Imi place Carmen

Thursday, 21 October, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Carmen-Corina Gugu (ce nume, este ?) e o tipa care tine un blog de buchinista, unde publica (in mod surprinzator) recenzii proprii la diverse carti pe care pare sa le fi chiar citit. Nu neaparat sa le fi si inteles, dar pina la urma e un fapt amplu dovedit experimental ca in general cititorii nu pricep ce citesc (tot asa cum nici scriitorii nu pricep ce scriu, e meci nul la faza asta). Mai tine si alte bloguri, unul mai personal, celalat o mizerie pe blogspot (si politica editoriala este ca nu dam link spre blogspot).

Ea zice ca-i masteranda în psihanaliza la Titu Maiorescu si eu n-am nici un motiv sa ma indoiesc (ba chiar dimpotriva, dupa vorba dupa port se cunoaste c-o preocupa si-si analizeaza resorturile mai des decit media). Aparent nu-i place Flaubert (sau ma rog, depinde cum interpretati finalul altfel puternic "O recenzentă care nu s-a futut cu Flaubert, asta trebuie să fie interesant."), totusi n-are nici o legatura cu Denisa, cealalta inamica a bietului unchi.

Bun, si de ce-mi place mie de domnisoara Gugu ? Hai, ca vreau sa va las sa ghiciti. Formati-va o idee inainte de-a citi mai departe. E din cauza ca am o slabiciune pentru pisicoloage ? Sa fie numele mult-prea-irezistibil pentru cineva bolnav de calofilie (e, zau, hai ca nu stiati, sa moara Gogo ca n-ati observat, bine, bine) ? E de fapt vre-o fosta sau actuala amanta sau chiar de-a dreptul participanta la perversiuni psihosexuale de-am zis ca am pescuit-o recent ? O fi Veronica si ma fac eu c-o introduc discret atentiei onor dumneavoastra, sau poate ca m-a platit in bani ca sa-i fac reclama ? Ori alta varianta, ce va alegeti ?

Ei bine, imi place Carmen pentru un motiv oarecum lateral. In cuvintele ei :

in alta ordine de idei, mai vesele, am avut trei profe care m-au calcat pe nervi in liceu. diriga a reusit sa ma exmatriculeze, cea de romana dintr-a 9-a se lua de mine ca ma imbracam provocator, dar ultima zdreanta literara m-a facut sa ma simt cand am zis 3 mai in loc de maitreyi (am precizat si pe blog ca sunt inculta), iar aia de romana dintr-a zecea, ca s-a intamplat un eveniment ”nefericit” cu prima dintre ele, m-a lasat corigenta.

au murit toate trei de cancer. serios!!!

in schimb, proful meu de istorie, care mi-a apreciat non-conformismul vestimentar, literar, de limbaj si de limba, testandu-mi aceste capacitati vreme de doi ani, si expandand o lectie de anatomie dintr-a saptea (socializare, good point!), este foarte misto politizat si imbogatit in momentul de fata. cred ca am o karma.. ceva.

selectia naturala functioneaza. sa-i inchinam o Oda eminesciana in metru antic, care o mai tine minte.

Deci fata s-a tavalit cu profu' de istorie, chestie care nu-i asa de rara cum isi inchipuie liceenii, da' nici din cale-afara de comuna, dintr-un an de-o suta de caprite poate una, poate doua fumeaza gros de la prof. Poate cinci, daca-i scoala de destrabalate la modu' major, poate niciuna. Da-n medie eu zic ca intre una si doua.

Dar, si asta-i motivul pentru care-mi place, si-a inteles si si-a asumat sanatos chestia. A trait, cu alte cuvinte, o experienta interzisa corect. La o virsta la care majoritatea ametitelor sunt prea tescuite la creierii capului ca sa reuseasca orice fel de interactiune sociala in termeni nu corecti, da' macar de partea asta a normalitatii, fata noastra s-a descurcat cu o chestie care in zdrobitoarea majoritate a cazurilor nu-i la indemina mamelor ametitelor respective. (Stiti cum se descopera cel mai ades cazurile de adulter, apropo ? Prin aia ca parteneru' adulterin se apuca sa-i marturiseasca lu' celalalt.)

