Fainodrama

Sunday, 03 October, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Ei da, orice comunitate web 2.0 care se respecta creeaza periodic drame. Ingredientele sunt mereu aceleasi, mecanismele mereu aceleasi, doar persoanele se schimba. Ca-n istorie.

Aveti mai jos, reprodusa pentru interesul bolnav care poate va anima, prima drama mai consistenta de pe fain. Ingioi.

Primul set, New York 1895 - Muzeul de Fotografie :

Mno, Veronica, bine ai venit pe FAIN !

Cred ca mai inainte de a mai introduce alte 45 de articole in mai putin de o zi, ar trebui sa citesti regulamentul de participare. :D :D :D

Scris de tiberiuorasanu, 2 zile in urma

Lol Veronica rupe tot ce mai :D

Scris de Mircea Popescu, 1 zi 20 ore in urma

Multumesc pentru primirea calduroasa!

Am citit regulamentul imediat ce mi-am facut cont, inainte sa misc ceva. N-am gasit nicaieri ca ar fi vreo limita. Daca gasesti tu... arata-mi si mie.

Scris de Veronica, 1 zi 20 ore in urma

Ar fi una : raportul dintre numarul de articole introduse si cele publicate la " grupa mare".

Ai o luna la dispozitie. 30 x 100 articole pe zi. :D

Scris de tiberiuorasanu, 1 zi 20 ore in urma

@Veronica Este o limita, ca sa nu introduci mai mult de 4 de pe acelasi domeniu intr-o luna. Vaz ca la tine toate-s distincte.

@Tibi Pai oricum primeste puncte, doar ca nu primeste bonus. Da' am vazut c-o introdus destule faine, ceva tot se publica, n-are cum.

Scris de Mircea Popescu, 1 zi 20 ore in urma

Mircea,

Singura problema ar fi ca, daca fiecare se apuca sa introduca macar 50 de articole zilnic de pe domenii diferite, in afara de faptul ca nimeni nu ar putea sa le citeasca, in scurta vreme s-ar epuiza "tot ce misca in on-line". La ce bun ?

Scris de tiberiuorasanu, 1 zi 20 ore in urma

Subscriu!

Scris de mariapopart, 1 zi 19 ore in urma

TKS Maria. Mno, ce va fi om mai vide! :D

Scris de tiberiuorasanu, 1 zi 19 ore in urma

Pai scriptu' duce, pe partea aia nu vaz problema.

Nu cred ca scopu-i sa citeasca cineva tot, asa ceva nu-i realizabil, si nici nu vad de ce ne-ar deranja. Te-ai duce sa spui unei edituri ca sa taie jumatate dintre cartile din planul de publicare pentru ca oricum nu apuci sa citesti tot ce publica ei ?

Volumul de articole introduse, de voturi date scl nu poate decit sa creasca, si extensiv, acoperindu-se mai bine blogosfera, si intensiv, crescind adica blogosfera insasi sub stimularea asta. Ceea ce eu zic ca-i bine, pe ambele parti.

Scris de Mircea Popescu, 1 zi 19 ore in urma

1) Graba strica treaba 2) Japca n-are nimic in comun cu scopul declarat al agregatorului 3) Suprasaturarea alunga membrii activi si pune capac peste subiectele bloggerilor 4) A propos, de cand se da la kil pe Polimedia? 5) Hu da fac iz Veronica?

Scris de kolector, 1 zi 19 ore in urma

Deci mo, ce japca ? Astia introdusi nu-s tot blogeri, sau ce-mi scapa ? De cind se da ce la kil ? Si habar n-am, da' ma gindesc ca ne-o spune daca n-o agresam.

Scris de Mircea Popescu, 1 zi 19 ore in urma

5) Nu stiu, da se pregateste sa moara.

Scris de Veronica, 1 zi 18 ore in urma

Pe banii tai mei draga Mirceo! Vorbeam de bloggerii-membri Polimedia. Calitate vs. cantitate. Cre'ca nu, ca sufera de anonimie.

Scris de kolector, 1 zi 19 ore in urma

Mo, da' zii explicit ca nu te inteleg.

Scris de Mircea Popescu, 1 zi 19 ore in urma

Mircea, tu stii cel mai bine. Am mai vorbit noi o data despre faptul ca nu tot ce este logic este si rational. Io, n-am nimic a critica FAINUL. Ba, chiar, dimpotriva.

Scris de tiberiuorasanu, 1 zi 19 ore in urma

De aici de la butoane se vede destul de clar evolutia, prima suta de mii de voturi a luat 8 luni. A doua suta de mii a luat 4 luni si citeva zile. Deja suntem la 250,000 de voturi si-au mai trecut nici sase saptamini.

E 100% clar ca agregatorul creste exponential, si ca vom ajunge sa avem sute si mii de articole introduse pe zi. Asta-i de neevitat, ca se intimpla in noiembrie sau in februarie sau cind.

Asa-i cursul lumii, ce-i bun creste.

Scris de Mircea Popescu, 1 zi 19 ore in urma

Dar cantitatea sufocă calitatea. În momentul în care un singur utilizator trânteşte 51 de articole în 24 de ore şi vin şi ceilalţi în ritm alert fiindcă văd că ţine, deja un articol bun se scufundă şi nu mai are şanse să fie citit şi publicat. Este un mod excelent de-a alunga utilizatorii serioşi.

Eu am zece articole excelente care mai au nevoie de 2-3 voturi pentru promovare dar deja discutăm de acul în carul cu fân. Scad şansele să mai fie descoperite, citite şi votate.

Eu am mai părăsit Polimedia după ce am ajuns la karma peste cinci mii cu vreo două luni în urmă tocmai pe un fenomen similar.

Această îmbulzeală de articole dăunează posesorilor de bloguri cu content de calitate. Deşi eu sunt capabilă să scriu remarcabil mai des de 4 ori pe lună şi chiar mai des de 4 ori pe săptămână, cum ai precizat tu în regulament, pe mine mă penalizezi.

Schimbă sistemul ca să fie echitabil pentru toată lumea fiindcă altfel strici maşinăria faină pe care ai produs-o.

Scris de doinapopescu, 1 zi 19 ore in urma

Saru' mana pentru translate, esti o dulce! Chiar daca n-am nici cea mai mica indoiala ca Mircea a inteles, da' se face ca nu pricepe :)

Scris de kolector, 1 zi 19 ore in urma

Utilizatorii seriosi sunt cei care citesc, voteaza, publica. Asta-i singura definitie pentru utilizatorul serios.

Nu inteleg unde si de ce ti se pare ca esti penalizata.

Scris de Mircea Popescu, 1 zi 18 ore in urma

Apoi Doina dragă, eu te-am pus la RSS reader așa că nu-i bai dacă pleci, știu unde să te citesc :)

Glumesc, evident.

Sistemul nu e platonician și inert așa că probabil vor mai interveni modificări pe măsură ce vor mai apărea idei noi de exploatare și de prevenire. Iar Mircea nu pare chiar străin de teoria jocurilor așa că mă îndoiesc că va lăsa sistemul "să se strice".

Până una-alta, merge lejer să publici și câte 8 articole pe lună de pe blogul propriu atâta vreme cât ajung publicate suficient de multe. Eu am rata 7 la 1 la ora actuală și încă mai am puncte din belșug. Acuma cred că asta a fost și intenția, dacă propunerile sunt apreciate să ai posibilitatea să depășești limita. Dar într-adevăr, tragerile cu alice/uzzi sunt aiurea că se ajunge la DoS/DDoS contra cititorilor.

Idee: introducerea unei grupe "mijlocii", un fel de semi-publicat sau publicat etapa I, în așa fel încât să se mai decanteze o parte din articole iar cele care ajung la "grupa mare" să fie într-adevăr de excepție. Acuma nu știu ce și cum duce softul și cât e dispus Mircea să-l modifice.

Scris de Serafim, 1 zi 11 ore in urma

In principiu selectia pe grupuri, pe taguri si pe persoane ar trebui sa satisfaca nevoia asta, de "grupa intermediara".

Chestia care se numeste aici "articole in asteptare" se numeste pe slashdot "drink from the firehose". In principiu X interesat de literatura romana, Basescu si textele lui Doina Popescu ar face mai bine sa urmareasca http://trilema.com//fain/literatura http://trilema.com//fain/tag/basescu si http://trilema.com//fain/user/shaken/doinapopescu in timp ce un utilizator interesat sa primeasca 10-20 de recomandari pe minut poate vorba ceea, sa ia o gura din hidrantul pompierilor.

E mai buna solutia asta cu targetare decit o impartire pe nivele pur si simplu.

Scris de Mircea Popescu, 1 zi 6 ore in urma

Şi, mai întreb şi eu ca un mare naiv care îs : ce interes ar putea avea cineva, care nici măcar nu are un blog propriu, să promoveze cu frenezie alte bloguri într-o cadenţă ameţitoare ? Mai ales că ştie bine, că NIMENI nu are timpul de a citi acele articole propuse ?

Scris de tiberiuorasanu, 1 zi 19 ore in urma

Am scris mai sus: JAPCA!

Scris de kolector, 1 zi 19 ore in urma

@ Kolector. Am vazut.

Scris de tiberiuorasanu, 1 zi 19 ore in urma

Banuiesc ca-i de la chestia cu jobul alternativ, sincer sa fiu.

Scris de Mircea Popescu, 1 zi 18 ore in urma

Mircea draga, sper sa ma insel dar, din cearta ta cu alti bloggeri (HA!), a rezultat inundarea.

Repet, tu stii ce ai de facut.

