Fatalailor, cu drag

Sunday, 21 November, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu
Me: Deci singura persoana care-mi comenteaza pe blog e un ticnit de non-fost. E cam ciudat.

Master: A, ziceai ceva. Cum adica ?

Me: Pai nici macar nu stiu cum l-a gasit, nu i-am dat link sau ceva. Am un link pe blog la profilul de Twitter unde imi apare numele real, deci l-ar fi putut gasi de acolo, dar totusi, trebuia sa gaseasca blogul intii.

Master: Poate ma citeste pe mine.

Me: Da, sigur ca da.

Master: Dar la ce te referi, tot zici de asta da' nu explici. Explica!

Me: Uh... e ciudat ca dintre toti cei carora le-am dat link la blog, ei nu comenteaza, si singurul comentator e tipul asta desi lui nu i-am--

Master: -nu, vreau sa zic, de ce-i tot zici ticnit ?

Me: A, pentru ca este. Cred ca ti-am zis despre el, il cheama Joe, e cu citiva ani mai mare ca mine, ca si tine. Am fost super-indragostita de el cind eram mai tinara, ne-am intilnit la o tabara religioasa--

Master: --la ce?

Me: Tabara, tabara religioasa. Nu-i chiar un lagar de concentrare, desi cam asa suna. Deci, imi placea de el, si i-am zis unei prietene care s-o apucat anume sa se bage in seama cu el, s-a lasat cu scandal. Bineinteles ca nu i-am spus niciodata--

Master: --cum adica nu i-ai spus?

Me: Ce?

Master: I-ai spus sau nu i-ai spus ? Ziceai ca i-ai spus.

Me: Lui, ziceam ca nu i-am spus lui. Era atmosfera asta ca trebuia sa impartasesti chestii - in fine, el a aflat si cica s-au despartit ca "oOo, sa n-o ranim", chestii. Si pe urma eram toti prieteni doar ca ei doi erau cam impreuna din nou... cred ca ti-am povestit, astia erau aia de s-or futut fix sub mine sau poate, cine stie, numai s-or pipait ceva--

Master: --cum adica sub tine ?!

Me: Paturi suprapuse, eu eram deasupra.

Master: Pai si ce nu te-ai alaturat ?

Me: Ce ? Nu stiu, nu m-am simtit invitata. Oricum, ne-am pierdut dupa aceea, dar dupa citiva ani cind aveam eu vreo 17 l-am vazut din nou, aia o fost cind am baut un litru de gin si mi s-o facut rau.

Master: De ce-ai baut un litru de gin?

Me: N-am idee, eram mica si nu prea bausem pina atunci... am crezut ca asta fac adultii, beau si pe urma se intimpla chestii. Dar nu s-o intimplat nimic.

Master: El citi ani avea atunci?

Me: N-am idee, 21, 22.

Master: De unde-ai facut rost de gin?

Me: El mi l-o cumparat. Poate nu era un litru, era cam (arata cu miinile).

Master: Trei sferturi. Si el ce-o baut ?

Me: Nu cred c-o baut nimic.

Master: Deci tipul asta cumpara o sticla de gin unei gagici de 17 ani, si o lasa sa-l bea singura ? Nu ma mira ca nu s-o intimplat nimic.

Me: Oh, si asta o fost atunci cind am vomat pe biroul sefului... ma rog, sub birou, ziua urmatoare... si cumva nu m-o dat afara.

Master: De ce sa te dea afara?

Me: Imi pare genul de chestie pentru care te da afara.

Master: Nea... Stiam o gagica care bea in stilul asta, da' ea era gen... Natasha, putea sa bage sub masa pe oricine. Ucraineanca. Deci, de ce-i tipul ticnit ?

Me: Ajung si-acolo, ajung si-acolo. Deci l-am vazut din nou dupa niste ani, sau mai degraba un an, era in vizita, si aproape ca am facut-o la el in masina dar m-am retras chiar inainte de-a incepe chestiii... Si ne-am pierdut din nou pentru o vreme, dar dupa aceea l-am gasit pe Myspace cind eram in Ohio, si el era gen "ooo, te-am cautat in toti anii astia, am inteles ca tu esti singura fata care m-a iubit cu adevarat..." Si pe urma mi-o trimis de ziua mea o cutie uriasa de CD-uri de-astea facute, cu niste gramezi de hirtii -parfumate- pe care erau trecute toate cintecele si explicatii ca de ce le-o ales si ce insemnatate au ele in context adica in relatia dintre noi cum ar veni, foarte creepy.

Master: De ce?

Me: N-am idee, pur si simplu mi-a parut foarte ciudat. Ticnit.

Master: Nu-i ciudat, e dulce gen. Aia-i ce tre' sa faca tipii ca sa fie niste dulci. Probabil ca s-o dus pe la toate prietenele sa-i deie sfaturi si ma-sa i-o zis sa faca asta sau ceva.

Me: Oh.

Concluziile evidente fiind doua, din care cea mai simpla e aia ca revistele va minteste. Precum va minteste si lumea in general, daca faceti chestii de-astea ca "asa se face" veti trece drept niste ciudati, si asta in cel mai bun caz.

Iar cea mai dureroasa fiind ca orice pizda are un stapin, si dragostea vietii voastre mai ales.

