Camera de tortura

Friday, 10 December, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Intrucit tocmai ce-am descoperit cu stupoare ca ma citeste insusi Kim Jong-un - un mare fan al limbii si mai ales culturii romane (sau cel putin a reprezentantilor ei mai notabili) - m-am gindit ca ar fi un gest frumos sa scriu ceva util si instructiv dintr-o perspectiva mai... sa-i spunem particulara. Asa incit aveti dinjos descrierea unei camere de tortura care se remarca prin profilul scazut, costurile de operare mici si eficienta maxima.

Aveti nevoie de o camera de 25 metri patrati, 5 pe 5, fara ferestre si cu o singura usa. In centru se monteaza o gura de scurgere catre canalizare cu un diametru de 10-20 de centimetri. Deasupra gurii de scurgere, pe sase sau opt piloni de otel solizi (Φ > 5mm) se instaleaza cutia motorului (specificatii dinjos). Podeaua se realizeaza cu inclinatie catre gura de canal, din beton sau chiar ciment. Camera se izoleaza fonic si termic, raminind o suprafata utila in centru de 16mp (deci cam jumatate de metru grosime pe fiecare zid, care se umple cu spuma poliuretanica, vata minerala sau alte medii izolatoare, dupa nevoi si buget). Se instaleaza de asemenea un sistem HVAC suficient de puternic pentru a controla temperatura interioara intr-o plaja larga (cam de la -10 la +40 de grade), precum si umiditatea.

Motorul din centru (preferabil electric, pe o linie de 380 de volti) va pune in miscare o tija de fier Φ = 250mm, care se ancoreaza in tavan intr-un sistem cu rulmenti (sant pe tija, adincime 30mm, in care intra rulmentii ancorati in tavan, de preferinta 12 sau 16 bucati). Intre motor si tija se poate bineinteles introduce un sistem de transmisie cu roti dintate care sa aduca regimul de functionare intr-o relatie putere/viteza mai convenabila. De tija se afla acorate orizontal sase sau opt grinzi metalice solide, cu lungimea de doi metri fiecare, ancorate la capete intr-un inel dublu de otel ancorat la rindul lui in cei patru pereti si eventual cu structuri suplimentare de beton armat/otel la colturi.

camera-de-tortura-1Din fiecare dintre tijele orizontale porneste cite o tija verticala, si pe fiecare astfel de tija se gaseste instalat (prin intermediul unui sistem care ingaduie reglarea inaltimii, fie prin gauri-si-surub fie prin alte metode de o soliditate comparabila) cite un ansamblu ca in figura ilustrativa din dreapta, compus din doua scinduri groase (Φ > 30mm) de stejar cu gauri care sa permita prinderea capului si a incheieturilor miinii, articulate cu balamale pe o parte si cu un sistem de inchidere cu lacat pe cealalta. Orificiul central, unde se aseaza gitul victimelor va fi captusit cu doua jumatati de inel metalic izolate intre ele, care vor fi legate la un sistem electric ce va permite la nevoie descarcarea unui soc electric convenabil reglat.

Intregul ansamblu se invirte fortat din motor, fie in directia normala de mers a celor sase sau opt victime fie in directia contrara (in mod ideal aceste caracteristici se pot regla de la distanta), la o viteza de la 0 pina la 50 sau 100 rpm (ceea ce revine unei viteze de aproximativ 35 sau 70 km/ora). Mersul normal se situeaza undeva la niveul de 10 sau 20 rpm.

Daca nivelul tehnologic si bugetul ingaduie, pe tija centrala se pot instala camere focalizate pe picioarele victimelor, asa incit un program special scris sa detecteze cazurile cind cineva nu mai paseste, lasindu-se tiriit si sa-i aplice un soc electric corespunzator la guler.

In principiu veti construi scurgerea fara capcana de apa, asa incit mirosurile sa scape libere in camera, si veti recircula aerul prin sistemul HVAC fara sa-l filtrati, controlind astfel si concentratia de oxigen/bioxid de carbon - precum se stie, o concentratie mica de oxigen in aerul respirat face orice activitate fizica mult mai obositoare, precum si febra musculara mult mai probabila.

