Dac-ati avea

Wednesday, 14 April, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Vad ca si-asa numai despre sex, minore, sex, parinti, sex si iarasi sex mai discutam aici pe Trilema (si sincer va spui ca mi-e mie rusine de ce obsesie ati dezvoltat, mie care-s om ce-am vazut multe la viata mea), asa incat macar sa ne imbratisam conditia.

Deci. Dac-ati avea o fata asa, ca de vreo zece ani, sa zicem. Sau doispce, sau paispce, cam pe-acolo. In zona.

Si-ar veni un tip, asa, mai slabanog, pe la fo' treizeci. Sau patruzeci. In fine, nu conteaza exact, da' minim de trii ori varsta fetei. In vizita, zic, ar veni.

Da' nu o data sau de doua ori, ci-n toata saptamana macar o data daca nu de doua sau de cinci ori. Si tipu' asta n-ar avea nici nevasta, nici macar prietena, si daca ne gandim bine nici la bordelul satului nu l-o vazut nimeni niciodata, nici dupa fete fluierand, nici cu niciuna vorbind...

Si daca tipu' asta s-ar apuca sa va duca fata, cea de zece, ori de paispce, ori cum oricum, la plimbare. Da' asa, cu orele. Si cu barca pe lac. Tot cu orele. Pana seara.

alice_liddell_2 hatch_evelyn_29071879Si pe urma s-ar apuca sa-i faca si desene. Si poze, ca s-o poata desena mai bine, ca din memorie mai greseste omu'.

Da' nu pur si simplu, ci nud, c-asa-i mai artistic si mai frumos. Dar dintr-o inclinatie estetica, nu erotica, intelegeti, din cele mai pure si mai sincere sentimente, da ? De dragul frumosului, pricepeti ?

Si i-ar scrie poezii si scrisorele si i-ar face tot soiul de prostioare din hartie, scame, paie, lemne, cioburi de sticla colorata si ce mai gaseste si el, ca orice pasaroi in calduri.

Da' nude, da ? M-ati inteles cum zic ? In pielea goala, cum or iesit din ma-sa, onorata dvs. sotie.


annie-and-frances-henderson-ages-7-and-8-full beatrice-hatch-age-7evelyn-hatch-age-8-full

Mnoa bun, deci daca s-ar intampla toate astea, i-ati trage o batuta papitoiului, au ba ?

Da ? Mbine. Considerati ca l-ati caftit pe zisul Charles Lutwidge Dodgson, cunoscut mai degraba sub pseudonimul de Lewis Caroll, si autor al unui numar de chestii, dincolo de aventurile Alisei in Tara Minunilor.

Si-acu, ca v-ati racorit infierbantarea parentala, raman niste chestii destul de suspicioase. Faptul ca astuia-i lipsesc cam jumatate dintre schite, si cativa ani de jurnale, ce-au disparut misterios, dincolo de faptul ca trebuia teoretic, dupa regulile scolii unde era el studinte emininke sa se faca popa, ceea ce n-o vrut. Faptul ca s-o rugat de decan sa-l lase sa nu se popeasca, care decan o refuzat, dupa care brusc s-o-ntors, ramanand Dodgson singurul student nepopit din tot colegiul.

Pe de cealalta parte, destui critici moderni sunt de parere ca intr-adevar, toata povestea fu estetica si gata, aratand spre cultul "inocentei" infantile din epoca (care a chiar existat), si spre faptul ca totusi n-au existat plangeri catre politie nici de-ale fetelor nici de-ale parintilor, lucru greu de explicat in epoca daca chiar era ceva. Sau poate usor de explicat, de dragul numelui, cine mai stie.

Pe scurt, e destul de incurcata. Cum va pare ?

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

13 Responses

  1. cred ca e chestie de conditionare: omul modern si "moral" intoarce privirea, oarecum vinovat, când e confruntat cu nuditate infantila expusa.

    ma gândesc ca cei care au crescut intr-o comuna de hippies n-au nici o treaba. la fel cu cam jumatate din populatia globului, cea ne-influentata de vreo religie moral-restrictiva sau chiar de bigoteria americana, ca model de cultura : sa lesini când vezi o țâță la teve, dar sa n-ai nici o jena s-arunci bombe-n capu oamenilor

  2. Fapt(la mine in oras) Se duce un tigan la alta familie(tot de tigani). Ba io iti cumpar fata ta de 10 ani pentru fi-miu de 19. Iti dau o galeata(la propriu) de galbeni(mamudele).
    Zis si facut. Facura nunta mare si la 12 ani, fata si un puradel.