Scris de tiberiuorasanu, 1 zi 19 ore in urma

@tiberiuorasanu:

Cand Veronica fara frica a inceput sa se slobozeasca pe Polimedia era cu 11 ore in urma

(vezi pag. 7 acum, ca in curand nu garantez :D). Primul comment legat de actiunile susnumitei l-am postat acum 50 minute. In jurul tau e full de oameni destupati si tu incerci sa manipulezi?...

Scris de kolector, 1 zi 18 ore in urma

Nu-i dificil de urmarit ce-a introdus un utilizator, de exemplu http://trilema.com//fain/user/shaken/Veronica

La fel se pot urmari voturi, comentarii, etc.

Scris de Mircea Popescu, 1 zi 18 ore in urma

@ Kolector. Cu toata stima, nu cred ca inteleg ce vrei sa spui.

Daca nu ma insel prea tare, aceasta discutie a fost initiata de mine, in urma

cu opt ore.

ps. Cred ca pe aici, Pe FAIN, toti sunt "destupati" si nu vad cum ar fi acestia, grupati "in jurul meu". Dimpotriva, eu cred ca toti cei care suntem aici, suntem grupati in jurul unei idei FAINE. NU ? :D

Scris de tiberiuorasanu, 1 zi 18 ore in urma

Pe mine sincer ma cam face sa ma scarpin in cap agitatia stirnita de-o tipa mai hotarita.

Pina la urma scopul este sa avem, nu sa n-avem ce citi si ce vota. Ma gindesc eu.
Raspundeti

Scris de Mircea Popescu, 1 zi 18 ore in urma

Mircea

Pina la urma, probabil ca ai dreptate. Vom vedea evolutia Veronicai, de amu incolo. Chiar sunt curios sa vad cam cite zeci de articole va mai propune, zilnic.

ps. din cele propuse de ea astazi, tu cite ai citit ? Cite ai votat ? Cite crezi ca vor ajunge la "grupa mare" ? :D

Scris de tiberiuorasanu, 1 zi 18 ore in urma

Pai de exemplu pe asta, c-o fost usor de citit, cu poze :D (Acum lasind oha la o parte, chiar nu stiam site-ul, si mi se pare Foarte reusit).

Da' stii cum e, nu sta fain in mine sau in tine anume, niciodata n-am avut-o pe asta ca nu ma pot duce seara la culcare ca n-am citit toate articolele din ziua aia. Oricum, intr-o zi intra cit, o suta ? Deci fata a adus un plus 30-40-50% ? Fis, per total, la nivelul ala, nu din cauza ei n-apuc eu sa citesc toata lista. Cinci minute ori o suta is aproape opt ore, o zi de munca pana mea.

Fain e un agregator, asta inseamna ca agrega, doua voturi de la mine, trei de la tine, din doua sute si ceva de oameni, o mie sau doua de voturi intr-o zi scoate o lista.

Si cind vom fi doua mii de oameni si zece sau douaji de mii de voturi pe zi lista va fi cu atit mai buna.

Scris de Mircea Popescu, 1 zi 18 ore in urma

Uaiha ! Veronica aminteste despre cartea lui Coelho ! IN-TE-RE-SANT ! :P

Scris de tiberiuorasanu, 1 zi 18 ore in urma

Sa vezi cum sfirsesti tu insurat pe fain, Tibi :D

Scris de Mircea Popescu, 1 zi 18 ore in urma

Mircea, de sfirsit stiu ca voi sfirsi dar, insurat is deja. :D

Scris de tiberiuorasanu, 1 zi 18 ore in urma

Suspinul domnitelor neconsolate se-aude de-aici hehehe

Scris de Mircea Popescu, 1 zi 18 ore in urma

Bon. Ce vaz io e limpede : peste 33 de comenturi si numa' 8 voturi. Pacat ? Poate.

ps. Suspinul domnitelor neconsolate nu este in "gradina mea". :D

Scris de tiberiuorasanu, 1 zi 18 ore in urma

Nici in gradina mea. Ci-n pivnita. Da' sa nu divagam.

9 ore, 8 voturi, zic ca-i chiar onorabil.

Scris de Mircea Popescu, 1 zi 18 ore in urma

E Mircea, E ! Da' nu uita ca discutam la acest topic, pentru ca l-am semnalat, IO ! :)

ps. Gata. Io nu mai divaghez. Va urez cuviincios, noapte buna, tuturor.

Scris de tiberiuorasanu, 1 zi 17 ore in urma

Fotograful = un deget care îți arată ceva ce merită văzut

Mă bucur că am văzut NY prin ochii lor (bănuiesc că sunt mai mulți autori).
Raspundeti

Scris de Serafim, 1 zi 12 ore in urma

Da, mi s-a parut un set foarte reusit de fotografii. Si un New York mai aerisit decat cel pe care il stim din imagini mai recente.

Scris de Veronica, 1 zi 4 ore in urma

Citat din Ghidul complet de utilizare: "In primul rand, persoanele interesate sa se tina la curent cu aparitiile de calitate din blogosfera pot urmari fluxul fain.[...] Ce faceti daca aveti jumatate de ora la dispozitie si doriti sa cititi cateva articole ? Fie alegeti la intamplare din cele cateva sute sau cateva mii de piese necitite din lista de RSS, fie alegeti din liste ordonate de fain, dupa ce criterii doriti dumneavoastra."

Scopul Fain este sa promovam, deci sa avem de citit, ceva fain, mishto, dragut, cum vreti sa-i ziceti. Auto-promovarea pe fata, cum am vazut ca se practica pe aici cam-prea-mult, nu intra in scopurile Fain, listate in Ghidul de utilizare.

Scris de Veronica, 1 zi 4 ore in urma

Hehe. Lasă să se auto-promoveze lumea pe față dacă are cu ce ieși la interval.

Dar dacă propui în ritmul ăsta articole să nu te miri dacă rămâi cu unele la 1-2 voturi. Or fi faine multe dintre ele dar am și eu literatura mea obligatorie zilnică (de exemplu). Plus că pe unii probabil că-i irită să vadă numai numele tău la "articole in asteptare" și să te sară din principiu :)

Adică vezi că iei mai multe puncte pentru un articol calumea votat decât pentru unul aiurea propus. La 155 de voturi într-o zi, voturile tale nu mai fac nici o diferență că sistemul e ca la nave, se ridică odată cu creșterea nivelului mării.

Da' na, fiecare cum știe și cum vrea.

Scris de Serafim, 1 zi 3 ore in urma

Asta-i un punct bun, e social media pina la urma, partea de social conteaza Veronico.

Si da, articolele publicate sunt semnificativ mai karmoase decit cele pur si simplu introduse.

Scris de Mircea Popescu, 1 zi 1 ora 41 minute in urma

Eu vin cu o abordare logică.

Aseară aveai 80 de articole propuse în 30 de ore. Ţinând cont că în acest timp, dormi, mănânci, faci vreo două duşuri, poate ai şi o slujbă şi mai stai şi pe la stopuri şi dacă ai noroc mai şi fuţi ceva, rezultă că cele 80 de articole pe care le propui nu prea mai ai timp fizic să le şi citeşti. Pentru că şi introdusul în sine fură 3-4 minuţele. Deci, dacă propui articole pe care nu le citeşti, nu mai exiată garanţia contentului de calitate. Şi atunci, Fainul nu mai este fain!

Cât despre autopromovare este logică dacă ai blog. Când eşti simplu cititor îţi ei pălăria şi pleci. Ca blogger munceşti. Mult...

Slujbă, blog, copii, cărţi scrise, editate. Dintre cei pe care îi atenţionezi tu, cam 25 sau 28 sunt scriitori cu cărţi publicate. În ţara aceasta în care nu există agenţi literari şi nici marketing în domeniu oricum există prea puţină promovare deci faptul că oamenii s-au integrat în această comunitate şi se promovează este logică şi de bun simţ.

Încearcă să-ţi faci blog şi din interior ai să înţelegi altfel lucrurile. Şi s-ar putea să-ţi placă... Noroc!

Scris de doinapopescu, 1 zi 2 ore 3 minute in urma

Eu zic că se pot citi lejer 80 de articole pe zi. Adică eu bat undeva între 500 și 1k pe zi doar că mare majoritate îs în engleză și prin urma

re incompatibile cu fainul :)

În rest, da, sunt de acord și cu tine și cu Loredana "non multa, sed multum ".

Scris de Serafim, 1 zi 1 ora 56 minute in urma

Eu intr-o vreme citeam tot asa, cam 1000 pe zi, in .ro. Ceea ce pe vremea aia insemna cam tot. Deci, din punct de vedere teoretic, e posibil.

Acum, la concret, mie mi se pare c-o introdus in general articole bune. Sigur, chestia e si de gusturi, da' nu se pune problema de spam nesimtit gen ala cu cheia succesului sau cum il chema.

Mai in general, varietatea este foarte importanta. Nu am nimic impotriva ca blogerii sa se autopromoveze, intre niste limite (de preferinta ale bunului simt, pe cit posibil), dar am ceva impotriva sa nu inteleaga ca aceasta toleranta este un favor care li se face. Deci, ca sa fie raspicat spus, blogerul care se autopromoveaza nu face un favor fain. Fain ii face lui un favor ca-i ingaduie sa se autopromoveze. Asta-i balanta corecta a relatiei respective, si asa trebuie inteleasa. Valoarea o aduc cei care promoveaza, nu cei care se auto-promoveaza.

In fine, dar tot important, daca tu nu crezi draga Doina ca articolele tale se pot descurca pe piata libera, ca-i ea compusa din zece, din zece mii sau din zece milioane de participanti, insulta mai mare nu-ti poate aduce nimeni. Ar fi si pacat sa gindesti asa.

Sper in tot cazul ca nu mie-mi recomandai sa-mi fac blog.