Ca bonificari de perversitate, puteti construi scurgerea asa incit sa se realizeze printr-un sistem etans intr-un rezervor pe care sa-l puteti goli asa fel incit continutul sa refuleze in camera, umplind-o pina la un anumit nivel. De asemenea puteti adauga opritori la picioarele victimelor, care sa nu le ingaduie sa paseasca mai larg decit o anumita distanta convenabil aleasa, precum puteti adauga si greutati.

Cel mai probabil veti prefera sa dezbracati complet victimele, pentru un contact cit mai intim intre corpul lor si realitatea situatiei, dar daca va intereseaza degradarea sexuala mai accentuata puteti adauga vibratoare vaginale pentru femei sau vibratoare encapsulate - in forma de fluture pentru femei si in forma de inel pentru barbati, ancorate pe organele sexuale printr-o metoda oarecare, de la banda adeziva pina la hamuri anume croite. Merita mentionat ca prezenta chilotilor impiedica separarea naturala intre dejectii si corp, pastrindu-le aproape intr-un mod foarte inconfortabil psihologic. In mod contraintuitiv nuditatea completa este mai usor de tolerat in practica decit nuditatea partiala.

Pentru sedinte prelungite puteti adauga rezervoare cu apa echipate cu mustiuc direct pe scindurile unde se gasesc capetele victimelor. Puteti de asemenea introduce diversi paraziti, printre care mai remarcabile capusele, lipitorile pentru impactul psihologic cit si paduchii, purecii si riia, pentru capacitalile lor pruritive. Daca aveti la dispozitie costume izolatoare cu respiratie independenta pentru angajati, puteti aplica si tratamente mai conventionale, precum cu insulina, cu biciul, etcetera.

Functie de starea de sanatate a victimelor, rezistenta fizica in camera dumneavoastra de tortura se poate intinde intre citeva zile si citeva saptamini, cu exceptia cazului in care ii hraniti : in principiu daca hrana este suficienta din punct de vedere caloric acest tratament nu este letal in sine. Rezistenta psihologica la majoritatea victimelor nu va depasi probabil zile sau chiar ore, cu exceptia celor citorva care vor rezista la infinit, iesind din inregul proces mai degraba caliti decit deranjati, si gata sa va caute de beregata.

Totusi, in majoritatea cazurilor procedura este suficienta pentru a readuce oitele ratacite pe calea cea buna, si pina la urma nimic nu va impiedica sa umpleti saptaminal camera cu bioxid de carbon, rezolvind astfel problema incapatinatilor.

Regret enorm ca am ratat ocazia de-a aplica aceste masuri binemeritate celor citeva milioane de membri ai fostului Partid Comunist Roman, dar ma consolez cu ideea ca va veti ocupa dumneavoastra cu a le aplica membrilor actualului Partid Comunist Corean. Pina la urma au si despotii utilitatea lor pe lumea asta.

Sursa foto : outsidebondage.com.

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

25 Responses

  1. Pare ca esti documentat oleaca in domeniul asta... as mai adauga stroboscoape, infrasunete , frica de reptile, supra-incalzirea cu IR ... ceva genul termite, albine, etc :D

  2. Porcul de York`s avatar
    2
    Porcul de York 
    Friday, 10 December 2010

    Vai cat de scump ! Eu as spune sa fie o camera ca cea propusa de tine dar plina de butoaie gaurite la un anumit nivel astfel incat propriile fecale sa nu poata "da pe-afara" ci sa ramana cumva la nivelul pieptului, eventual umeri sau gat. Victimele asezate inauntru, desigur, cu gatul prins in capacul butoiului si capul afara. Legate la ochi, MEREU. Si hranite periodic cu lingurita cu mancare normala si buna (sa lasam imaginatia sa lucreze). Se pot arunca asa de efect, niscaiva taratoare in butoi (lipitori si soiuri de scatofili), pentru o mai accentuata stare de disconfort fizic si psihic. Nu mai vorbim despre pozitia incomoda, victima tinandu-se la un moment dat doar in gat (care e prins in capacul din lemn al butoiului), din pricina oboselii. Din cand in cand, la interval de 3-4 zile, la intervale orare diferite, chemati colindatori cu "capra" sau cu "ursul" ca sa umple camera de sunet de toba si lalaieli, disipandu-se brusc asa cum au aparut. Asta asa, pe cat de scurt am putut.

