Cine trece testul timpului ?

Tuesday, 09 November, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Sa zicem ca o teava de apa se fisureaza-n centrul Los Angeles-ului si inunda o statie de transformare taind curentul si blocind intregul oras si nimeni nu mai poate trece nici macar cu girofare si incepe o luna de caldura de-aia de la Incalzirea Globala dar aerul conditionat nu functioneaza si nu este nici apa asa incit incep epidemii de holera, variola si dizenteria si mii de oameni mor pe strazi, dar inainte sa moara parazitii le maninca creierul si devin complet dementi si oarecum furiosi asa ca iau cu asalt spitalele doar ca spitalele nu pot face fata influxului de pacienti asa incit apucatii astia violeaza toate asistentele si dau foc spitalelor si flacarile ii enerveaza inca si mai tare asa ca se apuca de injunghiat functionari ai primariei si gunoieri, si un vint puternic sufla focul peste intregul oras si oamenii care inca sunt sanatosi se enerveaza si ei pe bolnavi asa ca se apuca sa-i crucifice, sa-i bata in cuie pe cruci si sa le incerce chilotii, chestii de-astea, dupa care toata lumea trage cocaina si PCP si marsaluieste spre Primarie unde-l prajesc pe primar la protap, o stranguleaza pe nevasta-sa si violeaza cu tura statuia lui Larry Flynt.

La momentul asta pare ca lucrurile nu mai au mult pina cind s-o ia razna, asa incit toata lumea intra in panica si incearca sa plece din oras in acelasi timp, si se calca in picioare pe strazi cu miile si maidanezii le maninca cadavrele si-i fugaresc pe restul supravietuitorilor de-a lungul autostrazii, si unul cite unul ii gabjesc pe pulalaii batrinii si pe aia inceti si-i dau de pe banda intii ca n-au ce cauta acolo. Trageti dreapta, toti bosorogii aia inceti trageti pe dreapta.

Iar norocosii, norocosii care reusesc sa scape din oras descopera ca scintei din oras au aprins suburbiile, care ard necontrolat, cu mii de case identice scotind flame identice si coloane de fum identice, arzind toate pizdele identice cu copii lor identici numiti Jason si Jennifer, si acum focul a atins fermele, si fermele ard intens la 250 de grade producind milioane de cartofi copti si pe masura ce ard fermele mii de hambare si grajduri incep sa explodeze din cauza laboratoarelor clandestine de produs metamfetamina ascunse prin ele, si chimicalele ajung in riuri si lacuri unde animalele salbatice le beau si intra-n vrie, asa ca lupi si ursi pompati cu agitropina incep sa bata cimpii in cautare de oameni pe care sa-i manince, desi nu le este de fapt foame.

Si focul se extinde la paduri, care ard cu furie si sute de trolli si elfi si zine ies fugind din paduri strigind "Bambi a murit! Bambi a murit!" si intr-adevar, intr-adevar, intr-un final pizdulicea aia de Bambi a murit. A murit!

Si acum sute de focuri regionale se unesc intr-un singur infern transfrontalier, si totul arde necontrolat cu exceptia statului Utah, unde mormonii nu ingaduie focuri. Focul se extinde peste Marile Cimpii, prajind griul si vacile si producind... pai... hamburgheri, de fapt. Dupa care o coteste dupa Misissippi si acopera Sudul, aruncind in aer cazane de rachiu, intrerupind linsaje si omorind milioane de defecti congenitali.

Si apoi o ia Nord-Vest spre Washington, DC, unde George Bush nu se poate hotari daca sa declare situatie de urgenta sau nu. Nu se poate hotari, nu stie... oh... oh, munca grea... nu se poate hotari pentru ca Dick Cheney e la inchisoare, asa incit trage un pui de somn, isi pune capul ala gol si futut pe-o perna pe care ma-sa i-o facut-o cadou de Craciun si trage un futut de pui de somn, asa ca focul mistuie Philadelphia, doar ca-i sfirsit de saptamina si Philadelphia e inchisa in weekend, asa ca isi incearca norocul in New York, dar locuitorii New York-ului il trimit sa se futa. Sa se futa. Ceea ce si face, da, asa ca arde tot Long Island si Connecticut-ul, omorind toti gaozarii albi bogati si distrugindu-le complet mizeriile alea ghey pe care joaca golf.