Scris de Mircea Popescu, 1 zi 1 ora 44 minute in urma

@Serafim

După ce-mi cresc copii minori s-ar putea să am şi eu oportunitatea de-a citi 80 de articole pe zi. Momentan muncesc câte 12 ore pe zi ca să-mi plătesc facturile şi ratele, apoi scriu, corectez, editez şi mă mai ocup şi de blog.

Şi totuşi citesc tot ce votez, dar nu votez tot ce citesc. În cele trei luni de când sunt pe Fain am citit cam 1300 din care am votat peste 1100.

Scris de doinapopescu, 21 ore in urma

Pai si asta-i un motiv sa nu citeasca nimeni? Eu n-am inca copii, fac si eu ce pot...

Scris de Veronica, 21 ore in urma

"Încearcă să-ţi faci blog şi din interior ai să înţelegi altfel lucrurile. Şi s-ar putea să-ţi placă... Noroc!"

Am si eu blog, dar nu-l promovez pe fain. Cauta-l, si felicitarile mele daca reusesti sa-l gasesti!

Scris de Veronica, 21 ore in urma

Dadatroale, tu esti tata ?!

Scris de Mircea Popescu, 20 ore in urma

@Veronica

Păi pe Fain se promovează lucruri faine. articolele tale nu sunt suficient de faine pentru a fi promovate sau Fainul nu-i suficient de fain pentru articolele tale?

Deci ai blog, e greu de găsit şi atunci te-ai gândit că asta ar fi soluţia să le faci şi pe celelalte mai greu de găsit! Foarte logic!

Scris de doinapopescu, 19 ore in urma

MODÉST ~stă (~ști, ~ste) 1) (despre persoane) Care manifestă o atitudine rezervată față de propriile merite; lipsit de îngâmfare.

Scris de Veronica, 19 ore in urma

Mircea, n-o mai face pe fecioara fiindcă tu ai blog deci n-am de ce să-ţi recomand ţie să-ţi faci blog.

Şi nu te mai face că nu pricepi. Îmbulzind o mulţime de articole la grămadă, sigur că cele 2 articole propuse zilnic de oricare membru se sufocă în cele 80 de articole aruncate în stil pur sportiv.

Scris de doinapopescu, 21 ore in urma

Eu sunt prea ocupată ca să-mi mai pierd timpul cu acest subiect dar o concluzie este clară: orice exces ascunde o defecţiune şi duce la un derapaj. Fainul este gândit mişto şi funcţionează chiar fain.

Mănânc cu plăcere două-trei prăjituri cu frişcă dar la optzeci mi se apleacă cu siguranţă şi cine are organismul sensibil poate să şi crape din asta. Omorâm cofetarul? Nu! Îl evităm...

Scris de doinapopescu, 19 ore in urma

Aha, rezervată dar sufocantă! Curat-murdar!

Scris de doinapopescu, 19 ore in urma

De regulă esţi modest când nu prea ai cu ce să ieşi în faţă. Este o vorbă care zice că numai proştii sunt modeşti!

Scris de doinapopescu, 19 ore in urma

Pfuai, ce de comentarii...nu stiam eu de ce mi-a scazut traficu'...ete de ce: s-a ratacit postarea mea printre altele propuse doar de o persoana.

Totusi, nu imi fac probleme.

Pentru ca ORICE MINUNE TINE 3 ZILE. In curand userul cu nume de cod "Veronica" se va plictisi si ne va fi dor de ea cum imi este mie de Ioana, cu care mai ma certam din cand in cand, in limite, of course. Deci, Veronica, baga tare tata, intr-o zi apropiata o sa dispari si tu ca Zolly de pe aici. Sau macar o sa te plictisesti. Io am crezut ca a bagat Mircea vreun concurs iar de nush cate milioane, ca acum un an, de aia nu am comentat pana acuma, zic: " lasa frate, e concurenta, nu ma bag". In fine.

Cum spuneam, orice minune tine trei zile.

Scris de MELICOVICI, 19 ore in urma

Chestia interesanta e ca traficul pe total a crescut pe server.

Scris de Mircea Popescu, 19 ore in urma

Cred...da nu la mine...oricum nu ma agit, probabil ca Veronica are o fereastra de timp liber si vrea sa il foloseasca cum doreste pe Fain. Orice lucru se termina. In afara de moarte si de impozit, normal.

Scris de MELICOVICI, 19 ore in urma

LOL... Tare senior Melicovici!

Scris de mariapopart, 18 ore in urma

Daca vreti situatii intermediare de ce nu va configurati generatorul de linkuri prezentat aici: http://trilema.com/2010/blogroll-ul-fainpolimediaus/ ?

In rest, maine-i duminica si daca ma plictisesc crunt incep sa fac blogroll hopping, iar mie un submit imi ia ~30 de secunde. Get ready ^_^

Scris de dAImon, 16 ore in urma

Mersi ptr informatie.

Scris de MELICOVICI, 16 ore in urma

Al doilea set, Golden Drum 2010 vazut prin blog - Titus Blog :

Vezi de treaba, eu sunt singurul blogger , ( pfuai, daca merit denumirea asta) care sunt chemat in Targoviste de autoritati si alte ramuri socio nu stiu cum la conferintele de presa. Ba mai mult, unele dintre ziare, in afar de alea cu care mai colaborez, preiau de la mine. Si crede-ma, am vreo 10 acreditari. he he...

Scris de MELICOVICI, 18 ore in urma

Noa deci daca ajung prin Tirgoviste stiu la cine sa trag :D

Scris de Mircea Popescu, 18 ore in urma

Ok, te astept!!!

Scris de MELICOVICI, 18 ore in urma

Sfântă naivitate? Pe ce lume trăieşti, Veronico?

Acreditarea la o astfel de manifestare o obţi printr-o simplă înscriere on-line. Motivul pentru care este singurul blogger acreditat nu este datorat faptului că organizatorii l-au considerat eligibil în baza unor criterii ci a simplei înregistrări on-line şi se datorează faptului că alţi bloggeri nu au aplicat fiind an de criză. Îi faci o promovare aiurea tipului ca şi când ar fi o chestie de merit personal.

Scris de doinapopescu, 18 ore in urma

Pfuaaa......tare...

Scris de MELICOVICI, 18 ore in urma

Incepe sa ma agaseze atitudinea ta de casierita la Primarie cu bucile de un hectar. Faptul ca e singurul care a facut treaba e un merit personal, intr-o mare de puturosi care nu pot face nimic pentru ca nu au timp pentru ca au prea multe de facut. Dupa care au timp de batut din gura cu orele. Asa, ca tine.

Ti-am citit blogul. Scrii cacaturi. Pentru ca nu ai talent, nu pentru ca nu te lasa X Y sau Z. Esti plicticoasa. Du-te si cauta-ti gaura de canal in care sa te crezi nemaipomenita de una singura in alta parte. Aici precum vezi nu-i loc.

Scris de Veronica, 17 ore in urma

M-au apucat pe mine toti dracii... Urat din partea ta, veronico!

Scris de mariapopart, 17 ore in urma

Hai sa incercam sa nu intrecem masura.

Scris de Mircea Popescu, 17 ore in urma

Fata, ăsta-i limbaj de mahala la tine.

Pe Fain NU s-a pomenit aşa ceva.

Acum este clar de ce nu postezi nimic din propriile creaţii. Pentru că nu eşti în stare să scrii nimic. Doar deversezi dejecţii.

Scris de doinapopescu, 17 ore in urma

Eşti foarte delicat, Mircea, dar s-a dovedit că această Veronica este o simplă golancă şi aştept o reacţie corectă din partea ta.

Scris de doinapopescu, 17 ore in urma

Depinde dupa scoala cui. Dupa scoala experitilor online de prin tara reactia corecta ar fi sa va banez pe amindoua, macar fo' doo saptamini asa pina va mai racoriti.

Eu nu-s de teoria asta insa, prefer sa va rog sa va vedeti fiecare de treaba. Fain e un loc pina la urma deschis publicului.

Scris de Mircea Popescu, 17 ore in urma

Diferenţa este că eu am semnalat nişte excese deranjante pentru toată lumea iar persoana a dovedit un vocabular suburban. Chiar nu poţi face diferenţa?

Scris de doinapopescu, 17 ore in urma

@Veronica:

Auzi, fata hai, tu cat faci secs? Am si io de urcat un linc si m-a prins ora doua la coada pe Polimedia, tot asteptand sa te termini. Da' va'ca nu...

Scris de kolector, 17 ore in urma

Sal! Tu urka linku ca il gasim noi, sa il citim si votam. O sa dam direct eventual la pagina 10, ca sa nu te cautam prea mult printre propunerile Veronicai.

Scris de MELICOVICI, 17 ore in urma

Ne, pan' nu aflu cat o tine :)

Scris de kolector, 17 ore in urma

Pai mi-e ca ne prinde dimineata...

Scris de MELICOVICI, 17 ore in urma

Duce la greu, da' nu vaz scopul, neam! De ce ar face lucrul asta cineva care n-are nici in clin, nici in chin cu respectivii bloggeri? Voi (tu, Doina, Maria etc.) de ce nu faceti asta? Pentru ca fain ar fi ca autorii sa afle de existenta agregatorului si sa-si promoveze singuri materialele pe care le considera adecvate, interesante. Din punctul meu de vedere, relevanta este 0 barat (sau banat) pentru toata "munca" noului membru al Polimediei. Prosteala de 2 bani care agaseaza si creeaza animozitati in randul celorlalti.

Scris de kolector, 17 ore in urma

"Pentru ca fain ar fi ca autorii sa afle de existenta agregatorului si sa-si promoveze singuri materialele pe care le considera adecvate" asta-i o naivitate care-mi aminteste de gindirea lui Marian Stavaroiu. Nu asa functioneaza internetul.

