Confuzii de meltean coclit

Monday, 19 July, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

melteanul_coclit

Deci nea Biluta, altfel un mare om, mare caracter are opinii. Sigur, se da dupa piersic, vezi doamne nu mai stie cum se scrie sex si pula, ie brusc si dintr-o data rusinos ca o scroafa mare. Ca fata mare nu poci scrie, ca n-are nici o legatura si nu mai intelege nimeni nimic. Se da dupa piersic, da' in semn de curaj, nu de prosteala aiurea, bine ? Va rog frumos.

Problema cu opiniile lui nea Biluta, melteanul coclit, este ca-s confuze. Da' confuze rau. Faptul ca fata vrea pula nu inseamna, de nici o culoare, ca vrea pula lui nea Biluta, sau a altui meltean coclit. Ea vrea pula, sigur ca da, ca de-aia poarta gaura la purtator. Dar nu pula oricui.

Si minunea minunilor, pula lui nea Biluta nu o intereseaza. Si nici pula celorlalti cocliti care se aduna in jurul bilutei sa-si dea si ei cu parerea calduta pe barbie. Pentru ca, soc si groaza, sa vedeti chestie, nu toate pulele sunt la fel!!!

Va puteti inchipui asa o chestie ?! Deci pe lumea asta exista oameni, da' sunt diferiti : unii sunt nea Biluta, altii nu sunt nea Biluta. Unii sunt niste melteni cocliti, altii nu sunt niste melteni cocliti. Va vine sa credeti asa minune ?! Pai e posibil, dupa douazeci de ani ?! Pentru ce am murit noi la revolutie ?!

Si stati, ca nu s-a terminat. Desi e adevarat ca toti oamenii au o pula, diferentele continua!!! Unii oameni, si anume, nea Biluta, au o pula de nea Biluta. O puluta. Spre deosebire de nea Biluta, alti oameni n-au o pula de nea Biluta, ci o pula sanatoasa, vanoasa, crestineasca. Cata nedreptate pe lumea asta ! Pai de-aia ne-am batut noi cu minerii ?!

Dar inca n-am terminat! Ce-i mai grav abea incepe! Chiar si dintre cei ce nu-s nea Biluta, si au pula nu puluta, unii sunt niste melteni cocliti, si altii nu-s niste melteni cocliti. Ceea ce se rasfrange si asupra pulii lor : unii au o pula de meltean coclit, si altii nu au o pula de meltean coclit. Chiar daca la examinare directa pare ca-i o pula ca oricare alta, totusi prin legatura cu melteanul coclit ea devine o pula de meltean coclit.

Stiti ce-i cel mai trist in toata treaba asta ? Ca gagicile care umbla in chiloti (si la rigoare, in chiar pizda goala, ca fiind a lor si nu a lui nea Biluta le priveste pe ele si nu pe nea Biluta) umbla pentru pula alora care nu-s niste melteni cocliti. Da, le trebe' pula, cum ziceam, ca de-aia-i facuta pizda.

Da' nu pula oricui. Si anume, specific, nu pula unui meltean coclit, asa ca nea Biluta. Daca se apropie ala, fata va striga dupa politai (cum e si normal, ca de-aia am facut stat si-am angajat politai, ca sa-i calcam pe pula intr-un mod organizat pe meltenii cocliti). In schimb, daca se apropie un tip ce nu-i meltean coclit, fata se pune pe treaba. Ca asa-i normal, de altfel.

Chestie care-i roade la lingurica si pe nea Biluta, si pe meltenii cocliti. Cum e si normal, de altfel.

Pe final, am sa va impartasesc un secret : suferintele si frustrarile meltenilor cocliti si ale lui nea Biluta ne amuza, si pe mine, si pe fetele in pizda goala. Ne amuza chiar foarte, foarte tare. Asa ca facem intentionat.

Hai, somn usor, ca boasele albastre se asorteaza ceva de speriat cu berea blonda si televizorul dublu lat.

Category: Rautati si Mizerii
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

35 Responses

  1. da cine-i nea biluta asta ca nu-s la curent cu blogosfera?

