Cata masturbare incape pe un varf de ac ?

Wednesday, 25 August, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Da, e adevarat, cunosc o domnita care se masturbeaza cu acul, nu aplicat asupra clitorisului insa (cum probabil v-ati inchipui voi ca decurge numaidecat masturbarea odata ce-am precizat ca vorbim de-o femela) ci in uretra. Si nu-i vorba de-un ac bont de traforaj tricotaj, ci de unul subtire si-al naibii de ascutit, pentru cusut. Ea zice ca-i face placere si ca nu s-a intepat nici o singura data. Eu nu zic nimic, ca n-am cuvinte.

Totusi, s-o lasam pe respectiva in ale ei, ca nu despre asta-i vorba ci despre cu totul altceva - atat ca trimiterea aluziv-intamplatoare la problemele scolasticii din titlu mi-a amintit din intamplare referentul concret.

Radu Alexandru se intreaba daca Andrei Plesu se masturbeaza. Asta il preocupa pe el, a stat doua saptamani intre bucatele de cartofi vomitati si felii de salam vomitate in cadrul festivalului natural-salvativ al Deltei "Anonimul" si s-a intors de-acolo cu ideatii bizare, semn clar ca votca avea ceva ulei de basamac intr-insa.

Acuma, daca asta-l preocupa pe om, eu ce sa fac ? Sigur, putem trece la spanzurat persoana, cum fac parte dintre idiotii care-i comenteaza lui acolo pe blog, si sa-i atragem atentia ca vai, dar cum poate sa-si puna asa probleme despre Plesu ?! Monstrul sacru al culturii romane, cita este ea ? Nu-i voie! Am sa preiau cateva exemple, ca mi-e lene sa scriu eu tampenii, mai ales daca se gasesc gata scrise de altii :

Cel mai prost articol din cate am citit de la tine. Te repeti si te legi de ceva ce-i cam nod in papura. Mai era Plesu in traista cu romani celebri de care nu te-ai luat, nu?

De ziua omului,chiar asa.macar daca ai putea tu sa faci cat a facut plesu.sa te iei de un om pt un “defect” fizic.lame rau,coae.

tocmai te-ai intrebat timp de mai bine de cinci paragrafe de ce plesu nu se penseaza? are you out of your friggin’ mind?!

Mbon. Deci nu e voie sa te intrebi daca Plesu se masturbeaza, in primul rand pentru ca despre anumiti oameni nu se pot pune anumite intrebari, si-n al doilea rand pentru ca nu ai voie sa pui anumite intrebari. De ce nu ai voie ? Uite de-aia! Nu e voie! Sincer sa fiu ma deranjeaza abordarea asta.

Cred ca-i destul de evident pentru mintea medie ca Mihai Eminescu avea si el un penis propriu, pe care il mai infigea din cand in cand in gaurele oarecum curatele, oarecum murdarele, lucru de la care i s-a si tras, in cele din urma (cel putin daca creditam teoria cu sifilisul, ca sifilisul nu apare prin generatie spontanee). Idem ar trebui sa fie evident ca si Traian Basescu are un penis, tot asa cum Andreea Udrea sau cum o cheama pe paparuda aia ca nu mai retin are o vulva, si ca pe ambele creste par, indeobste cret. Si, culmea varfului de necplusultram in discutia asta, si tati are o pula, asa cum si mami are o pizda, pe care-n mod clar stiu si cum sa le foloseasca. Dar vai, cum vom mai trai de-acum incolo!! Fugiti, se naruie cerul!!

Toate chestiile astea-s banalitati, cel putin la nivel intelectual. De ce atata agitatie atunci ? De unde atata incarcatura emotionala in niste banalitati ? Ca mi se pare un pic de ipocrizie la lucru aici, daca ar fi cu adevarat niste banalitati atunci ele n-ar interesa pe nimeni, cum nu intereseaza pe nimeni suma numerelor din cartea de telefon sau pozitiile in spatiu la fiecare moment ale utilizatorilor de twitter. Dar iata ca totusi intereseaza, ridica afecte, stimuleaza emotii. Ceea ce ar indica dimpotriva, ca nu-s banalitati, ci lucruri care se cer discutate. Da' nu-i voie! De ce nu-i voie ? De-aia!!!

Hai deci sa discutam chestiunea. Se masturbeaza oare Andrei Plesu ?

