Orasul Boston, in incapacitate de plata.

Saturday, 02 May, Year 1 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Orasul Boston nu a platit ieri salariile angajatilor. Explicatia oferita de reprezentantii Primariei este ca ar fi intervenit o eroare de calculator. "Computer glitch" va deveni probabil un echivalent al "The check is in the mail", pentru mileniul 3.

Aproximativ 18,000 de oameni sunt angajati ai municipalitatii orasului Boston, care acopera o buna parte din statul Massachusetts, in Nord-Vestul Statelor Unite.

Dot Joyce, purtatorul de cuvant al Primariei orasului Boston (el insusi printre cei ce nu si-au primit salariul) a declarat ca oamenii vor fi platiti astazi.

Intrucat sistemele de plati automate sunt folosite de un procent destul de insemnat de cetateni, si majoritatea bancilor percep taxe pentru plati ordonate din conturi care nu au suficiente fonduri, intarzierea poate provoca probleme angajatilor chiar daca platile vor fi efectuate astazi. Primaria a declarat ca lucreaza cu diversele banci pentru a anula taxele respective.

Category: Breaking News
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

5 Responses

 1. Mircea Popescu`s avatar
  1
  Mircea Popescu 
  Saturday, 2 May 2009

  In completare :

  Estimarile guvernamentale plaseaza evolutia anualizata a PIB la -6.1% pe primele patru luni ale anului 2009, fata de -6.3% pentru ultimele patru luni ale anului 2008.
  http://www.bea.gov/newsreleases/national/gdp/gdpnewsrelease.htm

  Patru fosti angajati ai Washington Mutual au dat in judecata FDIC (autoritatea de asigurare a depozitelor bancare), pentru ca aceasta a refuzat sa le plateasca salariile compensatorii, justificandu-se prin aceea ca "WaMu nu si-a schimbat proprietarul". Dupa intelegerea la nivel federal, WaMu este in faliment in ce priveste plata obligatiilor salariale, dar nu este totusi in faliment in celelalte privinte.
  http://www.upi.com/Business_News/2009/04/28/Former-WaMu-employees-sue-FDIC/UPI-43011240947568/

 2. Cristian Lisandru`s avatar
  2
  Cristian Lisandru 
  Saturday, 2 May 2009

  Nasol moment. Pentru ei. Dar avem şi noi momentele noastre, nu suntem de invidiat.

 3. urangutanita`s avatar
  3
  urangutanita 
  Saturday, 2 May 2009

  ups, asta era pentru articolul saptamanii

 4. In Romania gasim astfel de orase peste tot :(

 1. 5
  Boston si Zimbabwe sunt in incapacitate de plata | ROMANIA INEDIT (via Pingback)
  Saturday, 2 May 2009

  [...] Boston are aproximativ 18 000 de angajati si incepe sa se adevereasca zvonul potrivit caruia orasul Boston este in incapacitate de plata [...]

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.