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Monday, 19 July 2010

    Pana la urma conteaza ?

  3. "Pe final, am sa va impartasesc un secret : suferintele si frustrarile meltenilor cocliti si ale lui nea Biluta ne amuza, si pe mine, si pe fetele in pizda goala. Ne amuza chiar foarte, foarte tare. Asa ca facem intentionat."

    pe noi, cititorii nu ne poate amuza, ca nu stim despre cine este vorba.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Monday, 19 July 2010

    Apai daca nu-l recunosti dupa layout, si nici din poza, iti mai ramane sa incerci cu Google, ma gandesc.

  5. gasit. iara' ii faci trafic specimenului?! :))

    pana mea, am vazut la el acum cativa ani ceva filmari din neptun/venus sau ceva statiune cu nume de zeita de pe malul marii noastre. filma libidinosul gagici grase acolo. ca uite ce hade-s alea, ce grase si batrane is astea, etc. imi venea sa ii comentez vreo doua de gen: nu mai vorbi in timp ce filmezi bai, ca-ti cade ce-ai imbucat din shaorma! ;))

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Monday, 19 July 2010

    Mie mi s-a limpezit cum devine chestiunea cu Ametcea atunci cand luase nu mai stiu ce suma imensa, 500 de euro ? de la o tuta ca sa-i inregistreze un domeniu si sa-i dea ceva hosting shared, dupa care hotarandu-se brusc ca nu ii mai convine i-o dat termen o saptamana sa se descurce, da' nu anuntand-o, ci scriind un post la el pe blog. Ca doara clientii au obligatia sa-i citeasca aberatiile la zi, de-aia platesc o caruta de bani aiurea.

    Dupa care cand aia o protestat s-o apucat sa publice nu mai stiu ce marturii sordide de pe la carlani ca si el ca aia-i curva. Ceea ce femeia o recunoscut asa mai printre lacrimi... si n-o mai vrut sa-i dea baza de date sau nush ce de pe-acolo. Bai frate, am ramas masca nu altceva.

  7. O pututa? loloi
    NU mai intru la tine ca ... ma ingras ...
    Stii ce nu pricepesc eu? Unde-i gasesti si8 de ce-i promovezi?

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Monday, 19 July 2010

    Rasul cu spume nu ingrasa, tu.

    Si-i gasesc, pentru ca eu sunt singurul roman care citeste tot internetul romanesc. Da' de promovat n-as zice ca-i promovez, am mai purtat discutia asta pe-aici, chiar nu-i nici un castig pentru nea Biluta ca l-am mentionat eu in pomelnicul prostilor.

  9. Ohhh da' nu te aprinde ca-ti arat noul meu Triumph :D
    Care nu o sa ma mai incapa in curand ... sunt prea pofticioasa ...

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Monday, 19 July 2010

    Apai daca te ingrasi la chept nici nu vaz de ce te plangi. Ce, ca te doare spatele ? Cumperi roaba.

  11. Luka D`s avatar
    11
    Luka Dinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Monday, 19 July 2010

    Mah Mirceo ... nu faci si tu un concurs d-ala de-al tau cu costume de baie? :D
    Ma ingras ... dosniceste cu spor si dospeala :)))))

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Monday, 19 July 2010

    Pai hai la DNC pe 30.

  13. Luka D`s avatar
    13
    Luka Dinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Monday, 19 July 2010

    Caldura ... procesorul ... sursa ... axonii, alea, alea ... apai tu stii ca eu-s mai aeriana decat zepelinul lui Graf, Hinderburg, parca Graf il facuse? ... deci ce e aia DNC? :D

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Monday, 19 July 2010

    http://trilema.com/2010/domnisoare-nude-citind/

  15. Luka D`s avatar
    15
    Luka Dinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Monday, 19 July 2010

    No gata ... restabilit legatura intre sinapse ...
    Am zis ... nu vin ... perle,nexam ... popou mare, ohohooooooooo ... ramas in urma cu tot ce inseamna carte, daaaaaaa ....

