Visurat la Timisoara

Tuesday, 18 August, Year 1 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Asa cum poate ati aflat de pe blogul omului, Sebastian Bargau impreuna cu niscaiva tovarasi de arme s-a apucat de Turul Ardealului pe biciclete.

Exista si o harta dupa care se vor desfasura ostilitatile, tot de pe blog : visurat_tour

Acum, un oarecare demers logic, cat si vorbele omului ne indeamna a considera ca undeva inspre sfarsitul lunii ne vom intalni in Timisoara pentru ritualuri specifice ocupatiei de bloger, ca de exemplu bere, discutii, bere, alune, bere, twitter, bere, stiti dumneavoastra.

Persoanele interesate sa fie de fata sunt rugate sa dea un semn, de exemplu in casuta de mai jos, ca sa stim pe cine anuntam data exacta, ca de ora nu se pune neaparat problema, ele fiind logic mai multe, si deci diferite in diversitatea lor temporala. Sau daca nu, poate sa urmareasca si pe twitter, ca voi anunta si acolo. Sau daca nu, se poate nimeri si din gresala, ca Timisoara-i mica, aproape cat Deva. Sau daca nu, nu.

In tot cazul, ramane cum ne-am inteles, si daca mai apar modificari, lasam doua randuri libere dinjos, sa nu mai stricam un post nou.

EDIT 26 August : Dupa toate probabilitatile, Sebi&co vor fi in Timisoara Joi (27 August) Vineri (28 August) Joi (27 August) mai spre seara. Persoanele interesate pot sa :
1) Urmareasca @mircea_popescu pe twitter pentru anuntul exact,
2) Dea un mail pe adresa de la Publicitate sau
3) Puna un comentariu cu email-ul lor
Voi trimite avertizari cu cateva ore inainte si de asemenea in timpul, cu locul etc.

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

12 Responses

 1. e bine ca nu ajunge prin Oltenia ... guvernele (toate) au uitat ca si pe aici circula atat masini cat si carute cat si camioane ... unde rezulta ca ar fi fost necesar niscavai autostrazi si prin oltenia ;) ... in consecinta si biciclistii se feresc de gropi, adica de oltenia !

  ca un paradox al Olteniei: in Gorj se produce ceva energie si carbune de peste 30 de ani insa nimeni nu s'a gandit ca acolo unde se porduce ceva trebe si investitit, asa ca au "rutat" toti banii scosi din energie (chipurile ca nu are profit) si i'au bagat la bugetu central de unde au ajuns unde crezi : LA CLUJ Bre ;) sa mai zica ei Ungurii ca Olteni's rai !

  UNDE ESTI TU TEPES VODA (AKA VADIM) ?

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 18 August 2009

  Pai stiu ca io din Cluj is, si bine v-o facut, ca daca nu vi-i luau, cine stie ce faceati cu ei, ii furati sau de-alea :D

 3. :D .. aici ai dreptate, se dotau minerii din valea jiului cu arme mortale ... cine stie ce mai iesea!

 4. Tineti-ma la 220, ca si eu as be' cu domnu' ciclist. sa speram ca nu is plecata inspre alte tari senine :D

 5. Mircea Popescu`s avatar
  5
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 18 August 2009

  Sa-ti faci cont pe twitter, auzi ?

 6. "... pentru ritualuri specifice ocupatiei de bloger, ca de exemplu bere, discutii, bere, alune, bere, twitter, bere, stiti dumneavoastra."

  Hmm .. si bere n-o sa beti, frate ? Deloc-deloc ?

 7. Fii atent ca ai ajuns #50 in zelist la twitter : http://www.zelist.ro/zetweety.html

 8. hai, lasa-ne, cosmarel asta e mic copil pe langa groza! de groza trebuia sa scrii, cand trecuse prin urbea voastra, daca te pasioneaza mondenitatile blogosferice. :D

  maine, poimaine te pomenesti ca face si soso un tur, doar ca el il face cu bwm-ul! :D

  p.s. mircea, vezi ca te-or bate niste oameni, daca mai continui cu random postul ala si nu scrii un script prin care sa setezi ca ce-i not safe for work nu intra la random. deschisei trilema si numai ce ma trezesc cu nsfw muiste.ro in prim plan...

 9. Mircea Popescu`s avatar
  9
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 19 August 2009

  O wow. Uite vezi, mi-am uitat de chestia cu random post meets NSFW ;/ Mii de scuze, tre' reparat si vom repara de indata.

  Cat despre Groza, daca n-o avut minima politete sa dea un semn pe tema, eu ce sa-i fac ?

 10. Mircea Popescu`s avatar
  10
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 19 August 2009

  Am reparat chestia. Multumesc pentru semnalare, si ramai vigilent, inamicul vegheaza.

 11. Ce frumos, as fi facut si eu acest tur. Ai ce vedea pe acolo...

 12. ma bucur ca ai rezolvat. eu m-am gandit la asta de cand am vazut chestia cu randomul. insa pana atunci nu mi s-a intamplat sa imi dea un nsfw.

  cat despre groza, apai ce vrei, de dadea semn, nu ar mai fi fost el, gazetarul boem! :D

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.