  3. Porcul de York`s avatar
    3
    Porcul de York 
    Friday, 10 December 2010

    as dori sa clarific: "Si hranite periodic cu lingurita cu mancare normala si buna (sa lasam imaginatia sa lucreze)." - ma refer desigur la imaginatia victimelor, mancarea chiar trebuie sa fie buna. Nimic ciudat.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Friday, 10 December 2010

    @ByREV Am incropit si eu ceva la repezeala cu bani putini.

    Stroboscoape si altele in general nu-s de dorit mi se pare, ca risca sa induca oarece stari extatice-n beneficiari, care sa ameteasca pina la a nici nu mai realiza ce li se intimpla, ceea ce nu ne dorim. Dimpotriva, lumina calma, calda, neutra. Si eventual ceva muzica. Bach, poate.

    @Porcul de York Nu exista "tiritoare" care sa traiasca-n cacat, ca-i mult prea acid (daca ai fost vre-odata in preajma unui gradinar la lucru stii ca nici ingrasamintul, oricit de natural, nu se poate pune direct la flori si legume, ca le usuca).

    Da-n rest imi aminteste de ceva banc cu Iadu' si Raiu'.

  5. Porcul de York`s avatar
    5
    Porcul de York 
    Friday, 10 December 2010

    Bine, tu tii cu victimele. Atunci modificam. Cand broscutele, serpisorii, coropisnitele din runda anterioara dau ortul, se adauga altele noi. Nah ! Hai sa fim practici, e ieftin si de efect. Ce, nu-i ? Crezi ca in Iad au mecanisme bazate pe scripeti pentru niste biete suflete de muritori? Nu m-as mira sa fie vreo dracie de-asta.. ca tot ai zis ceva de bancuri pe care le pastrezi pt tine.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Friday, 10 December 2010

    E ca un porc de iorc moare si fiind porc de cine si trollar si pacatos e trimis in iad. Unde, pentru meritele deosebite in diverse chestii ce le-o facut el, mai ales trolling, Satana ii ofera sa-si aleaga ce pedeapsa vrea. Si dintre toate grozaviile de-acolo ii ramine lui ochii pe niste tipi ce sedeau in butoaie de cacat pina la git, si-si zice ca mnoa, decit futut cu un cuib de rindunica-n urechi sau ambalat in forma de supozitor mai bine acolo cu aia in butoaiele de cacat. Cind aude ce vrea Satana-l intreaba daca-i sigur ? Si cind ala-i sigur il trimite la butoaie, si numa' bine ca pe cind ajunge el dracu' responsabil zice ca gata, pauza s-a terminat, capu' la fund.

    Unde dracu' crezi tu ca poti trimite lumea sa caute coropisnite cu sacii in toata ziua ? Tu ce crezi ca-i aici, pai odata ti se rascoala personalu' si te baga pe tine-n zupa. Plus ca ideea era de low profile, daca tu esti cel mai mare cumparator de coropisnite nu exista sa nu intre careva la idei ca totusi, da; ce faci cu ele ?

  7. Porcul de York`s avatar
    7
    Porcul de York 
    Friday, 10 December 2010

    "ejti hater!"

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Friday, 10 December 2010

    Hehehehe. Io ?!

    Ejti invidios pe succesu' meu, bai bloger mic care esti.

  9. "ceva muzica. Bach, poate." :D ... si proiectate ceva imagini cu peisaje frumoase sau ceva din filme horror?