Mie mi se pare ca are potential. Si ca atare ii doresc succes.

PS.

Ion Fiu` Ploii

profu ala de isto voia sa ti`o traga, proasta pulii

Carmen

si eu despre ce vorbeam? esti idiot?

PSS

Carmen

aoleu. bip-bip. wall of txt strikes again. de data asta chiar nu a fost cu intentie… sorry. go with the flow, you know…

mihai

stai linistita, nu cred ca sta nimeni sa citeasca ce-ai scris mai sus. asa ca n-ai de ce sa te scuzi.

Irony crits.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

59 Responses

  1. Nu merita sa calci in rahat pentru ca apoi sa iei din el cu scobitoarea si sa-l pui pe microscop. Nu? Intreb. E timp pierdut. Toata lumea calca...se sterge, merge mai departe, pentru ca e prea mult si e omniprezent. Rahatul ramane acolo facand ceea ce stie el mai bine, planeta continua sa se invarta. E trist, sincer ma incearca tristetea pentru ca exista riscul ca intr-o zi sa vada o oglinda. Nu doar sa se reflecte in ea ci chiar sa vada acolo.. dincolo de sticla.. si sa aiba un flash. Si sa fie tarziu, poate mult prea tarziu. Sa se repeada la primul ceas de camera si sa traga de ace in sens invers si sa nu se intample nimic. Exista flash-uri mai urate oare?

  2. Ce faci Mircea, mă tragi de codițe? :) Merci de promovare. Chiar mă gândeam în dimineața asta la ipocrizia unora... Aveam un site pe care comentam foarte mult, cu profil bookofil și vai, entuziasm mare că m-am apucat și eu să scriu despre cărți, frumos, fantastic. Dar nu a sărit nimeni cu un singur link, mai ales că unul dintre autori a făcut ieri o ”revistă a blogurilor” interesante de săptămâna asta. Plus, atunci când am vrut să îmi inlocuiască linkul spre Psihanaliză cu ăsta rebranduit, am primit un ”Știi, scrii atât de bine, dar trebuie să mă consult cu colega mea de blog”... Și uite că o persoană care nu mă cunoaște, nu are nicio treabă cu mine, mă linkuiește pe polimedia, iar asta s-a întâmplat înainte de a fi ”interesantă”, sau mai știu eu cum am fost, în vreun comentariu pe pitici.

    Asta are mai puțin haz pentru oamenii de aici, sunt convinsă, dar zâmbeam așa în sinea mea de felul în care merg lucrurile în această blogosferă. Nu mă înțelege greșit, nu sunt ahtiată după trafic, doar vorbim de un blog de cărți, de unde nu ai ce foloase materiale să tragi, era vorba doar de un gest din partea comunității. Cred că exprimări precum ”o recenzentă care nu s-a futut cu Flaubert”, alte fraze neortodoxe, plus linkurile către pitici și mantzy sunt cele care îmi închid ușa snobilor elevați în nas. Nu mi-am intitulat eu bine blogul aista ”pervaziv”? Păi așa va rămâne de acum încolo, o insulă virtuală singuratică, pe care s-or mai perinda câțiva rătăciți, și cam atât. E pentru sufletul meu în primul rând.

    Cât despre motivul lateral pentru care mă placi, și uite că este lateral și în comentariul meu, pot spune că sunt o persoană foarte directă, lipsită de inhibiții sau de secrete (dar asta nu înseamnă că le dezvălui compulsiv, comul ăla a fost scris mai mult în joacă, deși totul e autentic), și poate ultimul lucru ar lucra în defavoarea mea dacă mi-ar păsa fie și vreun dram de ceea ce ar putea spune despre mine unii care habar nu au cine sunt, cum a fost viața mea până în momentul de față și care au fost toate dificultățile peste care am trecut. Știu că pare clișeistic ce am zis adineauri, dar am simțul măsurii și al penibilului, urăsc gratuitățile.

