Cum sa faceti ca sa va mearga rau

Friday, 20 August, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Una dintre chestiile la care ma pricep cel mai bine este organizarea chinuirii aproapelui.

Pentru ca putina lume are experienta mea in acest domeniu - sa recunoastem cinstit - mai putin explorat de ambitia comuna si interesul oamenilor obisnuiti, imi fac o datorie de onoare din a va prezenta niste sinteze, un fel de perle ale sudorii fruntii unei vieti dedicate durerii si suferintei. Negre. (Atat perlele, cat mai ales suferintele. Dar si perlele.)

In episodul de astazi ne vom apleca atentia asupra torturii cunoscuta din antichitate drept "Chinul Harbuzului Turcesc", chiar daca nici functia de Mare Harbuz al Inaltei Porti, si nici macar turcii nu se inventasera inca in antichitate.

Pentru punerea in aplicare a acestei candva populare, astazi uitate metode de tortura aveti nevoie de una bucata harbuz turcesci, astazi intalnit mai ades sub numele de pepene galben. Alegeti unul bine copt (va dati seama ca e bine copt atunci cand coada emana o aroma placuta, ceea ce dovedeste intre altele ca harbuzul nu-i planta, ci animal, si anume femela).

Odata obtinut dovleacul se tine in congelator de la un minim de doua zile in sus, pana cand devine solid ca piatra. Dupa care il scoateti afara si-l beliti de coaja (ori cu razatoarea, ori cu cutitul daca va pricepeti, dar atentie ca-i alunecos si congelat, sa nu va taiati oarece din gresala, sau chiar puta, ca aia-i alta tortura, bine ?)

trai-rau-cocktail1

Dupa ce l-ati curatat de coaja procedati la razuirea continutului, felii felii (cat mai subtiri posibil). Undeva pana la acest moment probabil ca v-ati prins ca ar fi o idee buna sa folositi de exemplu o manusa din alea pentru scos chestii din cuptor cu mana fara a te arde. Daca nu v-ati prins, va spui eu : e indicat. Nu atat pentru mana dumneavoastra cat pentru faptul c-ar fi de dorit sa nu decongelati fructul. Eventual, daca aveti (cum am eu, de exemplu) la dispozitie sclave cu sani grei le puteti intrebuinta pieptul pentru a captura prin apasare fructul in timpul operatiunilor.

trai-rau-cocktail15

Pasul urmator consta in adaugarea razuitatilor astfel obtinute intr-un pahar inalt, peste care se toarna apoi vin dintr-o sticla cu dop de pluta, pe care-o puteti obtine din cadrul circuitului comercial organizat special in acest scop. Se recomanda vinuri albe, pentru ca altfel va ia gaia Pastorel. De exemplu un Riesling Italian.

trai-rau-cocktail2

Munca s-a incheiat, puteti trece la chinuirea propriu-zisa : bucurati-va in tihna de gemetele si scrasnirea dintilor celor ce sunt siliti a va privi in timp ce ele nu primesc decat o picatura, asa, de gust.

trai-rau-cocktail3

Sa fiti iubiti, ca temuti veti fi sigur.

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

25 Responses

  1. Aoleu, ce poftă mi-ai făcut :))

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Friday, 20 August 2010

    Ahaaaa!!! Functioneaza! Functioneaza!

    :D

  3. Parca vad otomanii carand congelatoarele Fram prin arsita :))

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Friday, 20 August 2010

    Prin spangi, prin fum, prin mii de baionete.

  5. Pai nu-i zice harbuz turcesc ii zice cantalup sau pepene galben parca.
    Harbuzu e lebenita sau pepenele.
    Acuma mai depinde si de regiune.
    Stati-ar in gat.

  6. bai, mersi de idee ;)

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Friday, 20 August 2010

    @cipslim Multumesc :D

    @dAImon Esti cel putin al treilea. The MP effect on turkish melon consumer trends.

