Cur io zi[c] tate

Thursday, 10 June, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

bash

Chestie care ma duce cu gandul la urmatoarea intrebare : oare cum s-ar schimba atitudinea internautului mediu daca ar avea mereu o pula in cur ? (In caz ca va intrebati, am ales respectivul orificiu pentru a reduce pe cat posibil discriminarile de gen, gen).

Am putea chiar face un experiment, precum de exemplu : in laboratorul de cercetari se aranjeaza doua camere antifonate si altminteri perfect izolate de orice influenta externa, pentru a aproxima cat mai bine conditiile de viata ale internautului mediu. Subiectii petrec o saptamana navigand in conditii normale, timp in care activitatea li-e atent urmarita, se inregistreaza tot, ce scriu, pe ce site-uri intra, etc. Dupa aceea, o saptamana pauza, si pe urma saptamana cu pula-n cur.

Sa zicem de exemplu ca introducem un detector de potential, un voltmetru ceva in dildo, si daca nu face contact cu colonu' nu merge modemu'. Eventual cu ceva harnasament cu lacate si centuri. Nu-mi dau seama exact cum s-ar implementa practic, dar in fine, ideea este ca nu se poate pe internet fara penetratie. Activitatea din nou atent urmarita, inregistrat tot ca si-n prima faza.

La final putem compara chestii, sa vedem de exemplu poate o pula-n cur ajuta nivelul de inteligenta ? Sincer nu m-ar mira, vorbind ca o medie, asa. Poate ca omul e mult mai placut ? Poate ca in sfarsit incepe lumea sa-l ia in serios, sa-l respecte, capata fani ?

Chiar, daca intamplator in urma experimentului astuia ati descoperi ca scrieti mult mai bine, si inca si mai important, daca ati descoperi ca sunteti mult mai apreciat pe retelele sociale cu pula-n cur, v-ati cumpara una pentru acasa ?

Experimentul are potentialul se schimbe vieti, mi se pare. Plus ca-i o platforma care permite tot felul de extensii : daca nu-i dildo ci vibrator ? Oare un vibrator de amestecat beton da rezultate mai bune decat un vibrator timid, cu vibratii de feminista ? Poate conteaza culoarea ? Ca dimensiunea conteaza sigur. Sau ma rog, asa presupun.

Oare forma conteaza ? Poate succesul lolmatelor se explica prin aia ca fara sa stim noi un numar semnificativ de utilizatoare de interneti stau acasa cu un penis de motan in scaun ? Dupa cum vedeti, multe intrebari presante si-ar gasi raspuns in urma acestor experimente.

Caut voluntari.

Category: AICMF
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

3 Responses

  1. cipslim`s avatar
    1
    cipsliminsigna pentru 1000 de comentarii 
    Friday, 11 June 2010

    nu mey ca au incercat astia de la Cambridge dar s-a impotmolit la stadiul de proiect. Costa prea scump si nici nime nu vrea sa finanteze dupa experimentul cu puli in cur unde a inceput sa le placa.
    De atunci nici nu se mai vorbeste in comunitatea stiintifica despre asta. Eu zic sa drop it ca...

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Friday, 11 June 2010

    Pula-n cur costa scump ?!

    Daca n-or stiut sa vina in Romania...

  3. lotus si lupu, e predestinat dupa nume.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.