    Bineînțeles că mi-am asumat sănătos, orice alt tip de răspuns te țintuiește în trecut. Dar când ai spus ”potențial” presupun că te-ai referit la buchisirea plictisitoare a cărților, nu la altceva, pentru că te-aș dezamăgi dacă ți-aș mărturisi că sunt o ființă destul de cuminte în momentul de față. Nu este ceva ce îmi impun, e un fel de echilibru normal la care se ajunge după o adolescență furtunoasă. Împlinesc 25 de ani mâine, apropo :). Cam multă prețiozitate să mă semnez cu numele întreg pentru vârsta asta fragedă, știu, și mi se pare că zgârie urechile alăturarea asta nefericită de litere, dar e un fel de ”Asta sunt, n-am nimic de ascuns”. Camy e ok pentru calofilul din tine? Așa mă strigă pe-acasă.

    Eu nu știu dacă și înțeleg cărțile, nu am pretenția asta absurdă de a le pătrunde până la cotor, și ai văzut că sunt una dintre persoanele cu o auto-ironie puternică, dar măcar încerc. Mizeria cealaltă de pe blogspot nu e de fapt a mea, e un fel de revistă care a ajuns și mie să îmi displacă pentru că are tot felul de articole insipide, fără sare și piper, și fără vreo relevanță. Dar nu abandonez echipa. Iar Flaubert, ca să o lămurim și pe asta, nu am zis că nu îmi place, doar că nu l-am citit încă, spre rușinea mea, ca și pe mulți dintre autorii clasici. Știu, cum de îmi permit să țin un blog despre cărți în aceste condiții? Intrați și poate veți înțelege explicațiile, căci deja m-am intins în acest comentariu. Slavă Domnului că în ograda mea am ales să nu întorc capul atunci când sunt strigată, căci uite cât de departe se ajunge când deschid gura ;).

    O chestie amuzantă e că nu am dat peste acest post pentru că m-aș fi uitat la siteurile care fac referire la blogul meu modest, nu am obsesia asta, ci mă interesa pur și simplu persoana Mircea Popescu, așa că navigam liniștită pe Trilema, citind una alta, iar la un refresh mi-a sărit în ochi titlul de la zicerile recente. Ce-i drept, e un pic ciudat să ți se comenteze un comentariu, dar cred că și tu ai ”potențialul” de a mă înțelege, din câte văd (nu că ți-ai propune), cu tachinările de rigoare, cum șade bine unui articol condimentat.

    @Porcul de York, nu am înțeles ce ai zis, dar pare a fi mult dramatism în spusele tale.

    p.s.: nu am oferit cadouri în bani sau în natură pentru această referință, prin ultima categorie înțelegând o legătură de praz, de exemplu, de la mine din Oltenia.

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Thursday, 21 October 2010

    @Porcul de York Ase grav, mei ?!

    @Carmen Hehehe.

    La teza cu blogul de carti si foloasele : principalul proiect blogosferic cu pretentii de profitabilitate, dincolo de monden.info (ref cit) este bookblog-ul lui Andrei Rosca (care, spre amuzamentul meu, isi tot evalueaza puiul la 2-3-x sute de mii de euro de vreo doi ani. Deci precum vezi, antreprenorii care este crede ei ca dimpotriva.

    Cind spun potential ma refer strict la asta, potential. Daca ma gindeam la potential de mare curva, ziceam aia. Da' nu mi se pare ca-i mai degraba de curva decit de astronaut sau oenolog. Ie pur si simplu, potential.

    Iata ca lasindu-mi mina sa-mi fie condusa de tenebroasele moire am facut cuiva si-un cadou de ziua ei. Foarte bine. Sa cresti mare :D

    PS. Tu, da' vad ca ai talente de stalkerita nu num'asa!

