Cuvinte de-nvatatura

Monday, 25 January, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Lumea se agita si anul asta, ca si anul trecut, si ca-n toti anii (aia trei, care sunt) pe tema cu banii din blog. Am strans mai jos, pentru beneficiul publicului cunoscator, cateva panseuri productie proprie, care pot ajuta pe cei ce inteleg deja sa inteleaga ceea ce oricum au inteles si singuri. Iar pe cei ce n-au inteles deja ii poate ajuta eventual sa se enerveze pe mine, ca cine-s io si cum imi permit ?! Sa purcedem deci.

  • A te face bloger de nisa pentru ca oamenii au incredere in blogerii de nisa nu-i cu nimic diferit de a te face jamaican pentru ca jamaicanii alearga repede.
  • A trai din blog nu-i neaparat asa de dificil cum pare. Spre exemplu, vagabonzii traiesc din praful drumului, si scoicile din apa marii. Tot ce-i de trebuinta pentru a trai din bloging sunt niste nevoi mici si compresibile. Ceea ce explica de ce traiul din bloging e atat de popular pe segmentul pustani de liceu.
  • A face bani din blog e cu atat mai posibil cu cat ai un mai mare numar de cai alternative prin care poti face bani mai multi, mai usor. A scrie pe blog e o activitate care depinde de foarte multe competente diverse. Cu alte cuvinte, banii din blog nu vor salva niciodata pe nimeni care nu are alte alternative.
  • Oricine isi poate forma o parere. In decursul normal al vietii pe pamant, se formeaza in fiecare moment catraliarde de pareri. Marea lor majoritate nu fac nici o ceapa degerata.
  • A face recomandari unei audiente absente nu-i cu nimic diferit de-a face sex intr-o camera goala.
  • A crede ca audienta se va cladi in timp, in virtutea faptului ca se aduna o zestre de recomandari gata facute pe blog nu-i cu nimic diferit de-a crede ca femeile vor incepe sa se adune de la sine in camera goala in care unu' face sex, singur, de ani de zile.
  • Succesul, in lipsa unei definitii care sa-i preceada constatarea e o vorba goala. Nu poti avea succes inainte de-a defini ce ai vrea de fapt sa faci.
  • Industria online se compune din cateva milioane de oameni care muncesc cate 16 ore pe zi gratis ca sa castige bani in timp ce dorm. Ca rezultat cistiga citiva lei pe ora in cele 2-3 ore de somn.
  • In succesul unui jucator la loterie, norocul joaca un rol mare, iar munca lui un rol mic. In succesul unui profesionist, munca lui joaca un rol mare, iar norocul un rol mic. Internetul este un sistem de loterie profesionista.

Am lasat ghilimelele pe dinafara, scazand astfel dimensiunea totala a acestei pagini cu cativa kilobiti. Distractie placuta pe tuburi si-n continuare.

Category: 3 ani experienta
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

16 Responses

  1. incurajator! :D

  2. Mikael Eon`s avatar
    2
    Mikael Eon 
    Monday, 25 January 2010

    bani din bloging se fac atunci cand blogingul inseamna educatie informala, asa cum se petrece aici si pe alte cateva bloguri, pentru ca la un moment dat cunostintele, modul de relationare, de gandire, de exprimare iti vor folosi intr/o situatie reala de care ai putea sa te lovesti in viata. la urma urmei educatia conduce individul spre o viata mai buna, implicit mai prospera, si cum altfel poti sedimenta niste cunostinte mai bine si unde poti exersa un dialog in scris ( virtual, cu cititorii) decat ingrijindu/te de un blog personal.

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Monday, 25 January 2010

    @Petrov Asa sa ne-ajute Dumnezeu.

    @Mikael Eon Intr-adevar. (Asta se scrie si el legat mai nou, sau inca n-am ajuns chiar pana acolo ?)

  4. Deci nam inteles. Camera aia e goala deci cum poti sa faci sex daca nici macar tu nu esti in ea? Pe de alta parte daca se poate aiami da spearante desantate ca sunt uni care au inca si mai putini parteneri de sex de cat am eu.

  5. Mikael Eon`s avatar
    5
    Mikael Eon 
    Monday, 25 January 2010

    nush ce sa zic, Mircea, ca cu "vre-o" doua-trei pagini mai incolo ti-o facut lumea observatii, da' tu nu si nu si nu.

