Dragilor, nu pot zice ca va pricepeti.

Saturday, 11 December, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Sa zicem ca ne-am uitat cind a plecat Adriana Halpert de la Adevarul, la pachet cu Adrian sotul si X-ulescu amantul, c-am uitat cum il cheama si pe ala. Asta este, se mai intimpla, nu-i nici memoria omului facuta din fonta sa tina vesnic.

Da' avem la dispozitie atot-cautatorul Google, asa ca il intrebam pe dinsul. Ia hai sa-l intrebam :

cam-fail

Mnoa vedeti voi dragii mei Reporteri Virtuali, Realitatea neti si ce-oti mai fi... asta cam este o problema.

Ca ce-s chestiile alea, newszapped.com, twitoaster.com sau agentia.org pina la urma ? N-am mai auzit de ele pina acum, si probabil ca nici nu auzeam niciodata, daca nu va gaseati voi sa le faceti putina reclama si putina publicitate pe circa voastra.

Daca aveam eu exclusivitatea pe stirea asta, garantat nu-mi luau fata in cautari prapaditi de-astia inexistenti. Dar pe de alta parte eu nu sunt voi, in primul rind, si eu ma pricep, in al doilea rind.

Cit despre voi, cu regret, dar nu pot zice ca va pricepeti. Adica, e bine si e respectabil sa dai primul o stire, cind lucrezi in presa. Dar pe internet, daca tu dai primul stirea si newszapped iese primul pe stirea ta, cu continutul tau...

Hai mai bine sa va spun un banc. Cica un tip sedea in Istanbul pe podu' Bosforului si muta apa dintr-o parte-n cealalta cu o lingurita. Da' nu oricum, ci repede-repede, foarte repede, cel mai repede. Era el cel mai rapid transportator de apa cu lingurita de pe o parte a podului pe cealalta. Ma-ntelegeti voi cum zic ?

A dar stai putin! Ce vorbesc eu aici ?! Stirea asta nu-i in exclusivitate la Lovin (el o are pe cea cu Adrian, sotul, putin dupa)! Si nici intr-un caz la Realitatea! Stirea asta e in exclusivitate la Petrisor Obae, ca a lui e Pagina de Media, pe care-o numesc toti da' nu-i da link nimeni. E, asta e, au gasit oamenii pe un blog. O aveau si ei.

Trista viata sa fii Petrisor Obae si sa nu prinzi nici macar locu' cinci pe materialu' facut cinstit de tine. Nu mult mai trista decit sa-l preiei mai cu sursa mai fara si sa nu scoti nici macar locul 4, ci cam tot pe-acolo.

Vai de capu' vostru, bai prostilor care sunteti voi prosti. Cutotii.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

9 Responses

 1. Acuma intelegi de ce toti aia din media sunt suparati pe google ca "le fura traficul" :D

 2. primavaraiar`s avatar
  2
  primavaraiar 
  Saturday, 11 December 2010

  Mda, plecarea de la Adevărul trezește tot felul de emoții în oameni. :)

 3. gugal ie rau. :)

 4. Mircea Popescu`s avatar
  4
  Mircea Popescu 
  Saturday, 11 December 2010

  @Dr.A Ciudat ca li-l fura numa' lor.

  Uneori am senzatia ca traim intr-un film cu Stan si Bran, si ventilatoru' le fura gemu' din gogoasa si carnita din sendvici. Rusine Ventilatorul!!!

  @Mihai Zic sa-l ignoram, ca e si troll.

 5. Asta e un fel de relevanţă, nu? :))

 6. Mircea Popescu`s avatar
  6
  Mircea Popescu 
  Sunday, 12 December 2010

  Pai in felul ei o fi fiind si un fel de relevanta, mai stii ?

  Vezi si tu cum devine chestiunea cu relevanta asta, e ca un fel de onoare de familist de pe vremuri.

 7. cred ca pana la urma o sa mi se faca prea foame si o sa ma angajez la unul dintre trusturi. :D

 8. Mircea Popescu`s avatar
  8
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 14 December 2010

  Ciudata coincidenta, ca si lor li s-a cam facut foame si s-ar angaja la tine.

 1. [...] Eu n-am lasat niciodata un comentariu la ei pe site, eu i-am scris lui Dan Popa, aka hymerion. Nu ma intereseaza sa-mi vad numele asociat cu cine stie ce porcarie de site doar in virtutea faptului ca stiu si ei parsa XML, si inca mai important de atit, ma gindesc ca nici Dan Popa nu-i prea incintat de faptul ca altii ies in Google pe continutul lui, daca-si cunoaste interesul. Nu-i de altfel el singurul care infrunta problema asta. [...]

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.