Scris de Mircea Popescu, 5 ore in urma

Faptul că individa m-a atacat ca o golancă de joasă speţă şi Mircea n-a banat-o mă face să cred că este ziliera lui angajată să presteze treaba asta.

Scris de doinapopescu, 17 ore in urma

Incepi sa-mi amintesti de Ionut.

Un membru nou are dreptul sa se manifeste exact atit (dar EXACT ATIT) cit are si Doina Popescu.

Nu este chemata Doina Popescu sa traseze limitele activitatii nimanui pe fain. Are cine.

Un membru nou care adauga articolele altora este mai relevant, mai util si mai interesant decit Doina Popescu, care se autopromoveaza in general cu nesimtire.

Reciteste pina ai inteles.

Scris de Mircea Popescu, 5 ore in urma

Până acum s-a pus doar problema contentului de calitate şi nu a autopromovării. Având în vedere faptul că nu zici şi despre mikael78, ticorosu, melicovici, carmen ori tibi că "se autopromovează cu nesimţire" arată că ai măsuri diferite, Herr Mircea.

Şi faptul că în patru luni am introdus 70 de articole din care vreo 60 din blogul meu şi că sunt deja 63 votate, rezultă că aceste articole au primit peste două mii de voturi, deci îndeplinesc criteriile de articole "faine".

Când nu ai argumente jigneşti. Reciteşte toate commenturile în care m-ai atacat şi vei observa că în loc de răspunsuri logice vii cu insulte ieftine.

Ceea ce te făcea special până acum era faptul că îţi păstrai simţul umorului şi eleganţa. Ai renunţat la statutul de arbitru elegant pentru o cauză ieftină.

Scris de doinapopescu, 2 ore 52 minute in urma

Nu am ceva impotriva autopromovarii per se.

Am ceva insa impotriva atitudinii deplasate de a te ratoi la membri nou veniti pe motiv ca-si permit sa foloseasca fain-ul exact in scopul in care el a fost creat. Chipurile asta-i rau pentru ca-ti acopera tie felia de fain cu care te improprietarisesi. Asa ceva nu-i acceptabil si nici nu-si are locul.

Statutul meu nu se afla la dispozitia ta. Nu doar pentru ca eu sunt proprietarul acestui site, ci si pentru ca nu suntem entitati comparabile. Cu cit vei intelege mai repede acest fapt simplu, si-ti vei alinia pretentiile mai aproape de abilitati, cu atit vei suferi mai putin.

Scris de Mircea Popescu, 1 ora 30 minute in urma

Nu mor caii când vor câinii!

Cel care jigneşte este cel care-şi şifonează prestigiul. Era un principiu al tău, sănătos şi lăudabil la un moment dat, pe care l-ai abandonat.

Şi tocmai statutul tău de proprietar al Fainului îţi impune un dialog civilizat şi echilibrat. Altfel, este doar o altă formă de dictatură.

Şi nu discutam de felia mea de Fain fiindcă nu-i ameninţată de voturile membrilor. Discutam de principiul în sine. Când am vorbit de "acul în carul cu fân" nu m-am referit la acul Doinei Popescu.

Dar în trei luni ţi-ai pierdut prima dată eleganţa şi acest fapt arată că undeva eşti conştient că am dreptate. Insultele nu vor putea ţine niciodată loc de argumente.

Scris de doinapopescu, 1 ora 16 minute in urma

Job alternativ...

Scris de doinapopescu, 17 ore in urma

Doina nu stiu a cui ii dreptatea dpdv internautic , dar sigur iti dau dreptate ,pentru ca o ai, in ceea ce priveste limita bunului simt . hai sa ne vedem de treaba , cu bunadispozitie si inspiratie , dand ignor la cea sau cel care nu ne merita timpul si atentia . se va ingropa in singuratate oricine pretinde ca detine singur adevaruri absolute si putere deplina .

Scris de speranta, 1 ora 29 minute in urma

Ok, Speranţa. Din punctul meu de vedere discuţia este închisă.

Scris de doinapopescu, 1 ora 14 minute in urma

asa sa fie si o sa fie...fain!

Scris de speranta, 1 ora 5 minute in urma

Al treilea set, Literatura pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu :

Acest articol este din 20 iunie dar modestia m-a făcut să nu-l propun. Se pare că orice greşeală poate fi îndreptată! :D

Scris de doinapopescu, 57 minute in urma

Intotdeauna.

Scris de Mircea Popescu, 53 minute in urma

Deşi abia în noiembrie se împlineşte un an de la debutul meu literar, săptămâna trecută am primit două importante semnale de recunoaştere din lumea bună a literaturii.

Atacurile tale, Mircea, exact în acest moment nu pot fi o simplă coincidenţă. Mă întreb doar, cui folosesc?

Scris de doinapopescu, 17 minute in urma

Acum pune şi link-ul în care te căinezi amarnic că te-ai înşelat.

Şi explică şi cum ai ajuns la concluzia că nu mă documentez în condiţiile în care n-ai citit niciunul din cele 4 romane scrise de mine. Ca să le fie clar membrilor Fain care au acordat peste 2000 de voturi articolelor mele de ce îi faci idioţi.

Şi ca să înţelegi că te hazardezi în afirmaţii fără acoperire, află că povestea din Bulgaria este reală, inclusiv necazul omului cu nevasta şi colega de cancelarie şi documentarea vine direct de la sursă. Tipul este în viaţă, însurat cu a treia nevastă.

Scris de doinapopescu, 41 minute in urma

Este caraghios să spui că un scriitor nu poate scrie despre o chestie dacă nu are o experienţă personală. Rebreanu a

Scris despre spânzuraţi fără să se spânzure în prealabil. Deci a scrie despre o relaţie între două fete fără o experienţă personală numai Mircea Popescu poate interzice.

Iar a trage tu concluzia cât m-am documentat şi cât nu într-o proză de ficţiune ţine doar de limitele imaginaţiei tale.

Atacurile tale furibunde din ultimele două zile la adresa mea s-ar putea să-ţi dezvăluie acea parte a caracterului pe care, de fapt, nu vrei s-o arăţi niciodată!

Şi nu uita, Mircea: în pomul gol nu dă nimeni cu băţul!

Scris de doinapopescu, 28 minute in urma

http://trilema.com/wp-content/uploads/2010/10/allegedmoralfailings_ro_s.jpg

De-aici : http://trilema.com/2010/10-chestii-de-nesuferit-la-webul-20/

Scris de Mircea Popescu, 27 minute in urma

Ei, nu.Asta-i catifea.Pune link-ul ăla de care eşti tu mândru.

Scris de doinapopescu, 23 minute in urma

Continuare, tot de-acolo :

Ok, daca articoul se vrea a fi un cadou dureros dar valoros, de ce se numeste "De ce scrie prost Doina Popescu?@

Un titlu care sa sugereze un feedback mai constructiv?

Ma bag si eu ca musca in lapte...

Scris de floungureanu, 1 zi 4 ore in urma

Cum ai vrea sa se numeasca un articol care explica de ce scrie prost Doina Popescu ?

Scris de Mircea Popescu, 1 zi 4 ore in urma

Articoulul se putea numi "Lacunele scrisului Doinei Popescu?" sau "De ce scrie bine si de ce scrie mai putin bine?", asta ca sa fie sugestia ta mai digerabila...

Scris de floungureanu, 16 ore in urma

Nu, Floungureanu, articolul s-ar fi putut numi frustrările lui Mircea Popescu sau Delirul lui Mircea Popescu. De ce din 25 de scriitori membrii faini Mircea mă insultă şi mă jigneşte doar pe mine?

Fiindcă şi-a dat seama că eu ştiu. Şi pentru că se teme să nu aflaţi şi voi.

Scris de doinapopescu, 11 ore in urma

@Flori Nu ma intereseaza sa scriu digerabil. Ma intereseaza sa scriu corect.

Scris de Mircea Popescu, 11 ore in urma

Accept ca cineva să-şi dea cu părerea despre cum scrie Doina Popescu dacă respectivul mi-a citit romanele. Părerea ta este calpă atâta vreme cât nu ai citit niciun roman.

Tiberiu Orăşanu, cel mai bun critic literar din blogosferă le-a citit pe toate şi şi-a dat cu părerea. Era simplu să te documentezi fiincă link-urile au fost postate pe Fain şi cel referitor la Ardei Iuţi a fost publicat în vreo şapte ore la pragul de 28 de voturi.

Cele două articole din care scoţi două rânduri din context, fără să observi că unul este dintr-un roman poliţist şi celălalti dintr-o carte pentru puşti, sunt articole publicate pe Fain în mai puţin de două zile.

Voturile membrilor te contrazic, chiar dacă lucrul acesta nu-ţi convine.

Când din 71 de articole sunt deja publicate cam 65 înseamnă că Doina Popescu scrie bine. Altfel îţi contrazici propriul mecanism de promovare.

Şi dacă în iunie mă comparai cu Mark Twain şi Hemingway iar acum te-ai răzgândit, problema este la tine nu la mine.

Şi un atac mârşav aplicat unui membru al comunităţii dăunează epidermei tale, Mircea.

Scris de doinapopescu, 1 zi 3 ore in urma

Sa-ti mai repetam, pina pricepi.

http://trilema.com/wp-content/uploads/2010/10/allegedmoralfailings_ro_s.jpg

De-aici : http://trilema.com/2010/10-chestii-de-nesuferit-la-webul-20/

Scris de Mircea Popescu, 1 zi 3 ore in urma

Pentru cine a urmărit toate comentariile, delirul lui Mircea a fost declanşat de cel mai scurt comment al meu: Job alternativ, imediat după ce vă informasem că Veronica este ziliera lui. http://trilema.com/2010/job-alternativ/

Este exact postarea în care povesteşte cum a angajat-o pe Veronica, cea care trebuia să-şi rezolve preavizul la fostul patron.

