Probleme cu madularul cel barbatesc.

Tuesday, 29 September, Year 1 d.Tr. | Author: Sf. Leufteriu Mucenicul

Iubiti e-noriasi! Bine ati venit la pravoslavnica si luminatoarea noastra Biserica Online. Astazi va voi impartasi cuvantul Domnului nostru Iisus Hristos pe un subiect de multe ori ocolit. Nu anturajul, despre care vom pravoslavi cu o alta ocazie, cat o parte anumita a zidirii trupului barbatesc, din care se varsa samanta in trupul femeii facatoare de prunci.

Iata ce ne scrie un tanar credincios, pe numele lui V. P. (El si-l scrie cu I la mijloc, dar vederea sfanta a adevarului cel adevarat, dar pogorat asupra mea prin post negru si rugaciune, si mila sfintei Coprolalia de la Antioch imi arata clar ca nici vorba de asa ceva.)

Sfinte parinte binecuvanteaza si pe mine, pacatosul!

Coa, uite am si eu o problema care este. Mi-a scazut penisul. Adica aveam si eu un penis, gen, nu foarte mare, adik nu shtiu sigur ca am vazut pe internet la porno gay la care ma uit eu, numa' mai mari aveau, si intro zi am facut noi baetii pe la blok conkurs si cand am scos si al meu au ras toti de mine si au zis k cu asha ceva nici pe post de 2girl1 cup nu ma primeste. Da' nu cred. Ca mama asa zice, ca oricare e cat e el, e suficient si ajunge, daca-i fata buna si de casa.

Cu fete n-am incercat niciodata, adik ma rog, nu cu fete de oameni cum s-ar spune umane. Dar nu asta e problema!

De cam 3 zile dintr-o data am observat brusk ca mi-a scazut foarte mult, nu mai e asa cum era, ci acum nici cat sa iei in mana nu mai ajunge, si nu pot sa mai fac treaba aceea cum faceam pana acum.

Si asta noapte am avut asa ca un vis, ca imi aparea capul lui Mircea Popescu in timp ce eu trageam degeaba de penis si imi zicea "Vezi daca nu citesti Trilema ?". Uite am facut aici o ilustratie in fotoshop sa ma explic mai bine : zoso micropenis.

Ce sa ma fac parinte ? Kestia cu fetele sa zic ca nu ma deranja asha mult, duca-se zic, dar acum daca ma uit la internete degeaba ce rost mai are sa nu pot face si eu o treaba ? Asa mai bine ma las de el si merg in Spania la munca, cum am zis ca si vreau.

Sper raspuns rpd.

Ei bine, fiule, si voi iubiti e-noriasi, sa stiti ca aceasta vedenie este trimisa tocmai de la Duhul Sfant, ca sa raspandeasca pe pamant adevarul dreptei credinte, caci adevar este ce spune ! Placut domnului este blogul zis Trilema, pe care insusi il citeste in toata dimineata pamanteasca, cu un croissant si cafeaua fara zahar cum obicnuieste El, in veci sfiinteasca-i-se numele si miluieste-ne pe noi, pacatosii † † †

Si sa mai stiti ca toti cei care citesc zi de zi la sfantul blog, le creste madularul in toata noaptea pe cate putin, iara cei care nu citesc, nici Dumnezeu nu-i iubeste pre ei, si se pot trezi ca si bietul V.P. cu probleme si angarale grele. Iara cititorii cei care nu sunt barbati, ci femei se gasesc, sa stiti fiicele mele si ale Domnului ca si pe voi va iubeste D-zeu, dar atat ca voua nu va creste penisul, ci sanii. Si salariul.

Iar tie fiule, ce pot sa-ti spun. Cauta-ti si tu o penseta.

Doamne miluieste † Doamne miluieste † Dooooaaaamneeee miiiiluieeee-eeee-ste † † †

Category: Cuvinte Sfiinte
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

20 Responses

 1. hilarious! (cum ar zice amicu' meu americanu')

 2. Preacurvioasa Linda`s avatar
  2
  Preacurvioasa Linda 
  Tuesday, 29 September 2009

  Vai parinte, greu blestem pe capul tanarului V. P. Eu una singura marturisesc adevarul nestins al celor ce spui sfintia-ta, pentru ca insumi, de cand citesc aici pe blog de cateva zile, deja parca simt o greutate in sutien. Si ieri un italian mi-a oferit 20 de euro peste cat era intelegerea. Doamne-ajuta.

 3. roflmao zoso se rade cu liniuta ca preacurvioasele? iertat sa-mi fie hahahaha

 4. colegu de internat al lu zoso`s avatar
  4
  colegu de internat al lu zoso 
  Tuesday, 29 September 2009

  Sa stii parinte ca aici n-ai brodit-o, ca zoso in fiecare zi citeste tot ce apare nou pe-aici pe Trilema, si de cate patru-cinci ori pana le intelege. Cu unele mai dificile sau care au cuvinte noi vine la mine sau se duce la meditator sa i le explice. Nu exista cititor mai atent aici, ti-o spun eu 100%.

