Fetisuri bizare

Friday, 08 January, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Sunt inca usor tulburat in urma unei mici aventuri matinale, asa ca daca-s incoerent pe alocuri, scuzati. Nu-i din cauza comuna, si anume c-asa-s eu, ci dintr-una particulara, si anume ca-s usor tulburat. Cum ziceam. Dar sa revenim.

M-am intalnit pe drum cu o fosta prietena. Nu fosta in sensul ca ne-am fi despartit, ca eu nu practic despartirile, ci fosta-n sensul ca fata s-a hotarat sa se insoare (nu, nu sa se marite), ceea ce intr-un oarecare sens formal inseamna ca noa, "fosta", sa respectam conventiile. Si prietena in sensul c-am impartit, mai multi oameni, un deceniu dement incepand candva prin '95. Despre care va voi povesti una alta poate incepand din 2050 incolo, si mai mult va rog nu insistati.

Si-am dat noi nas in nas pe drum, in fata unui magazin oarecare din urbe, eu intrand si ea iesind. Poci zice ca nu s-a schimbat decat in bine, eu fiind unul dintre (s-ar parea putinii) care apreciaza frumusetea femeii mature. Ca si la foile de tutun, e un gust care vine cu varsta, asa incat e usor inexplicabil ca eu l-am avut mereu, dar sa trecem. Si dupa ce ne reinsurubam maxilarele cazute, si printre efuziuni si "Vai dar cum de-ai ajuns in Timisoara" "Cati ani au trecut" etc ma invita la o cafea. Pai cum sa nu ma duc ?!

Descuie usa cu acelasi gest, chiar daca alta usa cu alte chei, o zboara de perete, chiar daca alt perete (e greu de crezut cum nu se schimba oamenii deloc, dar deloc, mai ales femeile, si anume mai ales cele care ar fi fost pacat sa se schimbe). Ma asteptam sa se fi molesit in bratele conjugalii, dar nu, e tot linxul care mi-a salvat odata, cu reflexele ei feline si riscandu-si pieptul fraged curu'. Ca sa nu zic pieptul fraged.

Iar in bucataria-living, pe stil american, la chiuveta, spaland vase, e sotul. Ceea ce ma face sa zambesc usor asa in mine, nu ca n-ar fi un lucru foarte frumos si civilizat, doamne fereste. Este. Bravo lui, contribuie la sarcinile din familie, foarte frumos. Omul imi arunca privirea tulbure-haituita pe care-o primesc indeobste de la sotii si echivalentii fostelor si actualelor prietene, moment in care observ ca poarta sort. Sort de bucatarie, pentru spalat vase si alte activitati, alb, inflorat, cunoasteti. Enfin, se mai practica, pana la urma nu vrei sa patezi cu vre-un strop desucheat camasa. Sau pantalonii.

Atata ca distinsul domn nu poarta pantaloni. Poarta ceva indistinct dar scurt, pe jumatatea coapsei, cam ca si chestiile alea de le purtau pajii la curtea lu' Henri al optulea. Si, lucrul dracului, tot ca englejii de-acu cinci veacuri, poarta dres. Lumina se reflecta de pe stralucirea lycrei pe ochii mei si inapoi.

Ridic o spranceana, Adina-mi zambeste dragalas si
"Ti-o prezint pe sotia mea."
"E pe dracu?!"
Stropul de uimire ii face evident si indiscutabil placere, pentru ca
"Hai sa-ti arat!"
si porneste tantosa intr-acolo, il intoarce pe bietul om cu mana sigura cu spatele spre mine si pot constata realitatea indiscutabila ca sotul poarta minijupa, si respectiv jartiere.

Dupa care-l indoaie de mijloc, asa ca pot constata in voie pe de-o parte ca bietul om rosise si cu curu', si mai grav ca detinea la purtator asa un fel de obiect de plastic, cum sa va explic eu sa ma intelegeti mai bine... cumva oblong. Ma rog, adevaru-i ca nu stiu sigur chestia cu oblongu', nefiind vizibil decat in mica parte, dar dupa cat ma duce mintea, cubic n-avea cum sa fie. Moment in care realizez ca daca-i rosu-ntr-o parte, logic ar fi ca si alte parti sa fi primit ceva spor de sange, si ar trebui sa se vada... dar unde-s ?!