    @cipslim Uite buei, o muiere la care nu-i pasa ce crede lumea! Tu iti dai seama citi suntem, aici in Romania ?

    Mai poti ? :D

  4. Pe bookblog voi începe o colaborare și, nu că mi s-ar fâlfâi (fiindcă nu țin să am o carte în biblioteca personală, aia publică îmi este suficientă), mi s-a spus că voi primi și cărți atunci când va trece criza.

    Wow...sute de mii de euro, dar un amărât de exemplar pe săptămână, sau pe lună, având în vedere că stai să înțelegi despre ce dracului e vorba în sutele ălea de pagini și să-i mai faci și reclamă, e o misiune imposibilă. Mna, acolo vreau să fac pe cărți de specialitate, care nu au priză pe bloguri obișnuite. Toată lumea vrea să se dopeze cu ficțiune, să și-o bage și în venă.

    Ei, vezi cum m-a dus pe mine mintea la tâmpenii? Deci rămâne cum am stabilit :).

    Nu știu dacă am talent de stalkeritză, dar sunt o persoană foarte curioasă, iar imaginația mi-o păstrez pentru lectură. De ce să nu văd cum este cineva cu adevărat, nu doar să fantasmez? Iar tu ești mișto.

    Mai zic o dată ”Mulțam”, că de data asta e pentru ceea ce s-a transformat în cadou. Să cresc mare vietate virtuală, cu picioarele bine înfipte în solul realității, îmi urez singură.

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Thursday, 21 October 2010

    Lol ase' ma distreaza prapaditii de se cred menegeri in Romania si promisiunile lor de gradi, "vei primi carti cind va trece criza!!!" Bine ca nu-ti ofera chibrite. Pe de cealalta parte, fain plateste salarii intregi la oameni normali, da' fain nu-i singurul proiect din online.ro care conteaza, ma laud eu aiurea. Just.

  6. Dacă mă ia cu zăhărelul vreau măcar o ciocolată întreagă per recenzie. Poiana amăruie e preferata mea. fain pare un proiect destul de tare, din ce am putut eu să observ. Mi-a plăcut sistemul foarte complex și corect de promovare a unui site, de exemplu. Până la urmă, de ce să nu te lauzi cu ceva la care ai muncit foarte mult?

  7. @Carmen : “Understanding is a two-way street.” - Eleanor Roosevelt

  8. @Porcul de York: azi nu mi-am crestat pielea decât cu un singur tăiș al sabiei, I'm getting soft. :)
    Culmea e că mi se potrivește ce ai scris tu pe aici, dar nu în legătură cu mica mea catastrofă liceală menționată de Mircea.
    Nu vreau să dăm în altele. Viața e fainĂ.

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Thursday, 21 October 2010

    @Carmen Nici nu-i chestia ca am muncit io cine stie ce. In fine.

    @PdY Voi va cunoasteti ?

  10. Poate ne cunoaștem dintr-o altă viață, cu domnițe frumoase și păcătoase, cavaleri care le apără onoarea terfelită, oglinzi aurite. Influența degenerativă a cărților, uf...

  11. attention whore...daca tot ma intrebi.
    Cum adica nu ii pasa? Ii pasa mai incolo, sa vezi de nu isi stege si blogurile din cauza presiunii sociale.
    Aia se cheaba viol daca e in clasa a 7-a si individu poate fi gasit relativ usor daca ma mai futi mult la melodie. Sau macar sa stie nevasta-sa si restu parintilor cu ce se ocupa domnu profesor de istorie.
    Eu nu zic mey ca nu se intampla sau alte treburi. Normal ca se intampla. Fecile de la 13 ani is capabile fizic sa intretina oaresce relatii sexuale insa asta nu inseamna ca e bine pentru ele.
    Pai mai Mircea, tu nu ai copii (de care sa stii) da sa fi fost eu parintele lu Crmen, apai futui soarele lui de profesor, il futeam in cur pana isi bora matele, mantelegi?
    Carmen e un fel de victima... ea trebuie reeducata din nefericire...