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

21 Responses

  1. lolz :)

  2. Chiar ca ticnit ...

  3. Porcul de York`s avatar
    3
    Porcul de York 
    Thursday, 25 November 2010

    e creeepy rau povestea asta .. tabara religioasa.. cd-uri... parfumuri... parca ar fi trecut prin viata cu dracu' de mana copiii astia :)

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Thursday, 25 November 2010

    @Luka D Dadice tu! Explica lamurit si pe larg!

    @Porcul de York Niste porci, dom'le, ce mai :D

  5. Pah e simplu, nu's cum alte fumei dar stiu cum is eu si ce am mai observat eu asa. Nu am nevoie de un fatalau cu gesturi dulci, treaba asta nu ma umezeste ba din contra ceea ce poate deveni o problema, daca nu-l respect ca si barbat, adio si n-am cuvinte. Barbatul in viziunea mea nu e dulce, chestia asta e apanajul femeii dar evident ca in ultima vreme sexualitatea si apanajele ei sunt drastic balmajite. Fatalaii cu gesturi dulci imi sunt inutili in pragmatismul meu. Spre exemplu, daca boul de mai sus imi trimitea in loc de tidiuri si nu's ce cacaturi parfumate, parfumul meu preferat, hai ca poate ii dadeam o sansa sa ma mai vada in viata asta, si atat.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Thursday, 25 November 2010

    Si daca-ti trimitea nota de plata de la ultimu' chef monstru, cind o fo' cu niste prieteni la curve ?

  7. Uite un exemplu de fatalau din ai mei fatalai ticniti. Un x mi-a venit cu flori si bomboane dupa prima tavaleala (si atat), si-a pus screensaver pe tel poza cu mine, declaratii de iubire si cereri in casatorie. Ca sa nu zic ca m-a lins omul pe tot spatele ca asa stia el sa fie eroic, pana i-am zis de la obraz sa nu mai baloseasca pe mine si am bagat somn de voie. Urmatoarea mea miscare a fost sa iau distanta. Imi trimitea vreo 70 de sms-uri/h ca el ma iubeste si ca ce mai face iubi lui, adica eu, si mie imi sareau ochii ca la melc. Statea boul si ma urmarea. Cazurile astea tin de patologie. De la ala incoace inainte de orice verific istoricul medical si nu numai.

  8. Il intrebam de ce nu m-a luat si pe mine ....

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Thursday, 25 November 2010

    Pai iti raspunde ca n-o stiut ca te intereseaza, da' nu-i vremea pierduta, te ia data viitoare.

    Da' daca tot am ajuns aici, sa-ti povestesc una de-a mea din tinerete. Deci, eram undeva cu treaba, si cum mergeam pe strada vaz o donsoara frumoasa. Absolut frumoasa. Asa ca am pus sa opreasca masina si i-am zis unuia dintre baieti "Te duci dupa ea, vezi unde sta si tot".

    Pe seara aveam raportul si dimineata urmatoare i-am dat telefon, i-am spus cum ma cheama si am intrebat-o daca vine sa bem o cafea. M-o intrebat de unde am numarul si i-am zis ca am vazut-o ieri si-am pus un baiat s-o urmareasca. Mi-o raspuns ca bine, se duce sa bea o cafea ca intr-o ora, si sa vin si eu. Am zis ca bine, unde ? si mi-o raspuns ca pai intreaba baiatu', ce ma-ntrebi pe mine si-o inchis.

    Mnoa ?!

  10. Loloi absolut corecta reactia si eu zic ca a fost finuta.

    Pah la o data viitoare sa fii sigur ca exista posibilitate sa fiu "miez" :P

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Thursday, 25 November 2010

    Zgitia s-o gatat de echipat in vre-un sfert de ceas si-o petrecut restul orei sarind din autobuz in tramvai prin tot orasul. Noroc ca aveam pe unu' mai dezghetat care locuia prin zona, si i-o tinut urma.

    S-a dovedit in anii ce-au urmat c-a meritat intru totul efortul.

  12. Noi vorbim ca mosii, bagi seama nu? :))))

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Thursday, 25 November 2010

    Pai eu am fost mos de cind ma stiu.

    Inca una dintre chestiile mult mai usor tolerate de "societate" la barbati decit la femei.

  14. Eu iti dadeam asa pe la vreo 45 ... deci copt nu mos :)

    Si uite asa tu Mirceo, vezi si "avantajele" de a fi barbat in "societate".

  15. Mircea Popescu`s avatar
    15
    Mircea Popescu 
    Thursday, 25 November 2010

    Asa-s io, lucrez la 150% capacitate :D

  16. Grija mare la rodaj tu :)

  17. Porcul de York`s avatar
    17
    Porcul de York 
    Thursday, 25 November 2010

    Apoi dragelor... sa-mi fie cu iertare... uneori ne meritati exact asa cum suntem :D

  18. @PdY Apai eu recunosc ca da meritam, nu ma dau mironosita tu :)

  19. Paula Alexandrescu`s avatar
    19
    Paula Alexandrescu 
    Wednesday, 15 December 2010

    :) Funny smart post!

  20. mihaela j.`s avatar
    20
    mihaela j. 
    Tuesday, 5 April 2011

    simt un iz de misoginism pe aici:))

  21. Mircea Popescu`s avatar
    21
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 5 April 2011

    Ma bucur ca va place, dragelor. Mai poftiti.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.