NSFW - Unii bloggeri nu gandesc.

Thursday, 26 February, Year 1 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Marie Jeanne & Rex forevar!!1

Marie Jeanne & Rex forevar!!1

http://trilema.com/wp-content/uploads/2009/02/marie_jeanne.jpg

Cum mergea treaba aia cu cercetarea de jurnalist de online, stai asa, ca dau o fuga inapoi sa aflu, a, da.

Am facut eu niste cercetare pentru tine. Omul e din oras cu tine. Nu-i o coincidenta fantastica? E chiar in Bucuresti. Pe un anumit bloc de adrese de firma! Iti va fi mult mai usor sa-l localizezi si sa-l anihilezi.

Marie Jeanne si IP-ul ei.

Marie Jeanne si IP-ul ei.

Noa, taci, acu daca am facut si cercetare, absolut trebuie ca am dreptate, este fata tatii ? Ce bine ca nu costa nimic hartia si cerneala la internetu' asta care este.

Category: Rautati si Mizerii
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

15 Responses

  1. ROFTLMAO!!

    Ce tare!

  2. citesc faza asta 5-a oara, si tot ce po' sa zac e w00000t?

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Thursday, 26 February 2009

    @Anonimosu : ;P

    @zamolxis : Vezi cate chestii aflii pe interneturi ?

  4. Aici vine partea cand rad eu de cel "esti spuuus", si-mi zic in baraba "noa, ai vazut pachiderma mica, e prea multa ura, prea multa nepasare …SI sunt ambele la un loc". Stiu ca ai spus ca sunt consumator si pentru mine nu conteaza traficul/graficul, ei uite, ma afecteaza si pe mine, consumatorul genereaza traficul, si lupta pentru trafic alunga uneori consumatorul, chiar daca blogul ar fi facut pentru consumator. So, drept urmare, am si eu macar jumatate de neuron functionala, si o sa pasesc aici pentru ce spui tu, nu pentru a vedea opinii despre tine, deja mi-am format-o pe a mea, iar afirmatiile gratuite nu mi-o vor schimba. Si ma repet, IMI PLACE sau NU-MI PLACE, cam asta ar fi diferenta, nu horatasc eu "II ASA". Noa, ce sa spun, sper doar sa te amuzi pe teme de felul asta, si sa te amuzi cat mai rar asa ... o fost rezonabila treaba cand a spus "nu-mi place omul", dar a decreta ... "cel om ii asa" :(

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Thursday, 26 February 2009

    Stiu ce zici tu, si ai dreptate.

    Exercitiul, chit ca poate parea stupid si gratuit (si poate ca si este, la rigoare), are totusi o utilitate : Rezolva (definitv, sper eu), problema cu Mircea Popescu e o leguma stricata pentru ca uite ce am stiut eu sa desenez langa numele lui.

    De-acum incolo, de cate ori se trezeste cate-un de-asta, sa inventeze el internetul si tuburile lui, i se poate trimite direct link aici. Este, intr-un sens, acest articol o scula.

    Ei, e dezavantajos pentru cititorul compus din ochi, maini si creier sa aiba a citi asa ceva pe prima pagina a Trilemei, dar avand in vedere ca asta se-ntampla o data, dupa care scula devine folosibila pentru totdeauna, sper sa ma ierte.

  6. Nu stiu cat de bun o fi exercitiul, puzderie imi par cei ce nu vor a intelege, eu am norocul sa nu ma razboiesc cu ei, nici nu se pune problema de iertare, ca nu e gresela facuta, deci nu am ce ierta, faceam referire la cea domnita ce o avut o data parte de explicatii, si sunt sigur ca vor mai aparea, nu vor tine cont de ustensila ta. Ca cititor, ma lasa rece si ma intristeaza categorisirea, si voi urmari ce scrii, nu cum vei fi catalogat .