  12. Era vorba de liceu, și eram majoră. Ce presiune socială frate, visezi inchiziții? Nevasta e tot din bardihanul tău în care încap toate teoriile despre lume și despre felul în care ar trebui să ne comportăm? Tu ar trebui să fii reeducat pentru răutatea care e atât de ușor de descărcat atunci când ne ascundem în spatele unui nick. V-am lăsat băieți, mă retrag în universul meu pervaziv. Mircea, poți să ștergi toate linkurile, nu mă interesează niciun fel de atenție. Fusese doar un gest frumos pe care l-am apreciat. Mulțumesc încă o dată.

  13. @ Mircea:
    E pai vezi ca o intereseaza opinia publica? Ziceai ceva?

  14. Draga Carmen, nu pune la suflet ca nu e bine.
    Attention whore se refera la faptul ca respectiva informatie este la tine pe blog nu ca te promoveaza Popescu(desi are legatura directa).
    Deci nu e adevarat? Retragi cuvintele? Iti e frica de presiunea sociala sau de cum te vei privi de acum incolo? Parintii tai stiu? Cum au reactionat? Era intr-a 10-a acuma? Sa il caut pe ala sa il intreb ca "incidently" stiu cine esti.

    Ok deci astea au fost scrise mai sus ca troll, nu sunt adevarate, insa ca sa ne(imi) facem o opinie despre cat de reala esti si if you put your money where your mouth is... Apparently not.

  15. Nu este de la mine de pe blog, este dintr-un comentariu obscur de pe siteul pitici gratis, scris mai mult în joacă. Eu am spus că nu îmi pasă de ce spun alții iar TU te-ai referit că îmi închid blogul din cauza ”presiunii sociale”, sintagma în total dezacord cu ce am spus eu, de-aia am întrebat retoric ”care presiune socială?” Restul sunt pur și simplu niște puneri la punct, pentru că ai scos niște chestii din burtă. Una este să nu îți pese de cum te judecă oamenii pentru ce faci, și alta e să fie niște lucruri inventate. Sau ar trebui pur și simplu să înghițim tot? Happy trolling în continuare, dacă despre asta era vorba. Iar ”testul” tău cred că a ieșit în favoarea mea, doar că l-ai interpretat tu prost.

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Thursday, 21 October 2010

    @cipslim Ejti hater mei ?

    Oricarei femei ii place atentia, nu-i asta destul pentru attention whore, asa-i normal sa fie ca asa-i gindita de la natura.

    Da' atit vreau eu sa stiu, de unde esti tu asa de sigur cum ii, pentru altii ?

    @Carmen Tu bag seama ca esti tinara :)

    @cipslim Aspru, aspru.

    @Carmen Oamenii te judeca intotdeauna pentru lucruri inventate, de ei. Asa functioneaza mecanismul reprezentarii alteritatii in mintea omului. Si tu ii judeci pe ceilalti tot pentru lucruri inventate, de tine. Nu zic ca hic et nunc, zic ca mereu, intotdeauna. Nu exista alternativa.

  17. Adevărul este că jemanfișismul ar trebui să meargă până la capăt, dar m-am gândit că, dacă ai posibilitatea, poți să specifici ce este real și ce nu, iar dup-aia este treaba lor ce fac cu aceste informații: dacă te judecă, dacă te cred, dacă îi enervezi, dacă îi inciți. Sunt tânără, nu m-am călit suficient, mai am slăbiciuni, și nici nu-mi doresc să fiu altfel, nu sunt o mașină. Un lucru pot să spun cu siguranță: întotdeauna am făcut ce m-a tăiat capul, dar întotdeauna, și mi-am asumat.

    Că e posibil să sângerez dacă lama intră prea adânc, asta e altceva, dar în principiu nu mă interesează de ceilalți și sunt destul de obișnuită să fiu privită drept o ființă mai ciudată și mai nonconformistă, ultimul cuvânt fiind dezbrăcat de alura glamuroasă cu care l-au împodobit toți hipsterii. În sfârșit, cred că ai dreptate cu mecanismul reprezentării alterității, doar că acceptarea mea este pur formală deocamdată. Mai trebuie să cresc...