De ce nu trebuie să afle membrii Fain că Veronica este angajată?

Este o poveste complicată cu bani mulţi, trafic generat fictiv şi putere. Pentru că Mircea se visează un guru al internetului.

P.S. Ca să citiţi postarea la Job alternativ trebuie să plătiţi. Articolul este mediocru. Nu vă cheltuiţi banii aiurea fiindcă vi-l povestesc eu.

Scris de doinapopescu, 11 ore in urma

Esti proasta. Nu inteleg de ce simti neaparat nevoia sa demonstrezi asta, dar pina la urma e alegerea fiecaruia.

Daca "nu voiam sa se afle", nu spuneam, logic vorbind. Primul semn de prostie este sa te inchipui tu mare detectiv pe declaratiile altora. Inteleg ca tie nu-ti apare cit de evidenta e respectiva dovada a prostiei, dar asta e un fel de dovada in plus.

Marea descoperire pe care-ai facut-o tu are, din nefericire, cam o luna vechime. N-o sa-ti vina sa crezi, dar eu angajez fete (care, spre deosebire de tine, nu-s proaste) ceva mai des decit odata pe luna. De asemenea, n-o sa-ti vina sa crezi, dar fetele pe care le angajez eu, nefiind atit de proaste pecit esti tu cistiga semnificativ mai bine decit tine, si ca atare nu se justifica sa-si petreaca timpul de munca lucrind pe fain. Exact asa cum si tu, cit de proasta esti, totusi ai impresia ca nu ti se justifica, de ne explicai mai adineaori.

Inca o data, nu esti in pozitia sa-mi gasesti mie defecte morale. Deocamdata eu sunt o persoana care a demonstrat o inalta tinuta morala, si prin fapte, nu prin figuri si impresii pe internet, ani de zile. Documentat, dovedit, cu fotografii si asa mai departe. Tu in schimb esti o proasta mediocra care a facut o ridicola explozie la prima critica mai aspra. Ca atare, calitatea ta morala este perfect aproximabila cu calitatea morala a gunoiului mediu.

Mi-ar place sa cred ca ai resursele de-a-ti revizui comportamentul, de-a-ti remedia lacunele de educatie si eventual de a iti chiar gasi niste valori si niste repere morale. Nu cred insa ca ai cum si cu ce. Din pacate.

Scris de Mircea Popescu, 11 ore in urma

Înalta ta ţinută morală s-a dovedit în toate commenturile suburbane din ultimile patru zile.

Şi dacă nu există miză, nu eşti cam nervos niţel?

De patru zile ţi-ai pierdut simţul umorului, bunul simţ şi uzul raţiunii.

Delirul tău dezlănţuit la adresa mea este cea mai bună dovadă că am dreptate.

Şi cele peste 30 de e-mailuri pe care le-am primit de la membri fain şi de la persoane de care n-am auzit niciodată, probabil cititori neînregistraţi sau cititori ai blogului tău, care îmi scriu că te detestă pentru mârşăvia cu care mă ataci.

Cum ar fi să trimit aceste emailuri forward pe la greii blogosferei, să le publice pe blogurile lor cu trafic real ca să vezi în sfârşit cum gândeşte lumea despre tine şi în ce hal ţi-ai şifonat imaginea în ultimile patru zile.

Dar sunt destui care se pare că ştiu demult câte parale faci. Sau nu faci.

Scris de doinapopescu, 10 ore in urma

Te rog.

Ca sa nu ma vad silit sa adaug si mincinoasa la lista, deja ai destule tinichele de coada.

Scris de Mircea Popescu, 10 ore in urma

Poţi să iei dicţionarul şi să-l adaugi în întregime.

Tu eşti exact ce ai demonstrat că eşti şi poţi să decazi exact cât îţi doreşti.

Dar dacă ţii neapărat eu pot merge mai departe.

Scris de doinapopescu, 9 ore in urma

Deci cum stam pina in final, peste 30 de emailuri sau peste treizeci de voci care-ti vorbesc din mobilierul bucatariei ?

Scris de Mircea Popescu, 8 ore in urma

Haha Doina is winning by losing. Welcome to the internets newbster :D

Scris de dudica, 8 ore in urma

Râzi tu, Mircea dar nu-i râsul tău.

Scris de doinapopescu, 8 ore in urma

Bre, amu' dacă tot vă încontraţi steril, că io' cred că de fapt sunteţi doo stînci tari, şi dacă tot mă bagară-ţi şi pe mine in ciorba asta, hai să vă zîc şi io' părerea mea :

1. Nu am practicat în toată viaţa mea, NICIODATĂ politeţea de dragul politeţii; dimpotrivă, de regulă spun EXACT ce simt, fără teamă de repercursiuni.

2. Am citit la viaţa mea, ceva mai multe cărţi decît au citit alţii; nu spun că e bine sau rău dar, spun că am un soi de "organ" care îmi permite cel puţin mie, să mă orientez în lumea scriitorilor.

3. Doina Popescu - ot - Brăila, scrie nu bine ci, foarte BINE. Părerea mea, de cititor asiduu.

4. O să caut mîine, o postare despre scriitori, în care autori deveniţi celebri, au fost ridiculizaţi la începutul carierei lor.

5. Foaie verde lobodă, gura lumii, e slobodă! Corect ?

6. Chiar vreau şi eu să îl văd pe deţinătorul adevărului SUPREM.

Scris de tiberiuorasanu, 1 zi 3 ore in urma

Hehehe.

Mie sa nu mi-i arati pe aia care au fost ridiculizati, ca suntem la curent, Nous pensons qu’il faut jeter cela au feu et n’en jamais reparler etc ->http://trilema.com/2009/flaubert-suntem-noi/

Mie sa-mi arati la alegere una din doua : ori lista cu aia care au refuzat sa admita ca pot avea lacune si-au sfirsit bine, ori lista cu aia care s-au luat in gura cu mine si-au sfirsit bine.

Scris de Mircea Popescu, 1 zi 3 ore in urma

"Îţi mai repetăm"? Deci tu şi cu cine?

Un singur lucru este clar: nu ai argumente ca să susţii un dialog coerent şi argumentat şi mă ataci calp sfidând evidenţele.

Tu eşti singurul care schimbi regulile jocului şi este dreptul tău atâta vreme cât o faci decent şi nu te contrazici.

Dar ce-i mai grav, îi dezamăgeşti pe membrii faini ai acestui agregator.

Apa trece, pietrele rămân curate!

Când am timp o să-ţi zic bancul cu păduchiosul.

Scris de doinapopescu, 1 zi 2 ore 53 minute in urma

Mnoa Mircea, nu ştiu ce listă vrei. Dacă te satisface această părere, pot să-ţi spun că şi eu susţin ideea că pe blogul său propriu, fiecare poate să stabilească propriile sale reguli. BINE ?

Scris de tiberiuorasanu, 1 zi 2 ore 53 minute in urma

Era mai mult un pretext de-a introduce discutia citata. Care zic ca merita citita.

Scris de Mircea Popescu, 1 zi 2 ore 33 minute in urma

"Mie sa-mi arati la alegere una din doua : ori lista cu aia care au refuzat sa admita ca pot avea lacune si-au sfirsit bine, ori lista cu aia care s-au luat in gura cu mine si-au sfirsit bine."

Ha! Ha! Aceasta este o ameninţare?

Îţi pot răspunde exact ca Mitică Dragomir lui Măruţă dar prefer să-ţi amintesc că rolul tău nu este "să te pui în gură" cu membrii Fainului ci să ai un comportament elegant şi civilizat.

Agresivitatea ta nu are nicio raţiune logică.

Scris de doinapopescu, 1 zi 2 ore 43 minute in urma

Votez.

Scris de ticorosu, 16 ore in urma

Bre, ori va certati, ori va luati o camera. Eventual, luati-va o camera sa va certati. Zic si io. Pml.

Scris de Florin, 9 ore in urma

E sfarsitul lumii...doar atat am vrut sa zic.

Scris de MELICOVICI, 9 ore in urma

cel mai destept cedeaza si inceteaza! sunt sigura ca vor inceta amandoi!

Scris de speranta, 9 ore in urma

Ahahaha what a trainwreck...

Scris de dudica, 5 ore in urma

Precum vedeti, lucrarile sunt inca in plina desfasurare, asa ca daca vi-e dor poftiti cu incredere.

UPDATE. Asa cum era probabil de asteptat, deznodamintul :

Da VERONICA unde-i fratilor?

Scris de mariapopart, 4 ore in urma

Eu incep sa suspectez ca Veronica era Doina Popescu. Prea au disparut simultan.

Scris de Mircea Popescu, 4 ore in urma

Aha, şi mă înjuri pe mine de patru zile ca să mă aperi de mine. Emoţionant!

Vezi că Veronica lipseşte de vreo 24 de ore dar eu sunt aici.

Pentru cine-şi dorea invers: ghinion!

Scris de doinapopescu, 4 ore in urma

Nu te injur. Iti spun ca esti proasta, pentru ca esti. Ar fi injurie daca n-ai fi.

Deocamdata astept de la tine alea cu zeci de emailuri etc.

Nu mi-e clar cum mai ai obraz sa apari pe aici, si nu mi-e clar cum ai obraz sa te lauzi ca ai speriat un utilizator nou, dar nici nu ma mir de la un gunoi ca tine.

Fa pasi.

Scris de Mircea Popescu, 4 ore in urma

Cu asta declaram festivitatile incheiate. Va multumim pentru participare.

PS. O explicatie inteligenta a intregii chestiuni gasiti la Raluca.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

77 Responses

  1. Eu cred ca tu te-ai deghizat in "Veronica".

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Sunday, 3 October 2010

    Ar fi bine daca as avea atita timp cit sa pot asa ceva.