  10. Porcul de York`s avatar
    10
    Porcul de York 
    Friday, 10 December 2010

    Eu, Porc de Iorc din mila lui Dumnezeu, mare suin, stapanitor independent al micii mele felii de net, domn ale celor sapte minuni, domn al grotescului si-al altor inutile mizerii, spun sus si raspicat ca nu m-am numit, nu ma numesc si nici nu tind sa ma numesc vreodata bloger. Pe acelasi criteriu pe care un posesor de pula nu-i neaparat barbat. :D

  11. Gata! Stiu cum ma las de fumat!

  12. @Mircea Popescu cred ca mi-am dat seama ce trebuie adaugat la camera de tortura :) ... iluzia de scapare! Una dintre cele mai evidente exemple este pisica si soarecele. Adica dupa ce-l prinde, incepe sa se "joace" cu el, dar asta nu inainte de o cotonogeala usoara care sa nu-i lasa pea multa libertate de miscare , hihi !

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Friday, 10 December 2010

    @ByREV Zic sa facem un A/B split test. Doara suntem niste monstri responsabili si cu interese stiintifice, nu doar asa.

    @Porcul de York Tu esti gheu de-ala ?! Ca nici n-as fi intuit!

    @Luka D Scumpa metoda, domnita. Am mai ieftine.

    @ByREV Da, uite, ce idee buna. Miercurea asa trimiti niste oameni sa deie buzna in sala si sa le zica la nenorociti ca ei is de la nustiuce miscare de rezistenta, sa-i scoata afara, ase in pielea goala cum se gasesc, sa-i alerge un ceas-doua pe cimpii si pe urma sa-i aduca inapoi. Pe urma bagi sase ore sau cam asa de canned laughter si le mai faci rappel din cind in cind.

    E perfect.

  14. Porcul de York`s avatar
    14
    Porcul de York 
    Friday, 10 December 2010

    Blasfemie !

  15. Mircea Popescu`s avatar
    15
    Mircea Popescu 
    Saturday, 11 December 2010

    Pai atunci cum nu esti neaparat barbat, sau ce ?!

  16. @Mircea Doamna mah.
    Fa-mi o lista ca nu mai tine.

    @PDeY http://ai.eecs.umich.edu/people/conway/TSsuccesses/TSsuccesses.html

  17. Mircea Popescu`s avatar
    17
    Mircea Popescu 
    Saturday, 11 December 2010

    Da' cu cine esti maritata tu ? :D

  18. Adicatelea is doamna doar de sunt maritata?

    Lista? :)

  19. Mircea Popescu`s avatar
    19
    Mircea Popescu 
    Saturday, 11 December 2010

    Pai care-i criteriul maturitatii feminine-n spatiul cultural romanesc ? Pina nu-ti implinesti rolul esti copila.

    Si ce lista, ce crezi ca-i aici, societate de consum, sa-ti alegi de pe liste ?!

    Pfoai, cite vise-ntr-o singura domnita :D

  20. Tu, abia mi-am terminat nessul si tu ma iei cu societatea de consum :P
    Dar tu ce-mi recomanzi asa? :)

    Auzi tu, zi pe romaneste, fata batrana ... ca nu ma supar. Vai cum suna asta cu fata batrana :))))

  21. Mircea Popescu`s avatar
    21
    Mircea Popescu 
    Saturday, 11 December 2010

    Da-i prea lung...

  22. give pix foar 1st sentance plox.

  23. Mircea Popescu`s avatar
    23
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 23 August 2011

    Nu poci caci ma tem sa nu ma bombardeze cu DDOS din satelit. Au LOIC!!!

  24. da' cica ar avea cu ce totusi http://en.wikipedia.org/wiki/July_2009_cyber_attacks

  1. [...] absolut legitime cu nefericirea semenilor descrise de exemplu cu ocazia publicarii prototipului Camerei de Tortura Juche si respectiv a Ghilotinei Moderne va voi propune astazi un interesant si instructiv exercitiu de [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.