  18. Mircea Popescu`s avatar
    18
    Mircea Popescu 
    Thursday, 21 October 2010

    Este vreme.

    Dincolo de toate celea, amicul cipslim ar da din stiinta dac-ar primi in schimb fragezime la loc. C'est la vie.

  19. Eh, oui :)

  20. Ah, și încă ceva, înainte să plec, am spus că ”nu îmi pasă niciun dram de ceea ce ar putea spune despre mine unii care habar nu au cine sunt, cum a fost viața mea până în momentul de față și care au fost toate dificultățile peste care am trecut.”

    Deci era vorba de cei care ”habar n-au”. Dacă eu am bunăvoința să dau anumite informații și ei sunt răuvoitori, sau răstălmăcesc, sau aud tot ce le bubuie mintea, s-ar putea să sesizez tocmai această rea-voință și să mă doară că nu trăim într-o lume mai cinstită.

  21. Mircea Popescu`s avatar
    21
    Mircea Popescu 
    Thursday, 21 October 2010

    De ce, esti Carmen-Corina-Iisus Gugu ?

  22. Nu știu, pesemne am vreo defecțiune tehnică :)))

  23. Anonimosu`s avatar
    23
    Anonimosu 
    Thursday, 21 October 2010

    Din scoala?

  24. @Anonimus: fin, fiiin de tot.

  25. Mey Carmen mey. Inca mai am de trait sa auz si sa vaz omul care nu zice macar odata:" Pe mine nu ma intereseaza ce cred altii despre mine", insa adevarata afirmatie ar fi "pe mine nu ma intereseaza ce cred oamenii despre mine, de la caz la caz si pana intr-un anumit punct cand nu mai pot sa suport si ma afecteaza"
    Doar autistii nu sunt interesati de ce cred altii, si de aceea au si problemele pe care le au in a se integra.
    A! ca nu iti pasa ce credem noi astia aleatorii de pe net, ce cred babele de la bloc, ce crede mai stiu eu ce filfizon sau filozof, dar nu ai cum sa zici ca nu te intereseaza de lume ca nu esti ascet, mantelegi?
    Sa luam problema in sine:
    Mircea Popescu incerca sa ne expuna mai ieri un material care lua in balon sistemul educational, pe motiv ca el este decelerat din cauza habotniciei oamenilor. Si spunea ca este oarecum normal ca profesorii sa intretina relatii amoroase (nu neaparat sexuale) cu elevii lor. Unu cate unu sau toti odata, hetero/homo/bi/pets nu era prea clar acolo dar ca idee asta era. Ca educatia nu se va mai crampona in limitele "bunului simt"asa cum este el perceput amuia.
    Tu esti exemplul ca "yes we can" "change has come" in schema lui de cucerire a internetilor.

    Si eu ii aratam "no we can't" cel putin nu inca. Sper.

    In alta ordine de idei din momentul in care te disculpi inseamna ca te afecteaza ce credem noi "când ne ascundem în spatele unui nick" (nu am idee cine e astia "noi" ca eu nu ma ascund.

  26. Da, deci pana am scris eu comentariu nu mai are sens.... Shit and fuck!

  27. Mircea Popescu`s avatar
    27
    Mircea Popescu 
    Thursday, 21 October 2010

    @Anonimosu Pfoai ce colectie de oameni rai mi-am adunat pentru pacatele mele!

    Deci voi va prefaceti indignati cind io chinui demoazele-n lanturi si catuse, da' abia asteptati sa le impungeti la cotitura. Pai io macar recunosc ca-mi place sa le chinui buei!

    @cipslim Cam asta-i mantra fetei de liceu azi prin patrie, daca vrei sa-ti fie dor.