Greu de abordat problema. Avem bineinteles la dispozitie cele doua optiuni, sa zicem ca nu, sa zicem ca da. Daca zicem ca nu practic declaram un fel de primat al spiritului asupra materiei, Andrei Plesu omul trebuie sa fie cumva prea preocupat de idei, prea obosit de ani, prea cumva ca sa se mai masturbeze. Nu mai poate fi om, ca-i obiect de patrimoniu. Daca zicem ca da practic declaram un fel de primat al gregaritatii asupra individualitatii, cum toata lumea se masturbeaza n-o fi Plesu exceptia, vezi doamne el e mai cu mot. Nu! Nici vorba, toti suntem oameni, si asa cum victoriile echipei Romaniei (sa zicem asa teoretic pentru nevoile argumentatiei ca asa niste victorii ar fi in principiu macar posibile, bine ?) traduc nu un merit al unor jucatori, competenta unor antrenori si investitiile unor investitori cu care nu avem nici o legatura ci de-a dreptul niste caracteristici comune ale noastre ale tuturor, tot la fel si Plesu ar face bine sa se masturbeze.

Pe scurt problema cu aceasta intrebare nu-i ca nu-i voie, cat ca nu se poate. Orice raspuns am da la ea, fara sa fim ori una dintre fetele care-l feleaza pe maestru sa nu se oboseasca cu mana lui, ori batistuta-n care-si adauga margarina (obicei ramas de pe vremurile dinainte, ohoho, ce stiti voi) e un raspuns despre noi, si ne expune mai degraba situarile proprii si personale in raport cu niste teme filosofice. Pe Plesu nu-l angajeaza in nici un fel.

Pana la urma asta si fiind meritul masturbarii, in raport cu orice, inclusiv cu copulatia : este un act al intimitatii. Masturbarea, prin definitie un act al persoanei singure este prin asta si principalul pilon al intimitatii fiecaruia, fiind pe de-o parte fapt si pe de cealalta fara public. Copulatia are intotdeauna un public, chiar daca format dintr-o singura persoana, si chiar daca uneori intimitatea se extinde asa incat s-o includa, totusi extensia aceea nu-i nici regula nici necesara faptei. Nu-i intamplator, cu alte cuvinte, ca puberii se masturbeaza inainte de-a copula : in dezvoltarea normala a creierului practica intimitatii trebuie sa survina, si notiunea intimitatii trebuie sa se solidifice inainte de-a fi posibil sa fie ea extinsa asupra unei alte persoane.

Faptul ca noi nu putem raspunde intrebarii daca Plesu se masturbeaza e pana la urma o dovada si-o garantie a calitatii intimitatii lui. Daca am putea raspunde el ar fi mai aproape de-un entertainer decat de-o persoana (si da, amuzantii nu sunt oameni, cum nici actorii nu sunt oameni, degeaba va uitati la mine, au zis-o grecii si-asa ramane), ceea ce din fericire nu este cazul.

Iata cat amar de masturbare incape pe-un varf de ac. V-a placut ?

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

23 Responses

  1. Unde-au zis grecii chestia aia?

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 25 August 2010

    Sa-ti fac o salata : De la Thespis citire, numele pentru actor la Eschil sau la Sofocle era υποκρίτης. Indiferent de asta, ideea ca exista o distinctie intre actor si curva e cu totul noua, in lumea clasica, din Japonia pana-n Tracia cele doua confundandu-se cu gratie. Precum si la Balzac, de exemplu. Si-n final, Hitchcock : "I never said all actors are cattle, what I said was all actors should be treated like cattle. "

  3. sincer acuma, pozitiile in spatiu ale twitteristilor ar cam interesa, ca n-au bagat ei degeaba geolocation.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 25 August 2010

    Pai si suma numerelor din cartea de telefon ar interesa... depinde acu' si pe cine :)

  5. @Mircea
    funny coincidence: Argumentul de la 2 l-am adus ieri intr-o discutie offline :D despre cum gentleman and entertainer sunt notiuni istoric incompatibile.

  6. Adrian Enache`s avatar
    6
    Adrian Enache 
    Wednesday, 25 August 2010

    Cred ca e cea mai ciudata chestie din domeniul sexual de care am auzit pana acum..

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 25 August 2010

    @Dr.A Ma gandesc c-ai avut dreptate.

    @Adrian Enache Si mie mi-a cam dat pauza, si nu poci spune ca-s cine stie ce inocent in materie.

    Cum se zice, ca toate relele lumii vin din aia ca omul nu poate sedea potolit pe un scaun ? Noa.

  8. Oricum ai intoarce-o nu e mai mult decit o porcarie a unui nesimtit ce spui tu aici...

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 25 August 2010

    Noi nu ne-am confundat nicicand cu oamenii simtiti.

