Am o idee...

Monday, 08 November, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

... pe care v-o ofer cu generozitate si fara sa va solicit nimic in schimb, intru cimentarea fratiei si bunei vecinatati ce iata ca si la distanta ne leaga, si propasirea nobilelor idealuri ale umanismului si panspermismului sau in fine.

Am observat ca la ora actuala e la moda un soi de constipatie ideatica, n-o fac in public ca "daca mi-o fura cineva", de parca ideile astea is identitati, sa se fure. Nu-s identitati, si nici macar roate de cascaval, sunt excremente, asa ca puteti sedea linistiti pe tron, nu vi le fura nimeni. Io tot zic, da' in pustiu vorbesc, parca te poti intelege cu pustimea ceasta recenta si contemporana ?! N-ai cu cine, dom'le. Niste ideati.

Deci, o fi la moda, dar pe mine nu ma afecteaza, nu m-oi constipa eu prin simpatie, nici simpatici nu mi-s nici nu pot spune ca-s insumi un simpatic (unele fete sustin de-astea, da-i clar ca-s ambetate de cap si nu se pune). Asa ca, ce mai incolo-incoace, sa trecem la impartasire, si anume, a dumneavoastra, din ideea mea. Precum urmeaza :

Stiti ca-i la mare moda (tot printre pustime, da' la incurajarea si finantarea adultilor, de data asta, ca-s scumpe ale dracului) implanturile pentru sini. Sa fie dom'le mai mari si mai rotunzi, mai plutitori si mai umflati, sa ai ce apuca cu mina sau cu excavatoru', fiecare dupa citi bani are si cit timp petrece pe site-urile alea mai bizare, stiti dumneavoastra, nu insist.

Initial se faceau din silicon, pentru motive de textura sau dumnezeu mai stie ce (desi mi-o spus mie un amic ghei de-asta de-o face cu barbati in timp ce se imbraca in femei, el zic nu aia, ca cei mai buni is facuti din pudding de la Dr.Oetker, da' nu bag mina-n foc pe zisa nimanui, si la el in decolteu cu atit mai putin, da' multumesc frumos ca v-ati gindit si la mine) dar de la o vreme s-a trecut la solutie salina, vulgo apa sarata, ca s-o observat ca lumea tinde sa cam traga de ei, asa, si daca pusca o de-aia de silicon poate fi grav. Da' apa sarata, vorba ceea, ca si ai' sfiintita : nici tocmeste da' nici strica.

Tranzitia zic eu ca-i in principiu binevenita, da' se petrece in directia gresita. Mai interesant si mai eficient ar fi niste implanturi umplute cu lichide mai utile. Coca Cola nu-i buna ca-i abraziv-caustica si topeste recipientul si de-o fi facut din duraluminiu, berea nu-i buna ca n-ai cum s-o tii rece-n peptu' cald al dalbei domnite, ce mai ramine ?

Votca nici atita ca nu se bea calda, vinu' nu se bea cald, sampania mai pusca dracului daca se agita aia prin pat in patru labe de exemplu cum poate deveni problema la un caz adica, si oricum nici aia nu se bea decit rece... pai... cam doua chestii au mai ramas, ca nu prea se beau multe lucruri calde : sake si cognac. Ar mai fi si lapte, da' aia taiem din start, nu fiti absurzi. Cum sa bagi lapte-n tite ?!

Deci, sa se faca un soi de butoiase, ca de-un sfert sa zicem, aia ar trebui sa fie destul pentru nevoile de uger a oricarei juninci precum si-al proprietarului ei de drept, cu acte in regula, si-a tehnicienilor mulgatori, care-or fi ei, angajati cu ziua sau ilegali, veniti la braconaj, cu un mic cep eventual tras prin sfircuri, si un robinet plasat adecvat intr-o pozitie pe care evident ca niste ingineri specialisti vor trebui s-o stabileasca in urma unor studii in teren, nu ma bag eu in ce nu ma pricep.

Varianta pentru piata estica, cu sake, si pentru piata vestica, cu cognac. Sa fie statii speciale de umplere, de exemplu s-ar putea face o mica extensie la toate benzinariile Michelin, eventual ar putea aduce putin si logo-ul la zi, adaugindu-i niste balonase si-n fata.

Cred ca aceasta idee ar fi deosebit de populara, nu doar printre centuriste si alpinisti (introducind astfel cu un drum si apelativul dragastos "Saint Bernarda mea draga" in lista de altfel lunga spre nesfirsita de astfel de expresii frumoase) dar si printre iubitorii de sezut pe canapea si privit la televizor, precum si printre conoisseurii de toate virstele.

Este ca-i o idee excelenta ? Mnoa, furati-o linisti si de bine sa va fie, si daca o chiar implementati trimiteti-mi poze. Da' pina atunci va las eu in compania unei curajoase doamne ajunse totusi la o respectabila etate :

nice-tits

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

14 Responses

  1. Da, da, eu zic da. Mai ales că acum îs pe centura Brăilei, ce caut aici?! Whatever. Eu vreau sânii din aia cu Illy.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Monday, 8 November 2010

    Pai vorbeste cu Doina, ea are.

  3. Bagi lapte-n ţâţe şi trăieşti pe viu Capra cu N iezi!

  4. *unde: N= 2p+1, deoarece iezii sunt în număr impar. :-b

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 9 November 2010

    @dAImon Din ciclul "baga-ti-as drod in nas", avem acum asta cu lapte-n tite ?

    @Mari Impar, impar, dadice doo pule ?!

  6. Pentru redundanță! :D

  7. You are mean. :p Da' dacă îmi dai adresa eu acum dau o fugă până la dânsa :D

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 9 November 2010

    @Luka D Adresa n-o stiu, da' logic vorbind, e totusi Braila. Intreaba si tu un trecator, nu-i posibil sa n-o cunoasca. Zi-i si tu Doina Popescu, poiata, si vezi. Citi dracu' poti fi care or publicat carti pe-acolo pe la ei ? 2 ?

    @Mari Uneori mi-e frica sa ma gindesc la de exemplu, nu stiu, aleg la intimplare, lantul tau de chei.

  9. Un fel de Alăptarium aprovizionat cum se cuvine.

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 9 November 2010

    Din idee in idee spre victoria finala.

  11. Excelentă alegerea, io zic că ai de ce să te temi! Muahaha :D

  12. Apai cine s-o mai lua dupa tine :P:P:P

  13. Laura Driha`s avatar
    13
    Laura Driha 
    Tuesday, 9 November 2010

    Frumos, frumos dar la sfarsitu'i inevitabil nu te-ai putut abtine s-ai tuflit-o! Ce pisici alabstri mai Mircea? M-ai taiat pofta de mancare si de orice! Iar pudddding d-aia nu mai mananc niciodata, jur! :)))

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 9 November 2010

    @Luka D Cin' s-o ia dupa mine bineeeeee.... iii dau haina dupa mineeee...

    @Laura Driha Nici sa nu maninci ca se depune-n colacei.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.