    Pe timpuri in majoritatea societatilor/culturilor/popoarelor, fetele se cumparau(asa de mici/inocente).

    Acuma daca pictoru asta avea marafetii necesari sa cumpere fata si sa faca ce vrea cu ea...de ce parintii ar fi facut plangere?

    Acum e considerat incest/corupere de minori...pe timpuri era normalitate!

    Deci...

  3. care calci in picioare corola de minuni... again.

    Pai problema iaste ca fiecare secol a avut conceptia lui despre minori si despre varsta propice pentru monta la femei.

    In general astia care umbla dupa fetite la pubertate is complexati ca au pula mica si se gandesc ca daca o fi mai mica o fi mai impresionata, ori is complexati pe motiv ca au fost abuzati in copilarie.

    In general o fata la 13 ani e buna de maritat dpdv fizic insa problema e ca daca le iei asa de devreme se cam prostesc la cap. Si aici are de a face si cu feminismul si cu mai multe chestii .

    Ce zice kokofufa este de asemenea adevarat, nuditatea fiind imediat asociata cu sexualitatea chiar si in cazul copiilor, si mai recent cu pedofilia in cazul copiilor.
    Peste 2 ani faimoasa statuie cu , copilasul care se pisa in fantana va fi probabil interzisa.

  4. Poate nu toți cititorii or fost educați pe /b/ ca sa înțeleagă apropourile pe care le bați.

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 14 April 2010

    @kokofifi Si io-s de opinie. Ba inca am chiar verificat.

    @Law Nici vorba sa fie normalitate in 1860. Nici vorba sa fi avut un studinte saracut bani de cumparat fete, nici vorba sa-i fie ingaduit, el pregatindu-se sa devina popa. Deci da, dar nu.

    @cipslim Tocmai, ca asta-i chestia, discutam daca are sau n-are treaba cu sexul, impricinatii sustinand ca n-are. Voi eludati problema, transand automat ca-i de-a sexului, ceea ce, asa cum zise kokofifi mai sus, are de-a face cu ochelarii pe care fiecare cultura-i pune oamenilor.

    Dar intr-un sens, inteleg de ce-i important sa tii corpurile de copii departe de ochii adultilor, intr-o lume in care adultii tind sa nici macar nu perceapa probleme precum cea aici in disputie.

    @Dr.A Cine stie, poate nu-i timpul pierdut.

  6. Pai omu-i mort si dovezile sunt la fel ca in cazul atlantidei, atat timp cat nu a facut picturi cu fetitele in posturi erotice nici nu poti linsa omul post mortem.
    zo i guess he took it to the grave.

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 14 April 2010

    El sau ele ? Ca iata minune, e mai mult de-un om amestecat in chestie...

  8. era gay bre

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 14 April 2010

    Conjectezi tu ?

  10. Porkul de York`s avatar
    10
    Porkul de York 
    Wednesday, 14 April 2010

    Apoi nu vad nimic sexos in pozele alea in afara unor "motive" care sugereaza tocma ideea de inocenta. Nu vad nici o gaura reprezentata, nici vro pereche de micuti craci (care-s tocma doua picioare departate), nici vreo postura "zugravita" sa provoace hulpave priviri belgiene. Tot asa cum nu cred nici ca Michael futea copii. Dar totusi, dragul de Lewis Caroll, dac'o molarea pe fiica'mea il punctam, asa...nevinovat cum era :D, ca sa fim intelesi.

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 14 April 2010

    Mnoa hat... asta-i a treia pozitie, deci de vinovat nu-i vinovat, da' de batut iese batut ?

    Cum, pe teoria ca astia ciudatii tre' batuti oricum, daca nu stii tu de ce stiu ei ?

  12. Porkul de York`s avatar
    12
    Porkul de York 
    Wednesday, 14 April 2010

    Pai ...stii cum zice tiganu : "la toti ni' greu". Pe principiul asta.

  1. Dac-ati avea - Mircea Popescu...

    follow this link if you want to see how deep the rabbit hole goes...

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.