  10. Aia citesti tu...pitici pe gratis? V-ati gasit ! Nu se poate sa fie atit de putin fata de o asa de mare asteptere...asta putea s-o faca si Mircea Badea...la naiba !

  11. Care "noi" mai Mircea...visezi!

  12. Da' ce-i asa rau in a lua in deradere diverse chestii?

  13. Sigur ca nu-i nimica rauin a lua in deridere lucruri demne de ris....dar...DAR tre' sa existe o masura in toate...prietenul tau care stie filozofia celor vechi pe chiar limba lor (plus franceza evului mediu, latina in 'Carmina Burana", teoria corzilor...de chiar,norvegiana veche la concurenta cu Borges, administratie descentralizata, America la degetul mic, stie ca Uruguayul e o tara frumoasa, o multime de lucruri in IT, net, blogosfera scl asemenea, pozitii si superpozitii etc etc) ar trebui sa stie ce insemneaza masura...sophrosine, Socrate...vezi?

  14. Păi măsura e în mintea altora. Eu spre exemplu îs perfect de acord cu absolut tot trollingul făcut de Radu Alexandru (piticigratis) - nu e vorba de măsură, e vorba de exercitarea dreptului la libertate. Sigur, e un demers futil să discuţi scula sau sprânceana lui Pleşu, dar la fel de futil mi se pare să faci site-uri întregi dedicate umilirii colective a unei atitudini (cocalari, douchebags în original).

    It's humour. Şi obiectul lui poate fi orice.

  15. Mnoa: eu eram putin surprins ca Radu (F) Alexandru ar avea in preocupare asemenea teme. Noroc cu dAImon si zicerea de mai sus.

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Thursday, 26 August 2010

    @calmogen Istoria docet ca-n relatia cu mine oamenii fac mai bine sa aiba asteptari de la sine, eu fiind pur si simplu prea larg.

    @dAImon Pai depinde care, mei. Hai sa-ti citez dintr-un basm :

    După ce toţi ceilalţi adormiră, el luă vopselele şi începu să-l picteze pe fiecare. Pe Gogoaşă îl desenă atât de gras că nici nu încăpu în tablou. Lui Zăpăcilă îi picta nişte picioruşe subţiri, iar la spate îi adăugă, nu se ştie de ce, o coadă de câine. Pe vânătorul Glonţişor îl înfăţişă călare pe căţelul Strop. Doctorului Pilulă îi puse în loc de nas un termometru. Lui Ştietot îi desenă, fără motiv, nişte urechi de măgar. Într-un cuvânt, îi înfăţişă pe toţi cât mai caraghios şi mai năstruşnic. Către dimineaţă agăţă toate portretele astea pe pereţi şi scrise sub fiecare ce înfăţişa, aşa că ieşi o adevărată expoziţie. Cel dintâi se trezi doctorul Pilulă. Când văzu portretele de pe pereţi, începu să râdă. Ii plăcură aşa de tare încât îşi puse ochelarii pe nas şi începu să le cerceteze cu multă atenţie. Se apropia pe rând de fiecare desen şi râdea cu hohote.

    — Bravo, Habarnam, se minuna doctorul Pilulă. Niciodată în viaţa mea n-am râs atâta! În cele din urmă se opri în dreptul portretului său şi întrebă cu severitate:

    — Da' ăsta cine e? Nu cumva sunt eu? Nu, nu sunt eu. Ăsta-i un portret total neizbutit. Mai bine scoate-l de-aici.

    — De ce să-l scot? Lasă-l să atârne acolo, răspunse Habarnam. Doctorul Pilulă se supără şi spuse:

    — Se vede treaba, Habarnam, că eşti bolnav. S-a întâmplat ceva cu ochii tăi. Când ai văzut tu că aş avea un termometru în loc de nas? O să trebuiască să-ţi dau discară ulei de ricin. Tare nu-i plăcea lui Habarnam uleiul de ricin. Se sperie şi zise:

    — Nu, nu! Acum văd şi eu că portretul e neizbutit!

    El scoase de pe perete portretul lui Pilulă şi-l rupse. După Pilulă se trezi vânătorul Glonţişor. Şi Iui îi plăcură portretle. Cât pe ce să plesnească de râs, privindu-le. În să după ce-l văzu şi pe al său, buna lui dispoziţie se risipi îndată.