    Da' te aperi prea infocat, io nu ziceam nici pe departe jumatate din tot ce zici tu acolo. Sa nu-mi zici acuma ni ca te afecteaza prostiile celea teoretice, hmm ?

  28. Pai daca nu ma afecta nu comentam nu?
    E vag asta cu "te aperi" eu ii zic la femeie ca sa stie despre ce e vorba. Pe mine nu ma intereseaza ce cred altii despre mine.

  29. Mircea Popescu`s avatar
    29
    Mircea Popescu 
    Thursday, 21 October 2010

    Cum, deci suntem deja 3 ?

  30. Rog seriozitate!

  31. Porcul de York`s avatar
    31
    Porcul de York 
    Thursday, 21 October 2010

    nu ne cunoastem da' asa diplomat mi-a raspuns la magarii si-asa galesh o zambit, ca eu ma retrag. nah.... dati cu pietre

  32. Mircea Popescu`s avatar
    32
    Mircea Popescu 
    Friday, 22 October 2010

    Mai pina la urma nici n-o iesit asa prost threadu' ista.

    Imi deveniti tot mai simpatici buei, trolii trilemii.

  33. Deci Carmen sau Paraschiva, ca tot e la moda banku?

  34. Mircea Popescu`s avatar
    34
    Mircea Popescu 
    Friday, 22 October 2010

    Io nu-l stiu.

  35. @cipslim: mie cel mai mult îmi place să recunosc când greșesc. Serios, așa mă extaziază să îmi declar imbecilitatea. Cred că, din dorința de a arăta că eu nu mă sinchisesc de alții, am folosit o formulă absolutistă. Corect ar fi fost să zic: în principiu nu mă interesează de ce cred alții și, în general, chiar dacă mă afectează un pic, tot cum mă taie pe mine capul fac.

    Hahaha, deci eu eram material de studiu! Nici eu nu cred că a venit (încă) vremea unor asemenea schimbări.

    În rest... ce bine că ne-am liniștit.

    P.S.-PdY: Te iubeeesc ;;)

  36. Dr.A.: şi te gândeai de mult la bancul ăla? Cam aşa, de când ai văzut titlul? :D

    Mircea: copypasta:

    O femeie si un barbat in compartimentul de tren. El incearca sa intre in vorba cu ea si o intreaba: “Cum va numitzi dumneavoastra?”
    Ea: “Carmen”.
    El: “Oh, este un nume foarte frumos.”
    Ea: “De fapt ma cheama Paraschiva, dar numele asta nu-mi place. Masinile si barbatzii sunt lucrurile pe care le iubesc cel mai mult pe lume si de aceea mi-am ales numele “Car” si “Men”, adica Carmen”, simplu nu?.
    El: “Aha”.
    Ea: “Si dvs. cum va numitzi?”
    El: “Berepizda

  37. =)) foarte tare. Și merg des cu trenul, sunt o galeșă navetistă ce iubește ”căr”țile și ”men”tal fucking.

  38. O femeie si un barbat in compartimentul de tren. El incearca sa intre in vorba cu ea si o intreaba:

    Nenu: domnita, fara suparare, ce munciti tumneavoastra ?
    Domnita : satisfac domnii.
    Nenul: cum ashea ?
    Domnita: poi, de la sex oral ...
    Nenul: adica muie ?
    Domnita: puteti spune si ashea.
    Nenu, si, cam cat castigati ?
    Domnita: cam 500 de oiro.
    Nenu: Pe luna ?
    Domnita : a, nu, zilnic. Da' tumneavoastra ce munciti ?
    Nenu: io-s linginer, proiectez, construiesc, d'astea.
    Domnita: si, cat castigati ?
    Nenu: cam 500 de oiro.
    Domnita : pe zi ?
    Nenul, a, nu, pe luna.
    Domnita: noa, vezi, asta-i muie !

  39. Mircea Popescu`s avatar
    39
    Mircea Popescu 
    Friday, 22 October 2010

    @Carmen Ei, sa nu facem abuz interpretativ, mai e o distanta pina la cobaie.

