Roman Polanski arestat.

Sunday, 27 September, Year 1 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Aflam de la BNO NEWS via @gabimacovei ca Roman Polanski a fost in cele din urma arestat astazi (urmarit fiind din 1978 pentru o chestie asa artistica cu putin viol asupra unei copile mai degraba pubere, un happening am putea zice).

Ironic, Polanski fusese invitat in Elvetia, unde cu ocazia festivalului de film urma sa primeasca un premiu pentru intreaga sa activitate. La intrarea in tara a fost insa oprit de politie, urmand sa primeasca tot un soi de recunoastere, dar doar pentru o parte din intreaga activitate, si anume, violul din happening-ul de care vorbeam. Evenimentele programate in cadrul "Tributului catre Roman Polanski" vor continua netulburate. Festivalul spera sa-i confere premiul cu o alta ocazie.

Care ocazie s-ar putea foarte bine sa fie postuma, dupa cum se arata dinspre departamentul juridic.

Avand in vedere ca singurul autor identificat al unui alt happening asa artistic, cel cu bucati de oameni presarati peste Scotia, incluzand celebra stewardesa asezata in scaun si legata de el cu centura de siguranta, in mijlocul campului, daca v-o mai amintiti, plus ploaia de jucari, papusi si copii tocmai ce-a fost eliberat din motive umanitare, am brusc senzatia ca lumea-i exact la locul ei si se misca exact in directia justa.

Pana la urma, tot asa cum victima lui Polanski, Samantha Geimer nu-i cine stie ce suparata pe el astazi, si recunoaste ca-i un regizor bun, tot asa urmasii nenorocitilor presarati peste scotia nu-s cine stie ce suparati astazi, si recunosc ca Libia-i un stat bogat (si colonelul un om geneors, bineinteles).

Nu mi-e clar ce-ar mai lipsi ca sa intregeasca tabloul, dar am ca o presimtire ca va aparea in scurta vreme. Noi sa fim sanatosi.

Category: Breaking News
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

13 Responses

  1. romania inedit`s avatar
    1
    romania inedit 
    Monday, 28 September 2009

    Eu ma bucur ca l-au arestat !
    Ar trebui sa fie si spanzurat , impreuna cu Teo Peter si Traian Basescu ! :P

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 29 September 2009

    Om bun, sa lamurim termenii : Roman Polanski e un regizor polonez, naturalizat cetatean francez. Teo Peter e un cantaret roman talentat, victima unui accident de circulatie produs de un soldat american la Bucuresti (care-a scapat, ascuns de ambasada SUA). Iar Basescu e presedintele Romaniei.

    Tu vrei sa spanzuri chiar pe toata lumea ?

  3. romania inedit`s avatar
    3
    romania inedit 
    Tuesday, 29 September 2009

    Teo Peter trebuie sa fie spanzurat post-mortem , deoarece venea de la amanta , pe care a si promovat-o in muzica , deci se poate spune ca Dumnezeu l-a pedepsit pentru incalcarea juramantului facut la casatorie !

    Daca nu te intelegi cu sotia poti sa divortezi , nu sa te combini cu pitipoance mai tinere , uitand ca femeia aia ti-a fost alaturi la bine si la greu , pe cand erai un neica nimenea .

    Nu sunt o fire religioasa , dar nici nu-mi plac ipocritii care sunt CASATORITI si duc o viata destrabalata , iar unii dintre ei mai indeamna si pe altii ca sa se casatoreasca , sa se nenoroceasca pe viata !

    Cred ca puscasul marin care l-a omorat pe Teo Peter a aratat foarte clar care este diferenta intre un cetatean roman si un cetatean american .

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 29 September 2009

    Noa de unde sare fundamentalistul ortodox.

    Deci tu vrei sa zici ca americanu', si beat fiind, tot unealta lui Dumnezeu este ? Dar daca Teo Peter era instrument divin, pedepsind-o, fara voia lui, pe nevasta-sa, care cine stie cum pacatuise ?

  5. romania inedit`s avatar
    5
    romania inedit 
    Tuesday, 29 September 2009

    Pai pacatul sotiei lui Teo Peter a ramas nestiut sau nemarturisit !

    Pacatosii trebuie pedepsiti in vreun fel , dar Dumnezeu nu poate face asta direct deoarece el este bun , asa ca il lasa le Dracul sa-si faca de cap , pentru ca tot omul sa inteleaga ca daca nu esti cu Domnul te ia DRACU !

    Ce s-ar intampla daca toti batraneii s-ar apuca de : cunoscut " pitipoance care le pot fi cu usrinta fiice sau chiar nepoate ?

    Astia mai tinerii ce ar mai face ?

  6. Le-ar tine lumanarea :D

  7. romania inedit`s avatar
    7
    romania inedit 
    Tuesday, 29 September 2009

    Mai degraba ar imortaliza momentul !

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 29 September 2009

    Pai stai putin, pe cine intereseaza "ce-ar face astia" ? Se descurca. Daca nu se descurca, stau fara. Ce-i aici, socialism ?!

  9. romania inedit`s avatar
    9
    romania inedit 
    Tuesday, 29 September 2009

    Pai trebuie sa ne intereseze pe noi astia care ne apropiem de 35 de ani si ne pregatim sa conducem societatea romaneasca !

    Astia mai tinerii o sa se apuce de violat babute sau o sa-si schimbe orientarea sexuala cu consecinte dramatice pentru neam si tara !

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 29 September 2009

    O dar lasa-ma.

  11. romania inedit`s avatar
    11
    romania inedit 
    Tuesday, 29 September 2009

    Unde sa te las ?

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 29 September 2009

    Pai tu sincer crezi ca bunastarea indivizilor se poate asigura prin masuri ale "conducatorilor" ? Nici vorba. Daca pustimea nu-i in stare sa-si gaseasca singura domnisoare, ca ele prefera batranei, poti sa iei tu cate masuri doresti. Eventual sa le si tii lumanarea, vorba lu' Florin.

  13. Pulanschi asta are ceva nume predestinat.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.