Frederic, Print de Anhalt

Saturday, 18 September, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Cetateanul american Nume : Prinz von Anhalt Prenume : Frederic si-a anuntat candidatura la postul de guvernator al Californiei in Februarie 2010. Acelasi si-a anuntat si renuntarea la candidatura, in August 2010 (adica luna trecuta), pe motiv ca nevasta-sa nu se simte tocmai bine cu sanatatea.

Nevasta-sa e Zsa Zsa Gabor (maritata precum urmeaza : cu Burhan Asaf Belge din 1937 pina in 1941, divortata ; cu Conrad Hilton din 1942 pina in 1946, divortata ; cu George Sanders din 1949 pina in 1954, divortata, cu Herbert Hutner din 1962 pina in 1966, divortata ; cu Joshua S. Cosden, Jr. din 1966 pina in 1967, divortata ; cu Jack Ryan (tipul care-a inventat papusa Barbie) din 1975 pina in 1976, divortata ; cu Michael O'Hara din 1976 pina in 1983, divortata, cu Felipe de Alba in 1983, mariaj anulat ca n-apucase inca sa divorteze de precedentul si-n fine cu Frederic al nostru din 1986). Da, ati ghicit, e unguroaica.

Ajunsa la respectabila etate de 83 de ani, nici sanatatea nu mai e ce-a fost (si va explica Doina Popescu ce era sanatatea unei unguroaice medii la tinerete).

Inainte de-a candida la postul de guvernator al Californiei (pe care, sa reamintim, il ocupa la ora actuala un fost culturist austriac, care n-a vorbit boaba de engleza pina pe la 30 de ani) Federic a fost agresat in 2007, si anume in urmatorul mod : Pe 25 Iulie a fost acostat de 3 femei foarte prietenoase, in timp ce-si conducea pasnic Rolls-Royce-ul prin sudul Californiei. Care femei l-au rugat sa stea cu ele in poza. Dupa care una l-a amenintat cu pistolul, si i-a furat cheile masinii, diverse bijuterii, portofelul, permisul de conducere si toate hainele. Da, toate hainele. Fetele s-au dus cu masina si pe bietul Prinz l-au lasat legat in catuse si-n in pielea goala. In mod inexplicabil a reusit sa-si foloseasca propriul telefon celular pentru a chema politia. Care a si aparut cam intr-un ceas, dar n-a gasit nici urma de haine, precum n-a gasit nici urma de masina, bijuterii, portofel, sau catuse. Si nici fetele n-au mai fost vazute niciodata.

Tot prin 2007 Federic a declarat ca el crede c-ar fi tatal fetei lui Anne-Nicole Smith, Dannielynn, nascuta in 2006. In urma examinarii probelor de DNA s-a stabilit ca nici vorba.

Inainte de asta, a adoptat impreuna cu Zsa Zsa un numar de persoane adulte, intre care : Marcus Prinz von Anhalt (anterior Marcus Eberhardt), care isi zice acum Printul Germania ; Oliver Prinz von Anhalt (anterior Oliver Bendig) ; Michael Prinz von Anhalt (anterior Michael Killer) ; Markus Maximilian Prinz von Anhalt si asa mai departe.

Ca rezultat al adoptiei, aceste persoane au dreptul de-a folosi numele de familie "Print de Anhalt" (Prinz von Anhalt), care dupa legea germana din 1918 care-a abolit titlurile de noblete e un nume de familie ca oricare altul. S-a speculat ca personajul pur si simplu vinde numele respectiv, ca un fel de licenta, ceea ce ar fi putin ilegal in Germania, si intre altele ar rezulta si-n anularea adoptiilor, dar chestiunea n-a fost niciodata clarificata legal.

Cind s-a nascut (in 1943 sau 1944, nu e tocmai clar) in casa sefului politiei din Frankfurt, Frederic se numea Hans Robert (sau Georg, nici asta nu e tocmai clar) Lichtenberg. A fost insa adoptat in 1980, adult fiind, de Marie-Auguste de Anhalt, nora Kaiserului Wilhelm al II-lea, si astfel a primit numele de von etcetera. Nu-i clar ce motive o fi avut printesa, data fiind virsta inaintata dementa senila e cu siguranta pe lista. Explicatii alternative ar putea fi de exemplu ca Frederic obisnuia sa joace fotbal cu Karl Franz de Prusia, fiul ei. De asemenea s-ar putea sa fie pe motiv de masaj, ca asta era la vremea aceea profesiunea numitului Frederic.

O alta posibilitate este bineinteles ochiul dracului, printesa fiind cam falita. Intreaga tranzactie s-ar fi perfectat prin intermediul lui Hans Hermann Weyer, un fost drapergiu ajuns consul onorific al Boliviei la Luxemburg, si cunoscut pentru ca vindea certificate de noblete, diplome de doctor in stiinte emise de universitati imaginare si alte asemenea decoratii si distinctii de-a lungul anilor '60 (un fel de sinteza intre Universitatea Spiru Haret si Diversele Case Regale ale Romaniei, acum 50 de ani).

Concluzia este simpla si pe inteles : daca va mai plingeti de vadim, becali si marean care este va pleznesc.

Category: SUA care este
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

10 Responses

 1. LoooooL!
  Da, corect, n-avem voie să ne mai plângem :))

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Sunday, 19 September 2010

  Pe principiul ca intotdeauna e undeva mai rau, noi traim chiar bine :D

 3. A fost casatorita cu cativa oameni!!!

 4. Mircea Popescu`s avatar
  4
  Mircea Popescu 
  Sunday, 19 September 2010

  Pai sa nu-mbuce si gura ei ceva ?!

 5. Acuma imi explic ....

 6. da' cine-o zis ca plangem. io-s mandru de-ai nosht'i. is originei.

 7. Mircea Popescu`s avatar
  7
  Mircea Popescu 
  Sunday, 19 September 2010

  @Luka D All ur explains r belong to me.

  @F In felu' lor...

 8. Hold ur horses ... huh ...

 9. zana eficientei`s avatar
  9
  zana eficientei 
  Tuesday, 12 October 2010

  ce s-o mai fi strofocat 'al Romaniei' sa procreeze, in loc sa adopte si el, ca tot printu', niste adulti, nu inteleg. n-o mai chinuia nici pe biata Lia si nici pe noi, cu pozele alea cu printishoru' in derieru' gol pe pianina...

 10. Mircea Popescu`s avatar
  10
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 12 October 2010

  @zana eficientei Deci luind in considerare numele, m-a distrat ceva copios textul :D

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.