  3. O idee diabolica, dar perfect plauzibila. :D

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Sunday, 3 October 2010

    Nu poci sa neg ca ma flateaza. Incep sa banuiesc ca voi prinde ziua in care lumea suspecteaza ca eu sunt in spatele a tot ce misca peste tot.

  5. Anonimosu`s avatar
    5
    Anonimosu 
    Sunday, 3 October 2010

    Las si eu asta aici: http://m.cdep.ro/pls/parlam/structura.mp?idm=254&cam=2&leg=1992&pag=1&prn=0&par=&idl=1

  6. yo inca cred k cocofifi e MP si k lexy e tot MP

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Sunday, 3 October 2010

    @Anonimosu Ia uite ce faceam in timp ce eu credeam ca dorm.

    @yuri Si yuri ?

  8. si yuri. si sa n-o uitam pe veronik

  9. Si dadatroll ii tot MP :))

  10. lexy229`s avatar
    10
    lexy229 
    Sunday, 3 October 2010

    Eu zic ca Doina Popescu e de fapt tot Mircea Popescu.

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Sunday, 3 October 2010

    @yuri Deci acum eu vorbesc cu mine insumi ? Ce cool.

    Dar stai, asta inseamna ca stii oricum ce urmeaza sa zic ? Ia uite, am sa scriu aici un numar secret pe care va trebui sa-l ghicesti.

    60298256908935675797065904789

    Acu sa vedem!

    @Florin Dadatroll aspira sa devina MP. Poate dupa Bac.

    @lexy229 Eu zic ca-i de fapt lexy.

  12. 60298256908935675797065904779

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Sunday, 3 October 2010

    Gresit! Deci de fapt nu esti eu, s-a demonstrat.

  14. lexy229`s avatar
    14
    lexy229 
    Sunday, 3 October 2010

    Mars ma,eu nu mi-s chiar atata de proasta.

  15. Mircea Popescu`s avatar
    15
    Mircea Popescu 
    Sunday, 3 October 2010

    Asaaaa ? In lanturi cu tine!

  16. pletzalcoatl`s avatar
    16
    pletzalcoatlinsigna de criptograf 
    Sunday, 3 October 2010

    Nu dadatroll e Mircea Popescu?!

  17. Mircea Popescu`s avatar
    17
    Mircea Popescu 
    Sunday, 3 October 2010

    Nu e.

  18. Rog seriozitate, aici e vorba de Doina si drama ei.

  19. Mircea Popescu`s avatar
    19
    Mircea Popescu 
    Sunday, 3 October 2010

    Asa, asa, zi-le Doina!

  20. Da' acu offtopic, e distractiva discutia. Lumea isi pune buton de Digg pe site si vin cititorii, necunoscutii, ominii care n-au nici in clin nici in maneca sa dea digg (submit), pai cum functioneaza asta? Sa introduci articolele cuiva pe care nu-l cunosti? De ce?

    Cre' ca incep sa inteleg de ce-o crapat ftw. Mentalul colectiv nu-i dispus sa accepte ca exista entropie si tot ce deriva din ea. Cumetrie or die.

    [ apropo, io banui ca-i o angajata de prin firma Veronica aia, pusa sa testeze status quo'ul :D ]

  21. Eu cre' ca Veronica e Zoso care cre' ca are ceva personal cu mine ca a citit pe-aici intr-un reply ca m-am apucat sa citesc de la coada la cap articolele de pe Fain si s-a gandit sa imi faca periplul mai lung. Si la naiba ajunsesem si eu la publicatii de acum 365 de zile.

    Acum serios ... o sa ma duc in ograda mea sa scriu cate unele despre treaba asta.

  22. Pentru inceput sa citam copios:

    1. Şi, mai întreb şi eu ca un mare naiv care îs : ce interes ar putea avea cineva, care nici măcar nu are un blog propriu, să promoveze cu frenezie alte bloguri într-o cadenţă ameţitoare ? Mai ales că ştie bine, că NIMENI nu are timpul de a citi acele articole propuse ?
    Scris de tiberiuorasanu, 1 zi 19 ore in urma

    2. Am scris mai sus: JAPCA!
    Scris de kolector, 1 zi 19 ore in urma

    3. Deci, dacă propui articole pe care nu le citeşti, nu mai exiată garanţia contentului de calitate. Şi atunci, Fainul nu mai este fain!
    ......................
    Cât despre autopromovare este logică dacă ai blog. Când eşti simplu cititor îţi ei pălăria şi pleci. Ca blogger munceşti. Mult…
    Încearcă să-ţi faci blog şi din interior ai să înţelegi altfel lucrurile. Şi s-ar putea să-ţi placă… Noroc!
    Scris de doinapopescu, 1 zi 2 ore 3 minute in urma

    4. Şi nu te mai face că nu pricepi. Îmbulzind o mulţime de articole la grămadă, sigur că cele 2 articole propuse zilnic de oricare membru se sufocă în cele 80 de articole aruncate în stil pur sportiv.
    Scris de doinapopescu, 21 ore in urma

    Da, eu sunt, Marian Stăvăroiu, ala zis cel mai prost dintre paminteni.
    Atit de prost sunt incit se adevereste EXACT ce va tot spun de la o vreme incoace. Unde sunteti mey, tot cei care va aruncati la beregatile mele ???
    Mircea ala micu, cu dileme, daimonu`, alooooo ?
    Am zis ca nu mai comentez dar uite ca nu se poate sa nu savurez victoria. Pur si simplu nu pot sa stau deoparte !!! Chit ca m-am decredibilizat un pic.
    Am vazut si ca s-au pus pariuri: cam cind o sa revin eu pe trilema.
    Raspuns: ori de cite ori dom` Popescu da cu mucii in fasole la fel de spectaculos. E o promisiune de viitor !
    Tare sunt curios daca lasa acest comentariu sau il sterge, la fel de curios sunt daca mai baga comentarii FALSE sub numele meu.
    Pentru ca asta este dom` Popescu, sufera de personalitate multipla.
    Trebuie insa sa-i acordam o sansa, se pare ca s-a trezit, citam:

    5. “Pentru ca fain ar fi ca autorii sa afle de existenta agregatorului si sa-si promoveze singuri materialele pe care le considera adecvate” asta-i o naivitate care-mi aminteste de gindirea lui Marian Stavaroiu. Nu asa functioneaza internetul.
    Scris de Mircea Popescu, 5 ore in urma

    Observ o urma de indoiala aici. Dom` Popescu, zau, esti pe drumul cel bun, nu ma dezamagi chiar acum !!! Asa functioneaza internetul, exact cum zici, de-aia nu te mai poti descurca printre `jde milioanele de pagini si agregatoare. Il intrebi ceva pe Google si el iti da vreo suta de mii de raspunsuri, poftim de cauta singur. Si asa mai departe.
    Ai avut sansa sa faci din fain ALTCEVA si ti-ai batut joc de ea. Ai virat-o catre un rahat in care cantitatea primeaza. Ca tinar zapauc ce te afli matale, fara experienta de viata SI MAI ALES CU GANDIRE LIBERALA ai impresia ca lumea incepe si se sfirseste cu tine. Nimic mai fals, dragul meu.

    Daca aveai habar de ceva istorie ai fi aflat ca pina si dementul ala de Ceausescu se trezise la un moment dat si a lansat lozinca: ``sa transformam cantitatea intr-o noua calitate``.

    Ai sansa sa faci acest lucru din fain sau sa faci un copy/paste la digg si sa te afunzi in anonimat. Tu alegi.

  23. Cum adica o virat, cand concursul de promovare, la inceputuri, o fost "care baga mai multe linkuri"? Pe-atunci se agita lumea ca baga unu' Zoly prea multe linkuri, la o scara mult mai mica.

    Digg se simte destul de bine, nu pare a se clatina. Ar fi interesant de explicat de ce n-o murit pe September 6, 2006 cand "User rebellion against Friends System and vote rigging results in promises about the diversity algorithms and other tools that were never implemented. Top user p9 resigns", pare o situatie similara.

    Enfin, chiar ma gandeam ca te-oi bucura la faptul ca are si Kolector parerea ta. Da' eu is de-o parere cu Veronica, prin urmare ieri intr-un ceas am introdus 12 articole de pe diverse bloguri + 2 rejectate ca erau deja. Daca stau dupa ce-si promoveaza fiecare din cotetul propriu atunci mai bine raman la feed reader.

    So .. 1-1 la pareri?

  24. @dAImon Am zis pro "Veronica" ...

  25. Mircea Popescu`s avatar
    25
    Mircea Popescu 
    Monday, 4 October 2010

    @dAImon E foarte distractiva, ce-i drept. Tradusa in engleza ar fi histerica de-a dreptul, atit doar ca e imposibil de tradus : e atit de indepartata de universul cultural incit pur si simplu limba n-o acopera.

    Daca Veronica era angajata prin firma anuntam. Cel mai usor lucru pentru oricine sa se ia in serios. Chestia este ca angajatii din Polimedia produc per ora semnificativ mai mult decit salariul minim al romanilor, ca valoare adaugata. Daca vroiam sa arunc citeva mii de dolari faceam un concurs, nu puneam un om sa se frece cu ciudateniile.ro

    @Luka D Io sincer cred ca-i o demoazela pe numele de Veronica, pentru ca facea referinte la romanu' lui Coelho, ori ala-i cu Veronika. Daca era simpla fana isi scria userul cu k. De ce l-ar scrie cineva cu c, afara de cazul ca-i al lui propriu ?

    @dAImon La chestii de-astea conteaza parerea celui care detine rootul si-n rest nimic. Deci pareri sunt 1-0.

    In tot cazul nu conteaza parerea lui Marian. Despre nimic.