  7. No hai ca ma manca in degetute, problema asta pe parte de trafic nu ma framanta dar ma intarata. Cei ce vor trafic sunt pe categorii : pe gadileala, pe parte financiara, impart lumina (amuzamentul ar intra in oarecare fel la gadileala). No bun, pentru mine ar fi trei mari categorii (ii clar ca sunt mai multe). Si vine cititorul si alege in categorii. Normal ca cititorul trebuie atras, chiar de trebuie sa primeasca lumina si mai ales de trebuie sa sporeasca traficul aducator de gologani. Sunt cazuri in care cititorul e luat "cu japca", si ii place uneori sa fie luat. Dar cat ramane cititorul "luat cu japca"? Ii clar ca trebuie sa primeasca ceva ... sa-l tina. De cauta cititorul gadileala va ramane la gadileala, de cauta lumina va cauta lumina. Pe cie ce cauta trafic pentru bani ii inteleg. Daca sunt in stare sa traiasca din urma dejetutelor lor, bravo lor, e vorba de munca lor, trebuie sa aiba ceva la ce sunt buni pentru a atrage cititorul. Pe cei cu gadileala nu-i inteleg, sa iei cu japca, la ce bun ? Nu vad folosul. Cand vine vorba de lumina (de orice fel o fi lumina, filtrata prin stiinta au logica, bazata pe sentimente/credinta ... ) vad motivare chiar de ii vorba de o japca mare. In timp, si cel ce scrie si cel ce citeste va alege, se va plia pe ce-i convine, dar de multe ori "galceava" nu-si are rostul, cititorul se plictiseste, si aici nu ma refer la postul tau, e vorba de unealta. Daca tot e sa fie faurita, sa inteleaga si cel ce striga ca si cititorii sunt din cei ce vor a fi manipulati, vor gadileala au catuta lumina ...
    Ca exemplu, imi place mult cum scrie krossfire, desi sunt multe lucruri ce ne PAR diferite. Imi place SI pentru ce e oarecum constant. Uneori vad asa ... o lupta surda, imi pare ca ar fi niscai politicieni de se cearta pe tema iubiri dinspre vulg spre dansii, iar vulgul sta in birt sorbind o zama de pruna, fara sa aiba habar de ceioamini de sama.

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Thursday, 26 February 2009

    Spatiul public e mai mult decat valoarea targurilor ce se incheie in el.

    Vorbirea in spatiul public e mai mult decat incantarea ori dezancantarea celor ce-o asculta.

    Corectarea unei idei gresite fara intenie, ori unei minciuni construite cu intentie, nu se justifica nici prin banii pe care ii face ori ii impiedica a fi facuti, nici prin placerea ori neplacerea ce o provoaca unui auditoriu, prezent, posibil ori imaginar.

    Expunerea modului in care se construiesc atare minciuni nu este alt decat un exercitiu de cunoastere, de aceeasi natura cu expunerea organelor interne ale unui caine, ori schemelor de constructie ale unui motor.

    Cei ce scriu bloguri proaste, scriu in general bloguri mai proaste decat ar putea scrie, daca nu ar alerga dupa lucruri ce le sunt straine, fiindu-le externe. Cei ce scriu bloguri bune scriu in general bloguri bune si pentru ca nu actioneaza in vederea unui rezultat anumit, ci pentru o cauza data.

  9. io zic senin ca nu inteleg nimic din discutia asta si din cate vad, nici nu meria sa incerc.

  10. ** merita

  11. Pe parte de expunere nu contest, valoarea spatiului nu sunt in masura sa o definesc. De se intalneste lumina galbena cu ceea mov, si ar veni o culoare mai ciudata, sau de se intalneste cea rosie cu rosie la randul ei, ii clar ca va spori intensitatea si va fi mai usor observata. Nu gadileala ma intarata, dar ca sa ajungi sa gadili sau sa arati lumina trebuie sa pasesti, si depinde de modul de a pasi, cu capul in jos pentru a nu te impiedica sau cu tinta/cauza fixata. Noa, hai ca iarasi imi par mai mult decat as fi ...

  12. LnddMiles`s avatar
    12
    LnddMiles 
    Thursday, 23 July 2009

    Pretty cool post. I just stumbled upon your blog and wanted to say
    that I have really liked reading your blog posts. Anyway
    I’ll be subscribing to your blog and I hope you post again soon!

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Thursday, 23 July 2009

    Ei, nu zau.

  1. [...] le-am facut cadou un obiect echivalent, in care aflam cateva picanterii cu totul incredibile despre fructa cea cu legume stricate. Chestia asta a uimit putin o parte din audienta de pe aici, si a generat o dublare de trafic pe [...]

  2. [...] Marie Jeane, e o tuta a carei principala sansa spre celebritate e faptul ca lasa cu luni in urma comentarii bizare pe-aici. Category: Rautati si Mizerii Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.