Predosloviie

Tuesday, 22 September, Year 1 d.Tr. | Author: Sf. Leufteriu Mucenicul

Iubiti fii si fiice ale Domnului, sanatate voua†

Cu parinteasca dragoste va anunt astazi bunavestire, si anume ca prin sarguinta neostoita a duhovnicilor si schimnicilor intru Hristos† si prin milostenia preacuviosului si de dreapta credinta aparatoriului Mircea Popescu cel Bun†, care iata! a pus la dispozitie acest spatiu in ogorul dintre panze, pentru zidirea cea ziditoare din veac,

Ca incepem astazi cu silinta crestineasca a ridica catapeteasma unei mici biserici aici, intre slovele cele facute din litere de masina, care cu timpul trecand si nestirbita in credinta si marturisirea celor sfinte va creste si va dospi precum aluatul cel bun, devenind cu vrerea Domnului nostru cel Drept si Adevarat† o catedrala a intregului neam de pe ceasta lume.

Asa incat, fii si fiicele Domnului, veniti in toata ziua sa va adapati si sa va faceti cruce cu cerul limbii in gura, primind dreapta intelepciune si interpretare a Cartilor Sfiinte, care direct va va trimite in Raiul cel inflorit si binemirositor.

Iara cei ce se vor sminti, si vor lua numele Domnului in desert (Apara Doamne!) si in loc sa se caiasca de caile lor cele neplacute Domnului vor premedita in gresala si nu se vor cai si nu vor intra in sf. Biserica Online adevarata, aceea pe veci vor arde in focul de pucioasa nestinsa si rau mirositoare din talpa Iadului cel de dedesupt.

Veniti dara, cu mic cu mare si marturisiti dreapta credinta si pacatele voastre caci Dumnezeu± mare este, si multe iarta, dara si daca se supara, nici sa nu mai povestim.

Precum si altii au venit inainte si au marturisit, precum Daniil Sihastrul si Procomoniel Afasanitul care-a capatat mazare in vecii vecilor prin lucrarea Duhului Sfant si Antohion Prokomitul, si Lae si Natanaeiel si Inovois si Mercaptan si sf Mucenic Goe si Elohim Gauritorul cel din doasca-n doasca, si Alin Antipastaiosul care s-a sfadit cu Pocomoniel, dar apoi prin lucrarea porumbelului s-a intors la cele bune si placute Domnului si a avut batiste-n veac, si Alois si Calimanikhotis si asa mai departe, amin†

Precum si nici Vokhial care in rautatea-i nu s-a cait de cele stricatoare, si a perseverat in rele, capatandu-si grea pedeapsa de la Domnul despre care sa nici nu vorbim, in caz de contagiune, Doamne fereste!

Veniti dara cu incredere, cititi cu atentie si marturisiti cu fierbinteala, si Domnul sa va aiba in paza lui vesnica.

Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Category: Cuvinte Sfiinte
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

11 Responses

  1. sf Empedocle al Bilelor`s avatar
    1
    sf Empedocle al Bilelor 
    Tuesday, 22 September 2009

    Αιατ εyoμεv πως πιστεύομεν εΙς
    την εκκλησία ν, ΰττου ειι^αι κτίσμα,
    οφείλοντες εις μόνον τον θεον πισ-
    τεύειν

  2. Sf. Leufteriu Mucenicul`s avatar
    2
    Sf. Leufteriu Mucenicul 
    Tuesday, 22 September 2009

    Adevar graiesti, preafericite. Fie ca chiuloasele Domnului sa-ti gaseasca intotdeauna pistonurile etanse.

  3. Preafericita Lateralia`s avatar
    3
    Preafericita Lateralia 
    Tuesday, 22 September 2009

    Foarte mare bucurie ne faci, Parinte Leufteriu, sufletului nostru povarnit pe-o rana de atata fericire din veac.

    Fie ca elucubratiile si ablutiile cele drepte sa te insoteasca vesnic pe cararile incurcate ale superautostradei informationale.

    Pentru ca adevar graieste Cartea cea Sfanta+, ca nu exista mai mare binefacere sub soare decat facerea cea de bine nestricator, pentru ca binele cel stricator de la Satana vine, viclesug este, iara binele cel nestricator este in veac.

    Amin+

  4. Iisus Hristos II`s avatar
    4
    Iisus Hristos II 
    Tuesday, 22 September 2009

    Sfintit sa fie in vecii vecilor acest sfant locas de adunare a celor drepti. Cu mana mea va voi plimba cu beamveu lu' tata, in fiecare seara pentru ca a zis ca-mi da voie.

    Iara pe cei care se indaratnicesc in indracirea lor, si nu recunosc si nu marturisesc dreapta credinta ii spun io lu' fratimiu si va tescuie el.

  5. Papa Leo X6`s avatar
    5
    Papa Leo X6 
    Tuesday, 22 September 2009

    Am aflat de infiintarea acestui sfant lacas din Harpele Raiului, si-am venit intr-un suflet (si anume:al meu) sa laud buna lucrare a Mucenicului, Doamne-ajuta.

    Cat despre urarea lui Empedocle cel al Bilelor, nu pot sa trec cu privirea faptul ca verbul ΰττου se conjuga la diateza pasiva in impresia aorista cu epsilon, iara nu cu upsilon, asa cum gresit a scris mai sus, nepatrunzandu-se pe semne de harul sfant chiar pe toate partile.

  6. Cuviosul Termomel`s avatar
    6
    Cuviosul Termomel 
    Tuesday, 22 September 2009

    βλεπομεν γαρ αρτι δι εσοπτρου εν αινιγματι

    Pentru ca acum vedem, printr-o sticla, intunericita.

  7. Cuviosul Ingineriu Stâlpnicul`s avatar
    7
    Cuviosul Ingineriu Stâlpnicul 
    Wednesday, 23 September 2009

    Amin apărătoriule întru credinţă Mircea cel Bun†. Sufletul îţi va fi veşnic cufundat în lumină pentru această minunată ctitorie.

  8. megafericita kokofifi`s avatar
    8
    megafericita kokofifi 
    Wednesday, 23 September 2009

    Asa incat, fii si fiicele Domnului, veniti in toata ziua sa va adapati

    † † † in ceriul gurii, blogul asta a fost hijacked 0:-)

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 23 September 2009

    Sa fie primit.

  10. Preaparaschiva Melopeea`s avatar
    10
    Preaparaschiva Melopeea 
    Wednesday, 23 September 2009

    Faca-se voia Mantuitorului Nostru Iisus Hristos si pogoara-se harul lui asupra acestui preafericit si preasfant locas online. In becii bitilor, amin.

  11. Ha?

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.