    (Pentru ca dobitocul nu se poate opri din dobitocie, explica ieri pe blog cum e cu contabilitatea. Vezi acolo disptractie.)

  26. Apai asta e mai putin important, important este ceea ce a generat.
    Exista doua variante, ori stie foarte bine ceea ce face ori habar nu are de nimic.
    Tind spre a doua varianta.

  27. Hmmm... tare iuți la mânie și căpoși sunt cei doi Popești.

    Altfel sunt chiar simpatici, dar nu când se sfădesc. :(

  28. pletzalcoatl`s avatar
    28
    pletzalcoatlinsigna de criptograf 
    Tuesday, 5 October 2010

    De ce nu a luat Doina Popescu premiul Nobel pentru literatura in 2009, cu una dintre cele patru carti pe care le-a publicat in 100 de exemplare la editura proprie in vara lui 2010?

    Pentru ca Mircea Popescu a platit-o pe Herta Muller

  29. Mircea Popescu`s avatar
    29
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 5 October 2010

    @Luka D Mi se pare ca timpul ti-a dat dreptate.

    @Mari Nu stii ce-i bun.

    @pletzalcoatl De fapt varianta de lucru initiala era sa se acorde patru premii Nobel la literatura succesive, pentru 2009, 2010, 2011 si 2012 pentru productiile mult stimatei si foarte talentatei cuconite din Braila. Sa nu minimalizam, zic.

  30. Deci pe bune daca nu sunteţ' răi.

  31. Mircea Popescu`s avatar
    31
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 5 October 2010

    Eu dau vina pe fete!

  32. Mdap ... mai ramane sa o trageti pe Doina de codite ... ce naiba mah.
    Ca o iau pe urmele lu' Marian's si promit ca nu mai intru aici, never ever forever :)))))))))))

  33. Mircea Popescu`s avatar
    33
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 5 October 2010

    Taci tu, vrei sa faca pe el ?!

  34. Stai sa-ti zic ... am vazut eu un film "d-ala" si o tanti ii baga unui nene o chestie din aia subtire pe tract si cica lui ii placea, toate astea in timp ce-l strangea de oo cu o sfoara ... doaaaaah, la ce-mi stimuleaza Marian's imaginatia ....

  35. Mircea Popescu`s avatar
    35
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 5 October 2010

    Casa de piatra!

    Si toate gaurile sa vie surfilate.

  36. Sar' mana mult de tot :D
    O sa le transmit.

  37. Mai nea` Popescule, mai ai si altceva decit ``indieni`` in firma aia a matale ? Asa zici ca faci banii ?

  38. Anonimosu`s avatar
    38
    Anonimosu 
    Tuesday, 5 October 2010

    Pe blogul propriu Doina Popescu sustine ca te-ai suparat pe ea pentru ca a comunicat lumii ca "Job alternativ".

  39. Mircea Popescu`s avatar
    39
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 5 October 2010

    @Luka D Cui tu ?

    @Anonimosu Se tine de cioace, pentru ca-i proasta.

    Pe de-o parte nu ea a "comunicat lumii" de-alea, ca eu spusesem deja (aici) cu vreo zi inainte.

    Pe de cealalta... mo... marea ei descoperire e tocmai articolul pe care l-am pus pe twitter de-o luat nu mai putin de 63 de RT-uri, de rideam la momentul ala de "influentatorii blogosferei", care toti adunati impreuna nu scot scoruri de-astea. Asta acum 2 saptamini...

    Stupid is what stupid does.

  40. Anonimosu`s avatar
    40
    Anonimosu 
    Tuesday, 5 October 2010

    Stiu buei, doar am comentat la articolul ala!

  41. Mircea Popescu`s avatar
    41
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 5 October 2010

    Corect, ai dreptate, acum am vazut. Ata ete, ce sa mai stricam cernelurile pe giste.

  42. Mircea Popescu`s avatar
    42
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 5 October 2010

    PS. Lol am intrat la femee pe blog, m-am ris. Faza cea mai mondiala e

    Ce mi se pare interesant este că nu i-am scris numele dar toată lumea ştie despre cine-i vorba.

    Asta in conditiile in care ea sarmana vorbeste cu Marian, care la ora asta cauta pe sub pat in fiecare seara sa nu cumva sa ma fi pitit acolo cu gindu' sa-l asasinez cit doarme, ca asa "gindeste" el, si-n rest cu ea insasi. Sau ma rog, sa nu fim rai, cu diverse persoane care intimplator n-au blog dar au pareri.

    E de bine zic, Gogonela promite sa ne amuze macar doua inca saptamini. Gratis.

  43. Mai degraba plug-in-ul care zice ca postarea despre tine e cea mai citita de pe tot blogul ei.

  44. Anonimosu`s avatar
    44
    Anonimosu 
    Tuesday, 5 October 2010

    Nu, nu, gresit! GRESIT!

    Faza cea mai mondiala este cum tocmai a descoperit ea ca agregatorul e un loc rau. Pana acum a fost un loc foarte bun. Nu mai!

    Asa functioneaza morala la Braila. Bine zicea piticigratis "Braila este un cartier rau famat al Galatiului" http://www.piticigratis.com/2010/09/braila/

  45. Pai cum sa nu aiba dreptate, bai nene, cum ?
    Uite, l-am intrebat pe goagle de ``pramatie`` si el mi-a rspuns imediat ``Mircea Popescu`` !
    Mi se pare normal, ce dreaqu.

  46. Mircea Popescu`s avatar
    46
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 5 October 2010

    @lexy229 Ei, femeia are talent. Nu neaparat de scriitor, dar hai sa fim realisti, citi scriitori a zis tata Base ca avem nevoie ? Si citi timplari ? Mnoa.

    @Anonimosu Probabil ca avea ea niste banuieli si pina acum, dar i s-au confirmat. Ii explica Marian ce si cum.

  47. Mircea Popescu`s avatar
    47
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 5 October 2010

    A, ps @lexy I-am dat link-ul pe twitter, in caz ca te chiar intereseaza cauza.

  48. Mai pulica, ma distrezi la culme, zau !
    Promit ca te las in pace daca raspunzi cinstit la o intrebare:

    De ce ai laudat-o fara limite in 20 iunie si acum o iei la trei pazeste de indata ce te-a criticat pe chestia aia cu fain ?

    Asta sa ne spui tu noua, daca poti, eventual. Fiindca aici e toata poanta.

    In iunie inca mai sperai ca te duci la mare, dai o tura prin Braila si te asteapta ea cu o ciorba de peste ?

  49. Mircea Popescu`s avatar
    49
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 5 October 2010

    Ca veni vorba, asa mi se pare ca articolul ala al lui Radu cu brailenii ii tradus, si original era cu mexicani sau cu ceva...

    Mi-e cam lene sa chiar caut.

  50. @45 Iar m-a pufnit rasu' .. noroc ca in urma experietelor anterioare nu aveam nimic de inghitit.

    @Mircea Nu mai stiu, potetialei dominatrix a lui Marian's?

  51. Mircea Popescu`s avatar
    51
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 5 October 2010

    Cum rizi tu de dramele oamenilor... fata haina si fara suflet!

    Tu nu intelegi cit de greu este sa fii o proasta mediocra si cineva sa scrie pe internet ca esti o proasta mediocra ?!

    Este intolerabil asa ceva!!!

    Eleventy!

  52. Nene Popescule, intrebarea de la nr. 48 asteapta un raspuns.
    Stii ce e culmea ? Sunt constient ca FOARTE MULTI asteapta un asemenea raspuns, desi i-a apucat cumintenia si stau pe burta, ca e apa mica.

    Hai ca citesc maine, noapte buna la tot poporu`.

  53. Wait!

    Eu nu ader la idee ... fiecare are momentul lui de limitare cognitiva care poate fi interpretata ca prostie.

    Eu doar ma hlizeam de Marian's ... care are clar tendinte masochiste. :D

  54. Mircea Popescu`s avatar
    54
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 5 October 2010

    Drept ce zici. Cu conditia sa-si revina.

  55. Amatorii de prestigiu se vor reloca unui alt grup care sa adere ideilor lor.
    Asta zice psihopupulugia, nu eu ... deci ...

  56. Mircea Popescu`s avatar
    56
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 5 October 2010

    Eu ma bucur c-am lamurit-o.

    Chiar asta nu mi-as dori sa vad, transformarea fain-ului in inca o [a miliarda ?] gasca de tuteri sterili, cocolosindu-si reciproc un complet imaginat "prestigiu".

    Nu pot spune ca nu ma amuza cit de direct si cit de complet se manifesta murdaria din oameni, pusi in situatie. Vezi doamne, va scrie scrisorele anonime, ma va denunta la starostii blogosferei (adica ma gindesc ca o sa-mi scrie mie, sau cam ce ?). Recursul la grup, recursul la imaginare "defecte morale", vesnicele metode.

    Nu-s ale Securitatii lui Ceausescu. Sunt ale Securitatii din mintea romanului. Si anume, a romanului prost dar fudul, mediocru dar ambitios, etern aspirant si etern pupator de funduri.

    Sincer sa fiu in general ma dezgusta chestiile astea, le percepi la politicieni cum le pricepi la jurnalisti cu pretentii, la diversi "oameni de afaceri" neaosi, intelegi cum exact face rau toata mizeria asta oamenilor din jurul lor, pe nesimtite, pe nestiute, si agregata tarii intregi. Ma dezgusta.

    Dar sa vad aceleasi mecanisme functionind perfect identic intr-o proasta anodina, complet lipsita de orice fel de putere sa le chiar puna in opera asa fel cit sa conteze citusi de putin ma amuza. E pentru mine similar cu a vedea un tanc rusesc rasturnat intr-un sant, incercind in zadar sa prinda ceva in senile.