 5. Mai bine zi-ne Popascule cat l-ai platit sa-ti faca teaser la campania asta ?

 6. Mircea Popescu`s avatar
  6
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 29 September 2009

  @fcb ;)

  @Preacurvioasa Linda Lol eu credeam ca ala-i typo la tine-n nume. Doamne-ajuta.

  @lexy229 Daca el zice, noi tre' sa credem. Doar scrie si la zoso pe blog. Deci asa-i.

  @colegu de internat al lu zoso Sunt curios ce raspuns capeti de la parintele.

  @Lilith Ba nici un ban, ca bietul om e si suparat, si capabil de liber arbitru, si fiind si cel mai inteligent om pe de blogosfera, nici nu se poate pune problema de ce zici tu acolo.

 7. colegu
  7
  colegu' de parnaie a lu' Nastase 
  Tuesday, 29 September 2009

  Asta-mi aduce aminte de bancul cu cel mai inteligent om de pe planeta si sutienul Lindei.

 8. Sf. Leufteriu Mucenicul`s avatar
  8
  Sf. Leufteriu Mucenicul 
  Tuesday, 29 September 2009

  Fiule care-ti ascunzi numele, zicandu-ti coleg de internet al lui zoso, afla c-a zis Dumnezeu in Biblie "crede si nu cerceta, caci ferice de cei ce cred si nu cerceteaza, caci a lor va fi internatul cerurilor". In vecii vecilor, Amin†

 9. Mircea Popescu`s avatar
  9
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 29 September 2009

  De internat, preasfinte.

 10. Sf. Leufteriu Mucenicul`s avatar
  10
  Sf. Leufteriu Mucenicul 
  Tuesday, 29 September 2009

  Tocmai.

 11. Preafericita Lateralia`s avatar
  11
  Preafericita Lateralia 
  Tuesday, 29 September 2009

  Dar de unde se poate vedea ca mila lui Dumnezeu e tot una cu impatatia Lui? - Din aceea ca Hristos, vorbind despre rasplata cu care El va incununa pe milostivi, odata spune ca acestia vor fi miluiti, iar altadata ca vor mosteni imparatia. Astfel, intr-un loc zice: "Fericiti cei milostivi, ca aceia vor fi miluiti"; iar in alta parte, ca si cum s-ar talmaci pe Sine Insusi si ar lamuri ce inseamna a fi miluit spune: "Si va zice imparatul celor de-a dreapta Lui (adica celor milostivi): Veniti, binecuvantatii Tatalui Meu si mosteniti imparatia cea gatita voua de zidirea lumii". Asa ca a dobandi mila de la Dumnezeu e tot una cu a primi mostenirea imparatiei ceresti.

 12. sf Empedocle al Bilelor`s avatar
  12
  sf Empedocle al Bilelor 
  Tuesday, 29 September 2009

  Ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και μουσική.

 13. Cuviosul Termomel`s avatar
  13
  Cuviosul Termomel 
  Tuesday, 29 September 2009

  Ai dreptate, sfinte Empedocle, mai ales ca Dumnezeu insusi spune la pagina 49
  טכנולוגיה, סביבה ורעיונות. מעגל: חינוך תרבות וחשיבה חברי רשת
  Ceea ce citit invers e exact acelasi lucru.

 14. Tocmai ce-am citit si varianta lui zoso. Flamerwars are fun:D

  Da' o intrebare, vad 8494 indexul de comentarii la cel precedent, cate dracu de mii de articole ai tu scrise aici ca sa-ti iasa media de 3 per articol de care vorbeste zoso ? Si cand dracu le-ai scris, ca vad ca cel mai vechi e din decembrie 2008.

 15. Mircea Popescu`s avatar
  15
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 29 September 2009

  @Preafericita Lateralia , sf Empedocle al Bilelor , Cuviosul Termomel Asa o fi, ca prea o ziceti cu foc.

  @Daniel S-o fi strecurat o eroare in aritmetica petcului, cine stie ?

 16. Se poate asa ceva?! Doamne fereste!!!

 17. megakoocernica zenobia`s avatar
  17
  megakoocernica zenobia 
  Tuesday, 29 September 2009

  o sa arzi in iad pentru asta, Trilemoiule :D
  hint : fetele nu-s de oameni umani

 18. Preacurvioasa Linda`s avatar
  18
  Preacurvioasa Linda 
  Tuesday, 29 September 2009

  Ci sezi potolita si nu huli soro!

 19. mei, ce-aveti mei cu copilul zoso. ia va rog sa va jucati frumos si sa nu va mai bateti!

 20. Porcul de York`s avatar
  20
  Porcul de York 
  Tuesday, 29 September 2009

  Exorcizamus te, omnis immundus spiritus, omnis satanica potestas, omnis incursio infernalis adversarii, omnis legio, omnis congregatio et secta diabolica, in nomine et virtute Domini Nostri Jesu + Christi, eradicare et effugare a Dei Ecclesia, ab animabus ad imaginem Dei conditis ac pretioso divini Agni sanguine redemptis + .

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.