Cu ce ne mai distram prin online ? Cu expertii din '88

Tuesday, 24 August, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Va aduc drept ofranda doua mostre intr-o prima faza :


expert-2-1 expert-2-3

Va ramane eventual in sarcina sa stabiliti ce note o fi luat la informatica, romana, mate nu cu asa multi ani in urma stimabilul Catalin Z[ebulon] Alexandru, cunoscut prin spatele blocului online dupa fiorosul nom de phperre date('Y') - '88, fondator al unui numar de chestii esentiale pentru buna desfasurare a activitatilor de productie si consum la nivel planetar (si am numit aici, fara falsa modestie, cudiscount.ro) ; al unui modul esential in optimizarea codului Zend engine (mult admiratul raphpframework) precum si a unei retele de clinici online pentru tratarea priapismului la tantarul anofel (24up.ro).

Toate acestea, precum si multe altele, asa incat cu toata convingerea precum si cultural.

Nu va surprinde pe nimeni daca inchei aratand ca am gasit mostrele de fata in comentariile unui articol intitulat gratios "Retardelul clasei", scris de catre un tip unanim cunoscut pentru performanta de-a fi fost... retardelul clasei, si anume, la facultatea de ziarizde, care inca-l asteapta sa-si ridice diploma, dupa zece ani. Sau ma rog, asa ceva. (Iar intainte de aia, la scoala profesionala de Dorel, Dorelule, da' sa trecem peste amanunt, ca-i suparator).

Care retardel al clasei, transformat intre timp in retardelul online-ului are bineinteles impresia ca se refera la altcineva. Asa cum de altfel are impresia si stimatul date('Y') - '88 ca vorbeste despre altcineva, si asa cum au impresia cam toti astia, expertii din '88. Da' vorba ceea, fara umor accidental ce haz ar mai avea accidentele ?

Post scriptum :

tu nu scrii chestii la care sa se simta prostia omului. nu ii pui in situatia in care sa se manifeste ca niste idioti. e ca si atunci cand mergi pe strada. nu iti dai seama ca 90% dintre oamenii pe langa care treci sunt idioti, pentru ca nu sunt fortati sa se manifeste ca atare. dar asta nu inseamna ca nu sunt.

Ma obsedeaza acest citat. Tre' sa fac ceva, totusi, ma simt neimplinit. Cum se face ca eu nu pun idiotii in situatia sa se manifeste ca niste idioti ?! De ce nu scriu chestii la care sa se simta prostia omului ? Ce-mi lipseste, cum de toata lumea poate si mie nu-mi iese ?!

Ma duc sa adorm plangand pe tema.

Category: 3 ani experienta
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

8 Responses

 1. Acuma pricep. Pentru astia s-a inventat buletinul cu RFID. Sa-i stie mama pe unde-i umbla puisorul.

 2. muhahahaha :)))) ce ma distreaza

 3. Ah bun, sta bine omu' la statistica dar cu munca lu' Pinel ce-o fi avut?!

 4. Mircea Popescu`s avatar
  4
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 24 August 2010

  @Dr.A Sarmanaa mama.

  @F Nu radeti de antreprist!

  @Luka D Pinel ? C'est quoi ce Pinel-ci ?!

 5. Pinel mah Pinel .... mi somn ....

 6. Vai, dar era să uit:

  http://comics.cevamarunt.ro/ce-ti-e-si-cu-internetul-asta/

 7. Mircea Popescu`s avatar
  7
  Mircea Popescu 
  Saturday, 28 August 2010

  Hehe ca bini zici.

 1. [...] Cu ce ne mai distram prin online ? Cu expertii din ‘88 [...]

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.