    Ca atare, pentru toti mizerabilii care s-au nascut prea devreme ca sa apuc sa pun mina pe ei, de la Mircea Popescu, dedicatie speciala : am prins-o pe una de-a voastra, am spintecat-o, i-am pus sare, o ustura si-o doare. Ma distreaza zbaterile ei cum ma vor distra si zbaterile voastre. Sa traiti bine :)

  57. Experimentul Veronica dupa toate cele ar trebui sa lase invataminte pentru toti. Ti-am zis si ieri si-ti zic si azi, Doina este parte din intreg.
    Da' ce stiu eu ... eu-s observatorul nauc si sociopat.

  58. Florin Popescu SOTUL DOINEI POPESCU!`s avatar
    58
    Florin Popescu SOTUL DOINEI POPESCU! 
    Tuesday, 5 October 2010

    AM UN MESAJ PENTRU TINE BAI PUTULICA CARE SCRI AICI
    MESAJ

  59. old meme is old...

  60. Buna dimneata, copii ! Cum v-ati petrecut noaptea ?

    Aha, vad la nr. 57 un mesaj cu foarte mare incarcatura. Si chiar ii dau dreptate.
    Dom` Popescu, sa-ti spuna mandea ceva foarte important, ca am fost deja la baie si am mintea limpede.
    In momentul in care ai postat pe aici mesaje care, vezi Doamne, proveneau de la mine (si multe NU au fost ale mele) te-ai descalificat DEFINITIV.
    Acum te cred in stare de orice fel de mizerii.

    Sfatul meu e simplu: ia lista aia de personalitati multiple si mai taie cite ceva de pe ea. Poti sa lasi userii ca ``anonimosu``, par egzampl, ca uneori te duce mintea si ii pui in gura vorbe interesante.
    Dar pe Veronica asta s-o tai de pe lista, ca n-ai facut nici o brinza. Stiu, ai incercat sa dai un exemplu pe fain: uite ba, asa trebuie sa faceti. Vezi bine ca exemplul a fost prost si s-a intors impotriva ta.

    Hai, fii baiat destept, ca am pretentii la tine. Stii bine ca m-ai mai ascultat de citeva ori si ti-a prins bine.

    Pina la prima ocazie in care o sa dai din nou cu mucii in fasole cu acelasi talent eu va spun: toate cele bune si la revedere.
    Si fiti destepti, ca tzara e plina, stiti voi.

    PS: Luka, daca simti o apasare pe suflet ca ai trecut de 30 de ani si tot virgina ai ramas stii unde sa ma cauti, da ? Hai, curaj, observ citeva semne de maturizare si la tine.

  61. LOLOI

    Marian's nu-ti zic ca esti prost (e un cuvant foarte la moda in zilele astea), daca mi-ai gasit doua scrieri si trei citate pe ici pe colo asta nu-ti da dreptul sa-mi faci tu mie un portret psiho-fiziologic. Si acum fie vorba intre noi, ce e in dibla aia mica a ta?
    Nu-mi place sa jignesc, asa cum nu-mi place sa agresez sub nici o forma dar nu crezi ca e momentul sa te aduni si sa faci ceva cu viata aia mica si oparita a ta?
    A? Nu poti?
    A? Ti-ai luat-o pe coaja?
    A? Nu te poti adapta?
    A? Ai pierdut totul si social vorbind esti zero?

    Macar inainte de culcare, in capsorul ala mic al tau gandesti ce-ai facut peste zi si-ti remarci greselile? Iti remarci frustarile de labagiu? Sau te gandesti ce greseli a facut Luka si ce frustari are ea?
    Eu nu-mi neg bah frustrarile fiindca "am coaie", fiindca stiu sa cad in picioare, nu mi-e rusine cu mine. Si chit ca as trai din supt lula la colt de strada tot nu mi-ar fi rusine bah, stii de ce? Nu si nici nu o sa aflii vreodata.

    Imi cer scuze ca viata a fost cu tine o curva si te-a altoit dar am o veste pentru tine, asta face cu fiecare dintre noi. Unii evolueaza, unii evolueaza in involutie. Imi cer scuze ca esti un nimeni si ca nu-ti poti accepta conditia.

    Asa ca tu Marian's, lasa-mi mie conditia ipotetica in pace, lasa-mi mie gandul si cuvantul, stiu ca e greu, ca-s misto, si mai stiu ca oricum imi bat tastele de pomana.

    Mi-e mila de tine!

  62. Mircea Popescu`s avatar
    62
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 5 October 2010

    Updated, am uitat sa zic ieri.

    @cipslim Ca bine zici.

  63. sa se noteze comportamentul de troll a lui Marian S in ultimul timp. Luka draga, vezi ce urat face cand il ignora Popescu? Ar fi bine sa aplici acelasi tratament.
    Go vay cum zice Itzic

  64. Cipli ... Cu tot dragul, numa' vezi tu ca azi am avut o stare mai speciala si m-am cam saturat de piscaturi ... nu de alta dar ma invinetesc :P

  65. Hă-hă-hă! Va inşelaţi cu toţii! Faza cea mai mondiala este când Andrei Mituca intra să-i citească tristeţile Doinei Popescu, şi văzând un link catre un articol în care Zoso îl înjura pe Mircea Popescu trage concluzia că omul rău nenumit este tocmai... zoso.

    Am râs umpic.

  66. io nu stiu cum naiba se face ca nimeresc mereu pe langa "scandalurile" astea din blogosfera... as vrea si eu sa fiu in pas cu lumea, sa mai dau si io o injuratura online, sa ma agit, sa dau cu capul (virtual vorbind)... :))))))))) adevarul e ca m-am ofticat si eu uneori la niste faze, dar iti dau dreptate pe deplin, Mircea, FAIN-ul iti apartine si daca e deja referer in .ro probabil ca vrei sa-l vezi cat mai curand referer in .com. deseori experimentele dor dar daca le-ai spune intotdeauna "cobailor" despre ce e vorba inca de la inceput, presupun ca prin manifestarile lor ulterioare, alterate, ar strica inca de la inceput miza experimentului. Bafta cu FAIN-ul!

  67. @Mikael Eon Mah tu stii bancul cu melcul si ursul? (Evident ca sunt off-topic lol)

  68. Mircea Popescu`s avatar
    68
    Mircea Popescu 
    Sunday, 9 January 2011

    Pe de-o parte sunt uimit ca nu pricep ce zice Mikael da' pe de cealalta parte ma consolez ca nu pricep nici unde bate Luka. Per total, macar am satisfactia consecventei.

    Deci cum ?!

  69. @Mircea Melcul bate la usa ursului, iese ursul se uita stanga, dreapta si nimic, se uita si in jos si vede melcul, enervat il ia si-l arunca cat colo.
    Dupa vreo 7 luni asa, iar batai in usa ursului, iese ursul se uita stanga, dreapta si nimic, se uita in jos si-l vede pe melc ce-i zice furios:
    - Auzi, ce-a fost faza de adineaori?

  70. Mircea Popescu`s avatar
    70
    Mircea Popescu 
    Sunday, 9 January 2011

    Aww bietul melc!

  71. pai eu am avut impresia vaga ca pana la urma Veronica a fost angajata ta si ai tocmit-o exact ca sa ridice nivelul FaiN-ului prin introducere de articole, dar daca ne spuneai noua, tuturor utilizatorilor FAin inca de la inceput ca ai angajat pe cineva sa bage niste articole de pe diverse bloguri fie in scopul de a prinde mai multi utilizatori, fie pentru a creste traficul agregatorului, iesea din prima scandal cum s-a si intamplat in cele din urma. Si poate ca nu se intampla sa iasa toata aceasta discutie daca nu exista un instigator la rebeliune intrupat in persoana Doinei Popescu. Poate ca totul avea happy-end daca unii isi stapaneau frustrarile.

  72. Mircea Popescu`s avatar
    72
    Mircea Popescu 
    Sunday, 9 January 2011

    N-am tocmit pe nimeni buei, e la liber, cine vrea sa munceasca munceste.

    Ce ma mira pe mine e ca fu chiar asa mare uimire ca s-o gasit o persoana care sa vrea sa munceasca in Romania.

  1. [...] In majoritatea cazurilor aceasta strategie este abordata din inconstienta si incompetenta, nu dintr-un calcul, si ca rezultat in majoritatea cazurilor individul este incapabil sa gestioneze paguba catastrofica, asa cum ati vazut aici intr-un recent exemplu. [...]

  2. [...] v-o amintiti pe proasta satului ? Hai ca n-o trecut nici doua saptamini, cinspce zile de faima, nu se poate s-o fi uitat deja, [...]

  3. [...] Ea sarmana se crede o autentica creatoare de cultura, o persoana interesanta, importanta si valoroasa, se percepe ca un fel de lider al grupului, se asteapta sa fie curtata scl si crede sincer (fara sa-si fi pus defapt problema) ca autopromovarea este un ce superior promovarii normale, dincolo de bunul simt cit si de regulile scrise. Dincolo de faptul ca eu i-am criticat slaba calitate a "scriiturii", sau ce face ea acolo, si ea a reactionat, in traditia prostilor din toate timpurile si toate locurile, ca si cum i-as fi criticat persoana, Doina Popescu e genul de proasta care s-a apucat sa se deie in stamba in moduri atit de ridicole dat fiind contextul, ca pur si simplu au meritat notate pentru posteritate. [...]

  4. [...] tablagiului. Inclinatia de-a gasi imaginare defecte morale semenilor, amplu demonstrata de-o anonima cu pretentii nu-i cu nimic diferita de povestile cu "astia care toti fura", impiedicindu-l astfel pe oricare [...]

  5. [...] 3 Octombrie 2010 este pentru prima oara banat un utilizator pentru cocosism in forma agravata, ceea ce duce negresit [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.