    @dAImon Bai am ris in restaurant, de se uitau tate berile la mine. Sau ma rog.

    @Carmen Si rachiul ?

    @Florin Tu din experienta zici ?

  40. Mda, mă duc cu interpretarea prea departe, sunt o ființă mult prea speculativă. :)
    Dar asta nu a fost sub influența rachiului. Nici altele. Prefer Sheridan's și alte chestii de gagici.

  41. Mircea Popescu`s avatar
    41
    Mircea Popescu 
    Friday, 22 October 2010

    Pai au navetistii de-alea ?!

  42. Pe tren doar cola și cafea, să mă țină trează până acasă. Dar au navetiștii orice, de la București la Videle cred că poți să dai peste toate tipurile de băuturi și de oameni. Noroc că îi suport doar vreo trei sferturi de oră, celelalte 2 ore până la Craiova curg mai lin.

  43. @dAImon
    cine stie cunoaste.

  44. Mircea Popescu`s avatar
    44
    Mircea Popescu 
    Friday, 22 October 2010

    @Carmen Videle nu era celebru pentru spitalu' de copii incurabili ? Sau confund io ?

    @Dr.A Sunt in urma, ce mai.

  45. Vezi c-ai scris gresit sexperienta :))

  46. Mircea Popescu`s avatar
    46
    Mircea Popescu 
    Saturday, 23 October 2010

    No da aia ce-i ?!

  47. Mey Florin mey! vezi ca estoi oftopic si nai tu treaba aicisa.
    Nu e concurs de glume, era ceva relevant la dixcutiea careo aveam cu domnii Mircea si Carmen.
    Deci mey, e bun bancu da nare nici o treaba aicisa.

  48. Mircea Popescu`s avatar
    48
    Mircea Popescu 
    Saturday, 23 October 2010

    Ejti hattr. Mad hattr.

    Domnul Carmen te saluta din zbor.

  49. Cipslim, n-am stiut ca n-am voie sa fiu ovtopic. Pfui sa-mi trag una cu banhammeru ca iar n-am nimerit la concursu de glume (da ma bucurez ca ti-o placut bancu) :P

  50. Mircea, nu am vazut Videle decat o singura data, cand s-a defectat un tren si a trebuit sa mai stau prin gara pana la urmatorul.

    p.s.: bancurile sunt bune in orice conditii. :)

  51. Mircea Popescu`s avatar
    51
    Mircea Popescu 
    Sunday, 24 October 2010

    @Florin Ahhh, banhammeru', aceasta tesla moderna. Coaiele-s tot aceleasi.

    @Carmen E bine atunci, economie de alcool.

  52. Bun bancul lui Florin. Articolul nu l-am citit încă.

  53. Mircea Popescu`s avatar
    53
    Mircea Popescu 
    Sunday, 18 March 2012

    Si tomorrow e o alta zi.

  54. Mie-mi place Carmen pentru ce-a făcut cu proful ăla, restul nu mă încântă așa de tare, cel puțin acum.

  55. Mircea Popescu`s avatar
    55
    Mircea Popescu 
    Monday, 19 March 2012

    Vezi ce face trecerea anilor din femei ?

  56. Mda... mici și curve, așa trebuie să fie femeile :-)

  1. [...] saracu' nu mai poa'), pe groparu' numa Vali Perfu, pe jeg numa' smro ala si pe pitici gratis numa' mamzel Gogu s-ar schimba ceva ? S-ar schimba fix o [...]

  2. [...] mod asa, oniric, vezi doamne copiii care se fut cu adulti sunt distrusi si nenorociti. Doar ca de fapt nu, sau nu chiar, sau nu toti, sau nu totdeauna, sau nu e [...]

  3. [...] Veche deci e ok. Nu ma surprinde ca singura care pare sa-l fi recenzat din toata blogosfera e mamzel Gugu. Va urez sa-i cumparati cartea, nu pe principiul ca-i buna cit pe principiul ca asa se face, nu mai [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.