    — Asta e un portret rău, spuse el. Nu seamănă cu mine. Scoate-l de-acolo, că altfel n-o să te mai iau niciodată la vânătoare. Habarnam fu nevoit să-l ia de pe perete şi pe vânătorul Glonţişor. Aşa s-a întâmplat şi cu toţi ceilalţi. Tuturor le plăceau portretele altora şi nu le plăceau ale lor. Ultimul se trezi Acuarelă, care, din obişnuinţă, dormea mai mult ca toţi ceilalţi. Când îşi văzu portretul pe perete se supără straşnic şi spuse că acela nu-i un portret ci o mâzgăleală fără valoare şi antiartistică.

    După aceea rupse portretul de pe perete şi-i luă lui Habarnam vopselele şi pensula.

    @calmogen Problema nu-i in ce masura trebuie sa existe o masura, problema-i cine-i chemat sa exercite masura aia.

    Asta teoretic vorbind, ca practic problema e ca cum se face oare ca omul se simte liber si chiar chemat sa puna masura unora care cunosc filosofia celor vechi scl scl. Ai vre-o iexplicatie ?

    Ca-i perfect posibil, asa la nivel teoretic, ca el stie care-i masura si tu nu. Daca nu de-a dreptul probabil, avand in vedere.

    @dAImon Umilirea colectiva a unei atitudini e totusi parte din sistemul mai larg al socializarii din perioada nationala a istoriei umanitatii (1789-1989), si-n cadrul respectivei conventii sociale functioneaza intr-o oarecare masura (ce-i drept, cu rezultate mai adesea monstruoase).

    @Dr.A Hehehe, daca era Radu F Alexandru crede-ma c-as fi pus F-ul.

  17. calmogen`s avatar
    17
    calmogen 
    Thursday, 26 August 2010

    Iar am intrat cu ideile mele si am iesit cu ale tale...si cum eu n-am, tu ai dreptate.(Apropo, ce parere ai de traducerea lui St A Doinas a lui 'Faust'?). In ce priveste 'iexplicatia' am una, se numeste bun-simt...el mi-a 'comandat' sa ma indignez citind articolul, acu', vazind si ascultind imi pare ca bunul-asta-simt e olecuta supraestimat, el exprimind mai degraba tendinta spre mediocritate a sistemelor sociale...termenul englezesc pt bun simt ilustreaza asta chiar mai bine...ok

  18. Mircea Popescu`s avatar
    18
    Mircea Popescu 
    Thursday, 26 August 2010

    Noa vazusi ? E ca la bazin, cand sari in apa prima oara se activeaza reflexul de asfixie, "vai de mine ma inec!!!". Dupa care daca te relaxezi, mnoa... inotul poate fi o activitate relaxanta, placuta si foarte sanatoasa.

    Cu cat esti mai antrenat si ai mai multa experienta-n a sari in apa, cu atat e mai usor sa te relaxezi.

    Am o parere chiar buna despre traducerea lui Doinas.

  19. Anonimosu`s avatar
    19
    Anonimosu 
    Thursday, 26 August 2010

    Banuiesc ca nu-i momentul sa ma intreb cum se face ca dupa doua saptamani petrecute in Delta intre studente bete preocuparile piticului gratis sunt daca [si] Andrei Plesu se masturbeaza....

  20. Mircea Popescu`s avatar
    20
    Mircea Popescu 
    Thursday, 26 August 2010

    Nici proastele moravuri ale tineretului nu mai sunt ce-au fost, s-a dus baba cu colacii si orgiile de-acu' zece-douaji de ani.

  21. Lasa-l incolo pe Plesu, ca m-am saturat. Mai bine intreaba domnita aia cum e cu acul, ca devine interesant. Acupunctura ??? Stiau chinezii ceva si n-au vrut sa ne spuna si noua ? Oare numai domnita in cauza a aflat ? D`aia sunt pizdele de chinezoaice mici, ca se ard cu acul in loc sa se futa ?

    Vezi tu, probleme importante ale omenirii stau nerezolvate si tu imi vorbesti de Plesu. Piticii lu` nea` Radu ala sunt pe creieri, de la tine aveam pretentii.

  22. Virfu la un ac are 0.5 mm2. Nu stiu cum se trece in volum. Presupunem prin absurd 0.5x0.5x0.5 mm3, deci vreo 0.00015 ml? :D

  23. Mircea Popescu`s avatar
    23
    Mircea Popescu 
    Friday, 30 March 2012

    Cum o sa aiba virful unui ac 0.5mm patrati ? Otelul de buna calitate se ascute la nivel de nanometri, deci avem ceva de genul 10 ^ -18 m2.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.