"Si i-ai taiat si puta ?!" Dracoaica rade si-l intoarce pe blandul cetatean, si ridicandu-i fustanelele imi prezinta capper-ul, ca sa zic asa. Bietul om isi avea barbatia, sau ma rog, ce mai ramasese dintr-ansa prinsa intr-un fel de cusca, sau ma rog, cum numiti dumneavoastra o chestiune cu bare lucitoare de otel in compozitie.

Se zice despre romani ca-s oarecum in urma cu rafinamentele sexuale. Or fi fiind, nu zic nu, prin Dabuleni sau Romanati, nu stiu, ca n-am fost. Da-n Timisoara pot depune marturie ca-s la zi, mai ales fetili. Cat despre Cluj, v-oi povesti cum ziceam, mai prin 2050 asa.

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

32 Responses

 1. Flaviu L. Comanescu-Balla`s avatar
  1
  Flaviu L. Comanescu-Ballainsigna de criptograf 
  Friday, 8 January 2010

  : ))) )))))) ))))))))) bine, o sa astept sa-ti scrii memoriile

 2. hai, ma, taci de-aici!

 3. kokofifi`s avatar
  3
  kokofifiinsigna de criptograf 
  Friday, 8 January 2010

  povesteste-ne mai multe despre razboi, bunicule! :))))

 4. Mircea Popescu`s avatar
  4
  Mircea Popescu 
  Friday, 8 January 2010

  @Flaviu L. Comanescu-Balla Bei, fumezi ?

  @ioana Afla despre mine ca ma indeletnicesc ceea ce iti doresc si tie...

  @kokofifi De pe cand trebuia sa merg la scoala 8 mile marine prin zapada, pe panta-n sus, si la mers si la venit ?

  Si io nu mergeam ?

 5. Beau multumesc de intrebare. Tu? :D

 6. Mircea Popescu`s avatar
  6
  Mircea Popescu 
  Friday, 8 January 2010

  Io si-si, da' ce vroiam sa zic, ai grija cat de mult, sa apuci memoriile :D

 7. Ai grija tu sa apuci sa le scriezi... de fapt mai bine incepi acum si le pastrezi in sertar. :P

 8. Marian S.`s avatar
  8
  Marian S. 
  Saturday, 9 January 2010

  Bine te-am gasit (si cred ca intelegi prin intermediul cui)
  Eu am ramas nedumerit de alte chestii: si pe urma ce s-a intimplat ? Bun, inteleg, ``sotia`` aia a pus de cafea. Dar apoi cine pe cine, de cite ori si in ce fel de combinatii ? Ca mai am si eu numere vechi in agenda, m-ai facut curios.

 9. Probabil rosise de la nuia...

 10. Mircea Popescu`s avatar
  10
  Mircea Popescu 
  Saturday, 9 January 2010

  @fcbl Nu, ca ma tem de traznet.

  @Marian S Pai pune mana si suna, zic si eu.

  @lexy229 Iote ca nu-mi dadu prin cap. Sa stii ca tot ce-i posibil!

 11. Suntem prea "romani" ca sa putem avea fetishuri

 12. sa-mi bag pula daca am inteles ceva!! esti incoerent!

 13. Mircea Popescu`s avatar
  13
  Mircea Popescu 
  Sunday, 21 February 2010

  @xxx Pai am ca o suspiciune ca fix atunci iti vei si baga tu pula-n ceva : cand oi intelege :)

 14. Ukavra`s avatar
  14
  Ukavrainsigna pentru 1000 de comentarii 
  Friday, 7 May 2010

  In urma zici?
  Tu nu primesti invitatii la petreceri kinky (daca le putem spune asa)? !