  8. arata bine, nu-s convins ca si gusta bine... da' rau nu poate sa hie. harbuzu' cel da la dabuleni e copt cand paraie capatul cu codita daca-l strangi o tara intre palme.

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Friday, 20 August 2010

    Pai fa si tu o proba.

  10. Hmm... mi-ai stârnit niște nelămuriri dumneata. În primul rând, cum ne dăm seama că e momentul să facem ceva să ne meargă rău?

    Și una și mai complicată: dacă ”Chinul Harbuzului Turcesc” pe mine ma lasă rece, înseamnă ca sunt imună la anumite torturi? Se poate așa ceva? :S

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Saturday, 21 August 2010

    Dat fiind ca-i congelat, cum te-ai astepta sa te lase ? Fierbinte ? (Nu ca nu s-ar mai fi pomenit).

    Cat despre moment, ne dam foarte simplu seama : daca ne punem problema inseamna ca a venit. Ca si cu inceperea vietii sexuale. Cand e momentul sa ne incepem viata sexuala ? Pai cand incepem sa ne punem problema daca e momentul.

  12. Aaaaa... m-am edificat, cпасибо. :D

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Saturday, 21 August 2010

    Приглашаем вас

  14. :P

  15. Güzel ! A, apropos de harbuz turcesc - ne-ar interesa pozitia dvs. în chestiunea caraghioslîc / caraghioslâc, geamlîc / geamlâc etc. Şi nu numai poziţia, dar chiar şi părerea.

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Saturday, 21 August 2010

    Pai avand in vedere ca nu exista a in turca, ci doar i, si motivul invocat pentru a e conservarea unei mai latente sau mai actuale origini latine a limbii romane, revine ca avem a scrie caraghioslac, ceea ce-i un caraghioslic demn numai de Romania si-a ei Cacademie (notand in scris C-ul mut initial, de altfel prezent in vorbire).

    Care, in caz ca nu-i limpede, e de tot cacatul.

  17. Q.E.D. Plus că, la un pepene şi-un Rothmans, în această atmosferă decadentă, merge şi-un maestru: http://www.pruteanu.ro/103deceidini.htm

  18. Mircea Popescu`s avatar
    18
    Mircea Popescu 
    Saturday, 21 August 2010

    Lucrul dracului ai facut tu sa vezi ca acu m-oi vedea silit sa schimb iarasi...

  19. lol - been there, done that http://grapheina.blogspot.com/2009/09/despartire.html

  20. Pot sa zic cum, inainte sa citesc?

    Ma marit :))))

  21. Am retinut ... singura chestie e ca urasc pepenele galben, dar inlocuitori se gasesc :)

  22. eu zic ca mai bine bagi cognac cu o siringa in pepenele galben si il lasi in frigider(nu congelator) vreo 2-3 zile. pe urma faci cu el ce ii vrea, preferabil cu lingurita. :P

  23. Mircea Popescu`s avatar
    23
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 24 August 2010

    @Luka D Pai si nu depinde si cu cine te mariti, tu ?!

    @Mihai Ce barbarie mai frate. Nu-i voie sa racesti cognacul.

  24. Crezi?
    Nu am de gand sa aprofundez :)

  1. [...] Un cititor mi-a reamintit o chestie, apropo de grafia limbii romane. O chestie pe care o stiam, si anume, ca a din paine e unul dintre putinele cazuri in limba romana in care notatia respectiva chiar urmeaza o filiera etimologic corecta. In rest avem mai ales cuvinte slave (care n-are a) si turcesti (care idem). In unele cazuri avem cuvinte latinesti care nu contineau nici un a de la mamicuta lor. Pe scurt, miscarea e o barbarie in cel mai pur si cel mai simplu sens al termenului, ne-am lipit o insigna de controlor RATT cu scuipinol pe piept si ne simtim acum membrii importanti ai societatii, ce mai conteaza ca de fapt suntem un tribi de canibali si tocmai l-am mancat de viu pe nenorocitul de controlor adevarat ? [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.