos.

In paranteza fie spus, faptul ca n-au uter face sexul mult mai interesant, ca neavand stop nici nu au cu ce sa va loveasca madularul, asa ca nici nu va vine. Ca rezultat, succubele tre' sa munceasca mai mult decat femeile obisnuite pentru aceleasi rezultate. Imprejurare care nu le deranjeaza. Dar sa revenim la doctrina generativa.

Deci, neavand uter, si nici ciclu (chiar daca, inexplicabil, are totusi sani, chit ca n-are, fiziologic, ce face cu ei), succuba nu poate concepe. Totusi, pentru a crea un demon preia sperma nefericitului cocopulator, pe care-o pastreaza intr-un compartiment special. Dupa care se intalneste cu un incub! Asta-i un demon tot ca si ea, cu coarne si copite, doar ca n-are sani, si nici vulva. In schimb are penis. Si testicole. Doar ca nu functioneaza, in sensul ca nu produc sperma. Dar pe de alta parte functioneaza, in sensul ca tin la pastrare sperma culeasa de succubele din echipa.

Pe care o folosesc apoi pentru a insarcina femei. Cumva, neinteles, in urma acestui proces complicat si - sa recunoastem cinstit - cam antropo si respectiv falo centric, rezulta nu ce te-ai astepta, adica un copil, ci un DEMON. Sa nu intram in detalii aici, ca-s sordide, si oricum nu asta ma framanta pe mine.

Ci! Succubele au si anus, cum am constatat eu cu ochii si probisciile proprii. Nu mi-e clar daca sperma depozitata acolo ajunge tot in compartimentul pastrator, asa cum ajunge cea depozitata in celelalte doua orificii copulative comune, da' nu conteaza, sa nu ne pierdem firul rosu din vedere. Daca succubele au anus, probabil ca au si incubii. Anus, zic. Si din moment ce au testicole, chiar daca nu le pot folosi, probabil ca au si prostata, judecand cu lama lui Occam. Si daca au prostata, inseamna ca ar putea chiar sa fie gay!

Deci, intrebarea care ma framanta este... oare exista incubi gay ?!

Si, in subsidiar, daca exista incubi gay, de ce sa se mai chinuie cu tot procedeul de trimis succube, colectat, transportat, transbordat sperma, n-ar fi mai simplu, mai rapid si mai eficient sa puna bucile sus pentru sot, dupa care sa tavaleasca sotia ? Intr-un sens incubul ar putea fi un fel de adaptor conjugal, mai valoros decat Viagra si Valium impreuna, si sincer, privind chestiunea dintr-o perspectiva de marketing imi inchipui ca majoritatea familiilor si-ar cumpara un incub inainte sa-si cumpere o a doua masina.

Bineinteles, diavolul se ascunde in detalii, dar totusi, un proces simplificat, cu o eficienta crescuta si o productivitate imbunatatita ar trebui sa-l incante chiar si pe Scaraotchi.

Pe final, tin sa va reamintesc ca ori de cate ori va masturbati luati painea de la gura unei ghiavolite chipese si-ochioase. Si e pacat.

Category: AICMF
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

16 Responses

  1. asta-i capitolul 1 din seria "creaturi fantastice" pe MiPo Discovery Blogchannel :P

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Saturday, 24 July 2010

    Acu mai multi ani, in vizita la un respectabil protopop si profesor la Seminarul de la Cluj, care-si pregatea cerintele pentru ceva examen i-am recomandat intrebarea "Aveau incubii testicole ? Argumentati." de era sa moara inecat pe loc, bietul om.

    Nici nu-i o intrebare rea, verifica... profund cunostiintele patristice ale aspirantilor.

  3. foarte interesant... fara nici o intentie de rauvointa sau jignire - azi am fost sa-l ascult pe domnul Plesu la Sibiu si era de parerea, pe care-o impartasesc, ca romanii fac ortodoxie dupa ureche, adica tre sa vina cate-un pasionat occidental ca sa mai puna la punct lucrurile cu sursele patristice sau ma rog... sursele de texte ortodoxe samd. pentru ca daca-i vestic are rigoare, si ma rog, abordeaza putin mai rational problema.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Saturday, 24 July 2010

    Are dreptate, intr-un sens.

    In celalalt, sunt mai bizantini chiar si decat bizantinii : interpreteaza sursele dupa niste canoane explicate de niste norme metodologice descrise de o traditie orala. Patru nivele de indepartare, normal ca impresia generala este ca lucreaza dupa ureche. De fapt, lucreaza dupa o foarte bizara combinatie de piosenie si tampenie.

    Toata problema incepe cu ideea ebraica despre koser : chiar daca dupa lege e koser, daca intr-un loc anumit nu-i considerat traditional kosher, atunci nu-i kosher.

  5. Lol. I'm truly impressed!

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Saturday, 24 July 2010

    Mai vrei drepturi imorale ? :D

  7. Da, dar nu în bani.

  8. Hmm, o sucumba d-asta ar fi un personaj foarte .. interesant intr-un RPG oarecare.

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Saturday, 24 July 2010

    @Mari Pai ce sa faci tu cu banii...

    @dAImon Mnoa hat, mai exista RPG care sa n-aiba ?!

  10. Aia ziceam și eu, să faci o propunere în natură că banii nu mă tentează.

  11. De fapt toată teoria de mai sus păleşte în faţa expresiei de maidan, spusă atunci cînd ai în faţă un exemplar de ``valoare`` : băi, zici că eşti făcut din labă şi cărat de muscă în pizdă.

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Saturday, 24 July 2010

    @Marian S Tu esti un adevarat rapsod, ce mai...

  13. Nici vorbă, o ştiu de la grădiniţă.

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Sunday, 25 July 2010

    Da' rapsod stii ce inseamna ?

  15. Eu am avut la un moment dat un vis lucid in care stand eu cu fatza in perna dormind in pat, simteam cum ceva, care dupa indeletnicire era foarte probabil sa fie un incubus, isi freca un obiect, care era foarte probabil sa fie un penis de fundul meu (nu atingea rectul, doar crapatura bucilor). Intrucat eu nu prea sunt gay, am purces la a ma trezi din vis inainte sa ma penetreze, dar am stat asa, sa zic vreo 15 secunde sa analizez situatia (pun not intended, lolol). Deci as putea sa-ti confirm ca sunt incubusi gay, dar nu stiu daca lor le place s-o ia in cur, poate o sa aflu cu alta ocazie.

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Monday, 10 January 2011

    Ia uite ce mi-a scapat. Ai a aduce completari, cetatene, sau mai tre' timp ?

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.