  16. de la comm 16 in jos:

    http://ursut.ro/wp-content/uploads/2009/09/arhi.png

  17. Mircea Popescu`s avatar
    17
    Mircea Popescu 
    Monday, 19 July 2010

    Pfoai, uite cine cunoaste internetii! Felicitari Ionutule.

  18. pai mai om bun, cand vrei chestii cere-i lu`baiatu ca le are asezate in dosare ordonate alfabetic! :))

  19. Mircea Popescu`s avatar
    19
    Mircea Popescu 
    Monday, 19 July 2010

    Tre' sa-mi notez undeva :D

  20. pai marturia e tot acolo pe blogu' omului, ce-i asa greu de gasit?

  21. Mircea Popescu`s avatar
    21
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 20 July 2010

    Tin minte ca la un moment dat il scosese. In fine.

  22. Florin`s avatar
    22
    Florininsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Tuesday, 20 July 2010

    Io cred ca ai inteles gresit. Nea biluta ii invidios, fata fara chiloti poate sa obtina poola. Nu-si poate dezvalui preferintele in ashe fel incat sa creada lumea ca-i un curv, ptiu, ptiu, ptiu, usuratica naibi.

  23. Mircea Popescu`s avatar
    23
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 20 July 2010

    Hahaha zici ca pasarea Mihai Viteazu' ? Ma, mai stii ?!

    Nu te poti caca in pula omului, pana la urma.

  24. Cristian`s avatar
    24
    Cristian 
    Thursday, 28 April 2011

    Eu sunt tare curios cum o să iasă fii-sa

  25. Mircea Popescu`s avatar
    25
    Mircea Popescu 
    Thursday, 28 April 2011

    In general din ce-am observat prostia sare-o generatie.

  26. Uite că mi-a prins bine documentarea pentru noul articol. Acum îmi dau seamă că atunci când eu am pomenit de fata lui, tu credeai că vorbesc ipotetic. Noroc cu fain-ul că te-ai pus și tu la punct cu mondenitățile :-)

  1. [...] cum sugerează și titlul, una din ideile alea e faptul că Mircea e omniprezent. El citește tot Internetul românesc de dinainte ca Al Gore să-l inventeze. Așa se explică cum el introduce atâtea articole pe fain, [...]

  2. [...] de alti nuliferi cu blog (Doi ghiciti chiar la repezeala, daca va ginditi putin cine-i Stan si Bran in [...]

  3. [...] onestitate trei ani va ajunge in virf, ca n-are cine sau ce sa-l impiedice. Cu siguranta nu laliii, trogloditii ori blogerii de agentie, alea-s [...]

  4. [...] preumbla cu maieul soios rulat deasupra burdihanului paros prin parcuri dindu-si cu parerea despre violul justificat asupra minorelor si alte nobile indeletniciri de-aceeasi valoare culturala, bagarea in seama ar merita poate si un [...]

  5. [...] problema ca totusi, pe bani se platesc si impozite. Fostul vinzator de guma de mestecat, fostul tepar de internet are acum opinii de-a dreptul etice. Doi ani mai tirziu, spalat, curat si apretat el judeca [...]

  6. [...] fi batuta, torturata, poate fi violata (si da, contrar opiniilor oh-atit-de-pretioase ale perenului nea Biluta, violatorul de minoreiii, tot viol ar fi, si-n cazul asta ca si-n orice alt caz). E complet expusa milei publice, si [...]

  7. [...] Nu, nu orice moment e un moment bun, si mai ales nu, avansurile nu-s binevenite din partea oricarui nea Biluta. Asta [...]

  8. [...] le raspunde ca mbine, doara ce-o sa le si raspunzi ? Sigur, daca blogarul cel mai cel ar fi vre-un meltean coclit cum sunt destul in Romania care se pretind a conta pe online le-ar cere ceva bani. Da' de-asta nici [...]

  9. [...] whatever manner, beaten, tortured, raped (and yes, contrary to the oh-so-valuable opinions of one Cetin Ametcea, underage rapistvii, it'd still be rape, in this case as in any other). She's completely exposed to public charity, [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.