I-au dat Radu ?

Monday, 29 November, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

monica-ridzi

Deputatul Monica Iacob-Ridzi, fost ministru al Tineretului şi Sportului, este internată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, cu o infecţie legată de măduva osoasă, a declarat Bogdan Popescu, purtător de cuvânt al unităţii sanitare.

Deputatul are o suferinţă la măduva osoasă, acutizată din cauza unei infecţii, potrivit medicului.

Informatia ne vine de la Mediafax, iar intrebarea din titlu ne vine din imprejurarea ca anul trecut prin vara era ciuca bataii in scandalul cu banii ciorditi din Ministerul Tineretului si Sportului de Partidul Social Democrat (reprezentat in chestie prin Elena Udrea) intru finantarea dificilei campanii care-l astepta pe actualul presedinte si patriarh al tuturor Elenelor, Traian Basescu.

Campanie care s-a soldat cu o victorie la limita, si Ridzi care s-a ales cu o cadere destul de clar destinata a-i acoperi pe adevaratii beneficiari/escroci in cazul acela. Publicul vroia singe, a primit singe, asta este, cariera tinerei (33 de ani) cuconite din Petrosani s-a stins cam la fel de brusc precum si incepuse, si tot fara nici o legatura cu faptele ori abilitatile ei.

In care conditii nu putem sa nu observam ca-i cam suspect de convenabila brusca imbolnavire de-o aflictie cel mai probabil incurabila a unei fete pina acum sanatoase.

Deci, ce stie Ridzi si statul securistic ar prefera sa nu aflam ?

Category: Breaking News
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

8 Responses

  1. Poate s-a imbolnavit pentru ca se apropie termenele de judecata ?!?! - si inca-i calda stirea.

    ....Cursul firesc al evenimentelor va fi cel al lui Stolojan... O retragere din viata politica din cauza "bolii"....un stat pe banca vreo 2 ani...si apoi inchiderea dosarului din lipsa de probe...ca dupa 3-4 ani de la comitere unele probe se volatilizeaza :)

    PS: Aparatul legislativ functioneaza!

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Monday, 29 November 2010

    O fi. Ma gindesc ca aflam in anii ce-or veni.

  3. suferim de scenarita?

  4. pai stai putin, daca-i dadeau radu nu murea de cancer?

  5. najpa... nu-i primul caz de care aud. am citit prin presa ziele trecute de o judecatoare sau asa ceva care a musamalizat un caz si a murit intr-un accident de masina in conditii dubioase, un martor ar fi spus sa avea furtunul de la lichidul de frana taiat.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 30 November 2010

    @corina Posibil. Sau daca nu, pur si simplu ne place sa ne punem intrebari.

    @F Nu instantaneu. Asa intr-un an-doi. Trei.

    @Mikael Eon Unde se intimpla ?

  7. deci mare grije cum trecem strada domnilor...

  1. I-au dat Radu - pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    "In care conditii nu putem sa nu observam ca-i cam suspect de convenabila brusca imbolnavire de-o aflictie cel mai probabil incurabila a unei fete pina acum sanatoase.

    Deci, ce stie Ridzi si statul securistic ar prefera sa nu aflam ?"...

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.