  6. Sa zicem ca-s novice in domeniu. Mi-a propus un prieten sa scriu si am acceptat. Ii plecase partenerul. Nu stiu ce ma asteapta, nu mi-am propus sa ma imbogatesc, nu renunt la job si nici la celelalte activitati. Doar ca vreau sa incerc. Si daca o sa-mi iasa de-un suc, e ok, nu voi spune nu!

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Monday, 25 January 2010

    @dadatroll Nimic nai inteles. Camera era goala adica dezbracata de haine. Ca asa se face sex. Deaia nai facut tu sex pana acuma ca nai stiut ca trebuie sa fie goala dezbracata de haine. Dar e bine ca uite inveti pe Trilema si vei face si sex. Cu o femeie. Goala.

    @Mikael Eon Daca nu va potoliti, vezi supra ce se intampla :D

    @Luisa Sa-ti recomand si concursul de PA sau l-ai vazut deja ?

  8. Nu-i bun, ii inteleg frustrarea lui dadat roll. Sfaturile sunt pertinente dar articolul e ca o camasa superba cu un nasturele de la gat montat aiurea.

    Acuma eu inteleg ca nisa e probabil calificarea fiecaruia sau pasiunea fiestcaruia. Nu te apuci sa creezi nise. Sau la ce te referi tu cu nisele?

    Adica daca eu ma ocup de cazane de rachiu si am blogul "Cazanul este viata" si toti cazangii si producatorii de rachiu ma cunosc treptat si se uita la mine pentru idei, ca formator de opinii, grand wizzard, scl., nu-i mai profitabil dacat sa ma citeasca toti ametitii de pe net interesati in showbizzul autohton?
    Ca e clar ca daca intra un cazangiu nou pe piata imi da si mie de o guma sa zic un ceva despre el nu? E clar ca atunci cand cineva vrea un cazan nou eu il pot ghida unde e mai bine. Unde e mai bine din cei ce se ocupa cu sponsorizarile pentru guma evident.

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 26 January 2010

    Da' stai putin. Prin "recomandari" eu inteleg faptul recomandarii, "mergeti la X sa va faca cazan", "mergeti la y sa va spele cazanu' lu X", "mergeti la epsilon sa va...". Ideea e ca doar facand recomandari, asa ele in de ele, nu poti ajunge nicaieri. Pe langa ele, mai trebe' adaugita si ceva valoare, ca ala-i obiectul real al muncii. Toata chestia servindu-i de exemplu cititorului zoso (salut draga) ca sa inteleaga si el de ce webara (un exemplu, luat si el la intamplare, bun ?) are tot ~0 trafic de la facere si pana astazi, si va si avea, tot atata, vesnic.

  10. aaaa, dar eu nu asta inteleg din minunata ta disertatie. Deci un da hotarat acestor nise,nu-i asa, salvatoare intr-o lume cu prea multi blogari,DAR, si aici trebuie sa fim atenti, sa se faca de un profesionist in domeniu, un om cu etos si talent in ale cazanelor.

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 26 January 2010

    Sau macar un om care are ceva de spus pe tema cazanelor.

  12. Industria online se compune din cateva milioane de oameni care muncesc cate 16 ore pe zi ca sa castige bani in timp ce dorm. In general, la nivele inferioare salariului minim pe economie - Asta e asa, discurs de advertiser clasic :P

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 27 January 2010

    O fi, da-i si realitate, cum sunt convins ca stii.

  14. Marinca N`s avatar
    14
    Marinca N 
    Tuesday, 1 March 2011

    Blogingu este intai un hobby insa multi in ultima vreme l-au cam dat pe afacere.

  1. Cuvinte de-nvatatura pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    In succesul unui jucator la loterie, norocul joaca un rol mare, iar munca lui un rol mic. In succesul unui profesionist, munca lui joaca un rol mare, iar norocul un rol mic. Internetul este un sistem de loterie profesionista....

  2. [...] In acest interval s-au petrecut tranzactii in valoare totala de 3`174.65026976 BTC, ceea ce inseamna aproximativ 15`587.53 USD, sau in bani romanesti cam 52`369 de RON si 35 de BON, sau cum le-o fi zicind noilor bani. Revine la vreo zece mii de lei pe zi, adica mai mult decit industria muzicala romaneasca, respectiv zece bani per secunda, apropo de aia cu "facut bani in timp ce dormi". [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.