In timp ce toate astea se petrec Canada arde din temelii dar nimeni nu observa, asa ca intregul continent e in flacari producind un imens updraft termic si creind un macrosistem ciclonic incendiar care se transforma intr-un megafront atmosferic ce distruge structura moleculara a atmosferei si schimba de-a dreptul legile fizicii. Focul si apa se combina, nori arzind de ploaie inflacarata cad in sus, raze gamma si vinturi solare aprind ionosfera creind aglomerari imense de plasma ionizata, fulgere de treizeci de mii de kilometri lungime ies din polul Nord si cerul se umple cu ceva cacat verde...

Si dintr-o data intreaga functie de unda a spatiu-timpului se rupe in doua, o imensa fisura se deschide in Univers si toti mortii din trecut incep sa cada pe-acolo, Babe Ruth, Groucho Marx, Davy Crockett, Tiny Tim, Porky Pig, Hitler, Janis Joplin, unchiul meu Dave, unchiul tau Dave, toti unchii Dave ai tuturor, un flux nesfirsit de unchi Dave morti, cazind dintr-o crapatura.

Si toti unchii Dave se aduna in jurul unei mese de bucatarie divine, isi aprind o tigara si incep sa vorbeasca. Sa vorbeasca despre cum n-au avut noroc, despre cum parintii nu i-au iubit si copiii le-au fost nerecunoscatori, despre cum guvernul i-a futut la bani si tocmai ce-au ratat la limita o slujba grasa, povestesc cum evreii detin totul si negrii se bucura de tratament preferential, si toata ura si amarala se scurge din oamenii astia si formeaza o mare balta de ura lichida, si balta de ura lichida incepe sa se invirta, sa se invirta de jur imprejur tot mai repede, si cu cit se invirte mai repede cu atit devine mai mare, si se invirte tot mai repede pina cind ajunge mai mare decit intregul Univers si dintr-o data explodeaza formind triliarde de stele micute, si fiecare stea are triliarde de planete, si pe fiecare planeta triliarde de unchi Dave, si fiecare unchi Dave are o slujba buna, ochi buni si pantofi potriviti.

Au vieti sexuale excelente si asigurari medicale gratuite, se pricep la Internet si copiii lor ii considera tipi faini si toti isi iubesc vecinii. Si-n fiecare saptamina, fara exceptii, unchiul Dave cistiga la lotto. Pentru totdeauna pina la sfirsitul timpurilor, fiecare unchi Dave are un bilet cistigator. Si unchiul Dave e in sfirsit fericit.

Mnoa acum vedeti de ce imi pare bine cind natura se revanseaza pe oameni ?

George Carlin. Un poet in felul lui, care cu adevarat va trece testul timpului.

Category: SUA care este
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

7 Responses

 1. Păi şi unchiul John?

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 9 November 2010

  Care ? Lennon ?

  L-am impuscat.

 3. Porcul de York`s avatar
  3
  Porcul de York 
  Thursday, 11 November 2010

  eu sunt un om perfect sanatos. multumesc din suflet. :)

 4. Heh, genială apocalipsă. Dacă vine 2012 (da' cică nu mai vine, l-au amânat), ar fi fain să fie așa.

 5. Mircea Popescu`s avatar
  5
  Mircea Popescu 
  Friday, 12 November 2010

  @Porcul de York Sa fii iubit :D

  @spyked Eu zic ca mai bine sa murim de ciocolata.

  Fain noul gravatar apropo.

 1. [...] Asa incit se chinuie sa "cistige" urmaritori. Prin "metode" de cistigat urmaritori. Care nu reusesc, din cauza ca... ei bine, din cauza ca ei bietii pur si simplu n-au avut noroc in viata. N-au avut noroc de o suta de mii, un milion de urmaritori acolo. Ca altii. Ei sunt, pina la urma, unchiul meu Dave. [...]

 2. [...] trying to stick you with their mula pious frauds, "oh, the bible is all about protecting the mula lifestyle, god loves yakky old women above all". Really ? Fucking quote. [↩]Truth be told, Hebe kid [...]

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.