 15. Mircea Popescu`s avatar
  15
  Mircea Popescu 
  Friday, 7 May 2010

  Mai primesc. Da' io-s indeobste un standard destul de prost ales.

 16. Ukavra`s avatar
  16
  Ukavrainsigna pentru 1000 de comentarii 
  Friday, 7 May 2010

  Eu nu m-as duce la asa ceva pentru a intorce cu poponeata rosie si biciuita :))))))))))) dar stiu unele altele care ar face-o .... hmmmm.

 17. Mircea Popescu`s avatar
  17
  Mircea Popescu 
  Friday, 7 May 2010

  Si eu stiu.

 18. Ukavra`s avatar
  18
  Ukavrainsigna pentru 1000 de comentarii 
  Friday, 7 May 2010

  Deci amandoi stim@unele altele ... wow, ceva in comun.
  Nu ma inteleg cu tastatura asta si cica tre' sa scriu despre iubire .... e de plumb.

 19. Mircea Popescu`s avatar
  19
  Mircea Popescu 
  Friday, 7 May 2010

  E un inceput bun. Iubirea e de plumb... baga.

 20. Ukavra`s avatar
  20
  Ukavrainsigna pentru 1000 de comentarii 
  Friday, 7 May 2010

  Imi atarna de piciorul stang ...... ma scufund .... elp!!!!!!!!!!!!

 21. Cred ca povestea de mai sus este o fantezie a autorului. Ma indoiesc profund ca dominele de Romania (btw in ce oras se presupune ca se intampla actiunea?) sunt intr-atat de deschise cu vechii prieteni chiar daca ii presupun non-vanilla.
  Pe de alta parte, exista si problema consimtamantului explicit la o astfel de expunere al sissificatului in discutie, care in orice raport D/s civilizat este cerut inainte si nu se intampla sa poata avea public neavizat in vizite ad-hoc, deoarece se incalca SSC.
  Pe scurt, ca fantezie e mult prea simplista pentru gustul meu.

 22. Mircea Popescu`s avatar
  22
  Mircea Popescu 
  Friday, 22 October 2010

  @Lil La schimb, eu cred ca petreci prea mult timp citind. Viata nu se petrece in scripte.

 23. Whats that ssc thingy again?I keep forgettin

 24. Mircea Popescu`s avatar
  24
  Mircea Popescu 
  Friday, 22 October 2010

  Sane, sexy and cunnilingus I think...

 25. pletzalcoatl`s avatar
  25
  pletzalcoatlinsigna de criptograf 
  Friday, 22 October 2010

  Still Stuck Conforming.

 26. pletzalcoatl sounds abour right

 27. Blog de cacat, talent de la scris de tot cacatul, ce sa mai... o cacanarie totala!

 28. Mircea Popescu`s avatar
  28
  Mircea Popescu 
  Sunday, 12 October 2014

  Bine mei Cornel ca te-ai ridicat tu sa judeci chestii si sa stii ce si cum ie pe lume. Ar fi trist fara tine, pe bune acuma, normativule.

  Ma-ta ce mai face ? Ca am auzit ca-i tot timpu' gravida.

 1. [...] construita, din incapacitate, frica si vanitate. Fara pacate capitale, grinderul ar fi probabil un sub mai mult sau mai putin acceptabil, mai mult sau mai putin singur, mai mult sau mai putin nefericit. [...]

 2. [...] dar banuiesc ca nici intr-un caz, nu datorita diferentei de stil cit datorita faptului ca a aparut prima oara la vreo 6 luni dupa, si nu crez sa existe troll cu rabdarea setata la nivelul ala. Category: [...]

 3. [...] altora (in strainatate, ca-n RO se pare ca nu-i cine), inclusiv domnita de care v-am povestit in Fetisuri bizare, si povestindu-le eu tristetea lipsurilor mele s-au oferit generoase sa ma ajute, punindu-mi la [...]

 4. [...] as the status is never clear enough to permit numeration) slavegirls, as well as nonsense of this type (ie, "breaking up", as fucking if), are NOT satisfying. [↩]Which is why the cutoff was chosen [...]

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.